-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το καναμε και αυτο............ποναει το σταμαχι μου...........αυτη η πανσετα ηταν απο αλλο κοσμο.........
εζεις και αυτον τον αντρεα να σε παρασερνει..........και να το ενα και να το αλλο.....
ταρατσα την καναμε για σημερα,,,,,,Τελικά όλοι μας είμαστε στο σωστό Φόρουμ!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το καναμε και αυτο............ποναει το σταμαχι μου...........αυτη η πανσετα ηταν απο αλλο κοσμο.........
εζεις και αυτον τον αντρεα να σε παρασερνει..........και να το ενα και να το αλλο.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
το καναμε και αυτο............
ποναει το σταμαχι μου...........αυτη η πανσετα ηταν απο αλλο κοσμο.........
-
Ήμουνα και εγώ στην πίστα, αλλά δυστυχώς δεν είχα λεφτά (καλύτερα : υπήρχε πρόβλημα ρευστότητας! ) και δεν μπόρεσα να μπω. Αρκέστηκα στην συνοδήγηση, αλλά ζήλευα τους άλλους που τρέχανε...
Ενίοτε εκτελούσα και χρέη φωτογράφου, μιας και κουβάλησα σχεδόν όλον μου τον φωτογραφικό εξοπλισμό... Φωτογράφησα τα αυτοκίνητα σε ώρες εργασίας! Οι φωτογραφίες αναμένονται να είναι καλές. Την Δευτέρα μάλλον θα τις πάω για εμφάνιση.Είχαμε και ένα κατεστραμένο λάστιχο σε ένα focus. Ο popolaros το έκανε!!!
-
Ήθελα κι εγώώώώώώώ!!!
Δεν πιστεύω να ταϊσατε πολύ και τη Salomi να σας μαλώσω!
Κοιτάτε να την παχύνετε παλιόπαιδα εεεεεεεε? -
Περιμένουμε τις φωτογραφίες
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Ήθελα κι εγώώώώώώώ!!!
Δεν πιστεύω να ταϊσατε πολύ και τη Salomi να σας μαλώσω!
Κοιτάτε να την παχύνετε παλιόπαιδα εεεεεεεε?Na zileyeis!!!
Oso gia ti Mairi,ti na tin taisoume emeis,brike to dromo moni tis!!!PS telos ta Ellinika kai apo to mono PC pou eixe apomeinei.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Είχαμε και ένα κατεστραμένο λάστιχο σε ένα focus. Ο popolaros το έκανε!!!προδοτη
-
Mιάς καί ξαναβρήκα τή 'λαλιά' μου,να γράψω κανα-δυό αράδες ακόμα.
Τό 106 συνεχίζει να με εκπλήσει με τόν τρόπο πού ακολουθεί ο εμπρός άξονας τίς διαταγές του τιμονιού.Μήν νομίζετε ότι τό οδήγησα,η διαφορά φαίνεται από τη θέση του συνοδηγού.Εκεί όπου με τό καντετάκι μου δέν υπάρχει δυνατότητα να κλείσεις τήν τροχιά στό εσωτερικό τής στροφής,τό 106 απλά κάνει θαύματα.
Η παρέα,ξανά καί ξανά,αποδυκνείεται απλά καταπληκτική.
Τό μόνο πρόβλημα πού εντόπισα,είναι τά σαγόνια του Ποπολάρου!!!Σωστή...κορδέλλα είναι τό παιδί!!!Τήν επ[όμενη φορά,θά φροντίσω να κρατιέμαι μακρυά του!!!Νά μήν τόν ματιάξω!!!
Αλλη μία παρατήρηση,τά χαμόγελα μέχρι τά αυτιά όλων όσων έβγαιναν μετα από κάποιους γύρους στήν πίστα,είτε αυτοί οδηγούσαν είτε συνοδηγούσαν.
Καί τέλος,πρέπει να πώ ότι,ο γνωστός 'οικοπεδοφάγος'....ξαναχτύπησε!!!Υ.Γ. καθαρά δευτέρα;
-
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
παραπληροφορηση..........μην τον ακουτε....πιο πολυ εφαγε αυτος ......οσο για τα χαμογελα
που να ανεβουν και οι φωτο..... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περιμένουμε τις φωτογραφίεςΝα και οι πρώτες φωτό... (όσες έχω εγώ στη μηχανή μου...) Για τις υπόλοιπες αναμείνατε στο ακουστικό σας...
http://mpoulios.photosite.com/SerresRing/
Οι εντυπώσεις μου από την πρώτη φορά που οδήγησα σε πίστα;;;
Όποιος δεν το έχει κάνει δεν μπορεί να φανταστεί τι χάνει... Απίστευτη πρόσφυση, χάνεις τη μαγκιά που είχες όσο νόμιζες ότι επειδή κινείσαι σβέλτα στο δρόμο ξέρεις και να οδηγείς... Απλά must για κάθε οπαδό της αυτοκίνησης...
