-
Εγω παντως εκανα την εκτυπωση μου και την εβαλα στην ακρη.Τωρα πρεπει να βρω τα λεφτα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω παντως εκανα την εκτυπωση μου και την εβαλα στην ακρη.Τωρα πρεπει να βρω τα λεφταΕτσι , και εγώ τα εκτύπωσα (7 τεμάχια) .Θα πληρωθούν στις 31/12 μέσω web banking ή τον Ιανουάριο αφού στις 31/12 το μεσημέρι θα δοθεί παράταση .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγω παντως εκανα την εκτυπωση μου και την εβαλα στην ακρη.Τωρα πρεπει να βρω τα λεφτα
Ετσι , και εγώ τα εκτύπωσα (7 τεμάχια) .Θα πληρωθούν στις 31/12 μέσω web banking ή τον Ιανουάριο αφού στις 31/12 το μεσημέρι θα δοθεί παράταση .
Σωστοςςςς
-
Mε την ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής των τελών, όταν κάποιος που είχε καταθέσει πινακίδες για το 2012, θελήσει να συνεχίσει και για το 2013 το ... 'βιολί' του, τι θα γίνεται?
Πως θα φαίνεται δηλ. στο e-μητρώο του ότι είναι νόμιμος?
Και αν κάποτε (εντός 2013) θελήσει να γενικότερα να επανακυκλοφορήσει το κάρο του, ώστε να μην πληρώσει πρόστιμο λόγω 'υποτιθέμενης' καθυστέρησης, τι παίζει??? -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Mε την ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής των τελών, όταν κάποιος που είχε καταθέσει πινακίδες για το 2012, θελήσει να συνεχίσει και για το 2013 το ... 'βιολί' του, τι θα γίνεται?
Και αν κάποτε (εντός 2013) θελήσει να γενικότερα να επανακυκλοφορήσει το κάρο του, ώστε να μην πληρώσει πρόστιμο λόγω 'υποτιθέμενης' καθυστέρησης, τι παίζει???Δεν εχεις το καταθετηριο των πινακιδων;
Αν θες να τις παρεις καποια στιγμη αργοτερα θα πας στην εφορια και θα πληρωσεις. -
Αυτό υποθέτω και γω ότι θα ισχύει, στο μεταξύ όμως δεν μπορείς να πάρεις ηλεκτρονικά ΦΕ, γιατί φαίνεσαι 'φεσαδόρος'.
Το έζησα φέτος. Πρέπει να πάς ΔΟΥ για ΦΕ, ώστε να βεβαιωθεί η 'νομιμότητά' σου!
Τέσπα, όλα δεν γίνονται, ας είναι κι έτσι. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με το ΑΦΜ τους, θα μπορούν να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, να το τυπώνουν και ακολούθως να το εξοφλούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, εφορίες ή μέσω web banking.
Η απόδειξη πληρωμής θα αντικαταστήσει το σήμα κυκλοφορίας -ο οδηγός θα πρέπει να το έχει πάντα μέσα στο αυτοκίνητο- και θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας.
Αν το πληρώσει κάποιος μέσω web banking τι θα πρέπει να έχει μαζί του ως αποδεικτικό πληρωμής;
Θα συμβούλευα γενικώς να τα πληρώσετε αυτοπροσώπως σε τράπεζα, απλά και μόνο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση ως προς το έγκυρο της πληρωμής. Κι εγώ αν και κάνω πρακτικά τα πάντα μέσω web banking, θα πάω στην τράπεζα (ή ταχυδρομείο, αναλόγως) για τα τέλη.
Γιατί να μπεις σε τέτοια ταλαιπωρία?
Το αποδεικτικό της κατάθεσης από το web banking είναι υπέρ αρκετό.
Δεν είναι αρκετό - είναι ιδιωτικό έγγραφο χωρίς ουσιαστική αποδεικτική ισχύ. Ναι μεν θα ενημερωθεί το υπουργείο οπότε δε θα στα ζητήσουν από την εφορία, αλλά σε έναν τροχαίο ελέγχο μπορεί κάλλιστα να αμφισβητηθεί.
Και αν κάποτε (εντός 2013) θελήσει να γενικότερα να επανακυκλοφορήσει το κάρο του, ώστε να μην πληρώσει πρόστιμο λόγω 'υποτιθέμενης' καθυστέρησης, τι παίζει???Αν θα θελήσεις να πάρεις πίσω της πινακίδες το 2013 (ή και πιο μετά...) θα πας στην εφορία που τις κατέθεσες με το χαρτί της ακινησίας, και εκεί θα χρεώσουν το σωστό ποσό, φυσικά.
Και ευχόμαστε να αρχίσουν να καταχωρούν και τις ακινησίες στο TAXIS ώστε να προκύπτει αυτόματα...
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Και ευχόμαστε να αρχίσουν να καταχωρούν και τις ακινησίες στο TAXIS ώστε να προκύπτει αυτόματα...
Εκεί ήθελα να καταλήξω, για την ύπαρξη κάποιου e-αρχείου/εφαρμογής για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά μάλλον .... θα περιμένουμε για καιρό !
