Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2004-2005
    1. Home
    2. WRC
    3. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2004-2005
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 13
    • 14
    • 4 / 14
    WRC
    33
    267
    290
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ?
      A Former User last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:

Θα ευχομουν την επιστροφη του στους Ελληνικους αγωνες; Ειλικρινα δε νομιζω οτι θα ειχε τυχη απεναντι σε Βωβο, Τσομπανη, Καιτατζη, Κυρκο, Τσολα κλπ, οποτε ειτε γυρισει, ειτε οχι μου ειναι παντελως αδιαφορο. :

EIMAI TΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΔΗΓΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ, Ο ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ.

Ομως προβληματιστειτε λιγακι απο τη συνεντευξη που ξετρυπωσε ο Χαρης...

Ερ. Αγώνες στην Ελλάδα θα κάνεις;

Απ. «Μόνο το Ακρόπολις. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Για πρωτάθλημα ούτε λόγος. Δεν συμφωνώ με την προκήρυξη, πιστεύω ότι δεν είναι σωστή. **Ένα πανάκριβο αυτοκίνητο, έστω δύο, και μετά το χάος. Το Ελληνικό Πρωτάθλημα θα έπρεπε να έχει περιορισμούς στο κόστος των αυτοκινήτων... Έτσι, θα ανέβει ο συναγωνισμός, το επίπεδο, και σίγουρα ο αριθμός των αγωνιζομένων». **

Προφανως οι λογοι αυτοι εχουν εκλειψει αλλα Παπαδημητριου δεν ειδαμε στο πρωταθλημα. Πειτε μου εσεις το συμπερασμα σας

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
      Δεν θα μπορούσα να ξαναγυρίσω στην ομάδα Ν, ούτε και για τους αγώνες του ΠΠΡ. Είναι πολύ καλά αυτοκίνητα, πολύ εξελιγμένα σε ορισμένα σημεία, αλλά υπάρχουν και σημεία που υστερούν ακόμα πολύ. Αυτά που καταφέρνουν να κάνουν ο Πότσο, ο Λιγκάτο, ο Τρέγιες και οι άλλοι οδηγοί, τα καταφέρνουν παίρνοντας πολύ μεγάλα ρίσκα.
      WRCARS ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ FORUM, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 'ΑΠΟ ΜΕΣΑ'.
      ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        padwrc last edited by

ΠΡΟΣ Go_For_Pole:
        ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!
        ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ;
        KAI ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ;
        ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;
        AN TO ΛΑΜΙΑΣ ΕΙΧΕ 140 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ(15 WRC!!) ΟΠΩΣ ΤΟ VAAKUNA, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ HTAN EKEI!
        MHΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ VAAKUNA;
        ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ.ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
        ΣΤΟ ΦΙΛΛΑΝΔΙΚΟ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΝΟΜΙΖΩ.
        ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.TETOIA EΠΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΡΑΛΙ.
        **ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ **.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ 5-6 FOCUS WRC.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ LOGISTICS!(M SPORT SERVICE).EXEI KAI ENAN SPONSOR ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
        ΤΟ 03 ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΜΕ ΑΥΤΟ! ΣΟΥΠΕΡ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!!!
        ΤΑ GR.N ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;
        ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ;

Η ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ WRC;ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ....
        ΕΙΔΗΣΗ ΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ...;
        ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!
        ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ 3-4 ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ!
        ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ!

• G
          go_for_pole last edited by

Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
          ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ, Ο ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ.

Λογικο και σεβαστο. Βεβαια για εμενα ισχυει παντα το 'φρεσκα κουλουρια'. Προτιμω λοιπον να ευχομαι ενα καλο Evo σε καποιον απο τους μικρους της Α5, παρα την επιστροφη ενος 40-50αρη. Τωρα για το οτι δεν του κανει το Ν, τι να πω, εδω ο Βωβος δεν παραπονιεται και τα καταδεχεται.

