-
Θα μας βλέπουν τα «ξαδέρφια» του Peugeot club και θα λένε ότι γεμίζουμε τις σελίδες και αυξάνουμε τον αριθμό των posts chat'αροντας...
Θανάση Loeb welcome to the club!
-
Κατι μου λεει οτι το χρωμα στο λιονταρακι απο μπλε θα γινει κοκκινο απο τη ζηλια του
-
Χαλαρουήτα βρε Σάββα....
Τα ξαδέρφια μας χάλασαν 88.3 σελίδες για ένα Ζουαν, δεν μα παρεξηγούν!
και -
Ο χρήστης barout έγραψε:
Κατι μου λεει οτι το χρωμα στο λιονταρακι απο μπλε θα γινει κοκκινο απο τη ζηλια τουΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
-
Tελευταία νέα...
Most Active Topics
1 3.373 CITROEN forum
2 3.271 CLUB PEUGEOT 307πάμεεεεεεεεεε...
-
Πλακα πλακα να'ναι καλα το παληκαρι ο Θανασης (Loeb) που αναψαν τα αιματα
-
Σάββα τώρα κάτι σοβαρό...
Ποιος είναι ο Κυρ Βαγγέλης που σε κατασκοπεύει;;;;
Άμα είναι έχουμε άτομο εδω μέσα να κανονίσει την κατάσταση.... χιχιχι -
Ενας φίλος και συνάδελφος στην δουλειά που έμαθε το nickname μου και μου έκανε καζούρα στην δουλειά...για τα γραφόμενα μου εδώ μέσα.
-
ΧΑΧΑΧΑ
Δεν είχε και άδικο!Πλάκα κάνω ε;!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑ
Δεν είχε και άδικο!Πλάκα κάνω ε;!
A έτσι ε;
Θες να ξεκινήσουμε νέο γύρο...;
.... -
Εεεεεπ, αυτη τη φορα ομως θα παιξουν και στοιχηματα οκ;
-
ΧΑΧΑΧΑ, άστο καλύτερα... νάσε καλά πούμε προσκαλείς για ακόμα ένα γύρο, αλλά δεν θα πάρω άλλο σήμερα... πήρα την δόση μου και ήρθα στα ίσα μου...
Μια άλλη φορά αν θες να το κανονίσουμε!χιχιχι
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Εεεεεπ, αυτη τη φορα ομως θα παιξουν και στοιχηματα οκ;Καλός είσαι και εσυ πουλάκι μου ε;
-
Μια άλλη φορά αν θες να το κανονίσουμε!
χιχιχι
...με το VTS θέλεις ή με το μελλοντικό C5...;

-
Καλός είσαι και εσυ πουλάκι μου ε;
Εγω βασικα το ειπα για να εχει ενα ενδιαφερον παραπανω ο αγωνας καταλαβες; Αν εσυ τωρα επιμενεις να παλακωθειτε αφιλοκερδος οκ κανενα προβλημα Αλλα σας παρακαλω πειτε μου ποτε για να δω και γω απο κοντα χεχεχεεχε
-
Δεν με λυπάσαι; τι έχω, ένα μικρούλη αμαξάκι και εσύ το αντίθετο...
άλλα αν πούμε ότι κάτι θα βάζαμε κάτσε να σκεφτώ...χμμμ κοίτα, εγώ έχω ένα ταπεινό ΑΧάκι... μάλλον με την C5 που ΙΣΩΣ, επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ καταφέρω να ε ¨φάω¨ στην εκκίνηση (το πολύ για ένα μέτρο, μετά εσύ βρούμμμ μπροστά), ενώ με το Saxo δεν έχω ελπίδες, θα είναι σαν να έβαλα όπισθεν!
-
Τα ξαδερφάκια μας τα έχουμε περάσει πριν αρχίσει αυτό το 'chat'.
Και επειδή
πάρτε κάτι για να παίζεται

http://www.lemiecitroends.it/citroensmstoria.htm
http://www.lemiecitroends.it/citroensmfabbrica.htm
http://www.lemiecitroends.it/citroensmraduni.htm
Η πρώτη φωτογραφία είναι από γιαπωνέζικο site
Y. Γ. Τώρα που τους έχω απασχολημένους για να πάω να δώ υπάρχει κανένα νέο για το Civic -
Ο χρήστης barout έγραψε:
Εγω βασικα το ειπα για να εχει ενα ενδιαφερον παραπανω ο αγωνας καταλαβες; Αν εσυ τωρα επιμενεις να παλακωθειτε αφιλοκερδος οκ κανενα προβλημα Αλλα σας παρακαλω πειτε μου ποτε για να δω και γω απο κοντα χεχεχεεχε
τς τς τς νεολαία σου λένε μετά!!!
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Εγω βασικα το ειπα για να εχει ενα ενδιαφερον παραπανω ο αγωνας καταλαβες; Αν εσυ τωρα επιμενεις να πλακωθειτε αφιλοκερδος οκ κανενα προβλημα Αλλα σας παρακαλω πειτε μου ποτε για να δω και γω απο κοντα χεχεχεεχε
Να πλακωθούμε ...ΝΑΙ αλλά...στα τσίπουρα τα Μακεδονίτικα, έχω ένα καίει το λαρύγγι.
Εκεί να δεις ΑΝΤΟΧΕΣ...Δεν με λυπάσαι; τι έχω, ένα μικρούλη αμαξάκι και εσύ το αντίθετο...
Δεν υπάρχει οίκτος εφόσον μιλάμε για «πλαναρισμένο» και μοντιφαρισμένο μοτέρ πλέον στο ΑΧ...
-
χαχαχα no mercy δηλαδή; καλάαααα
CITROËN FORUM