Ας 'φυστικώσουν' τουλάχιστον τους φεσαδόρους, και βλέπουμε !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εκεί ήθελα να καταλήξω, για την ύπαρξη κάποιου e-αρχείου/εφαρμογής για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά μάλλον .... θα περιμένουμε για καιρό !
Ας 'φυστικώσουν' τουλάχιστον τους φεσαδόρους, και βλέπουμε !
Μάλλον το σύστημα είναι ενήμερο.Για αυτοκίνητα που έχω καταθέσει πινακίδες δεν τα βρίσκει το σύστημα.
-
Να κάνω μια χαζή ερωτηση;
Πρέπει η εκτύπωση των τελών να είναι έγχρωμη για να είναι έγκυρη ή δεν έχει σημασία;
Ρωτάω γιατί υπάρχει μόνο α/μ laser εκτυπωτής. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερωτηση;
Πρέπει η εκτύπωση των τελών να είναι έγχρωμη για να είναι έγκυρη ή δεν έχει σημασία;
Ρωτάω γιατί υπάρχει μόνο α/μ laser εκτυπωτής.Εχγρωμη είναι 10% πιό φθηνά
-
δω δεν εχουμε μελανι να τα εκτυπωσουμε....
-
Εγώ ασπρόμαυρη την έκανα. Σίγα μην κάθομαι να ψάχνω έγχρωμο εκτυπωτή.
-
Δεν είναι αρκετό - είναι ιδιωτικό έγγραφο χωρίς ουσιαστική αποδεικτική ισχύ. Ναι μεν θα ενημερωθεί το υπουργείο οπότε δε θα στα ζητήσουν από την εφορία, αλλά σε έναν τροχαίο ελέγχο μπορεί κάλλιστα να αμφισβητηθεί.
Και τι έγινε αν σου το αμφισβητήσουν; Θα σου κόψουν κλήση για ποιό πράγμα;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εγώ ασπρόμαυρη την έκανα. Σίγα μην κάθομαι να ψάχνω έγχρωμο εκτυπωτή. -
Δεν είναι αρκετό - είναι ιδιωτικό έγγραφο χωρίς ουσιαστική αποδεικτική ισχύ. Ναι μεν θα ενημερωθεί το υπουργείο οπότε δε θα στα ζητήσουν από την εφορία, αλλά σε έναν τροχαίο ελέγχο μπορεί κάλλιστα να αμφισβητηθεί.Πρόβλημα του τροχαίου είναι να ελέγξει τη γνησιότητα του εγγράφου μου, διασταυρώνοντάς το με το 'online σύστημα'.
Δε θα του αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας κι ούτε θα φάω μισή ώρα στη τράπεζα.
Γιατί την απόδειξη της τραπέζης, δε μπορεί να την παραποιήσει κάποιος?
-
Οκ, φακτ 1 δε ξέρω, φακτ 2 δε μου λένε!
Ρώτησα τα τζιμάνια του μινιτσατ και πήρα απαντήσεις του στυλ
Χρήστης Αρκαδία: 'Τον κλειδάριθμο'
Χρήστης bibendum: 'τον λογάριθμο, τον πηδάριθμο'
Χρήστης roman_k: 'πώς πάει η επανάσταση παίδες;'Μετά ο Αρκαδία συνέχισε 'ρώτα το φίλο σου τον εσβή'. Πάω τσεκάρω εδώ και βλέπω web banking. Αυτός έχει 7 και είναι συνδεδεμένος στο Matrix. Στα τέτοια του.
Dafuq is this shit. Δε ξέρω τι είναι web banking.
Ποιός είναι ο πιο απλός τρόπος να πληρώσω; και τι πρέπει να εκτυπώσω, έγχρωμο, ασπρόμαυρο;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Οκ, φακτ 1 δε ξέρω, φακτ 2 δε μου λένε!Ρώτησα τα τζιμάνια του μινιτσατ και πήρα απαντήσεις του στυλ
Χρήστης roman_k: 'πώς πάει η επανάσταση παίδες;'Μετά ο Αρκαδία συνέχισε 'ρώτα το φίλο σου τον εσβή'. Πάω τσεκάρω εδώ και βλέπω web banking. Αυτός έχει 7 και είναι συνδεδεμένος στο Matrix. Στα τέτοια του.
Ποιός είναι ο πιο απλός τρόπος να πληρώσω; και τι πρέπει να εκτυπώσω, έγχρωμο, ασπρόμαυρο;
Γιατί έχεις πνιγεί σε μια κουτάκια νερό;
Πήγαινε απλά σε μια τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ,δώσε τα στοιχεία σου και πλήρωσε! -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Οκ, φακτ 1 δε ξέρω, φακτ 2 δε μου λένε!Ρώτησα τα τζιμάνια του μινιτσατ και πήρα απαντήσεις του στυλ
https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/y ... /index.jsp αφμ και αριθμο κυκλοφοριας και μετα εκτυπωση.Απο το παραθυρο που ανοιγει δεξι κλικ στο ποντικι και εκτυπωση.Πας τραπεζα ή ελτα και πληρωνεις.
Ποσο πιο απλο; -
OK, ευχαριστώ. !
Κάτσε να βρώ εξακόσια εξήντα τώρα
Τέλη κυκλοφορίας