-
Για Σπα έχουμε περισσότερες πληροφορίες; Συμφέρει να πάω με πρακτορείο ή μόνος μου (αν και φαντάζομαι την απάντηση απλώς είναι και το θέμα της πολυπλοκότητας) και αν το κανονίσω μόνος μου έχεις κάποιος υπ' όψην του κάπου αξιόλογα να μείνω; Έχω ψάξει στο internet αρκετές ώρες αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να τα οργανώσεις όλα με λογικό κόστος.
-
Χαιρετώ αρχικά όλο το Forum και καλώς σας βρήκα. Έκανα αναζήτηση στο διαδύκτιο για ελληνικό φορουμ Formula 1 και φανταστείτε τι βρήκα πρώτο... Εδώ είμαστε λέω..
Θα πάω με κολλητό μου πρώτη φορά σε αγώνα και ψάχνω πληροφορίες...
Θα είμαστε εκεί στα επίσημα δοκιμαστικά και στον αγώνα, 7/9 και 8/9 αντίστοιχα.
Τουτέστιν..:
Σκεφτόμαστε για εισητήρια γενικής εισόδου (general admission). Θα καταφέρουμε να δούμε τίποτα η τσάμπα θα κάνουμε τα περιφερόμενα παλτά ..;; Αν ναί, τι αποστάσεις παίζουνε στην πίστα, δεδομένου του ότι είναι 5.200 μέτρα η πίστα. Πού βρίσκονται τα πάρκινγκ σχετικά με τη parabolica;;;; Κατόψεις και links για τη πίστα θα βοηθήσουν.
Έκανα μία έρευνα στο formula1.com, και τα εισητήρια για τα grandstant της parabolica τσούζουν, άσε που κλείνουν τα grandstant για όλο το 3ήμερο από ότι αντιλήφθηκα και δεν δίνουν μόνο για Σαββατοκύριακο.
Γενικά αν περιφερόμαστε μέσα στη πίστα, θα καταφέρουμε τιποτα καλές εικόνες; Επίσης υπάρχουν τίποτα ανισόπεδα σημεία τύπου λοφάκια για καλύτερη θέα του αγώνα??
Επίσης υπάρχει κάποιο πρακτορείο ταξιδίων στη Ελλάδα, εξειδικευμένο με Formula 1 ???Αναμένω και παρακαλώ θερμά τον οποιοδήποτε, διαχειριστές, συντονιστές, μέλη που έχουν πρότερη εμπειρία με τη Monza, ακόμα και από Moto Gp, για πληροφορίες, προτάσεις και προτροπές.
Θα μου είναι πραγματικά χρήσιμες.Σημειωτέον ότι είναι το πρώτο ταξίδι του κολλητού στο εξωτερικό, αντίθετα με μένα, και θέλω να καλοστήσω το όλο θέμα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Γιάννης
-
http://www.formulatours.com/GP_PackageT ... TifosiTour
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
http://www.formulatours.com/GP_PackageType.aspx?F1Tour=F1GrandPrixTifosiTourΕυχαριστώ Αντώνη, το κοίταξα.
-
Ο χρήστης terror285 έγραψε:
Χαιρετώ αρχικά όλο το Forum και καλώς σας βρήκα. Έκανα αναζήτηση στο διαδύκτιο για ελληνικό φορουμ Formula 1 και φανταστείτε τι βρήκα πρώτο... Εδώ είμαστε λέω..Θα πάω με κολλητό μου πρώτη φορά σε αγώνα και ψάχνω πληροφορίες...
Τουτέστιν..:
Σκεφτόμαστε για εισητήρια γενικής εισόδου (general admission). Θα καταφέρουμε να δούμε τίποτα η τσάμπα θα κάνουμε τα περιφερόμενα παλτά ..;; Αν ναί, τι αποστάσεις παίζουνε στην πίστα, δεδομένου του ότι είναι 5.200 μέτρα η πίστα. Πού βρίσκονται τα πάρκινγκ σχετικά με τη parabolica;;;; Κατόψεις και links για τη πίστα θα βοηθήσουν.
Έκανα μία έρευνα στο formula1.com, και τα εισητήρια για τα grandstant της parabolica τσούζουν, άσε που κλείνουν τα grandstant για όλο το 3ήμερο από ότι αντιλήφθηκα και δεν δίνουν μόνο για Σαββατοκύριακο.
Γενικά αν περιφερόμαστε μέσα στη πίστα, θα καταφέρουμε τιποτα καλές εικόνες; Επίσης υπάρχουν τίποτα ανισόπεδα σημεία τύπου λοφάκια για καλύτερη θέα του αγώνα??
