-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Το σαββατοκυριακο που έρχεται έχει κανέναν αγώνα καρτοδρομιο? Κυριακή κάνουμε καρτ ελεύθερα?
Καλησπερα.
την κυριακη εχει το winter cup.
Α! Ευχαριστώ! Και Σάββατο να υποθέσω προπόνηση?
-
Ο χρήστης George tm έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Το σαββατοκυριακο που έρχεται έχει κανέναν αγώνα καρτοδρομιο? Κυριακή κάνουμε καρτ ελεύθερα?
Καλησπερα.
Ναι, κανονικά...ελπίζω μόνο να έχει καλό καιρό!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλησπερα.
Ναι, κανονικά...ελπίζω μόνο να έχει καλό καιρό!
Σούπερ θα είναι ο καιρός Σαββατοκυριακο!!!
-
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος το τηλ της πίστας στα Μέγαρα? Γιατί παίρνω τηλέφωνο αλλά είναι λάθος! Λειτουργεί κανονικά η πίστα?
-
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος το τηλ της πίστας στα Μέγαρα? Γιατί παίρνω τηλέφωνο αλλά είναι λάθος! Λειτουργεί κανονικά η πίστα?Όχι Γιώργο, έχει κλείσει...άγνωστο για το αν ή πότε θα ανοίξει.
Sent via mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος το τηλ της πίστας στα Μέγαρα? Γιατί παίρνω τηλέφωνο αλλά είναι λάθος! Λειτουργεί κανονικά η πίστα?
Όχι Γιώργο, έχει κλείσει...άγνωστο για το αν ή πότε θα ανοίξει.
Sent via mobile device
Σ ευχαριστώ φίλε μου! Έχεις να προτείνεις καμιά πίστα για εξαταχυτο. Εκτός καρτοδρομιο που έχει αγώνα
-
Όχι Γιώργο, έχει κλείσει...άγνωστο για το αν ή πότε θα ανοίξει.
Sent via mobile device
Σ ευχαριστώ φίλε μου! Έχεις να προτείνεις καμιά πίστα για εξαταχυτο. Εκτός καρτοδρομιο που έχει αγώνα
Δυστυχώς όχι, δεν έχω να προτείνω για ΚΖ καμιά πίστα
-
Το ΣΚ δεν έχει τελικά αγώνα γιατί δεν υπάρχουν τα απαραίτητα ασφαλιστήρια για οδηγούς και οργανωτές. Τα άφησε η ΕΛΠΑ απλήρωτα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το ΣΚ δεν έχει τελικά αγώνα γιατί δεν υπάρχουν τα απαραίτητα ασφαλιστήρια για οδηγούς και οργανωτές. Τα άφησε η ΕΛΠΑ απλήρωτα.αυτα ειναι!
-
http://www.kartinfo.gr/home/kartodromoleft.html
το περιμενα πως κ πως!!
thanksss!!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το ΣΚ δεν έχει τελικά αγώνα γιατί δεν υπάρχουν τα απαραίτητα ασφαλιστήρια για οδηγούς και οργανωτές. Τα άφησε η ΕΛΠΑ απλήρωτα.Είχα μια ελπίδα ότι τελευταία στιγμή θα το έκλειναν το θέμα...αλλά...
-
http://www.kartinfo.gr/home/kartodromoleft.htmlτο περιμενα πως κ πως!!
thanksss!!!Πολύ χρήσιμο για όσους κάνουν προπόνηση στο καρτόδρομο με αυτή τη φορά.
Με 145κμ/ω τα εξατάχυτα...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
το περιμενα πως κ πως!!
thanksss!!!Πολύ χρήσιμο για όσους κάνουν προπόνηση στο καρτόδρομο με αυτή τη φορά.
να πω την μαυρη μου αληθεια...
σαν newbie θα ηθελα λιγο περισσοτερη αναλυση... -
το περιμενα πως κ πως!!
