-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φίλε μου έχω αλλάξει και εγώ δύο φορές μέχρι στιγμής .......και τίποτα !!!
ολο μου λένε ότι είναι υπεύθυνο το οδόστρωμα της Ελλάδος !!!Αυτες οι απαντήσεις ειναι που σπανε κόκαλα,
'Οχι δεν ειμαστε εμεις γαϊδούρια και άχρηστοι,για όλα φταίει το γκαζόν'.
Φροντίστε στην επόμενη αγορα αυτοκινήτου να τους υποδείξετε που να βαλουν το μεγάλο τους όνομα και την τερατώδη αξιοπιστία τους.Ενταξει χαλαρωστε λιγο.....
Αν και αν του απαντησαν ετσι σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της AUDI ισως επρεπε να τους απαντησει οπως λες..
Ομως το 'ολοι μου λενε' φιλε fabarm τι σημαινει? -
Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα μετά από τόσο καιρό, αλλά θέλω να ρωτήσω
αν κάποιος αντιμετώπησε πρόβλημα με τις μπροστινές αναρτήσεις του Α3 Ambition και όχι με το γνωστό πρόβλημα των πίσω. -
Ki egw exw to idio problhma pisw!Entaksei den einai kai toso tragikos o thorybos pisw wste na enoxlei!Ase pou me anoixto ligaki radiofwno den akous tipota!Xalarwste!Perimenw ki egw na balw tis kainourgies partides pou tha mpoun kai tsampa opote poios o logos na skame bre aderfe??Xalara...
-
Ο χρήστης flea1 έγραψε:
poios o logos na skame bre aderfe??Xalara...Θα συμφωνούσα μαζί σου αν το πρόβλημά μου ήταν μόνο τα πίσω.
Τα πίσω τα έχω ήδη αλλάξει αλλά τώρα φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα και με τα μπροστά.Άνοιξα ένα θέμα για τη μέτρηση των αναρτήσεων. Αν θέλεις γράψε την εμπειρία σου.
Περιμένω την τελική απάντηση από την Cosmocar μέχρι την άλλη εβδομάδα.
Τότε σε ένα καινούριο θέμα θα γράψω όλη την ιστορία που σε λίγα σημεία είναι για γέλια και σε πολλά για κλάματα.Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...
-
φιλος μου παει για το A3 SPORTBACK 2Lt γνωριζει κανεις εαν και σε αυτο το μοντελο εχουν παρατηρηθει αναλογα προβληματα;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
φιλος μου παει για το A3 SPORTBACK 2Lt γνωριζει κανεις εαν και σε αυτο το μοντελο εχουν παρατηρηθει αναλογα προβληματα;;Το δικό μου (δεν ξέρω για τους υπόλοιπους) είναι αυτοκίνητο πρώτης φουρνιάς. Δε λένε ότι τα νέα μοντέλα βγάζουν και κάτι;
Υπάρχει βελτιωμένη πίσω ανάρτηση για το μοντέλο ΑΜΒΙΤΙΟΝ γιατί η αρχική 'χτυπούσε'. Φαντάζομαι πως τα νέα αυτοκίνητα θα είναι εφοδιασμένα μ' αυτή.
Αμορτισερ Α3 ΕΛΕΟΣ!!