Επίσης υπάρχει κάποιο πρακτορείο ταξιδίων στη Ελλάδα, εξειδικευμένο με Formula 1 ???Αναμένω και παρακαλώ θερμά τον οποιοδήποτε, διαχειριστές, συντονιστές, μέλη που έχουν πρότερη εμπειρία με τη Monza, ακόμα και από Moto Gp, για πληροφορίες, προτάσεις και προτροπές.
Θα μου είναι πραγματικά χρήσιμες.Σημειωτέον ότι είναι το πρώτο ταξίδι του κολλητού στο εξωτερικό, αντίθετα με μένα, και θέλω να καλοστήσω το όλο θέμα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Γιάννης
Είχα πάει Monza το 2008 και το 2010.
Με διαφορά οι καλύτεροι αγώνες που έχω δει από κοντά.
Είχα πάει με γενική είσοδο γιατί έχω κάποιους φίλους που μένουν Monza οπότε είδαμε μαζί τον αγώνα και μου κράτησαν θέση σε μια κερκίδα εκεί στη Roggia.
Οι επιλογές σου λοιπόν είναι δυο. Ή γενική είσοδο και πας ΝΩΡΙΣ στη πίστα, δηλαδή 8 να είσαι σίγουρα εκεί (γιατί οι Ιταλοί κατασκηνώνουν στο πάρκο) ή κερκίδα με αριθμημένη θέση.
Τιμές εδώ: http://www.bookf1.com/f1-italy/tickets.htm
Οι τιμές είναι ακριβούτσικες πάντως για κερκίδα όπως βλέπεις.
Πως πας μέχρι εκεί τώρα. Αεροπλανάκι από Αθήνα --> Μιλάνο, φτάνεις κύριος, παραλαμβάνεις το αυτοκινητάκι που έχεις ήδη κλείσει (avis.com ή hertz.com) και η πίστα είναι μια ωρίτσα και ένα τέταρτο.
Εμείς είχαμε μείνει στο Saronno, 45 λεπτά από τη πίστα και είναι καλή φάση γιατί δε βγαίνεις Εθνική, πας από εσωτερικούς δρόμους, άρα γλιτώνεις κίνηση.
Το πακέτο εμένα μου είχε βγει 700-800 ευρώ με γενική είσοδο και εννοείται ότι τα κλείσαμε όλοι μόνοι μας.
-
Χαιρετώ αρχικά όλο το Forum και καλώς σας βρήκα. Έκανα αναζήτηση στο διαδύκτιο για ελληνικό φορουμ Formula 1 και φανταστείτε τι βρήκα πρώτο... Εδώ είμαστε λέω..Θα πάω με κολλητό μου πρώτη φορά σε αγώνα και ψάχνω πληροφορίες...
Τουτέστιν..:
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Γιάννης
Γιατί συγχωνεύτηκε το θέμα??
-
Γιατι είναι συναφές θέμα .
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Χαιρετώ αρχικά όλο το Forum και καλώς σας βρήκα. Έκανα αναζήτηση στο διαδύκτιο για ελληνικό φορουμ Formula 1 και φανταστείτε τι βρήκα πρώτο... Εδώ είμαστε λέω..
Θα πάω με κολλητό μου πρώτη φορά σε αγώνα και ψάχνω πληροφορίες...
Τουτέστιν..:
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Γιάννης
Είχα πάει Monza το 2008 και το 2010.
Με διαφορά οι καλύτεροι αγώνες που έχω δει από κοντά.
Είχα πάει με γενική είσοδο γιατί έχω κάποιους φίλους που μένουν Monza οπότε είδαμε μαζί τον αγώνα και μου κράτησαν θέση σε μια κερκίδα εκεί στη Roggia.
Οι επιλογές σου λοιπόν είναι δυο. Ή γενική είσοδο και πας ΝΩΡΙΣ στη πίστα, δηλαδή 8 να είσαι σίγουρα εκεί (γιατί οι Ιταλοί κατασκηνώνουν στο πάρκο) ή κερκίδα με αριθμημένη θέση.
Τιμές εδώ: http://www.bookf1.com/f1-italy/tickets.htm
Οι τιμές είναι ακριβούτσικες πάντως για κερκίδα όπως βλέπεις.
Πως πας μέχρι εκεί τώρα. Αεροπλανάκι από Αθήνα --> Μιλάνο, φτάνεις κύριος, παραλαμβάνεις το αυτοκινητάκι που έχεις ήδη κλείσει (avis.com ή hertz.com) και η πίστα είναι μια ωρίτσα και ένα τέταρτο.
Εμείς είχαμε μείνει στο Saronno, 45 λεπτά από τη πίστα και είναι καλή φάση γιατί δε βγαίνεις Εθνική, πας από εσωτερικούς δρόμους, άρα γλιτώνεις κίνηση.
Το πακέτο εμένα μου είχε βγει 700-800 ευρώ με γενική είσοδο και εννοείται ότι τα κλείσαμε όλοι μόνοι μας.