Ασε που απο τη μια εχεις εναν ανθρωπο που παραπονιεται για ελλειψη συναγωνισμου (εξαιτιας των WRC), αλλα απεχθανεται τα Ν. Και ρωταω με τι να γινεται το Ελληνικο Πρωταθλημα για να του αρεσει?! Γιατι ειναι ευκολο να βρισκεις λογους να παραπονιεσαι αλλα απο εκει και περα τι?

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ FORUM, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 'ΑΠΟ ΜΕΣΑ'.

Συμφωνω Χαρη.

• G

Φιλε PadWRC δεν ειπα πουθενα ουτε να σταματησει να τρεχει, ουτε προτεινα να τον κρεμασουμε, μην υπερβαλεις Η ενσταση μου εστιαζεται κυριως στη σταση του ειδικου τυπου και λιγοτερο στο τι θα γραφτει στο φορουμ. Θεωρω οτι ειδικα ο Χαρης αλλα φανταζομαι και εσυ μπορειτε να αξιολογησετε με ακριβοδικαιο τροπο τη βαρυτητα τετοιων συμμετοχων. Η δικια μου αισθηση ειναι οτι προκειται για εναν χομπιστα που ξοδευει για να κανει το κεφι του χωρις φιλοδοξιες και στοχους περα της οδηγικης ευχαριστησης. Απο αυτη την αποψη δε θεωρω σημαντικη ειδηση τη συμμετοχη του σε ενα εθνικο πρωταθλημα στην αλλη ακρη της Ευρωπης. Δεν ειναι απαξιωση, ειναι ρεαλισμος.

Το ιδιο ακριβως (οτι δεν ειναι μεγαλη εθνικη επιτυχια δηλαδη) παρεπτιτοντως θεωρω και για τις νικες του Ανδρεα Χαλκιοπουλου σε ενα πρωταθλημα αντοχης στην Αγγλια, αρα δεν ειναι προσωπικη εμπαθεια ή κατι αναλογο. Ομως ενω ο Ανδρεας εχει το ελαφρυντικο οτι αγωνες πιστες σχεδον δε γινονται στη χωρα μας, ο Παπαδημητριου αποφευγει το Ελληνικο πρωταθλημα που πλεον (επιτελους) εχει αβυσαλαιο συναγωνισμο.

Για τους λογους που απεχει ο καθενας μπορει να εχει τη θεωρια του ομως εμενα θα μου επιτρεψεις να τον εχω πολυ χαμηλοτερα στη συνειδηση μου απο τον Βωβο που σε οσους αγωνες συμμετεχει στολιζει τοσο οδηγικα οσο και γενικοτερα με την παρουσια του. Εναν Βωβο που δε δισταζει να εκτεθει απεναντι σε 15 Ν4 εντος συνορων και μπροστα στα αδιακριτα ματια μας.

• S
              s3 last edited by

Να πω και εγω την αποψη μου για τον Παπαjim!
              Οντως δεν ειναι Ο οδηγος, αλλα παντα θελω να πηγαινει καλα οπου τρεχει,οπως και καθε αλλος Ελληνας.
              Δεν θα τον κρινω εγω αν τερματισει πισω απο Ν4, αλλα αν πετυχει μια καλη θεση που εχει τη δυνατοτητα αυτη, θα χαρω πολυ.
              Το οτι τρεχει σε αγωνες οπως στη νορβηγια, Σουηδια και Φιλανδια, δειχνει οτι εχει στοχους, προσωπικους ενδεχομενως, και σιγουρα εκει εχει wrc να συναγωνιστει με το οπλο που θελει να οδηγει.
              Για μενα αυτος ειναι ο λογος που τρεχει εκει και ιταλια βεβαιως, τα παλιοτερα χρονια.

Πειτε μου ποιος αλλος Ελληνας οδηγος εχει τολμησει να τρεξει χιονι, στη Σουηδια, στη Νορβηγια κλπ?

Και κατι αλλο, για το οδηγικο του επιπεδο, πιστευω οτι εχει βελτιωθει αρκετα απο τοτε που συμμετειχε παγκοσμιο, και δεν ειναι απιθανο να ειναι 12ος γενικης με ολους μεσα στο ακροπολις, οπως δεν ειναι και για το Βωβο αντιστοιχα.

