Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Πιστεύετε σε κάποια ανώτερη δύναμη?
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Πιστεύετε σε κάποια ανώτερη δύναμη?
    • 1
    • 2
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
    • 39
    • 40
    • 29 / 40
    Αντίλογος
    62
    795
    8360
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • I
      ililias last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
      Συνεχίζουμε να θεωρούμε σωστό τό μισοάδειο ή μισογεμάτο,ή εμπιστευόμαστε εν τέλει,τήν τεκμηριωμένη καί μετρημένη επιστημονική απάντηση;

Μα είναι ξεκάθαρο: Αν το πρόβλημά μας ήταν πόσο νερό είχε το ποτήρι μέσα, τότε θα συμφωνήσουμε. Αν όμως το ερώτημα είναι αν το ποτήρι, μπουκάλι η ότι άλλο είναι μισοάδειο η μισογεμάτο, ο καθένας από τους δυο θα έχει την άποψή του κι ο επιστήμονας θα τρελαθεί, αφού δεν θα μπορεί να απαντήσει. Η θα απαντήσει ότι κάποιο μέρα, ίσως ξέρει. Η ότι κάποια μέρα σίγουρα θα ξέρει. Η ότι δεν θα ξέρει ποτέ.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        markvag last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

:oops:

ΟΚ, τώρα είναι ξεκάθαρο: Άλλος παραήπιε.

Μόνο εγώ δεν ήπια και δεν έφαγα ακόμα μου φαίνεται...

• H
          hunter last edited by

Συνεχίζουμε να θεωρούμε σωστό τό μισοάδειο ή μισογεμάτο,ή εμπιστευόμαστε εν τέλει,τήν τεκμηριωμένη καί μετρημένη επιστημονική απάντηση;

Μα είναι ξεκάθαρο: Αν το πρόβλημά μας ήταν πόσο νερό είχε το ποτήρι μέσα, τότε θα συμφωνήσουμε. Αν όμως το ερώτημα είναι αν το ποτήρι, μπουκάλι η ότι άλλο είναι μισοάδειο η μισογεμάτο, ο καθένας από τους δυο θα έχει την άποψή του κι ο επιστήμονας θα τρελαθεί, αφού δεν θα μπορεί να απαντήσει. Η θα απαντήσει ότι κάποιο μέρα, ίσως ξέρει. Η ότι κάποια μέρα σίγουρα θα ξέρει. Η ότι δεν θα ξέρει ποτέ.

Πώς θά λύσουμε όμως αναμεταξύ μας τό πρόβλημα,άν δέν γίνουμε οι ίδιοι μας 'μικροί επιστήμονες' πού θά πιάσουμε εμείς οι ίδιοι τόν ογκομετρικό σωλήνα ρε Ηλία,νά μετρήσουμε κατ'αρχάς τό ποιός από τούς δύο μας,έπεσε πιό 'μέσα' στόν υπολογισμό μας;
          πώς θά αρχίσουμε νά συζητάμε γιά τό πρόβλημά μας,άν δέν μετρήσουμε τόν όγκο τού νερού στό ποτήρι;
          Η δέν σε καταλαβαίνω διόλου;

• T
            thevoice last edited by

Ο χρήστης ssot έγραψε:

Γιαυτό το 99,9% του 57% (είσαι και εσύ Μισέλ μέσα :D:D) της ψηφοφορίας θεωρεί ότι

1)το σύμπαν είναι μια σφαίρα με ένα τοίχωμα που βγαίνεις και μπαίνεις...και σιγά μην ερευνήσει η επιστήμη τι έχει έξω από την σφαίρα…
            2)Ο άνθρωπος φτιάχνει καταστάσεις άρα ΚΑΠΟΙΟΣ (όποιος είναι) θα έχει κάνει κάτι ανάλογο πριν πολλά χρόνια! (Σε ερώτηση γιατί το έκανε τότε και όχι 1 sec πριν η απάντηση θα είναι «Δεν ξέρω απλά σου λέω!»
            3)Άπειρη έννοια δεν έχει συναντήσει ποτέ ο άνθρωπος στην ζωή του…όλα έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις …άρα και το σύμπαν ΔΕΝ γίνεται να είναι άπειρο...
            και διάφορα άλλα που μετά από 25 σελίδες βγαίνουν έξω!

