-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Sorry αν ανέβηκε σε προηγούμενη σελίδα. Με τις υγειές μας πάντως.
http://www.thestival.gr/policy/item/647 ... a-tsenai3b
αν υποθεσουμε οτι δημιουργείται το κομα, ποιος θα το ψηφίσει;
ποσοι Αλβανοι εχουν δικαίωμα ψηφου;
Είναι εύλογος ο λόγος που ωρύομε, κόντρα στην ελληνοποίηση των μεταναστών.
Όταν σε μια χώρα, 9,5 εκατομμύριων, υπάρχουν επίσημα 1.200.000 μετανάστες και τους κάνεις έλληνες, κάηκε το μουντζο μας.
όταν μεταναστευτικό δεν υπάρχει.
Η κρατική επόπτευση έχει ανατεθεί…….!.χα
όταν λόγω χρεών χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία.
Τότε δεν είναι να τρελαίνεστε, όταν οι τσιπρίζοντες και αριστερίζοντες, πατρονάρουν αυτές της ομάδες ψηφοθηρώντας.
Και σίγουρα οι αλβανικοί γόνοι, κάποτε θα ψηφίζουν, μα θα με περιμένει στο παραβάν να ψηφίσει ένας πακιστανός, ένας αφγανός, ένας σύριος, ένας Λιβανέζος?...... θα είμαι ελληνική εκπροσώπηση το 20%!!!!!.......
Ψιλό αστεία ψιλό σοβαρά, για σκεφτείτε το και αυτό….. τώρα είναι αστείο τότε?. Και βέβαια δεν θα με πειράξει όταν μαζί μου στο παραβάν είναι τα βαφτιστήρια μου!. ήδη όταν τους ρώτησα το μάθημα της ιστορίας τι γραφεί μέσα, μου είπαν την «ιστορία της χώρας μας…..» τους καταστρέφω ελληνικά…..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Όταν σε μια χώρα, 9,5 εκατομμύριων, υπάρχουν επίσημα 1.200.000 μετανάστες και τους κάνεις έλληνες, κάηκε το μουντζο μας.
Τότε δεν είναι να τρελαίνεστε, όταν οι τσιπρίζοντες και αριστερίζοντες, πατρονάρουν αυτές της ομάδες ψηφοθηρώντας.
Και σίγουρα οι αλβανικοί γόνοι, κάποτε θα ψηφίζουν, μα θα με περιμένει στο παραβάν να ψηφίσει ένας πακιστανός, ένας αφγανός, ένας σύριος, ένας Λιβανέζος?...... θα είμαι ελληνική εκπροσώπηση το 20%!!!!!.......
Ψιλό αστεία ψιλό σοβαρά, για σκεφτείτε το και αυτό….. τώρα είναι αστείο τότε?. Και βέβαια δεν θα με πειράξει όταν μαζί μου στο παραβάν είναι τα βαφτιστήρια μου!. ήδη όταν τους ρώτησα το μάθημα της ιστορίας τι γραφεί μέσα, μου είπαν την «ιστορία της χώρας μας…..» τους καταστρέφω ελληνικά…..
Α.Συγγενεις στο εξωτερικο εχεις;Πχ Αμερικη ,Αφρικη ,Αυστραλια.Αυτοι ψηφιζουν στον τοπο που μενουν;Τα παιδια τους που γεννηθηκαν εκει;
-
Δεν θα αναφερω τα ποσοστα αλλοδαπων στις αλλες χωρες και την ποιοτητα τους, εν συγκριση με την σαβουρα εδω.
Ειναι ποτε δυνατον να δωσουμε δικαιωμα ψηφου στους πακιστανους και τους αφγανους;
Ελεος. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Δεν θα αναφερω τα ποσοστα αλλοδαπων στις αλλες χωρες και την ποιοτητα τους, εν συγκριση με την σαβουρα εδω.Ειναι ποτε δυνατον να δωσουμε δικαιωμα ψηφου στους πακιστανους και τους αφγανους;
Ελεος.Στους Αγγλους και στους Γερμανους επιτρεπεις να εχουν δικαιωμα ψηφου;Στους Αμερικανους;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν θα αναφερω τα ποσοστα αλλοδαπων στις αλλες χωρες και την ποιοτητα τους, εν συγκριση με την σαβουρα εδω.