Οπως και ο Βωβος πιστευω απο τοτε που αρχισε να τρεχει ιταλια, εχει γινει πολυ καλυτερος οδηγος και αυτο φανηκε και στο στυλ του, λιγοτερο υπερστροφικο.Απλα μετα την ιταλια ο βωβος ηθελε να αποδειξει και στην πραξη οτι ειναι ο καλυτερος για αυτο και ξανατρεξε Ελληνικο πρωταθλημα.

Ο παπαδημητριου πιστευω δεν ηθελε να αποδειξει κατι περισσοτερο, ισως δεν τον προκαλεσαν και καποιοι γι ααυτο.
              Υστερα απο συμμετοχες με wrc σε Νεα Ζηλανδια, Rac, San Remo, Πορτογαλια Σουηδια κλπ, μπορει να εχει κορεστει και αυτο ειναι σεβαστο.

Και πιστευω πως θα ηταν ανταγωνισιμος με τετοια εμπειρια στο wrc σιγουρα στο Ελληνικο πρωταθλημα.
              Μακαρι να συμμετασχει σε ενα αγωνα με Ν4 να επιβεβαιωθω.

Παρακολουθουσα το Crispino σε dvd και ειδα καποια περασματα του.
              Το 03 ηταν πολυ υπερστροφικο, σαν του βωβου στο ακροπολις.
              Οποτε η δεν το οδηγουσε σωστα γιατι το μαθαινε και για αυτο δεν εκανε καλους χρονους(ειχε μια τριτη θεση), η το ειχε ρυθμισει υπερστροφικα χαριν θεαματος.

ΥΓ.Επειδη συμφωνω με το χαρη και περι καραγκιοζηδων στους Ελληνικους αγωνες, θα προτεινα αν συμφωνειτε και οι υπολοιποι του wrc, να γραφουμε νεα και σχολια για τους Ελληνικους αγωνες σε αυτη την ενοτητα.Εξαλλου και το Ελ.Πρ. περιφερειακο του wrc δεν ειναι?

• P
                padwrc last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
                Φιλε PadWRC δεν ειπα πουθενα ουτε να σταματησει να τρεχει, ουτε προτεινα να τον κρεμασουμε, μην υπερβαλεις Η ενσταση μου εστιαζεται κυριως στη σταση του ειδικου τυπου και λιγοτερο στο τι θα γραφτει στο φορουμ. Θεωρω οτι ειδικα ο Χαρης αλλα φανταζομαι και εσυ μπορειτε να αξιολογησετε με ακριβοδικαιο τροπο τη βαρυτητα τετοιων συμμετοχων. Η δικια μου αισθηση ειναι οτι προκειται για εναν χομπιστα που ξοδευει για να κανει το κεφι του χωρις φιλοδοξιες και στοχους περα της οδηγικης ευχαριστησης. Απο αυτη την αποψη δε θεωρω σημαντικη ειδηση τη συμμετοχη του σε ενα εθνικο πρωταθλημα στην αλλη ακρη της Ευρωπης. Δεν ειναι απαξιωση, ειναι ρεαλισμος.

ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ!
                ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ' ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ 2-3ΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ 'ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ' ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΙΤ ΟΔΗΓΟΥΣ !!!

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΤΑ GR.Ν;
                ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!
                ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!...

• G

Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
                  ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ.

Απο ποτε η σπουδαιοτητα μιας ειδησης εξαρταται απο το ποσο ξοδευει καποιος? Με τα λεφτα μου δηλαδη μπορω να αγορασω εμμεσα την προβολη μου?

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΤΑ GR.Ν;
                  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!
                  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!...........

Μην πεις, δε χρειαζεται. Το Ελληνικο πρωταθλημα των περιμενει, πεδιο δοξας λαμπρο...

