-
Μολις πριν απο λιγο εμαθα οτι στην απονομη επαθλων για το 2004 'δεν υπηρχαν' κυπελα για ορισμενα πληρωματα απο την Β.Ελλαδα !!
Ας μου πει καποιος οτι ειναι λαθος.......
Δεν μπορω να πιστεψω οτι κατεβηκαν 500 χλμ. για ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ και φυγανε ετσι........απο καποιο 'λαθος' -
Μολις πριν απο λιγο εμαθα οτι στην απονομη επαθλων για το 2004 'δεν υπηρχαν' κυπελα για ορισμενα πληρωματα απο την Β.Ελλαδα !!
Δεν μπορω να πιστεψω οτι κατεβηκαν 500 χλμ. για ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ και φυγανε ετσι........απο καποιο 'λαθος' -
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ??
-
και γω κάτι τέτοιο κατάλαβα. πχ στα σπριντ Β Ελλάδος πήρα κύπελλο, αλλά δεν είδα να αναφέρονται οι 2ος και 3ος.
η πλάκα είναι οτι ο Γιώργος ο συνοδηγός μου πήρε την πλακέτα για τη... 2η θέση (σωστά) τη στιγμή που δεν βραβευθηκε ο πρώτος συνοδηγός στα σπριντ Β. Ελλάδος !
μεγάλη εντύπωση μου έκανε που δεν είδα αναφορά για την κλάση μου Ν/2 για το κύπελλο ασφάλτου. 2ος και 2ος μετά από 8 αγώνες, ούτε μια αναφορά ????
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
μεγάλη εντύπωση μου έκανε που δεν είδα αναφορά για την κλάση μου Ν/2 για το κύπελλο ασφάλτου. 2ος και 2ος μετά από 8 αγώνες, ούτε μια αναφορά ????Ε βέβαια αφου ειναι Επαθλο η Ν2 για τα αλλα δεν ξέρω!
Αλήθεια στα Ιστορικά γιατι δώσανε τοσα λίγα κύπελα???
Αντε βρε του χρόνου να δώσετε περισσότερα!!!!
Τα χρειάζονται οι ανθρωποι για να τα δείχνουν στα εγγόνια τους -
ε μα γι΄αυτό είπα για μια αναφορά. ιδίως τo προβολικό προσφερόταν για διαφάνειες με την τρέχουσα απονομή και τους βραβευόμενους.
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ??
1ος Ε ?? και αλλα............
(θα επανελθω) -
persi ekana olo to kypelo xwmatos gia tin A6 kai irtha deyteros kai den dosane tipota diladi prepei na vgeneis protos e?
afti einai h agwnes mas kaneis tosa eksoda gia to tipota katalaves drepomai gia afto
mono o protos oyte kan na anaferoyn onomata poios htan defteros poios tritos les kai afti den yparxoyn!!!y.g ithela na ksera an den ypirxan oi ypoloipi tis A6 tha ypirxe protos? mia aplh erwtisi
-
Ο χρήστης MOTOSOTO έγραψε:
persi ekana olo to kypelo xwmatos gia tin A6 kai irtha deyteros kai den dosane tipota diladi prepei na vgeneis protos e?
afti einai h agwnes mas kaneis tosa eksoda gia to tipota katalaves drepomai gia afto
mono o protos oyte kan na anaferoyn onomata poios htan defteros poios tritos les kai afti den yparxoyn!!!y.g ithela na ksera an den ypirxan oi ypoloipi tis A6 tha ypirxe protos? mia aplh erwtisi
ΑΓΑΠΗΤΕ MOTOSOTO,
ΙΣΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΚΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ Ε.Λ.Π.Α. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΨΑΞΕΙ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ (ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΟΣ) ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ 'ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ' !!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λωρη, αυτη ειναι η μια προσεγγιση, αυτη του αγωνιζομενου ΠΡΟΣ το αθλημα και υην ΕΛΠΑ 'Κανω το κεφι μου,αν ερθει η διακριση και παρω κυπελλο εχει καλως'
Υπαρχει ομως και μια αλλα προσεγγιση, αφου τα πραγματα ειναι αμφιδρομα. Ειναι η προσεγγιση της αρχης ΠΡΟΣ τον αγωνιζομενο .Που λεει 'αυτος κανει το κεφι του, ομως συντηρει το αθλημα, δινει θεαμα, φερνει θεατες και χορηγους, μηπως να τον επιβραβευσω πιο απλοχερα, να τον ενθαρυνω, να του δωσω ενα τσιγκακι να το δειχνει στα εγγονια του?'