Ειναι ποτε δυνατον να δωσουμε δικαιωμα ψηφου στους πακιστανους και τους αφγανους;
Ελεος.Στους Αγγλους και στους Γερμανους επιτρεπεις να εχουν δικαιωμα ψηφου;Στους Αμερικανους;
Αποψη μου.
Ενας ανθρωπος απο αναπτυγμενη χωρα οπως Γαλλια,Ιταλια,Αγγλια,Γερμανια κ.α,μπορει να ενσωματωθει στην κοινωνια μας.Αλλωστε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι τους καναμε ανθρωπους,τους διδαξαμε πολιτισμο ,τους μαθαμε να μιλανε και να γραφουν.
Λαοι οπως,πακιστανοι,αφγανοι και διαφοροι αλλοι μουσουλμανοι,δεν ενσωματονονται με τιποτα ,γιατι ειναι 1500 χρονια πισω ,ειναι βαρβαροι,φανατικοι με την θρησκεια τους σε αισχρο σημειο και με χαμηλο IQ. -
Αποψη μου.
Ενας ανθρωπος απο αναπτυγμενη χωρα οπως Γαλλια,Ιταλια,Αγγλια,Γερμανια κ.α,μπορει να ενσωματωθει στην κοινωνια μας.Αλλωστε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι τους καναμε ανθρωπους,τους διδαξαμε πολιτισμο ,τους μαθαμε να μιλανε και να γραφουν.
Λαοι οπως,πακιστανοι,αφγανοι και διαφοροι αλλοι μουσουλμανοι,δεν ενσωματονονται με τιποτα ,γιατι ειναι 1500 χρονια πισω ,ειναι βαρβαροι,φανατικοι με την θρησκεια τους σε αισχρο σημειο και με χαμηλο IQ.Δημοσίευση ύμνος στην απύθμενη μαλακία του νεοέλλην...!
Και αντί να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις, είμαι σίγουρος ότι είσαι τόσο ΣΤΟΚΟΣ που καμαρώνεις κι όλας.
-
Οι αληθειες δεν πρεπει να κρυβονται κατω απτο τραπεζι του διαλογου.
Επιχειρηματα και οχι υβρεις. -
ΧρηστοςΣ8, δώσε πόνο, γράψε ότι πιστεύεις, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
-
Οι αληθειες δεν πρεπει να κρυβονται κατω απτο τραπεζι του διαλογου.
Επιχειρηματα και οχι υβρεις.Τσου ρε φασισταριό που θες και επιχειρήματα...
-
Δες το βιντεο που ποσταρε ο φιλος και θα καταλαβεις τι εννοω οταν μιλω για βαρβαρους.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=51893&p=2671189#p2671189 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.Συγγενεις στο εξωτερικο εχεις;Πχ Αμερικη ,Αφρικη ,Αυστραλια.Αυτοι ψηφιζουν στον τοπο που μενουν;Τα παιδια τους που γεννηθηκαν εκει;
Στον Καναδά ναι όλοι η οικογένεια. Έχει 200 φορτηγά εμπορευόμενος, μένουν στο Μόντρεαλ, σε συνοικία αντίστοιχη με την πολιτεία στην Κηφισιά.
Στην Αγγλία ναι στο Λονδίνο. Ο μπαμπάς γενικός διευθυντής διευθύνων σύμβουλος σε πολυεθνική, τα παιδιά καθηγητής πανεπιστημίου, και ο δεύτερος μεγαλοχειρουργός.
Στην Γερμανία ναι, ο μπαμπάς διευθυντής μεγάλης εταιρίας σκυροδέματος, η μαμά διευθύντρια εργοστασίου ελαστικών. Τα παιδιά με ανώτατη μόρφωση, διευθυντές και αυτά!.
Το κοριτσάκι μου το μικρό στο Παρίσι είναι καινούργιο!. Μα βρήκε δουλειά επάνω στην εβδομάδα που πήγε!. Εδώ έπαιρνε μισθό διπλάσιο από τους νέους γιατρούς, μα πήγε για καλύτερα. Σήμερα μετά από 5 μήνες έχει 200 κεφάλια από κάτω της. Εδώ πέρσι βραβεύτηκε ως η καλύτερη διαφημίστρια της Ελλάδας. Το βιογραφικό της?. Αρκετές κόλες Α4. Να είναι καλά.
