-
παιδια οπως ειπα και μεσα στο αναλογω θεμα λογω κρισεις πουλαω την συλογη μου θα βαλω αργοτερα μια λιστα και στην συνεχεια και φωτο για να τα βλεπετε.στις ακριβες εταιριες η τιμη θα ειναι αρκετα χαμηλη σε σχεση με την αγορα δηλαδη ενα κοματι απο την autoart για παραδειγμα που παιζει στα 100+ θα τα δινω γυρω στα 60-70 τοπ.για να μην υπαρχουν αμφιβολιες οπως πως θα παρω κατι μονο απο φωτο να πω πως πρωτα θα το παραλαμβανη ο εκαστοτε και μετα θα πληρωνη. ευχαριστω.
-
παιδια οπως ειπα και μεσα στο αναλογω θεμα λογω κρισεις πουλαω την συλογη μου θα βαλω αργοτερα μια λιστα και στην συνεχεια και φωτο για να τα βλεπετε.στις ακριβες εταιριες η τιμη θα ειναι αρκετα χαμηλη σε σχεση με την αγορα δηλαδη ενα κοματι απο την autoart για παραδειγμα που παιζει στα 100+ θα τα δινω γυρω στα 60-70 τοπ.για να μην υπαρχουν αμφιβολιες οπως πως θα παρω κατι μονο απο φωτο να πω πως πρωτα θα το παραλαμβανη ο εκαστοτε και μετα θα πληρωνη. ευχαριστω.
-
up
-
Ο χρήστης alexlef123 έγραψε:
upΑνεβασμα αγγελιας επιτρεπεται καθε 7 μερες [mod]
-
Έχω να πω τα καλύτερα για τη συναλλαγή μου με τον alexlef123.
Πολύ προσεκτική και μερακλίδικη συσκευασία, τα μοντέλα ήταν ακριβώς όπως στην περιγραφή και στις φωτογραφίες και καλή συνεννόηση -
νασε καλα φιλε μου ευχαριστω για τα καλα λογια.
-
εφυγαν και τα
TVR SAGARIS
FORD RC 200
TOYOTA SUPRA
MUSTANG COBRA R
TOYOTA 2000 GT -
Eφυγαν επισεις
PORCHE 911RS
SHEVROLET CAMARO WELLY
PLHMUTH CUDA HIGHWAY 61 -
εφυγε και το ferrari 328 gtb kyosho.
-
οτι απομεινε στην συλογη απο autoart -kyosho -minichamps παιδια 50 ευρω εκαστο.η προσφορα υσχειη μεχρι τελος του μηνα.
-
Αλεξανδρε,αν δε σου κανει κοπο γραψε ποια απομενουν (χωρις φωτο) απο autoart,kyosho και minishamps
-
οτι απομεινε στην συλογη απο autoart -kyosho -minichamps παιδια 50 ευρω εκαστο.η προσφορα υσχειη μεχρι τελος του μηνα.τα μοντελακια ειναι
porche 917 k
porche carrera s
merswdes cl claas
mersedes cls klase
skyline r34
skyline calsonic r32
fair lady z
mustang 1965
aston martin db9
aston martin db5
jaguar xk
jaguar e type cabrio
bmw 6 series
bmw z 8
lotus eyropa old
ferrari 365 gtb 4
bentley speed 8 le mans
dodge viper cabrio
porche carrera turbo
honda s 2000 -
Ο Αλέξανδρος ήταν πολύ εντάξει. Aπαντούσε γρήγορα και άμεσα στις (πολλές μου) ερωτήσεις, έστειλε γρήγορα και καλά πακεταρισμένες και τις 2 παραγγελίες που έκανα!
Μπράβο! -
νασε καλα μακη.και να συμπληρωσω οτι μαζι με τα παραπανω μοντελακια ειναι και το callaway c 12 by autoart 50 ευρω.
-
εφυγε και η lamborgini diablo gtr.
-
εφυγαν επεισης aston martin db5 και jaguar e type.
-
ανταλασετε to nissan gtr r 32 calsonic τις kyosho με οποιον εχει την πολιτικη εκδοση απο kyosho-autoart-mimishamps.
-
ανταλασετε to nissan gtr r 32 calsonic τις kyosho με οποιον εχει την πολιτικη εκδοση απο kyosho-autoart-mimishamps.Ενημερωτικά, η minichamps δεν το έβγαλε σε 1/18
-
Σωστά.και σε πολιτικό της κυοσο ειναι λίγο καλύτερο
-
μετα απο μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ ειδα οτι το συγκεκριμενο μοντελακι με το νουμερο 12 αντιπροσωπευει ενα πολυ γνωστο αυτοκινητο στους αγωνες αλλα και στο gran turismo οποτε αποφασησα να το κρατησω.
πωλουνται μοντελακια σε 1/18 κλιμακα