-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σάββατο θα πάω κι εγώ κι ας μην έχω βρει ακόμα λάστιχα... Στη χειρότερη την επόμενη εβδομάδα θα το κλειδώσω...σε παρω τελεφωνγκελντι .........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Σάββατο θα πάω κι εγώ κι ας μην έχω βρει ακόμα λάστιχα... Στη χειρότερη την επόμενη εβδομάδα θα το κλειδώσω...
σε παρω τελεφωνγκελντι .........
Αναμένω εναγωνίως...
(παιδιά, κράνος περισσευούμενο υπάρχει;;; )
-
Πέρνα από τό μαγαζί,να σου δώσω.
-
ποσα εχεις???
-
Εκλεισε λέμε το κράνος Γιανηηηηη!!!!
Ο πρώτος τά παίρνει όλα,καί ο δεύτερος τίποτα!!! -
-
Ώστε θα πάτε το Σάββατο, έτσι;
Άμα είναι θα σας ακολουθήσω και εγώ... Πιο πολύ για την βόλτα!
Μάρκο να περιμένεις τηλέφωνο από 'μένα.
Τελικά στις 27 θα πάμε για φαγητό ή για πίστα;
-
Αναμένω εξίσου εναγωνίως...
-
Σαββατο δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι δουλευω. ελπιζω να ερθετε στις 27. θα ειναι και καποια παιδια απο το 106sportclub εκει μαλλον στις 27.
τελος παντων. αν τελειωσω νωρις την δουλεια μπορει να ερθω, αν και δεν νομιζω να προλαβω
καλη διασκεδαση
-
Δυστυχώς το Σάββατο αυτό δεν θα μπορέσω...Άντε να δούμε αν θα τα καταφέρω στις 27 να έρθω στην μάσα.
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Aν δεν την κοπανήσω το σ/κ μάλλον θα έρθω και εγώ για καφέ Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω καιρό να δω τη Salomeναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ανδρεα γαντια παιζουν????
-
Θα πάρω και ένα (ή δύο...?)εφεδρικό κράνος μαζί για όποιον χρειαστεί.
Αναχώρηση αύριο πρωί-πρωί, μόλις ξυπνήσουμε, πιουμε καφέ και φάμε μπουγάτσα κατά τις 9-10 δηλαδή. Νά μασται κατά τις 11 εκεί.... -
εγω μπορω να φυγο απο θεσσαλονικη μετα τις 10...... υπολογιζω να ειμαστε κατα τις 11:30 εκει......
σακη παρε κρανος.........οσα βρεις
-
Σάκη, εσείς πως θα ανεβείτε;;;
Αν ανεβείτε με αμάξια, να δώσουμε κάπου ένα ραντεβού για να ανέβουμε μαζί...
Αν και αν είναι να φύγουμε κατά τις 10, βολεύεται και ο Γιάννης...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Aν δεν την κοπανήσω το σ/κ μάλλον θα έρθω και εγώ για καφέ Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω καιρό να δω τη Salome
ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ρε κοριτσάκι... Δεν είναι γραφτό τελικά...
Χάλια άρρωστη στο κρεβάτι είμαι
-
Σάκη,τί ώρα υπολογίζεις να φύγετε από τήν πίστα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σάκη,τί ώρα υπολογίζεις να φύγετε από τήν πίστα;Δεν ξέρω Αντρέα....αναλόγως τα κέφια. Χτύπα ένα τηλεφωνο μόλις τελειώσεις τη δουλειά.
-
για οποιο καρντασι θελει εστω και τελευταια στιγμη να ερθει και να παμε ολοι μαζι παρεα , ας ερθει αυριο το πρωι στις 10:30 στην express service στην ανδριανουπολεως..........
Υ.Γ
αγγελε θα σκασεις μυτη ρε??? -
το καναμε και αυτο............
ποναει το σταμαχι μου...........αυτη η πανσετα ηταν απο αλλο κοσμο.........
εζεις και αυτον τον αντρεα να σε παρασερνει..........και να το ενα και να το αλλο.....
ταρατσα την καναμε για σημερα,,,,,,
Γιά πίστα είναι κανείς