Με τη γλώσσα των αριθμών;;; (Αντρέα και πάλι χίλια ευχαριστώ για το κράνος και τα όργανα - παχύμετρο, χρονόμετρο, πιεσόμετρο). Ξεκίνησα με το εξής πάχος στα λάστιχα (σε mm έξω - κέντρο - μέσα):
ΕΔ: 5,5 - 6 - 6
ΕΑ: 6 - 7 - 7
ΠΔ: 5,5 - 5,5 - 6
ΠΑ: 5,5 - 6 - 6,5Τελείωσα (μετά από 4 μισάωρα και συνολικά περίπου 20-25 γρήγορους γύρους):
ΕΔ: 4* - 4 - 5 (* Ο μέσα 'τοίχος' του αυλακιού είχε 3mm ύψος... Υψηλή πίεση... Αντρέα έπρεπε όντως να την είχα χαμηλώσει λίγο...)
ΕΑ: 4 - 3,5 - 4,5
ΠΔ: 5 - 5,5 - 6
ΠΑ: 5 - 6 - 5,5Η φθορά δηλαδή αφορά τα εμπρός λάστιχα, πράγμα που σημαίνει ότι μ' ένα πίσω - μπρος έχουμε άλλη μία μισή μέρα στο Serres-Ring...
Χρόνος; Ο καλύτερός μου στο 1:51:84 (με όση ακρίβεια μπορεί να προσφέρει ένα χρονόμετρο χειρός).
Τα καλύτερα της ημέρας;;; Τα καλά λόγια της salome (που τόλμησε να έρθει συνοδηγός μαζί μου... ) και του sakinen για τη σταθερότητά μου, το βραδυνό φαγητό... (βεβαίως βεβαίως... ) και φυσικά η συνοδήγηση στο Rallye των TRF!!! Τα είδα όλα με τον sakinen να είναι από 10 μέχρι 20-25 χαω πάνω από εμένα, να φρενάρει μετά από το σημείο που πίστευα ότι 'πάει... βγήκαμε...' και το κορυφαίο!!! Να τον ακούς: 'Δεν έχει λάστιχα...' Σκέψου και νά 'χε...
Το χαμόγελο ακόμα να ξεκολλήσει πάντως όσο το σκέφτομαι...Άντε και στην επόμενη φορά...
-
Καλά ρε!Δεν ντρέπεστε?!!
Βάλατε τον Σάκη να κόβει τις παντσέτες και τον βγάλατε και φωτό για να τον εκθέσετε?!!
Αφου δεν τρώει το παιδί!!!
Αντε και στην επόμενη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά ρε!Δεν ντρέπεστε?!!Βάλατε τον Σάκη να κόβει τις παντσέτες και τον βγάλατε και φωτό για να τον εκθέσετε?!!
Αφου δεν τρώει το παιδί!!!
Αντε και στην επόμενη!!!
Χμμμ, ναι ο Σάκης έκανε δίαιτα... (του αστροναύτη... τρώμε τα πάντα εκτός από αστροναύτες... )
-
Θα με πεθάνετε ρεεεεεεεεεεεε!!!Θα πάθω κήληηηη!!!!
-
Έχουν προστεθεί ακόμα 4 φωτό στο http://mpoulios.photosite.com/SerresRing/
(η τελευταία είναι μία πρώτη προσπάθεια στο photoshop για το 206 μου με άλλες ζάντες... Τι λέτε οι 18άρες από Diablo του πάνε;;; )
-
Μπααα!!
Βάλτου τις 19άρες της Enzo καλύτερα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπααα!!Βάλτου τις 19άρες της Enzo καλύτερα!!
Μ' αρέσουν όμως σαν σχέδιο...
Θα το δοκιμάσω και της Enzo...
-
Μπράβο - μπράβο , πάντα τέτοια
Βλέπω ότι τα φάγατε όλα !!!!
λάστιχα ... και ότι άλλο βρήκατε μπροστά σας
αν προλάβατε βέβαια ... γιατί Σάκης και Ανδρέας -
Πρόλαβα(με)....
-
καλα ηταν ... περασαμε καλα, πολυ καλα μαλιστα......
μαρκο εμεις παντως μολις τα αλλαξαμε τα λαστιχα .......
Γιά πίστα είναι κανείς