Εχει κι αυτη μια βαση, ετσι δεν ειναι? Κι οσο πιο πολλες κλασεις και ομαδες και κατηγοριες δημιουργουνται, τοσο δεν διευρυνεται η βαση? Αφου ολα τα αλογα δεν ειναι ιδια, οι καβαλλαρηδες δεν μπορουν παρα να αξιολογουνται αναλογικα.
Για σκεψου το.
Χ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρη, αυτη ειναι η μια προσεγγιση, αυτη του αγωνιζομενου ΠΡΟΣ το αθλημα και υην ΕΛΠΑ 'Κανω το κεφι μου,αν ερθει η διακριση και παρω κυπελλο εχει καλως'
Υπαρχει ομως και μια αλλα προσεγγιση, αφου τα πραγματα ειναι αμφιδρομα. Ειναι η προσεγγιση της αρχης ΠΡΟΣ τον αγωνιζομενο .Που λεει 'αυτος κανει το κεφι του, ομως συντηρει το αθλημα, δινει θεαμα, φερνει θεατες και χορηγους, μηπως να τον επιβραβευσω πιο απλοχερα, να τον ενθαρυνω, να του δωσω ενα τσιγκακι να το δειχνει στα εγγονια του?'
Εχει κι αυτη μια βαση, ετσι δεν ειναι? Κι οσο πιο πολλες κλασεις και ομαδες και κατηγοριες δημιουργουνται, τοσο δεν διευρυνεται η βαση? Αφου ολα τα αλογα δεν ειναι ιδια, οι καβαλλαρηδες δεν μπορουν παρα να αξιολογουνται αναλογικα.
Για σκεψου το.
Χ.ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ,
ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΓΚΑΚΙ, ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ.
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ 'ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ'. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Κ...ΛΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ.
ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΓΚΑΚΙ, ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ.
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ 'ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ'. **ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Κ...ΛΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ.**ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Και οι παπάδες λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο για την σωτηρία της ψυχής μας!!!!
(παλιά έλεγε ο Χαρυ Κλυν ''αυτό το έθνος δεν σώζεται με τίποτα'' και μεις γελάγαμε!!!)
-
kyrie lorh sas sevomai giati exete kapoies gnoseis parapano alla einai krima tosos kopos kai na min anaferoyn oyte to onoma soy den einai krima.
to tsigkaki poy lete eseis gia emas einai ena deigma h mallon akoma ena deigma gia to na vroyme kapoio xorhgo!!
gia na vgei o protos monos toy den mporei. prepei na treksoyn kai alloi kalo tha htan na vraveva kai ton deftero kai ton trito. tosa lefta dinoyme kai pernoyn, isos meriki den simfonite ek ton proteron zito sygnomi.y.g voithiste giati to athlima ta thafti,kai voithiste toys neoys giati oi neoi einai to mallon ton agwnwn !!!!
-
ΛΩΡΗ .ΤΟ ΤΣΙΓΚΑΚΙ ΤΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ Κ......Α ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ.ΦΙΛΙΚΑ
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -
Ο χρήστης mouri έγραψε:
.ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ Κ......Α ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΙΔΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΜΟΥ
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΥΡΙΤΣΑ ?
Υ.Γ. ΑΝ ΖΩ , ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ?
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΛΩΡΗ .ΤΟ ΤΣΙΓΚΑΚΙ ΤΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ Κ......Α ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ.ΦΙΛΙΚΑ
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣΑΓΑΠΗΤΕ mouri,(ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ)
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM. ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ Κ Α Κ Ω Σ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΚΑΚΙ , ΚΑΤ'ΕΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΛΩΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
-
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!
ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΒΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ??ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... -
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!
ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΒΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ??ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟΔΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Ε.Θ.Ε.Α.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ,ΕΝΩ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ.
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ,ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ Η ΜΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Θ.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΟΣ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟ 6947938059 Σ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ
Απονομη Επαθλων !!