Νίκο, κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Και γω στα 750 το υπολογίζω με γενική είσοδο.Δηλαδή με γενικη είσοδο μπορώ να πάω σε κάποια κερκίδα????
Αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου κάνεις μία περιγραφή για το που μπορούμε να αράξουμε.
Πικ νικ φάση και έτσι παίζουμε, αραχτοί???
Parabolica μπορούμε να δούμε με γενική είσοδο, δηλαδή θα είμαστε κοντά στον αγώνα ή μακρυα και αγαπημένοι???
Αν σου είναι εύκολο κάνε μου μία κατάδειξη με το google maps.
Οι αποστάσεις μέσα στην πίστα είναι μικρές???
Νίκο σε ευχαριστώ για την απαντησή σου και πάλι. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είναι για τη Monza συσκεκριμένα και θα ήθελα να είναι έξω για να το προσέξει ο κόσμος και να βοηθηθώ.
Το διάβασα το ανωτέρω topic, αλλά δε βρήκα info για τη πίστα της Monza.
Αν γίνεται και επιθυμείς, θα ήθελα να ξαναέβγαινε έξω το θέμα.
Ούτως η άλλως μέχρι το Πάσχα πρέπει να κλείσω εισητήρια, αλλιώς πάει κούκος αηδόνι η φάση. Μετά κλέιδωσέ το.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Γιάννης. -
Είναι για τη Monza συσκεκριμένα και θα ήθελα να είναι έξω για να το προσέξει ο κόσμος και να βοηθηθώ.
Το διάβασα το ανωτέρω topic, αλλά δε βρήκα info για τη πίστα της Monza.
Αν γίνεται και επιθυμείς, θα ήθελα να ξαναέβγαινε έξω το θέμα.
Ούτως η άλλως μέχρι το Πάσχα πρέπει να κλείσω εισητήρια, αλλιώς πάει κούκος αηδόνι η φάση. Μετά κλέιδωσέ το.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Γιάννης.Ο τίτλος του θέματος είναι Εκδρομές/Εισιτήρια F1 -- Πού? οπότε καλύπτει και τις ερωτήσεις σου .
Αμα διαβάσεις θα βρεις πληροφορίες και για την Μονζα πχ viewtopic.php?f=2&t=10197&start=30#p598053 -
Πως να πάω και που να μείνω ξέρω, σου είπα διάβασα το topic.
Θέλω να μάθω πως θα ''κινηθώ'' μέσα στη πίστα άμα μπω με γενική είσοδο.
Τέλος πάντων. -
Και γω στα 750 το υπολογίζω με γενική είσοδο.Δηλαδή με γενικη είσοδο μπορώ να πάω σε κάποια κερκίδα????
Αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου κάνεις μία περιγραφή για το που μπορούμε να αράξουμε.
Parabolica μπορούμε να δούμε με γενική είσοδο, δηλαδή θα είμαστε κοντά στον αγώνα ή μακρυα και αγαπημένοι???
Νίκο σε ευχαριστώ για την απαντησή σου και πάλι.Με γενική είσοδο πας σε όποια κερκίδα θέλεις ΜΟΝΟ τη Παρασκευή.
Το Σάββατο χρειάζεται να έχεις πληρώσει κερκίδα.
Το καλύτερο σημείο να παρακολουθήσεις τον αγώνα με γενική είναι στη Roggia γιατί και κόβουν τα μονοθέσια για το σικέιν αλλά κι έχεις και οθόνη απέναντι. Επίσης, υπάρχει μια μικρή εξέδρα που μπορείς να κάτσεις και θα βρεις να κάτσεις αν πας νωρίς.
Εδώ ο πιο πλήρης χάρτης της πίστας:
http://www.monzanet.it/get/39/1354/Mapp ... 11_big.pdfΓια να πας τώρα στη Roggia θα μπεις από την Ingresso Lesmo (είσοδο Lesmo) και θα παρκάρεις εκεί γύρω. Θα βάλεις στο navi (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ navi για να μη ψάχνεσαι) την οδό Via Regina Margherita. Τη μέρα του αγώνα υπάρχουν πολλά πάρκιν εκεί γύρω.
Ξανά, αν πάτε με γενική είσοδο το Σάββατο να είστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 7:30-8 στη πίστα...τη Κυριακή 7!!!
Οι αποστάσεις εντός πίστας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
Πχ για να πας από τη Roggia στα πιτ θέλεις ένα 15λεπτο γρήγορο περπάτημα.
Καλά να περάσετε!!
Υ.Γ. Αν μείνετε Sarono πες μου να σε στείλω σε μια απίστευτη πιτσαρία!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νίκο σε ευχαριστώ για την απαντησή σου και πάλι.Με γενική είσοδο πας σε όποια κερκίδα θέλεις ΜΟΝΟ τη Παρασκευή.
