-
Εχει μολις αγοραστει απο φιλο, μετχειρισμενο Jimny του 12ου/2001. Τα θεματα που παρατηρουνται ειναι:
-
Σε ξεκινηματα με 'λαθος' ταχυτητα, ή εν κινησει οταν δινεις γκαζι με μεγαλυτερη σχεση στο κιβωτιο απο οτι πρεπει, (πχ 2000 στροφες με 4η, ακραιο παραδειγμα), την ωρα που χτυπαει πειρακια, ταυτοχρονα κανει ενα θορυβο επαναλαμβανομενο απο τη μηχανη, που δεν μπορω να περιγραψω, σα μικρα σκασιματα, που μολις οι στροφες ανεβουν σε λιγο καλυτερο επιπεδο, σταματουν.
-
Το λαμπακι της πλαφονιέρας λειτουργει οταν βαλεις το διακοπτη στο ON, αλλα οταν τον εχεις στο 'Door' δεν αναβει το λαμπακι οταν ανοιξεις πορτες, ειτε αριστερη ειτε δεξια.
-
Το λαμπακι χειροφρενου ειναι μονιμα αναμμενο (αχνοφεγγει) και μολις τραβηξεις χειροφρενο αναβει κανονικα.
Αποψεις, προτασεις, λυσεις, κλπ ευπροσδεκτες.
-
-
Εχει μολις αγοραστει απο φιλο, μετχειρισμενο Jimny του 12ου/2001. Τα θεματα που παρατηρουνται ειναι:
-
Σε ξεκινηματα με 'λαθος' ταχυτητα, ή εν κινησει οταν δινεις γκαζι με μεγαλυτερη σχεση στο κιβωτιο απο οτι πρεπει, (πχ 2000 στροφες με 4η, ακραιο παραδειγμα), την ωρα που χτυπαει πειρακια, ταυτοχρονα κανει ενα θορυβο επαναλαμβανομενο απο τη μηχανη, που δεν μπορω να περιγραψω, σα μικρα σκασιματα, που μολις οι στροφες ανεβουν σε λιγο καλυτερο επιπεδο, σταματουν.
-
Το λαμπακι της πλαφονιέρας λειτουργει οταν βαλεις το διακοπτη στο ON, αλλα οταν τον εχεις στο 'Door' δεν αναβει το λαμπακι οταν ανοιξεις πορτες, ειτε αριστερη ειτε δεξια.
-
Το λαμπακι χειροφρενου ειναι μονιμα αναμμενο (αχνοφεγγει) και μολις τραβηξεις χειροφρενο αναβει κανονικα.
Αποψεις, προτασεις, λυσεις, κλπ ευπροσδεκτες.
-
-
Τα θεματάκια στο suzuki λύθηκαν όλα με ένα καλό σέρβις.
Πιο συγκεκριμένα,
αλλάχτηκε ο θερμοστάτης
καθαρίστηκε το ψυγείο (που έβγαλε χώμα από μέσα)
καθαρίστηκαν τα μπεκ
αλλάχτηκαν λάδια, φίλτρα και μπουζί
Έκαναν πολύ καλή δουλειά και μου βγήκε και φτηνά.
Θα του αλλάξω και τα λάστιχα μόλις μπορέσω και είμαστε κομπλέ. -
Πόσο πήγε το μαλλί για όλα αυτά αν επιτρέπεται;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πόσο πήγε το μαλλί για όλα αυτά αν επιτρέπεται;90 η αλλαγή θερμοστάτη, το καθάρισμα στο ψυγείο και το καθάρισμα μπεκ και check στον εγκέφαλο μήπως έβγαζε κάτι
και 130 το σέρβις (4 μπουζί ιριδίου, λάδια, φίλτρα και ένα φίλτρο καμπίνας)
όλα μαζί 220 με την εργασία. Μαζί και ένα πλύσιμο στο αμάξι και στο μοτέρ. -
Ερωτηση για οποιον γνωριζει.Το Jimny με ετος κατασκευης το 1999 εχει φιλτρο καμπινας????
