-
περιμενω πως κ πως να βγαλω πινακιδες ιστορικου στο ascona μου.
εγω ηξερα οτι για να εχω τετοιες πινακιδες πρεπει το αυτοκινητο να ειναι οσο πιο γνησιο κ μανησιο γινεται. βλεπω ομως οτι κυκλοφορουν αυτοκινητα με αρκετες επεμβασεις! μπορει καποιος να μου πει τι γινεται? δεν βγαζω ακρη.
-
περιμενω πως κ πως να βγαλω πινακιδες ιστορικου στο ascona μου.
εγω ηξερα οτι για να εχω τετοιες πινακιδες πρεπει το αυτοκινητο να ειναι οσο πιο γνησιο κ μανησιο γινεται. βλεπω ομως οτι κυκλοφορουν αυτοκινητα με αρκετες επεμβασεις! μπορει καποιος να μου πει τι γινεται? δεν βγαζω ακρη.
-
ευχαριστω πολυ.
ρωταω τωρα κατι ακομα.μασκες κ αεροτομες πχ της hella η της irmscher της εποχης ποσο μπορουν να επηρεάσουν?
-
Αν είναι εποχής ελάχιστα , το πολυ να σε κατεβάσουν κατηγορία.
-
με ενδιαφερει να μην κατεβω κατηγορια γι αυτο ρωταω? ποιος ειναι αυτος που μπιρει να κρινει ποσο γνησιο ειναι ενα αυτοκινητο?
εχω τιμονι απο πιο πλουσια εκδοση, ελατηρια χαμηλωματος. ζαντες καντραν απο pre facelift μοντελο κατα τα αλλα εναι μεχρι βιδας ολα μαμα ουτε μοτερ εχει αλλαξει ουτε τιποτα.
-
Ο χρήστης tragos έγραψε:
με ενδιαφερει να μην κατεβω κατηγορια γι αυτο ρωταω? ποιος ειναι αυτος που μπιρει να κρινει ποσο γνησιο ειναι ενα αυτοκινητο?..............................................................................................................Φιλαρακι ειναι ενας τυπος που εχει μεγαλη πειρα ,( λεει ), εχει φτιαξει δυο ασκονες και τρεις μαντες (ντριφταρινες σενιες ) , μια μπεμπα 2.3, τεσσερα σιερα και καμια δεκαρια τογιοτες σερναμενες (με φτερο βεβαια ) !
Τα κιτ χαμηλωματος σαν το δικο σου , αυτος τα εχει ξεφτυλισει , παιρνει το καμινετο και ψηνει τα λατηρια μεχρι το μπουρι να ακουσει πατωμα .
Ασε ειναι δυσκολο το ατομο ,τι να μην κατεβεις κατηγορια ?σε βλεπω να στο βγαζει υπογειο αντικα το πραμα σου !
Κοιτα μηπως την κανεις για την ΕΟΟΕ που βγαζουν κατι πορτοκαλι καρτες , ανθρωπινες ρε φιλαρακι !αντε και καλη επιτυχια .
opel ascona και πινακιδες ιστορικου.