-
συγκρινεις το pilot sport με το premium contact
ξερεις τι θελεις να βαλεις??pirelli p7 vs premium contact vs michelin primacy
pirelli rosso vs sport contact 2 vs pilot sport 3
τα 3 και τα 4 db θα σας σωσουν..τεσπα
-
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
Τα Cint P7 δεν είναι τουρισμού...είναι UHP!!
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Pirelli/ -
pirelli rosso vs **sport contact 2 **vs pilot sport 3
Που το θυμηθηκες αυτο??? Οχι το 5? ή το 3?
-
Βγαινει ακομα το SC2 σε καποιες διαστασεις.
-
οκ..και τα pc5 και τα ventus prime 2 uhp λενε
και τι σημαινει αυτο..οτι ειναι τα ιδια?δεν ειναι στην ιδια κατηγορια το pilot sport 3 με το p7 προφανεστατα
αν εχω ενα s3 με 18αρες πχ και ρωτησω εναν λαστιχα θα μου πει
michelin pilot sport
pirelli pzero και οχι p7 UHP..ψεμματα λεω?
hankook k117
continental sport contact
ολα αυτα ειναι ιδια με το p7?το οτι κανει για σπορ οδηγηση η μπορει να ειναι πιο σπορτιφ απο ενα εφαμιλλο ελαστικο δεν το κανει και υπερυψηλων επιδοσεων ουτε τα κολπα μαρκετινγκ των εταιρειων..προφανως και ειναι καλυτερη επιλογη για γρηγορη οδηγηση απο ενα pc5
απλως η michelin τα κατατασσει καλυτερα και λεει τα primacy touring τα pilot sport UHP το energy baloon κτλδεν ειναι οτι βγαινει σε καποιες διαστασεις..απλως η conti δεν εχει λαστιχα να σου βαλει αν φορας 205/55/16 εκτος αν πας βολτα..πας σε αλλη εταιρεια.ειναι απλο
εχει μονο το sp2 πριν ακομη να βγαλω γενια -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Συγκριτικά το Premium Contact 5 σε διάσταση 205/55/16 έχει τα ίδια επίπεδα θορύβου με michelin και bridgestone και είναι και πιο φθηνό από τα υπόλοιπα.
Continental ContiPremiumContact 5 205/55/16 91W: A C 71db
Michelin Pilot Sport 3 205/55/16 91V: B C 71db
Bridgestone Turanza T001 205/55/16 91V: B C 71dbΤο Cinturato P7,είναι το πιό άνετο από όλα αυτά....με 340 κομπλέ και 67db.....
Ποιος τα δινει τοσο τα 205-55-16 ;
-
vw lupo με 185/55/14 να παω σε 185/60/14 που ειναι πολυ πιο φθηνα ??
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Συγκριτικά το Premium Contact 5 σε διάσταση 205/55/16 έχει τα ίδια επίπεδα θορύβου με michelin και bridgestone και είναι και πιο φθηνό από τα υπόλοιπα.
Continental ContiPremiumContact 5 205/55/16 91W: A C 71db
Michelin Pilot Sport 3 205/55/16 91V: B C 71db
Bridgestone Turanza T001 205/55/16 91V: B C 71dbΤο Cinturato P7,είναι το πιό άνετο από όλα αυτά....με 340 κομπλέ και 67db.....
Περσι τετοια εποχη τα εβρισκα με τοποθετηση 350. Δεν μου φαινεται περιεργη η τιμη.
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
vw lupo με 185/55/14 να παω σε 185/60/14 που ειναι πολυ πιο φθηνα ??Μονο να ελεγξει ο λαστιχας ,μην βρισκει ο τροχος κατα το στριψιμο στο φτερο.
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
vw lupo με 185/55/14 να παω σε 185/60/14 που ειναι πολυ πιο φθηνα ??για μενα οχι γιατι εχεις ποσοστιαια μεταβολη +3.2%=18.5mm αυξηση διαμετρου ροδας.......