Η ανιψιά μου στο Παρίσι, δυο πτυχία ανωτάτων σχολών, δυο μεταπτυχιακά, 5 γλώσσες. Ήταν Γαλλία και έφυγε, δούλευε εδώ μα αντιμετώπιζε την μ@λ@κι@ των ηλίθιων εδώ. Με ένα τηλέφωνο στην παλιά της δουλειά της είπαν να πάει άμεσος υπάρχει θέση. Όταν πήγε σε μια εβδομάδα, νόμιζε ότι θα δουλέψει στην παλιά της δουλειά μα τι είπαν «έχεις αναβαθμιστεί πολύ !», και της έδωσαν διεύθυνση μεγάλης εταιρίας, οπού προσελήφθη αυθημερόν. Μένει κοντά με την μικρή μου στο Παρίσι. Είναι κολλητές.
Μπορώ για συγγενείς μου στο εξωτερικό να σου γράφω μέχρι το πρωί…..Μα «Δεν θα αναφερω τα ποσοστα αλλοδαπων στις αλλες χωρες και την ποιοτητα τους, εν συγκριση με την σαβουρα εδω.
Ελεος.»
Δανείστηκα τα γραφόμενα του φίλου Χρήστου!.
Είναι σαν να συγκρίνουμε της βούρτσες με της π…..ς καλέ μου Βασίλη…..
Φιλικα
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Στον Καναδά ναι όλοι η οικογένεια. Έχει 200 φορτηγά εμπορευόμενος, μένουν στο Μόντρεαλ, σε συνοικία αντίστοιχη με την πολιτεία στην Κηφισιά.
Στην Αγγλία ναι στο Λονδίνο. Ο μπαμπάς γενικός διευθυντής διευθύνων σύμβουλος σε πολυεθνική, τα παιδιά καθηγητής πανεπιστημίου, και ο δεύτερος μεγαλοχειρουργός.
Στην Γερμανία ναι, ο μπαμπάς διευθυντής μεγάλης εταιρίας σκυροδέματος, η μαμά διευθύντρια εργοστασίου ελαστικών. Τα παιδιά με ανώτατη μόρφωση, διευθυντές και αυτά!.
Το κοριτσάκι μου το μικρό στο Παρίσι είναι καινούργιο!. Μα βρήκε δουλειά επάνω στην εβδομάδα που πήγε!. Εδώ έπαιρνε μισθό διπλάσιο από τους νέους γιατρούς, μα πήγε για καλύτερα. Σήμερα μετά από 5 μήνες έχει 200 κεφάλια από κάτω της. Εδώ πέρσι βραβεύτηκε ως η καλύτερη διαφημίστρια της Ελλάδας. Το βιογραφικό της?. Αρκετές κόλες Α4. Να είναι καλά.
Η ανιψιά μου στο Παρίσι, δυο πτυχία ανωτάτων σχολών, δυο μεταπτυχιακά, 5 γλώσσες. Ήταν Γαλλία και έφυγε, δούλευε εδώ μα αντιμετώπιζε την μ@λ@κι@ των ηλίθιων εδώ. Με ένα τηλέφωνο στην παλιά της δουλειά της είπαν να πάει άμεσος υπάρχει θέση. Όταν πήγε σε μια εβδομάδα, νόμιζε ότι θα δουλέψει στην παλιά της δουλειά μα τι είπαν «έχεις αναβαθμιστεί πολύ !», και της έδωσαν διεύθυνση μεγάλης εταιρίας, οπού προσελήφθη αυθημερόν. Μένει κοντά με την μικρή μου στο Παρίσι. Είναι κολλητές.
Μπορώ για συγγενείς μου στο εξωτερικό να σου γράφω μέχρι το πρωί…..Μα «Δεν θα αναφερω τα ποσοστα αλλοδαπων στις αλλες χωρες και την ποιοτητα τους, εν συγκριση με την σαβουρα εδω.
Ελεος.»
Δανείστηκα τα γραφόμενα του φίλου Χρήστου!.
Είναι σαν να συγκρίνουμε της βούρτσες με της π…..ς καλέ μου Βασίλη…..
Φιλικα
Α.Και οι συγγενεις σου πηγαν πλουσιοι και φτασμενοι εκει;
Μεταξυ ανθρωπων υπαρχουν π.. και βουρτσες; -
μπράβο στους mods , είχα γενικά καιρό να γράψω εδώ μέσα , βλέπω το επίπεδο τηρείται...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
μπράβο στους mods , είχα γενικά καιρό να γράψω εδώ μέσα , βλέπω το επίπεδο τηρείται...Το επιπεδο το κανουν οι χρηστες .