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Το τρεμουλο που λες στο τιμονι ειναι χαρακτηριστικο στα jimny και κατα πασα πιοθανοτητα δεν θα αλλαξει με τα λαστιχα απλα θα ελατωθει(λογικα).
Φιλος που εχει αλλαξει 2 jimny,η μονη λυση που ειχε βρει ηταν αμορτισερ τιμονιου.
Δεν είχα προσέξει αυτήν την παράθεση!.
Σε υδραυλική η ηλεκτρική κρεμαγιέρα η ατέρμονα δεν μπαίνει αμορτισέρ τιμονιού.
Α. -
Ο χρήστης Diselakias έγραψε:
Ερωτηση για οποιον γνωριζει.Το Jimny με ετος κατασκευης το 1999 εχει φιλτρο καμπινας????
Δεν έχω συναντήσει κανένα που να μην έχει.
Α.
12,83ε ανωτάτη λιανική μετά φόρου. -
Μαστορα σε ποιο σημειο να κοιταξω να το εντοπισω για να το αλλαξω.Αν υπαρχει σε αυτο το μοντελο??
-
Μαστορα σε ποιο σημειο να κοιταξω να το εντοπισω για να το αλλαξω.Αν υπαρχει σε αυτο το μοντελο??
Κάτω από το ντουλαπάκι, στα πόδια του συνοδηγού.
Α. -
Μαστορα σε ποιο σημειο να κοιταξω να το εντοπισω για να το αλλαξω.Αν υπαρχει σε αυτο το μοντελο??Suzuki Jimny Service Manual
http://www.suzukiinfo.com/jimny/
το πανω αριστερα λινκ
-
Δεν μου απήντησες το βρήκες?.
Α. -
Oχι μαστορα.Δεν υπαρχει στο μοντελο του 1999.Σ' ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Ν' εισαι καλα.
-
Oχι μαστορα.Δεν υπαρχει στο μοντελο του 1999.Σ' ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Ν' εισαι καλα.https://www.mann-hummel.com/online-cata ... UOryy2.pdf
https://www.mann-hummel.com/online-cata ... B%20(T4595) -
Πολύ σωστά Βασίλη μου.
JIMNY (FJ) 09/98-
76418529 KNECHT 12,83e
17329 MEAT&DORIA 13,17e
A. -
Κυρ Αντωνη και Κυρ Βασιλη,
το οτι η Mann Filter εχει τις οδηγιες σε pδf, δε σημαινει οτι το αυτοκινητο εχει φιλτρο. To lanos ενος φιλου ειχε pdf, θεση για φιλτρο δεν ειχε. .
Πιθανα στου φιλυο Dieselakia να ισχυει το ιδιο.
-
Από την μια τρις μάρκες δεν παράγουν, κοροϊδίστικα!.
Από την άλλη ο φίλος mod, έβαλε αδιάσειστα στοιχεία!.
Είναι το μοντέλο που γράφω παρά πάνω?.
Εάν ναι, τότε λύνοντας πιθανόν για ψυγείο καλοριφέρ δεν το ξαναέβαλαν!!!!.....
Εάν είναι Αθήνα, θέλω 10 δευτερόλεπτα για να το διαπιστώσω. Δέκα δευτερόλεπτα δεν χρεώνονται!!!!!.......
Η πλακά είναι ότι ένα Jimny την περασμένη εβδομάδα, στα μπόλικα κμ, δεν το είχαν αλλάξει ποτέ, δεν θα το εύρισκαν!!!!!......
Α. -
Το κατραν που εχει το jimny το δικο μου με αυτο που εχει στην φωτο της MANN δεν εχει καμια σχεση.
Λες και ειναι αλλο αμαξι. -
Το κατραν που εχει το jimny το δικο μου με αυτο που εχει στην φωτο της MANN δεν εχει καμια σχεση.
Λες και ειναι αλλο αμαξι.
Δεν μου απαντάς!. Το αυτοκίνητο είναι το
JIMNY (FJ) 09/98- ??????
Α. -
Εχει βγαλει αδεια τον Μαιο του 1999.
Suzuki Jimny θεματακια