σαν newbie θα ηθελα λιγο περισσοτερη αναλυση...Δες προσεκτικα τα βιντεο των αδελφων Σαγανα και βγαλε τα συμπερασματα σου. Οι δυο τους παρολο που ειναι σχετικα μικροι σε ηλικια(Στελιος 16, Χρηστος 14) ειναι απο τους πιο εμπειρους οδηγους στην Ελλαδα, με παρα πολλα χρονια παρουσιας στο καρτ.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
το περιμενα πως κ πως!!
σαν newbie θα ηθελα λιγο περισσοτερη αναλυση...Δες προσεκτικα τα βιντεο των αδελφων Σαγανα και βγαλε τα συμπερασματα σου. Οι δυο τους παρολο που ειναι σχετικα μικροι σε ηλικια(Στελιος 16, Χρηστος 14) ειναι απο τους πιο εμπειρους οδηγους στην Ελλαδα, με παρα πολλα χρονια παρουσιας στο καρτ.
τα βιντεακια ηδη τα εχω δει πολλες φορες κ σιγουρα θα τα δω ακομα περισσοτερες στο μελλον!!
ειναι πολυ καλα!!!ακρως εκπαιδευτικα.μια ερωτηση ομως...οι γραμμες τους ομως εχουν διαφοροποιηθει καθολου λογω ελειψης γομας??
οι πιο εμπειροι σιγουρα μπορειτε να το καταλαβαινετε, εμενα ομως η απειρια μου δεν με αφηνει.τελος,τα δυο αδελφια εχουν καποιες μικρες διαφοροποιησεις στις γραμμες τους αν το παρατηρησατε.
-
Καλημέρα! Ακυρώθηκε ο αγώνας για Κυριακή στο καρτοδρομιο?
-
Ναι, άκυρος!
Sent via mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ναι, άκυρος!Sent via mobile device
Κρίμα παντός, όπως και με τα drift!
-
το περιμενα πως κ πως!!
τα βιντεακια ηδη τα εχω δει πολλες φορες κ σιγουρα θα τα δω ακομα περισσοτερες στο μελλον!!
ειναι πολυ καλα!!!ακρως εκπαιδευτικα.μια ερωτηση ομως...οι γραμμες τους ομως εχουν διαφοροποιηθει καθολου λογω ελειψης γομας??
οι πιο εμπειροι σιγουρα μπορειτε να το καταλαβαινετε, εμενα ομως η απειρια μου δεν με αφηνει.τελος,τα δυο αδελφια εχουν καποιες μικρες διαφοροποιησεις στις γραμμες τους αν το παρατηρησατε.
Σιγουρα η ελλειψη γομας τροποποιει λιγο τις γραμμες, ειναι αλλιως να εχει grip και διαφορετικα να γλυστραει τοσο πολυ, να σκεφτεις ο καλυτερος χρονος των παιδιων ηταν περιπου 48.00
-
Για να μαζευόμαστε!!
Ανοιχτό για όλους, χομπίστες και μη, δεκτά και μεταχειρισμένα ελαστικά.
Σε λίγες μέρες περισσότερα...
Μετά την ανακοίνωση της ΟΜΑΕ με την οποία αναστέλλονται όλοι οι αγώνες μέχρι τη λήξη της διαπραγμάτευσης και την υπογραφή νέου ασφαλιστηρίου, το Καρτόδρομο Αφιδνών με τη βοήθεια του Kartinfo.gr ανακοινώνει τη διοργάνωση διαγωνισμού χρονομέτρησης τη Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 με πολλές εκπλήξεις!
Στόχος είναι η διατήρηση αγωνιστικής ετοιμότητας αλλά προετοιμασίας των οδηγών ενόψει του πρώτου πρωταθληματικού αγώνα στις 23/3/2013, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα έχει λυθεί το θέμα.
Το time-attack θα διοργανωθεί με την αριστερόστροφη φορά της πίστας.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