Σοκ.... αυτό και αν είναι τσουβάλιασμα. Η θέση όλων των άλλων που απάντησαν ήταν αυτή?? Εκτός και αν κάτι δεν κατάλαβα όποτε λάθος... Το έγραψα και πριν...Αυτό που δεν δέχομαι σε καμμία περίπτωση και το θεωρώ αστείο, και ας με συγχωρέσουν κάποιοι, είναι το να πω πως είμαι 100% βέβαιος για κάτι το οποίο δεν μπορώ, όχι μόνο στον άλλο να αποδείξω, αλλά ούτε στον εαυτό μου. Οταν δεν αφήνω ούτε 0,01% πιθανότητα σε κάποια άλλη θεωρεία παρά είμαι σίγουρος για αυτό που λέω. Οταν ζητάω να μου δώσει απόδειξεις ενώ εγώ χωρίς αποδείξεις ¨χαρακτήρίζω' με επίθετα.

....

Γνώμη μου πάντα: δεν το αποκλείω να μην υπάρχει καμμία απολύτως ανώτερη δύναμη παρά το ότι ψήφισα 'ναι' . Θεωρώ πιθανόν να βρούμε όλες τις απαντήσεις, μέσω των επιστημών, για όλα όσα μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν σαν ανθρώπινο είδος (αν υποτεθεί πως έχουμε και τον ανάλογο χρόνο και δεν καταστρέψουμε τελικά τον πλανήτη μας). Δεν έχει καμμία απολύτως σχέση το αν θα κολλήσει ποτέ η επιστήμη ή όχι με το αν υπάρχει ή όχι η όποια ανώτερη δύναμη

Φιλικά Σωτήρης

Η παραπάνω απάντησή σου φίλε Σωτήρη με καλύπτει πλήρως.

HUNTER, για τα περί προσωπικής επίθεσης:
            Εδώ και καμιά 25ριά σελίδες παρακολουθώ μια επίθεση (στολισμένη με μπόλικους χαρακτηρισμούς και ειρωνικά σχόλια) από δύο άντρες ενάντια σε μια κοπέλα η οποία μπορεί να γύρισε την πλάτη της, προσωρινά (?) έστω, αλλά οι ειρωνίες δε σταμάτησαν. Γιατί λοιπόν σε πειράζουν τα δικά μου σχόλια για όσα εμένα μου φαίνονται αστεία? Όλα γίνονται στα πλαίσια της φιλικής αντιπαράθεσης. Ή κάνω λάθος? Διότι μέτρησα, αν θυμάμαι 3 ή 4 ποστ του sirgus που ειρωνευόντουσαν απόψεις της Μισέλ ΚΑΤΟΠΙΝ αποχώρισής της! Δεν ξέρω εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις, αλλά με αυτό που βγάζω εγώ δε νομίζω ότι θα έπρεπε να ανοίγεις θέμα προσωπικής επίθεσης εδώ, τώρα. Χωρίς παρεξήγηση.

• S
              sirgus last edited by

Ο χρήστης Thevoice έγραψε:

Η κοπελιά ΔΕΝ σου λέει 'Απόδειξε μου με μαθηματικά στοιχεία ότι δεν υπάρχει ανώτερη δύναμη'. Σου λέει (από την αρχή μάλιστα) ότι ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ 100% ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.

Αν έχεις την υπομονή κοίτα κάποιες σελίδες πιο πίσω που μιλάει για μαθηματικά στοιχεία!!! Δεν είσαι προσεκτικός βλέπω με την ... κοπελία..

