-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
που το ψαχνεις; σε καποιο συγκεκριμενο σαιτ;και
Βέβαια είναι και τα δύο από Βόρεια Αμερική και έχουν και λάστιχα που δεν κυκλοφορούν εδώ ή επίσης δεν έχουν λάστιχα που κυκλοφορούν εδώ (και προφανώς δεν υπάρχουν εκεί). Βέβαια στη συγκεκριμένη διάσταση δε βγάζουν πολλά αποτελέσματα, οπότε και στην Ελλάδα παρόμοια θα είναι η κατάσταση.
Τώρα σε αυτή τη διάσταση δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βρεις φθηνά ελαστικά. Πάντως εάν τα προσέχεις μπορείς να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής τους.
-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
που το ψαχνεις; σε καποιο συγκεκριμενο σαιτ;εγω βρηκα αυτα...την εχω ακουστα τη μαρκα αλλα μεχρι εκει..
http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/r ... sowigan=So
για sava καποια αποψη;
-
ευχαριστω για τη βοηθεια..δεν το γνωριζα το σαιτ..
καποια συμβουλη οσον αφορα τη μαρκα;
τι να αποφυγω; τι να προτιμησω;
-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
ευχαριστω για τη βοηθεια..δεν το γνωριζα το σαιτ..καποια συμβουλη οσον αφορα τη μαρκα;
τι να αποφυγω; τι να προτιμησω;
Ε τα Sava δεν είναι καμία φίρμα...
Βέβαια καλά λάστιχα όπως το PremiumContact 5 είναι πιο ακριβά από αυτό που ζητάς και σίγουρα πολύ καλύτερα από το Sava.
-
επειδη βλεπω εχεις στο μυαλο σου τα sava .........βγαλτα !!!πιστευω ειναι τα χειροτερα απο τα β' σειρας!
μετα καλη επιλογη ειναι τα hankook που σκεφτεσαι και να ειναι το πολυυυυυ 1 ετους παραγωγη..... -
Απ' όσους λένε να απορρίψεις τα Sava (Intensa UHP), αμφιβάλλω αν έστω και ένας τα έχει δοκιμάσει!
Εγώ λέω βάλτα, να μας πεις και εντυπώσεις! -
ωραια...εαν ειναι να ανεβω κατηγορια και να δωσω παραπανω..μεχρι 750 €..
σε αυτη την τιμη τι μαρκες υπαρχουν;
πχ. michelin, continental, dunlop
ποια να προτιμησω;
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Απ' όσους λένε να απορρίψεις τα Sava (Intensa UHP), αμφιβάλλω αν έστω και ένας τα έχει δοκιμάσει!
Εγώ λέω βάλτα, να μας πεις και εντυπώσεις!εγω λεω να τα βαλεις εσυ πρωτα και να εχεις καλυτερη αποψη απο εμας!!!!τι λες;;;;
2 περιπτωσεις γνωριζω οπου και οι 2 στο χρονο πανω εψαχναν για λαστιχα........ειχαν ξεραθει και σκασει σαν να ηταν 4 ετων! -
Εγώ έχω Dunlop SP Sport Maxx RT (σε άλλη διάσταση από τη δική σου βέβαια) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Tα Continental PremiumContact 5 πρέπει να έχουν treadwear 280 έναντι 240 που έχει το SP Sport Maxx RT όποτε ίσως να κρατήσουν για περισσότερα χιλιόμετρα, αλλά έχουν υψηλότερη τιμή αγοράς.
Μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω στην αγορά και να τα εξοικονομήσεις αργότερα προσπαθώντας να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής τους πάντως κάνοντας τα εξής:
- Αποφυγή σπιναρίσματος και απότομων στροφών.
- Έλεγχος της πίεσης σε τακτά χρονικά διαστήματα και συμπλήρωση πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
- Ευθυγράμμιση μετά την τοποθέτηση για να αποφύγεις ανισομερείς φθορές του πέλματος στο μέλλον.
- Αλλαγή των ελαστικών εμπρός - πίσω πιο συχνά απ' ότι συνήθως.
- Παρκάρισμα υπό σκιά για να μην ξεραίνονται γρήγορα.
Σίγουρα δε θα πλησιάζουν τα ακριβότερα από άποψη επιδόσεων όπως τα SP Sport Maxx RT και PremiumContact 5...
-
ωραια...ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες..