Το Σάββατο χρειάζεται να έχεις πληρώσει κερκίδα.
Το καλύτερο σημείο να παρακολουθήσεις τον αγώνα με γενική είναι στη Roggia γιατί και κόβουν τα μονοθέσια για το σικέιν αλλά κι έχεις και οθόνη απέναντι. Επίσης, υπάρχει μια μικρή εξέδρα που μπορείς να κάτσεις και θα βρεις να κάτσεις αν πας νωρίς.
Εδώ ο πιο πλήρης χάρτης της πίστας:
http://www.monzanet.it/get/39/1354/Mapp ... 11_big.pdfΓια να πας τώρα στη Roggia θα μπεις από την Ingresso Lesmo (είσοδο Lesmo) και θα παρκάρεις εκεί γύρω. Θα βάλεις στο navi (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ navi για να μη ψάχνεσαι) την οδό Via Regina Margherita. Τη μέρα του αγώνα υπάρχουν πολλά πάρκιν εκεί γύρω.
Ξανά, αν πάτε με γενική είσοδο το Σάββατο να είστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 7:30-8 στη πίστα...τη Κυριακή 7!!!
Οι αποστάσεις εντός πίστας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
Πχ για να πας από τη Roggia στα πιτ θέλεις ένα 15λεπτο γρήγορο περπάτημα.
Καλά να περάσετε!!
Υ.Γ. Αν μείνετε Sarono πες μου να σε στείλω σε μια απίστευτη πιτσαρία!
Αυτά είναι!!!!
Νίκο είσαι κούκλος, είσαι τρελιάρης και όλα τα ωραία. Μ' έφτιαξες τώρα, νόμιζα ότι με γενική θα τρώγαμε φόλα.
Πολύ χρήσιμη τροφή. Σε ευχαριστώ εγκάρδια άνθρωπε.Υ.Γ. Μπορώ να πάω στα πιτ.....????
Ότι άλλη πρόταση παίζει, αυτιά ανοιχτά!!!!!
-
Υ.Γ. Μπορώ να πάω στα πιτ.....????Ότι άλλη πρόταση παίζει, αυτιά ανοιχτά!!!!!
Λοιπόν...άκου.
Θα κάνεις αυτό που έκανα και τις δυο φορές.
Θα πας από Πέμπτη.
Φτάνεις το πρωί Μιλάνο και πας καρφί για πίστα. Αράζεις...κάνεις τις βόλτες σου και κατά το μεσημέρι guess what?
Ανοίγει το pit lane.
Έτσι θα πάρεις καταπληκτικές φωτό:
Και θα δεις στο άσχετο κάτι τέτοιους τύπους να περιφέρονται χύμα.
Πέρα του pitwalk της Πέμπτης, δεν επιτρέπεται να μπεις στο pit-lane.
Ααα...και για να μπεις στο pit walk πρέπει να έχεις το εισιτήριο μαζί σου, νομίζω 3μέρου.
-
Τώρα γ@μησες!!!
Αν και Πέμπτη Παρασκευή θα παίξει τουρισμός Μιλάνο, εκεί θα μείνουμε.Υ.Γ. Δεν πρέπει να μάθει κολλητός για το τελευταίο, πάει το Μιλάνο αλλιώς.
Θα του το πω όταν φτάσουμε...... -
Τώρα γ@μησες!!!
Αν και Πέμπτη Παρασκευή θα παίξει τουρισμός Μιλάνο, εκεί θα μείνουμε.Υ.Γ. Δεν πρέπει να μάθει κολλητός για το τελευταίο, πάει το Μιλάνο αλλιώς.
Θα του το πω όταν φτάσουμε......Τουρισμός στο Μιλάνο το βραδάκι
Το πρωί έχει F1
Πέρα απ'τη πλάκα, αν μείνετε Μιλάνο ΠΡΟΣΟΧΗ στο που παρκάρετε.
ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ σε πάρκινγκ!
-
Σώπα ρε!!??
Κλέβουν, σπάνε?? Τι παίζει??
Το βλέπω για κλάμα το Pandaκι το ενοικιαζόμενο..... -
Κλέβουν, σπάνε?? Τι παίζει??
Το βλέπω για κλάμα το Pandaκι το ενοικιαζόμενο........ αν σου κλέψουν το νοικιασμένο Παντακι , να δείς και τι τρεχάλα θα ρίξεις εκεί για να ξεμπερδέψεις ( αν ) απο το γραφείο ...
Για αυτό τον λόγο σου λέει πάντα σε πάρκινγκ ....
-
Κλέβουν, σπάνε και γράφουν.
Επίσης οπωσδήποτε μεικτή.
Sent from a mobile device
-
Θα 'χω το νού λοιπόν..
Εκδρομές/Εισιτήρια F1 -- Πού?