-
Καλησπερα και καλως σας βρηκα...
Λοιπον εχουμε και λεμε!Ψαχνω γνωμες για το τι αμαξι θα μπορουσα να παρω..
1)Θα ειναι το πρωτο μου
2)Θελω να ειναι οικονομικο
3)Ομορφουτσικο οσο μπορει τελοσπαντων
4)Θα το εχω οχι για πολλα πολλα...Εδω τριγυρω δουλειες, να πηγαινω δουλεια..-Βορεια προς Νοτια αποστασηΠεριμενω λοιποοοον...
Σας ευχαριστω εκ τον προτερων
-
1)Θα ειναι το πρωτο μου
4)Θα το εχω οχι για πολλα πολλα...Εδω τριγυρω δουλειες, να πηγαινω δουλεια..-Βορεια προς Νοτια αποστασηΠεριμενω λοιποοοον...
-
1)Θα ειναι το πρωτο μου
-
Μηνιαια καρτα για τα ΜΜΜ.
-
Σε ευχαριστω πολυ Θωμα μου θα σου στελνω καθε μηνα το διαβατηριο μου και μια φωτο να μου την βγαζεις δωρο...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μηνιαια καρτα για τα ΜΜΜ.- MX5 για ετσι
-
Καλώς ήρθες; Τα κριτήρια για αγορά αυτοκινήτου πιστεύω ότι είναι : 1) ποσα χρήματα διαθέτεις, 2) καινούριο ή μεταχειρισμένο), 3) προσωπικές ανάγκες, χρήση για ταξίδια, χώρους κλπ. 4) τύπος καυσίμου. Όμορφο είναι κ το fiat500 Αλλά κ η BMW m3!
Βοήθησε μας με κάποια στοιχεία παραπάνω. -
A!Και να κανεις διαμαρτυρια και απεργεια πεινας που δεν λειτουργουν την ωρα που δουλευω...
-
βαλε μεχρι ποσα μαρουλια διαθετεις.........βασικο νομιζω
αν εισαι και νεα οδηγος κοιτα κατι προς μεταχειρισμενο για να κανετε μαζι το αγροτικο σας -
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Καλώς ήρθες; Τα κριτήρια για αγορά αυτοκινήτου πιστεύω ότι είναι : 1) ποσα χρήματα διαθέτεις, 2) καινούριο ή μεταχειρισμένο), 3) προσωπικές ανάγκες, χρήση για ταξίδια, χώρους κλπ. 4) τύπος καυσίμου. Όμορφο είναι κ το fiat500 Αλλά κ η BMW m3!
Βοήθησε μας με κάποια στοιχεία παραπάνω.Ευχαριστω dexter
1)Oχι πολλα..εως 4000-5000
2)Με αυτα τα λεφτα..Μεταχειρισμενο εννοειται
3)Δεν το θελω για μακρινα ταξιδια,δουλειες τριγυρω και να πηγαινω δουλεια που ειναι πολυ μακρινη αποσταση ειτε για να παρω ταξι ειτε ΜΜΜΣκεφτομουνα για daewoo matiz αλλα νομιζω δεν διαβασα και τα καλυτερα εδω...
-
Golf V?
μπορει αραγε να βρει με αυτα τα χρηματα;
Ουτε που ξερω...
ετσι να σε καψουμε απο την αρχη...
-
Περα απο την πλακα λοιπον , σαν νεα οδηγος θες κατι μτχ για τυχον μικροτρακαρισματα, γρατζουνιες, να παρεις τον αερα, κλπ.
Fiat Panda 1.2, πολυ τιμιο
Opel Corsa viewtopic.php?f=9&t=52452&p=2659127#p2659127 Που με τα ρεστα θα εχεις τα καλλυντικα σου , τις βενζινες σου, κλπ
VW Golf IV υπεραξιοπιστο , πιστευω ενας γαλλοφιλος μπορει να πουλησει το δικο του -
τοτε κοιτας για γιαρις-γκετζ-μικρα για να εχεις και το ατου της αξιοπιστιας
-
Ο χρήστης Dalibr έγραψε:
Βοήθησε μας με κάποια στοιχεία παραπάνω.Ευχαριστω dexter
1)Oχι πολλα..εως 4000-5000
2)Με αυτα τα λεφτα..Μεταχειρισμενο εννοειται
3)Δεν το θελω για μακρινα ταξιδια,δουλειες τριγυρω και να πηγαινω δουλεια που ειναι πολυ μακρινη αποσταση ειτε για να παρω ταξι ειτε ΜΜΜΣκεφτομουνα για daewoo matiz αλλα νομιζω δεν διαβασα και τα καλυτερα εδω...
κοιτα για κανένα Kia ή Hyundai. Ίσως κ για fiat panda η Nissan micra.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Περα απο την πλακα λοιπον , σαν νεα οδηγος θες κατι μτχ για τυχον μικροτρακαρισματα, γρατζουνιες, να παρεις τον αερα, κλπ.
Fiat Panda 1.2, πολυ τιμιο
Opel Corsa viewtopic.php?f=9&t=52452&p=2659127#p2659127 Που με τα ρεστα θα εχεις τα καλλυντικα σου , τις βενζινες σου, κλπ
VW Golf IV υπεραξιοπιστο , πιστευω ενας γαλλοφιλος μπορει να πουλησει το δικο τουτο γκολφ 4 ποες χρονιες εβγαινε...?...μια που το ανεφερες
-
Golf? Σιγά μην πάρει Μ3.
Mια χαρά είναι το Matiz. Το βασικό - πολύ βασικό - μειονέκτημά του είναι η μέτρια οδηγική συμπεριφορά. Αν όμως το θες για δουλίτσες τότε δεν είναι άσχημη επιλογή. Το Panda φυσικά είναι κορυφαίο, επίσης Getz. Προσωπικά όταν κάποιος θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο για απλή μετακίνηση δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κακά αυτοκίνητα, ειδικά στην κατηγορία που μας λες.
Απο την άλλη βέβαια σε αυτούς τους καιρούς και μεταξύ σοβαρού και αστείου η επιλογή των ΜΜΜ δεν είναι τελείως άκυρη. -
Yaris του '09....1,3....με 7500ευρώ..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2796338/ -
Το Matiz καλό ακούγεται. Εκτός πραγματικότητας το Golf στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Άλλα αν είναι ξεπέσεις σε M3 τότε καλύτερα το Golf -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Yaris του '09....1,3....με 7500ευρώ..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2796338/Ναι... ευκαιρία! Μπουρδ... εεε... αμάξι τριετίας με μόλις 2 αερόσακους (αμφιβάλλω αν έχει και ESP, όπως γράφει στην αγγελία), καθίσματα-πάγκους και τιμή 8 χιλιάρικα επειδή είναι Τογιότα... Γιατί να μην πάρει ένα τέτοιο τότε με σχεδόν τα μισά λεφτά; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3025140/
-
γιατι μεσα σε 2 μολις χρονια το σουταρουν με χασουρα σχεδον 10000ευρα;;;;;;;;;
αν δεν εχουν κανει λαθος στα χλμ και στην τιμη τοτε βρωμαει η δουλεια........
Nεα Οδηγος-Πρωτο αυτοκινητο