Μας έδειξες μέσα σε τόσες σελίδες πως εσύ κατέχεις τη μια και μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ και το 60% του φόρουμ που ψήφησε ΝΑΙ είναι για να γελάς μαζί του? ΟΧΙ! Χρειάζεται κάτι πέρα από το !
              Μας είπες κάτι καινούριο στις τελευταίες 20 σελίδες για να στηρίξεις τη θέση σου? Πάλι OXI!

To αστείο είναι οτι εγώ σας κουράζω εδώ και 20 σελίδες αλλά εσύ φαίνεσαι να είσαι από αυτούς που κάθονται λίγο πιο μακρυά από το τραπέζι που γίνεται η κουβέντα και απλά κουνάς το κεφάλι σου όταν συμφωνείς με κάποιον.
              Γιατί δεν λες την άποψη σου για το θέμα?

Παιχνίδι με τα λόγια, λες. Ξέρεις τι εντύπωση μου δίνεις εμένα?....
              Άστο καλύτερα. Το έγραψα πιο πάνω.

Σίγουρα...δεν είναι η μόνη η Μισέλ που στηρίζει την άποψη τις με βάση ότι άλλοι (που ποτέ δεν ασχολήθηκαν) δεν μπορούν να την πείσουν ότι δεν ισχύει! Είναι μια θεωρία!

Τελικά οι απόψεις είναι 2...
              Σκέφτομαι όπως η επιστήμη...και δεν σκέφτομαι όπως η επιστήμη...
              όχι όμως σκέφτομαι με άλλο τρόπο συγκεκριμένο...απλά δεν συμφωνώ με την επιστήμη..

κάτι είναι και αυτό....είναι και λίγο 'κολακευτικό' ξέρεις το να μην υπάρχει άλλη θεωρία εκτός του μη-επιστήμονα....

Κάναμε θεωρία και άποψη σε αυτό το θέμα τα εμπόδια στην επιστήμη!!!!
              Δεν υπάρχει άποψη απλά αμφιβολίες για την επιστήμη!

Δεν έχω θεωρία συγκεκριμένη απλά ξέρω/νομίζω ότι κάποτε ο γιατρός θα κολλήσει!
              Αυτό το ονομάσαμε άποψη!
              Δεν ξέρω τι είναι ανώτερη δύναμη πως ορίζεται, πως δρα τώρα απλά αφού η επιστήμη κολλάει τώρα...νομίζω ότι κάτι κρύβεται…

Τουλάχιστον ο φυσικός/γιατρος κλπ πιστεύει ότι κάποια πράγματα εξηγούνται έτσι και κάποια άλλα κάποτε θα εξηγηθούν.
              Οι άλλοι απλά αναγκάζονται να δεχθούν όσα αποδεικνύει η φυσική ενώ για όσα δεν τα έχει καταφέρει υπάρχει η απάντηση «δεν ξέρω» όχι όμως «δεν ξέρω ακόμα».

Δεν θα γελάσω με όποιον ψήφισε ΝΑΙ αλλά έχει να παρουσιάσει θεωρία! ΝΑΙ γιατί η ανώτερη δύναμη είναι ΑΥΤΗ, δημιούργησε τον κόσμο ΕΤΣΙ, και δρα σήμερα ΕΤΣΙ.
              Το δεν ξέρω μπορεί να υπάρχει πάει σαν ψήφο στο ΝΑΙ???

Όποιος ψήφισε ΝΑΙ χωρίς να παρουσιάζει θεωρία , απλά δεν τον πείθει η φυσική κλπ κλπ, τότε άσε…

Είναι τυχαίο που η θεωρία της πιθανής ανώτερης δύναμης στηρίζεται στο ότι η φυσική δεν έχει εξηγήσει ακριβώς την δημιουργία του σύμπαντος?