• G
                    gine last edited by

Πως κρινετε οτι ο Παπατζιμ δεν ειναι Ο οδηγος? Πιστευω οτι ειναι ο μονος ελληνας οδηγος που ασχολειται και προπονειται συστηματικα με αποτελεσμα να εχει βελτιωθει παρα πολυ. Δεν ειναι τυχαιοι οι χρονοι του στο ακροπολις. Μην ειστε τοσο '' σκληροι'' απεναντοι στους ανθρωπους που αγαπανε το σπορ και απλα εχουν την ανεση να επιλεγουν το που και ποτε θα τρεξουν. Τσεπη τρεχει, δεν παιρνει το καθισμα καποιου. Μπραβο του και μακαρι να τον δουμε και σε Ελληνικους αγωνες (εδω συμφωνω, οτι πρεπει να κανει και μερικους αγωνες στην ελλαδα).

• P
                      padwrc last edited by

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.
                      ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ. ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
                      ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 3-4 ΦΟΙΤΗΤΕΣ **ΠΑΟΚΑΡΕΣ ** ΠΗΓΑΜΕ, ΦΩΝΑΞΑΜΕ, ΠΟΡΩΘΗΚΑΜΕ, ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!
                      ΠΟΥ?
                      ΣΤΗΝ ΞΑΜΑΞ ΝΕUCHATEL ΓΙΑ ΤΟΝ ..... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

• K
                        kouk last edited by

Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
                        ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ. ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
                        ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 3-4 ΦΟΙΤΗΤΕΣ **ΠΑΟΚΑΡΕΣ ** ΠΗΓΑΜΕ, ΦΩΝΑΞΑΜΕ, ΠΟΡΩΘΗΚΑΜΕ, ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!
                        ΠΟΥ?
                        ΣΤΗΝ ΞΑΜΑΞ ΝΕUCHATEL ΓΙΑ ΤΟΝ ..... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Μ' έχασες!!! Τι σχέση έχει αυτό τώρα με το WRC?!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                        • G
                          gine last edited by

Ο χρήστης PadWRC έγραψε:

Συμφωνω και επαυξανω!

• P
                            padwrc last edited by

Η ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:
                            ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ,ΞΕΝΟΣ ΕΚΕΙ,ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΟΥ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ** ΕΚΤΙΜΑΣ **ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!
                            ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΠΟ, ΧΡΟΝΟ, ΤΟΛΜΗ (XIONI ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ GR.N!) KAI XRHMA ΦΥΣΙΚΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ!!!
                            ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ GO TO POLE ME ΠIKΡAINEI.
                            ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΥΠΟ.
                            ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!

• M
                              msamaro last edited by

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να μην χαίρεται όταν τα πηγαίνει καλά στο εξωτερικό ο Παπαδημητρίου. Αυτό είναι το αυτονόητο. Ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν στην αξία του ως οδηγό, μεταξύ των οποίων είμαι και εγώ, χαίρονται που ένας Έλληνας κάνει γνωστή τη χώρα μας στο εξωτερικό και εύχονται κάθε φορά το καλύτερο γι'αυτόν!
                              Όσο αφορά το αν είναι καλός οδηγός, άποψη μου είναι ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και συμφωνώ ότι δεν θα είχε καμία τύχη στο Ελληνικό πρωτάθλημα στην κατηγορία Ν. Απότι έχω ακούσει σε δηλώσεις του σε εκπομπές και περιοδικά αναφέρει συνέχεια αυτό που είπε και ο GINE ότι δηλαδή προπονείται και ότι βελτιώνεται συνεχώς. Συγνώμη που θα το πω αλλά το θεωρώ υπερβολικά δύσκολο εώς αδύνατο για κάποιον οδηγό αγώνων να αρχίσει να βελτιώνεται κοντά στα 40...