-
Στους Αγγλους και στους Γερμανους επιτρεπεις να εχουν δικαιωμα ψηφου;Στους Αμερικανους;
στους Άγγλους και στους Γερμανούς όπως και σε όλους τους πολίτες της Ε.Ε. επιτρεπεται το εκλεγειν και εκλέγεσθεσαι τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Δημοτικές/Περιφρειακές εκλογές...Επίσης στους Αμερικάνους μόνιμους κατοίκους Ελλάδας επιτρέπεται το εκλέγειν και εκλεγεσθαι στις Δημοτικές εκλογες σαν υπήκοοι τρίτων χωρών και το εκλέγειν στις Περιγερειακές εκλογές...
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Στους Αγγλους και στους Γερμανους επιτρεπεις να εχουν δικαιωμα ψηφου;Στους Αμερικανους;
στους Άγγλους και στους Γερμανούς όπως και σε όλους τους πολίτες της Ε.Ε. επιτρεπεται το εκλεγειν και εκλέγεσθεσαι τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Δημοτικές/Περιφρειακές εκλογές...Επίσης στους Αμερικάνους μόνιμους κατοίκους Ελλάδας επιτρέπεται το εκλέγειν και εκλεγεσθαι στις Δημοτικές εκλογες σαν υπήκοοι τρίτων χωρών και το εκλέγειν στις Περιγερειακές εκλογές...
Ο Αντωνης τι λεει ομως;
-
Συνελήφθησαν τη Δευτέρα, στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, τέσσερις άνδρες ηλικίας 17, 19, 20 και 23 ετών κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της απόπειρας εμπρησμού και διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς κατά μεταναστών.
Συγκεκριμένα, οι τέσσερις συλληφθέντες στις 00.30 της Δευτέρας μετέβησαν, φορώντας κουκούλες, σε μονοκατοικία στα Σπάτα όπου διαμένουν δύο μετανάστες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 32 ετών. Τρεις εξ αυτών εισήλθαν στην αυλή της μονοκατοικίας και ο πρώτος με σφυρί που κρατούσε, έσπασε το τζάμι της πόρτας εισόδου, ο δεύτερος πετούσε πέτρες στα παράθυρα και ο τρίτος αφού κατάβρεξε με βενζίνη το έδαφος που ήταν σταθμευμένη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας φίλου των αλλοδαπών, προσπάθησε με αναμμένο χαρτί να βάλει φωτιά, χωρίς όμως να το επιτύχει.
Οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε ο τέταρτος συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.
Μετά από έρευνα και επισταμένες αναζητήσεις οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν, σε Σπάτα και Αρτέμισα το μεσημέρι και το βράδυ της Δευτέρας.
Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία άδεια φιάλη με έντονη οσμή από βενζίνη και ένα μισοκαμένο χαρτί.
Σε έρευνα στην κατοικία του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και δύο κάλυκες φυσιγγίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Τρίτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι συλληφθέντες έχουν ομολογήσει την πράξη τους, ενώ αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι δεν υπάρχει ένδειξη για σχέση με τη Χρυσή Αυγή, καθώς δεν φορούσαν διακριτικά του κόμματος (π.χ. μπλούζες με το λογότυπο), αλλά δεν την αποκλείουν.
Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012, 23:52
WWW.ZOUGLA.GR -
«Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι συλληφθέντες έχουν ομολογήσει την πράξη τους, ενώ αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι δεν υπάρχει ένδειξη για σχέση με τη Χρυσή Αυγή, καθώς δεν φορούσαν διακριτικά του κόμματος (π.χ. μπλούζες με το λογότυπο), αλλά δεν την αποκλείουν».
Ο κόσμος έχει αρχίσει και αγριεύει, και αυτοί ψάχνουν για μπλούζες και μπουρμπούτσαλα!.
Ο άνεργος από τα χωράφια, ξέρει γιατί δεν έχει δουλειά, και θα καθίσει με αυτούς να καπνίσει την πίπα της ειρήνης?.
Όταν πεινάει?.
Όταν ο συγγενής του αυτοκτόνησε?.
Όταν τα παιδιά του λιποθυμάνε από την πίνα στο σχολείο?.
Όταν τα παιδιά του κρυώνουν και γίνετε έκλυση να μαζευτούν ρούχα?.