Τι πιο απλό να μας πείσετε ότι υπάρχει ανώτερη δύναμη με την δράση της ΤΩΡΑ.
              Γιατί δεν μου λες αν πιστεύεις ότι ΤΩΡΑ κάπως δρα η ανώτερη δύναμη? (Η Μισέλ είναι σε ταξίδι είπε , σε περίπτωση που την περιμένεις να γυρίσει για να συμφωνήσεις)

• T
                thevoice last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Πώς θά λύσουμε όμως αναμεταξύ μας τό πρόβλημα,άν δέν γίνουμε οι ίδιοι μας 'μικροί επιστήμονες' πού θά πιάσουμε εμείς οι ίδιοι τόν ογκομετρικό σωλήνα ρε Ηλία,νά μετρήσουμε κατ'αρχάς τό ποιός από τούς δύο μας,έπεσε πιό 'μέσα' στόν υπολογισμό μας;
                πώς θά αρχίσουμε νά συζητάμε γιά τό πρόβλημά μας,άν δέν μετρήσουμε τόν όγκο τού νερού στό ποτήρι;

Αν ο επιστήμονας ορίσει πρώτα τι σημαίνει μισοάδειο και τι *μισογεμάτο * σε σχέση με τον όγκο του ποτηριού ίσως δει ότι και τα δυο είναι διαφορετικοί τρόποι να πει το ίδιο ακριβώς πράγμα.

• H
                  hunter last edited by

[HUNTER, για τα περί προσωπικής επίθεσης:
                  Εδώ και καμιά 25ριά σελίδες παρακολουθώ μια επίθεση (στολισμένη με μπόλικους χαρακτηρισμούς και ειρωνικά σχόλια) από δύο άντρες ενάντια σε μια κοπέλα η οποία μπορεί να γύρισε την πλάτη της, προσωρινά (?) έστω, αλλά οι ειρωνίες δε σταμάτησαν. Γιατί λοιπόν σε πειράζουν τα δικά μου σχόλια για όσα εμένα μου φαίνονται αστεία? Όλα γίνονται στα πλαίσια της φιλικής αντιπαράθεσης. Ή κάνω λάθος? Διότι μέτρησα, αν θυμάμαι 3 ή 4 ποστ του sirgus που ειρωνευόντουσαν απόψεις της Μισέλ ΚΑΤΟΠΙΝ αποχώρισής της! Δεν ξέρω εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις, αλλά με αυτό που βγάζω εγώ δε νομίζω ότι θα έπρεπε να ανοίγεις θέμα προσωπικής επίθεσης εδώ, τώρα. Χωρίς παρεξήγηση.

Επίθεση από δύο άντρες,ενάντια σέ μία κοπέλα,στολισμένη με μπόλικους χαρακτηρισμούς καί ειρωνικά σχόλια;
                  Μέ κούφανες τωρα.
                  Κατ'αρχάς,όπως είμαι εγώ καί εσύ,έτσι ακριβώς είναι καί αυτή η κοπέλα μέσα στό φόρουμ.Εχει άποψη,τολμάει νά τήν λέει,καί άν δέν τό κατάλαβες,είναι σέ θέση να υπερασπίσει αυτά πού λέει ενάντια στούς δύο 'κακούς'' 'μαντράχαλους',πού κατα τη γνώμη σου της επιτίθενται,καί μπορεί να χρησιμοποιήσει ΕΞΙΣΟΥ τήν ειρωνία,σέ περίπτωση πού δέν τό είδες.
                  Τό ότι αποχώρησε προσωρινά από τό φόρουμ,δέν σημαίνει ότι δέν θα γυρίσει ποτέ,οπότε δέν θά της δωθεί τό δικαίωμα να δευτερολογήσει πάνω στίς απαντήσεις πού θά γίνουν όσο θα λείπει.
                  Ετσι δέν λειτουργεί τό φόρουμ;
                  Γράφουμε τήν άποψή μας,φεύγουμε,ξαναγυρνάμε αύριο καί ξανααπαντάμε καί σέ όσα γράφτηκαν κατα τήν απουσία μας.