οσον αφορα τα michelin;
απο το site αν τα παραγγειλω ποιος μπορει να μ εγγυηθει οτι δεν ειναι φτιαγμενα παλαιοτερα;
-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
ωραια...ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες..οσον αφορα τα michelin;
απο το site αν τα παραγγειλω ποιος μπορει να μ εγγυηθει οτι δεν ειναι φτιαγμενα παλαιοτερα;
Γι' αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το site πριν την αγορά.
Ποια Michelin λες να βάλεις γιατί μερικά όπως είναι τα Energy Saver ή τα Primacy 3 είναι ακριβότερα από αυτά που πρότεινα και ανήκουν σε χαμηλότερη κατηγορία επιδόσεων.
-
http://www.e-elastika.gr/p.Elastiko-Mic ... 58768.html
-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
http://www.e-elastika.gr/p.Elastiko-Michelin-215-55-17-94-W-PILOT-EXALTO-PE2-elastiko-gia-epivatika-459559.258768.htmlΊδιο treadwear με το SP Sport Maxx RT έχει. Εγώ θα προτιμούσα το Dunlop που πρωτοκυκλοφόρησε πριν 1 -1,5 χρόνο περίπου αλλά και το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό και σίγουρα πολύ καλύτερο από τα ελαστικά των 550 €.
-
ωραια...αρα ξεκαθαριζει σιγα σιγα...michelin , dunlop, continental...
που μπορω να δω συγκρισεις;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εγω λεω να τα βαλεις εσυ πρωτα και να εχεις καλυτερη αποψη απο εμας!!!!τι λες;;;;
2 περιπτωσεις γνωριζω οπου και οι 2 στο χρονο πανω εψαχναν για λαστιχα........ειχαν ξεραθει και σκασει σαν να ηταν 4 ετων!Ξέρεις σε τι διαστάσεις ήταν οι περιπτώσεις αυτές;
Πάντως σε πληροφορώ ότι εγώ έχω κάνει το καθήκον μου και έχω δοκιμάσει τα sava στη διάστασή μου Και μέχρι τώρα (1,5 χρόνο) δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα. Αν καταρρεύσουν απότομα κάποια στιγμή, θα ενημερώσω.
Αλλά είναι τα απλά Intensa HP, ενώ θέλουμε feedback για τα UHP! -
Ο χρήστης harlek έγραψε:
εγω λεω να τα βαλεις εσυ πρωτα και να εχεις καλυτερη αποψη απο εμας!!!!τι λες;;;;
2 περιπτωσεις γνωριζω οπου και οι 2 στο χρονο πανω εψαχναν για λαστιχα........ειχαν ξεραθει και σκασει σαν να ηταν 4 ετων!Ξέρεις σε τι διαστάσεις ήταν οι περιπτώσεις αυτές;
Πάντως σε πληροφορώ ότι εγώ έχω κάνει το καθήκον μου και έχω δοκιμάσει τα sava στη διάστασή μου Και μέχρι τώρα (1,5 χρόνο) δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα. Αν καταρρεύσουν απότομα κάποια στιγμή, θα ενημερώσω.
Αλλά είναι τα απλά Intensa HP, ενώ θέλουμε feedback για τα UHP!ο ενας σε 195/50/15 σε γυαρις και ο αλλος δεν ξερω διασταση αλλα εχει το πριμερα 1ης γενιας
-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
ωραια...αρα ξεκαθαριζει σιγα σιγα...michelin , dunlop, continental...που μπορω να δω συγκρισεις;
Τα k115 είναι μακράν καλύτερα απ'τα μπαλόνια energy και premium contact 5.
Σωστά κοιτάς τα k115, είναι απ'τις καλύτερες επιλογές. Επίσης δες τα primacy 3 -
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
ωραια...αρα ξεκαθαριζει σιγα σιγα...michelin , dunlop, continental...
που μπορω να δω συγκρισεις;
Τα k115 είναι μακράν καλύτερα απ'τα μπαλόνια energy και premium contact 5.
Σωστά κοιτάς τα k115, είναι απ'τις καλύτερες επιλογές. Επίσης δες τα primacy 3τα κ115 ποια ειναι; δλδ απο τα μισελεν τα καλυτερα ειναι τα pilot;
-
OXI.
Απο michelin δες τα primacy 3.
Τα k115 είναι τα hankook που σου πρότειναν. Το καλύτερο deal για'μένα. -
δλδ τα continentla και τα dunlop δε σου λενε κατι...και απο τα μισελεν μονο τα primacy; οχι τα pilot;
για τα hankook δεν εχω ακουσει κατι..δεν τα ξερω σαν μαρκα..
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]