• P
                                pavlos last edited by

Δεν έχω αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα. Θεωρείτε οτι δεν προβάλετε επαρκώς η προσπάθεια του Παπαδημητρίου εκτος συνόρων στο rally.gr;
                                Η συμμετοχή σε έναν αγώνα του εξωτερικού σίγουρα αποτελει είδηση την πρώτη φορα ως προσπάθεια, την δεύτερη την παρακολουθείς για να καλύψεις την βελτιωση στην επίδοση, την τρίτη ευελπιστείς σε κάτι καλύτερο την 4η την 5η την 6η τι να πεις αν δεν σε βοηθάνε τα αποτελέσματα;;
                                Μην βγείτε και πείτε οτι κατηγορω τον Γιάννη σαν κακό οδηγό. Προς θεού, συμφωνω απόλυτα με αυτά που είπε ο Λάμπρος και ο PadWRC για την ελληνική παρουσία στο εξωτερικο, αλλα δυστυχως η ειδησιογραφική πλευρα του θέματος δεν ΄τράβάει'. Και για να μην έχετε την υποψία, γιατι αυτό μου φαίνεται ότι διακρίνω, οτι ο rally.gr μεροληπτεί απέναντι στον Παπαδημητρίου, την ίδια αντιμετώπιση είχε και ο Βωβός όταν το 2003 ήταν απο εγκατάλειψη σε εγκατάλειψη στην Ιταλία.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • E
                                  el-em last edited by

ΑΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟ Π.Π.Ρ.
                                  ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ. ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ 'ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ' ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
                                  ΤΩΡΑ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΡΗ. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ (ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ) ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΩ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ WRC ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ (ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ) ΑΠΟ ΕΝΑ GR.N. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ GR.Ν ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ TOΣΟ ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• G

Ο χρήστης pavlos έγραψε:
                                    Δεν έχω αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα. Θεωρείτε οτι δεν προβάλετε επαρκώς η προσπάθεια του Παπαδημητρίου εκτος συνόρων στο rally.gr;
                                    Η συμμετοχή σε έναν αγώνα του εξωτερικού σίγουρα αποτελει είδηση την πρώτη φορα ως προσπάθεια, την δεύτερη την παρακολουθείς για να καλύψεις την βελτιωση στην επίδοση, την τρίτη ευελπιστείς σε κάτι καλύτερο την 4η την 5η την 6η τι να πεις αν δεν σε βοηθάνε τα αποτελέσματα;;
                                    Μην βγείτε και πείτε οτι κατηγορω τον Γιάννη σαν κακό οδηγό. Προς θεού, συμφωνω απόλυτα με αυτά που είπε ο Λάμπρος και ο PadWRC για την ελληνική παρουσία στο εξωτερικο, αλλα δυστυχως η ειδησιογραφική πλευρα του θέματος δεν ΄τράβάει'. Και για να μην έχετε την υποψία, γιατι αυτό μου φαίνεται ότι διακρίνω, οτι ο rally.gr μεροληπτεί απέναντι στον Παπαδημητρίου, την ίδια αντιμετώπιση είχε και ο Βωβός όταν το 2003 ήταν απο εγκατάλειψη σε εγκατάλειψη στην Ιταλία.

Μεσα στα λεφτα ο Παυλος! Ελπιζω μονο ο αδερφος σου να μη συμφωνει και στη λεξη προκαταληψη, δεν παιζει κατι τετοιο να εισαι σιγουρος Λαμπρο.

Παντως στο θεμα συμμετοχης στο Ελληνικο πρωταθλημα θα μου επιτρεψετε να ειμαι πιο απολυτος. Οπως εχω ξαναγραψει και παλιοτερα στον Ελ Εμ θεωρω οτι οποιος αγαπαει τον χωρο (και δεν ενδιαφερεται μονο για την οδηγικη του ικανοποιηση) εχει υποχρεωση να τιμαει τον εθνικο του θεσμο. Να με συγχωρεσετε αλλα αυτους που κοιτουν απο εξω περιμενοντας ποτε θα βελτιωσουν καποιοι αλλοι τα πραγματα για να ερθουν να παιξουν δε μπορω να τους βαλω στην καρδια μου. Δεχομαι με βαρια καρδια τα γουστα του καθενος (ποσο μαλλον οταν πληρωνει για αυτα) αλλα η πικρη αληθεια ειναι οτι οποιος αγαπαει τον μηχανοκινητο και ειναι πρωταθλητης οφειλει να τιμαει τον εθνικο του θεσμο και να βαζει ετσι το δικο του λιθαρακι στην προοδο του χωρου. Χαιρομαι που ο Βωβος το κανει εστω και εν μερη, λυπαμαι που ο Παπαδημητριου δε το κανει. Αν αυτο παλι σας φαινεται προκαταληψη, ευχαριστω τοτε τον δεχομαι τον χαρακτηρισμο.