• T
                    thevoice last edited by

Ο χρήστης sirgus έγραψε:

κάτι είναι και αυτό....είναι και λίγο 'κολακευτικό' ξέρεις το να μην υπάρχει άλλη θεωρία εκτός του μη-επιστήμονα....

Κάναμε θεωρία και άποψη σε αυτό το θέμα τα εμπόδια στην επιστήμη!!!!
                    Δεν υπάρχει άποψη απλά αμφιβολίες για την επιστήμη!

Δεν έχω θεωρία συγκεκριμένη απλά ξέρω/νομίζω ότι κάποτε ο γιατρός θα κολλήσει!
                    Αυτό το ονομάσαμε άποψη!
                    Δεν ξέρω τι είναι ανώτερη δύναμη πως ορίζεται, πως δρα τώρα απλά αφού η επιστήμη κολλάει τώρα...νομίζω ότι κάτι κρύβεται…

Τουλάχιστον ο φυσικός/γιατρος κλπ πιστεύει ότι κάποια πράγματα εξηγούνται έτσι και κάποια άλλα κάποτε θα εξηγηθούν.
                    Οι άλλοι απλά αναγκάζονται να δεχθούν όσα αποδεικνύει η φυσική ενώ για όσα δεν τα έχει καταφέρει υπάρχει η απάντηση «δεν ξέρω» όχι όμως «δεν ξέρω ακόμα».

Δεν θα γελάσω με όποιον ψήφισε ΝΑΙ αλλά έχει να παρουσιάσει θεωρία! ΝΑΙ γιατί η ανώτερη δύναμη είναι ΑΥΤΗ, δημιούργησε τον κόσμο ΕΤΣΙ, και δρα σήμερα ΕΤΣΙ.
                    Το δεν ξέρω μπορεί να υπάρχει πάει σαν ψήφο στο ΝΑΙ???

Όποιος ψήφισε ΝΑΙ χωρίς να παρουσιάζει θεωρία , απλά δεν τον πείθει η φυσική κλπ κλπ, τότε άσε…

38 σελίδες και ακόμα στα ίδια έχεις μείνει, χωρίς να έχεις ΕΣΥ κάποια βάσιμη θεωρία για το πως η επιστήμη θα ανακαλύψει (κάπως, κάποτε) τα πάντα, και από εκεί θα βγάλουμε το συμέρασμα ότι αποκλείεται να τα έχει φτιάξει μια ανώτερη δύναμη.

Έλεος, βρε sirgus!

• T
                      thevoice last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                      Κατ'αρχάς,όπως είμαι εγώ καί εσύ,έτσι ακριβώς είναι καί αυτή η κοπέλα μέσα στό φόρουμ.Εχει άποψη,τολμάει νά τήν λέει,καί άν δέν τό κατάλαβες,είναι σέ θέση να υπερασπίσει αυτά πού λέει ενάντια στούς δύο 'κακούς'' 'μαντράχαλους',πού κατα τη γνώμη σου της επιτίθενται,καί μπορεί να χρησιμοποιήσει ΕΞΙΣΟΥ τήν ειρωνία,σέ περίπτωση πού δέν τό είδες.
                      Τό ότι αποχώρησε προσωρινά από τό φόρουμ,δέν σημαίνει ότι δέν θα γυρίσει ποτέ,οπότε δέν θά της δωθεί τό δικαίωμα να δευτερολογήσει πάνω στίς απαντήσεις πού θά γίνουν όσο θα λείπει.
                      Ετσι δέν λειτουργεί τό φόρουμ;
                      Γράφουμε τήν άποψή μας,φεύγουμε,ξαναγυρνάμε αύριο καί ξανααπαντάμε καί σέ όσα γράφτηκαν κατα τήν απουσία μας.