Όταν ο αρχηγός του ναυτικού, λέει ότι δεν έχει καύσιμα και ανταλλακτικά?.
Δεν πιάσαμε πάτο?.
Και τώρα που μας μαστίζουν οι πληγές του φαραώ, θα μείνουμε με δεμένα χέρια?. Δεν θα καθαρίσουμε μια μια της πληγές?. Κνοδαλάκια των περιστάσεων?. Έλληνες αφυπνιστείτε, με δημοκρατικές διαδικασίες διώξτε τους εισβολείς, και μετά τους υπαίτιους. Ποντάρω στην εθνικοφροσύνη σας. Πρέπει να καθαρίσουν τα παράσιτα από το στάρι. Για μια Ελλάδα για τους έλληνες, και όσους μετανάστες μας χρειάζονται, εάν και εφόσον.
Α. -
Και ή φάση ξέρεις ποιά είναι ?Ότι όταν ήρθαν οι μετανάστες,Αλβανοί,Ρωσοπόντικες,γιαλαντζι Ελληνοπόντιοι,Βούλγαροι,Ρουμάνοι πήραν τις δουλειες από τους οικοδόμους,εργάτες,ελαιοχρωματιστές,βοσκούς,εργάτες γης και μερικες Γεωργιανές με πλαστα πτυχία με άριστα στη νοσηλευτική μπήκαν στα νοσοκομεία...Ούτε το ΚΚΕ ,το κόμμα του λαού,ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ,ούτε κανένα εργατικό κέντρο διαμαρτυρήθηκε...Και όλα αυτά γιατί είναι φθηνλα εργατικά χέρια..Και αφήνουμε τον Έλληνα άνεργο!!!Όμως επειδή αυτόι που επήγησαν ήταν τα λαικά κατώτερα εργατικά στρώματα ,τα ανώτερα ,με σπουδες δεν είχαν καμια επίπτωση και δεν τους ενδιαφερει...
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Και ή φάση ξέρεις ποιά είναι ?Ότι όταν ήρθαν οι μετανάστες,Αλβανοί,Ρωσοπόντικες,γιαλαντζι Ελληνοπόντιοι,Βούλγαροι,Ρουμάνοι πήραν τις δουλειες από τους οικοδόμους,εργάτες,ελαιοχρωματιστές,βοσκούς,εργάτες γης και μερικες Γεωργιανές με πλαστα πτυχία με άριστα στη νοσηλευτική μπήκαν στα νοσοκομεία...Ούτε το ΚΚΕ ,το κόμμα του λαού,ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ,ούτε κανένα εργατικό κέντρο διαμαρτυρήθηκε...Και όλα αυτά γιατί είναι φθηνλα εργατικά χέρια..Και αφήνουμε τον Έλληνα άνεργο!!!Όμως επειδή αυτόι που επήγησαν ήταν τα λαικά κατώτερα εργατικά στρώματα ,τα ανώτερα ,με σπουδες δεν είχαν καμια επίπτωση και δεν τους ενδιαφερει...
Και αυτό που ορθά περιγράφεις, άφορα την αδιαφορία του γείτονα. Δεν υπάρχει εθνικοφροσύνη. Δεν υπάρχει εθνικός συναδελφισμός. Αδιαφορία και οχαδερφισμός. Μπαίνω στην δουλειά μου η στο σπίτι μου και κλειδώνω την πόρτα μου στον γείτονα. Ότι χειρότερο εθνικά. Οι διδαχές της δεκαετίας του 60.
Πέρασε η εποχή που το Σάββατο μαζευόμαστε στο μαγαζί μου δεκάδες συνάδελφοι, ψήναμε και πίναμε και γινόμαστε ντίρλα, και συναγωνιζόμαστε με πρωτότυπα που φτιάχναμε, στα 600 μέτρα ομόκεντρης διαδρομής, μέσα στη ελληνική εριουργεία. Θα κοιμόμαστε το βράδυ, εάν κάποιος δεν κατέληγε στο νοσοκομείο ……… πράγμα σπάνιο…… μα στης γύρω πολυκατοικίες όλοι στα μπαλκόνια και καμιά καταγγελία για θόρυβο. Κάντο σήμερα…….. εκφυλισμός, ρεμούλα, παραδόπιστες ψυχές, μισός για τον διπλανό. Καλή νύχτα!.
Α.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;