• R
                                      reddragon last edited by

Ελεος πια. Μηπως να τρεξει και με 206 σαν senior??? Αν ειναι δυνατον να εχουμε φτασει σ αυτο το σημειο, να κατακρινουμε εναν οδηγο που εχει τα κοτσια να τρεχει εξωτερικο τοσο καιρο με ενα τετοιο αυτοκινητο. ξεχασαμε μηπως οτι οταν ετρεχε με το 5GT, τα sierra kai escort gr.N τι χρονους εκανε. Δεν ξυπνησε μια μερα στα 40 του και ειπε ας παρω ενα WRC να το παιξω οδηγος αγωνων. Ειναι ενας ιδιωτης-ερασιτεχνης με απιστευτα επαγγελματικη νοοτροπια και low profile. Δεν νομιζω οτι σερνεται κιολας ουτε οτι δεν τιμα την Ελλαδα με το να μην θελει να τρεξει στο δικο μας πρωταθλημα. Αλοιμονο αν οι οδηγοι μας δεν εχουν μεσα τους επιθυμια να δουν τι μπορουν να καταφερουν και με ξενο συναγωνισμο εκτος εδρας. Ναι και εδω μπροστα εχει θεαμα και συναγωνισμο αλλα οταν βλεπεις να κανουν και να ξανακανουν δοκιμες εδικες που τις τρεχουν 20 χρονια δεν ξενερωνεις?. Καταφεραμε το ετος 2005 να θεσπισουμε ΔΤΤ για να μπει ενα τελος στα αγωνιστηκα χαροι, και βλεπεις ατομα που αναθεμα και αν εχουν διαβασει το J ποτε τους, να στο παιζουν οδηγαρες-γνωστες jedi kai λοιπα ξωτικα, τοτε ναι θυμασαι πως οταν εβλεπες Ελληνα να περνα απο μπροστα σου σε ξενη χωρα σου σηκωνοταν η τριχα ητε λεγεται Παπαδημητριου ητε λεγεται Βωβος και ΕΛΠΙΖΕΙΣ

• R
                                        roadrunner_gr last edited by

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

• M
                                          moya_junior last edited by

Θα ήθελα να πω + εγώ τη γνώμη μου για τον Γιάννη,αφού διάβασα όλων των προηγούμενων.Πιστεύω οτι είναι ενας αρκετά καλός οδηγός,με τεράστια πείρα στους αγώνες.Μην ξεχνάμε το πρωτάθλημα ασφάλτου στο Ν,το πρωτάθλημα ελλάδας με το impreza,τα χρόνια με το 5άρι , τα Ford.Τις εμφανίσεις στο wrc το 2000 (κοιτάξτε τα αποτελέσματα...) αλλά και όχι μόνο.τις συμμετοχές και μόνο σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες που τώρα ξεχνάω.Τέλος,για μένα είναι ενας 'επαγγελματίς-ερασιτέχνης' οδηγός αγώνων.Είμαι σε θέση να ξέρω οτι δουλεύει σκληρά για τη βελτίωση των ικανοτήτων του.Ποτέ δεν είναι αργα...

ΦΙΛΙΚΑ...

• P
                                            padwrc last edited by

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤ. ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
                                            http://www.turbomagazine.be/ArdenneBleue/Engages.asp
                                            ΟΝ LINE:
                                            http://www.turbomagazine.be/ArdenneBleue/Timing.asp
                                            ΤΕΣΤ:
                                            http://crazyb13.spymac.net/gals/Tests/ts/page.html
                                            http://www.media-sport.be/site/motor/sa ... parijs.htm

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 4 / 14