Καμία αντίρρηση, αν και λίγο άνιση μου φαίνεται η μάχη (εκτός κι αν η Μισέλ δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει μέσα στη μέρα της από το να απαντάει σε όλη την που έχει μαζευτεί από σας!)

Το πρόβλημά μου είναι αν τόσες σελίδες δεν είδες καμία προσωπική επίθεση πιο πάνω αλλά είδες στα δικά μου σχόλια!! Αυτό θα πρέπει να μου εξηγήσεις.

• H
                        hunter last edited by

Καμία αντίρρηση, αν και λίγο άνιση μου φαίνεται η μάχη (εκτός κι αν η Μισέλ δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει μέσα στη μέρα της από το να απαντάει σε όλη την που έχει μαζευτεί από σας!)

Το πρόβλημά μου είναι αν τόσες σελίδες δεν είδες καμία προσωπική επίθεση πιο πάνω αλλά είδες στα δικά μου σχόλια!! Αυτό θα πρέπει να μου εξηγήσεις.

Μά είχαμε ήδη εμπλακεί σέ αλληλοχαρακτηρισμούς άν δέν τό κατάλαβες.Καί όχι μόνο εμείς οι τρείς.
                        Οχι όμως καί άνισους.
                        Καί γιατί νομίζεις ότι η Μισέλ ήταν υποχρεωμένη νά απαντάει;Δέν δίνεις καμμία πιθανότητα νά απαντούσε επειδή τής άρεσε η συζήτηση;

• T
                          thevoice last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Μά είχαμε ήδη εμπλακεί σέ αλληλοχαρακτηρισμούς άν δέν τό κατάλαβες. Καί όχι μόνο εμείς οι τρείς.
                          Οχι όμως καί άνισους.

• I
                            ililias last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Λές; Μπα, δε. Κι' αν ναί; Ε τότε....
                            Το ποτήρι (η το μπουκάλι) του παραδείγματος έχει νερό ακριβώς μέχρι τη μέση. Το ότι ο ένας το βλέπει μισοάδειο και ο άλλος μισογεμάτο έχει να κάνει με τον τρόπο που κοιτάζει ο καθένας (στο συγκεκριμένο παράδειγμα, ο ένας αισιόδοξα, ο άλλος απαισιόδοξα). Η πλάκα είναι ότι έχουν και οι δυο δίκαιο, το ποτήρι είναι τόσο μισογεμάτο όσο και μισοάδειο. Εκεί ο επιστήμονας λιποθυμάει.
                            Κατάλαβες; Όσο κι αν μετρήσεις, επιστημονική απάντηση για το αν ένα ποτήρι (η μπουκάλι, εντάξει) είναι μισοάδειο η μισογεμάτο δεν θα πάρεις. Για το πως δημιουργήθηκε ο κόσμος, μπορεί.

• D
                              dimitrios2004 last edited by

Το ποτήρι (η το μπουκάλι) του παραδείγματος έχει νερό ακριβώς μέχρι τη μέση. Το ότι ο ένας το βλέπει μισοάδειο και ο άλλος μισογεμάτο έχει να κάνει με τον τρόπο που κοιτάζει ο καθένας (στο συγκεκριμένο παράδειγμα, ο ένας αισιόδοξα, ο άλλος απαισιόδοξα). Η πλάκα είναι ότι έχουν και οι δυο δίκαιο, το ποτήρι είναι τόσο μισογεμάτο όσο και μισοάδειο. Εκεί ο επιστήμονας λιποθυμάει.
                              Κατάλαβες; Όσο κι αν μετρήσεις, επιστημονική απάντηση για το αν ένα ποτήρι (η μπουκάλι, εντάξει) είναι μισοάδειο η μισογεμάτο δεν θα πάρεις. Για το πως δημιουργήθηκε ο κόσμος, μπορεί.