θα χασεις σε επιταγχυνση και θα αυξηθει η καταναλωση αρκετα..... -
Πολυ περισσοτερες επιλογες και καλυτερες τιμες για το /60 οποτε για μενα προχωρα. Ιδια αλλαγη ειχαμε κανει και σε clio 1 χαμηλωμενο μαλιστα, δεν εβρισκε ο τροχος, ουτε δραματα οσον αφορα τις επιδοσεις ειχαμε, απλα 'διορθωθηκε' το σφαλμα του ταχυμετρου.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Βγαινει ακομα το SC2 σε καποιες διαστασεις.To ξερω απλα ειναι ακυρη η συγκριση με το PS3... τους χωριζουν 5-6 χρονια τεχνογνωσιας!
-
Το SC2 το βαζουν ακομα σε πολλα και δυνατα αυτοκινητα παρολα αυτα (πχ κατι RS3 κλπ που εχω δει ανα καιρους σε δοκιμες), αρα μαλλον κατι ξερουν ή εχουν δει...
-
οκ..και τα pc5 και τα ventus prime 2 uhp λενεΠου τα λένε;....
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/ -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ποιος τα δινει τοσο τα 205-55-16 ;Καλώς τον.....σαν το χιόνια.....
Σαν λαστιχέμπορ που είσαι,εμείς πρέπει να ρωτάμε εσένα και όχι το αντίστροφο.... Κάνε καλύτερη έρευνα αγοράς.... ως πρός τον ανταγωνισμό.... -
Πωπω από τον λαιμό με πήρατε ακόμα δεν γράφτηκα στο forum!
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΜΑΖΝΤΑ 3 ΣΕΝΤΑΝ 1.6 ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 205/55/16/91V.ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ BRIDG TURANZA ER300 KAI T001,CONTI SP2 KAI PREMIUM 5 KAI EXΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ HANKOOK VENTUS K115 KAI EVO S.ΤΑ BRIDG ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ 335 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ CONTI 370,ΤΑ HANKOOK ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓO ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ
ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ER 300 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ Τ001 ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ BRIDG
ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ SP2 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΘΩΜΑΣ -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Καλώς τον.....σαν το χιόνια.....
Σαν λαστιχέμπορ που είσαι,εμείς πρέπει να ρωτάμε εσένα και όχι το αντίστροφο.... Κάνε καλύτερη έρευνα αγοράς.... ως πρός τον ανταγωνισμό....Aν θελεις απαντας,δεν χρειαζονται υποδειξεις.
-
Ο χρήστης mithos1979 έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΜΑΖΝΤΑ 3 ΣΕΝΤΑΝ 1.6 ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 205/55/16/91V.ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ BRIDG TURANZA ER300 KAI T001,CONTI SP2 KAI PREMIUM 5 KAI EXΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ HANKOOK VENTUS K115 KAI EVO S.ΤΑ BRIDG ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ 335 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ CONTI 370,ΤΑ HANKOOK ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓO ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ
ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ER 300 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ Τ001 ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ BRIDG
ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ SP2 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΘΩΜΑΣΕαν εννοείς τα continental contact sport 2 έχω βρεθεί σε αυτοκίνητο σε ρυθμούς ανάβασης και μόλις ζεστενόντουσαν ήταν βεντούζα. Αφού είσαι ευχαριστημένος δε βρίσκω λόγο να πειραματιστείς.. Συναγή πετυχημένη... Τώρα τα T001 turanza είναι απότι είδα στην περιγραφή http://www.bridgestone.gr/elastika/epib ... ranza-t001 πιο χαλαρού 'τουριστικού' χαρακτήρα όπως και όλη η σειρά turanza http://www.bridgestone.gr/bfe/tyreSelec ... cale=en_US , αν θες αντίπαλο των contact sport 2 μάλλον πας προς potenza μεριά που και αυτή βασίζεται στις υψηλές επιδόσεις..
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΟΝΤΩΣ ΤΑ Τ001 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ SP2 ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΨΑΧΝΩ ΣΕ TURANZA KAI PREMIUM 5 ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΑΚΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΑ SP2
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]