Bασικά ο επιστήμονας θα έλεγε ποσο % του ποτηριού είναι γεμάτο και τι στατιστικό σφάλμα έχει η μέτρησή του

• H
                                hunter last edited by

Λές ότι έχει νερό ακριβώς μέχρι τήν μέση.
                                Πώς τό ξέρεις αυτό,άν δέν τό μέτρησες;
                                Αυτό εννοώ.
                                Οτι γιά να αρχίσει η συζήτηση πάνω στό ποιός έχει δίκαιο,θά πρέπει κατ'αρχάς να γνωρίζουμε τό πόσο νερό έχει τό ποτήρι.
                                Θά δώσεις λοιπών προσοχή στήν ακριβή μέτρηση.Αν δέν μετρηθεί η ποσότητα,δέν μπορούμε να ξέρουμε ποιός από τούς δυό μας έχει δίκαιο,ή άν εντέλει έχουμε δίκαιο καί οι δύο μας.

• I
                                  ililias last edited by

Κάποιος έχει ένα emoticon που κοπανάει μ' ένα σφυρί το κεφάλι του.
                                  Παρακαλώ να μου το βάλει.
                                  Ανδρέα, το έχουμε μετρήσει το νερό και έχουμε συμφωνήσει ότι είναι στη μέση. Ο επιστήμονας δεν μπορεί να μας πει αν είναι μισογεμάτο η μισοάδειο, αυτό μόνο.

• S
                                    sirgus last edited by

38 σελίδες και ακόμα στα ίδια έχεις μείνει, χωρίς να έχεις ΕΣΥ κάποια βάσιμη θεωρία για το πως η επιστήμη θα ανακαλύψει (κάπως, κάποτε) τα πάντα, και από εκεί θα βγάλουμε το συμέρασμα ότι αποκλείεται να τα έχει φτιάξει μια ανώτερη δύναμη.

Έλεος, βρε sirgus!

Άλλος ένας που περιμένει την επιστήμη να ΜΗΝ τα καταφέρει για να πει ότι Να υπάρχει ανώτερη δύναμη!
                                    Έλεος βρε Thevoice!!

Αυτά είναι τα επιχειρήματα σου?? Η αδυναμία της επιστήμης????
                                    Οκ σου λέω ότι δεν μπορώ να εξηγήσω τίποτα..
                                    άρα? υπάρχει ανώτερη δύναμη???

Ωραία...και αν σου πω εσένα να την ορίσεις??? Μπορείς?

Μπα......

• I
                                      ililias last edited by

Ο χρήστης sirgus έγραψε:

Με εξίσωση όχι (ακόμα). Αλλά μπορεί η επιστήμη να το καταφέρει κι αυτό.
                                      edit:
                                      Φαντάζεστε ένα sirgus του μέλλοντος, έναν επιστήμονα, να αποδεικνύει τελικά την ύπαρξη της ανώτερης δύναμης; Γιατί, δηλαδή, να είναι αδύνατο;

• S
                                        sirgus last edited by

Για αυτή την δύναμη ακόμα και τώρα δρα και ενεργεί με συγκεκριμένο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχουν φαινόμενα που δεν τα εξηγεί η φυσική??? Ακούω! Μην με πάτε πάλι για την δημιουργία του σύμπαντος!

Έχετε απόδειξη ότι αυτή η δύναμη (που ίσως υπάρχει όπως κάποιοι πιστεύουν) ενεργεί και ΤΩΡΑ? Ή απλά έφτιαξε τον κόσμο και από τότε κοιμάται?

Με λίγα λόγια οι ΝΑΙ έχετε κάτι να πείτε για αυτό που ψηφίσατε ή απλά διαφωνείτε με τους ΟΧΙ (και εκεί εξάλλου βασίζεται η θέση σας).

Επαναλαμβάνω ότι δεν θα αποδείξω εγώ ότι για το Χ φαινόμενο δεν φταίει μια ανώτερη δύναμη.(αν και είμαι περίεργος να ακούσω ένα φαινόμενο διαφορετικό από το όνειρο/όραμα/φωνή από μέρος που δεν υπήρχε άλλος/φάντασμα/τράκαρα και το κολωνάκι με έσωσε/έσκυψα να δέσω τα κορδόνια μου και πέρασε μια σφαίρα πάνω από το κεφάλι μου, οι γιατροί με βγάλανε πεθαμένο και έζησα κλπ κλπ).

Τελικά είναι τόσο δύσκολο ΕΝΑΣ που ψήφισε ΝΑΙ να μου πει πως έχει δει μια ανώτερη δύναμη? Και ο τρόπος με τον οποίο την είδε δεν εξηγείται από καμία επιστήμη ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ??? ΤΟοοοοόσο δύσκολο???

Τότε γιατί ψήφισε αυτός ο κάποιος ΝΑΙ? Γιατί πιστεύει σε μια δύναμη, και προφανώς για να υπάρχει αυτή η δύναμη κάπως δρα.
                                        Οκ το καταλάβαμε έφτιαξε το σύμπαν με τους δικούς της κανόνες…από τότε έχει φανεί κάπως στην ζωή σας ή όχι?

Να ακούσω ότι μου έτυχε το Χ φαινόμενο και με όσα ξέρω δεν το εξηγεί Γιατρός/βιολόγος/φυσικός κλπ κλπ άρα ΑΥΤΗ η δύναμη μάλλον θα «φταίει»

Ακούω με προσοχή!

(Βαρέθηκα αυτούς που δεν άρχισαν με την θέση «Ψήφισα ΝΑΙ ή ΟΧΙ γιατί κλπ κλπ» αλλά εμφανίστηκαν από το πουθενά με σχόλια στις ήδη υπάρχουσες θέσεις»)

• S
                                          sirgus last edited by

Φανταστείτε κάποιον που λύνει μια άσκηση μαθηματικών και να έχει κάποιον να του λέει κάθε 1 λεπτό «και αν δεν τα καταφέρεις? Και αν δεν προλάβεις? Και αν δυσκολευτείς? και πως είσαι 100% σίγουρος ότι θα την λύσεις ? Και αν ? και αν?» Αν τον ρωτήσεις «Εσύ μπορείς να την λύσεις???» Η απάντηση θα είναι «Άσε εμένα…εσύ είπες ότι μπορείς…εγώ δεν ξέρω από αυτά… Απλά σε βλέπω και δυσκολεύεσαι λίγο και λέω μήπως κόλλησες»…
                                          Μία είναι η απάντηση τότε!!!

«Ε Άσε να να προχωρήσω και να λύσω την άσκηση αφού μια χαρά τα πάω και φτάνω αργά και σταθερά στο τέλος και άσε με ήσυχο! Ή πες μου πώς να την λύσουμε μαζί η μην με ενοχλείς! Αν εσύ δεν έχεις **ΙΧΝΟΣ **λύσης για την άσκηση μην αμφισβητείς ούτε στο 1% τις δυνατότητες μου!!!!»
                                          Απλά και ξεκάθαρα πράγματα!
                                          Αυτή είναι η απάντηση!!!

• S
                                            sirgus last edited by

Με εξίσωση όχι (ακόμα). Αλλά μπορεί η επιστήμη να το καταφέρει κι αυτό.
                                            edit:
                                            Φαντάζεστε ένα sirgus του μέλλοντος, έναν επιστήμονα, να αποδεικνύει τελικά την ύπαρξη της ανώτερης δύναμης; Γιατί, δηλαδή, να είναι αδύνατο;

Είναι αδύνατο γιατί ποτέ δεν θα κάτσει ασχοληθεί με τέτοια θέματα....(πόσες φορές να το έχω πει?)

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 39
                                            • 40