-
Παιδιά, για πείτε κανένα site που να ασχολείται με τις πωλήσεις και τα οικονομικά των αυτοκινητοβιομηχανιών.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εντούτοις δεν έχει φτάσει ακόμα σε καμιά τραγική κατάσταση, απλά πλέον έχει χτυπήσει το καμπανάκι.
Νομίζω πως το να πέσει η Mercedes στην 28η θέση από πλευράς αξιοπιστίας στις ΗΠΑ είναι τραγικό...
Σίγουρα, αλλά έχει ακόμα κέρδη. Και με βάση τα δεδομένα του καταναλωτικού κοινού (Άραβες κτλ), δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσει.
-
Εδώ, με το ίδιο καταναλωτικό κοινό κινδύνευσε η Rolls Royce πριν από αρκετά χρόνια...
Εξάλλου, οι περισσότερες πωλήσεις της Μ-Β γίνονται σε Ευρώπη - ΗΠΑ...
-
Τό εργοστάσιο τής Μερσεντές στήν Αλαμπάμα τών ΗΠΑ,ανακοίνωσε ότι διπλασιαζει τό ρυθμό παραγωγής αυτοκινήτων,γιατί οι παραγγελείες έχουν αυξηθεί κατα πολύ.
Τί σας λέει αυτό; -
Ότι πολύς κόσμος αγοράζει το αστέρι...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ότι πολύς κόσμος αγοράζει το αστέρι...Το αστέρι της επιτυχίας!
Εάν θες να θεωρείσαι επιτυχημένος ο μόνος τρόπος για να το δείξεις είναι η Μερσέντα... -
Βρε παιδιά... εμένα πλάκα πλάκα δεν με χάλαγε μια SLK... φυσικά αν είχα και ένα Citroen ακόμα!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Βρε παιδιά... εμένα πλάκα πλάκα δεν με χάλαγε μια SLK... φυσικά αν είχα και ένα Citroen ακόμα!Προσεχε τι λες γιατι οπως ειδες πεφτουν και τιμωριες
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Βρε παιδιά... εμένα πλάκα πλάκα δεν με χάλαγε μια SLK... φυσικά αν είχα και ένα Citroen ακόμα!
Προσεχε τι λες γιατι οπως ειδες πεφτουν και τιμωριες
Φίλτατε Χρήστο, έχω πάρει τις προφυλάξεις μου! χιχιχι
-
Δεν είχε ποτε fun to drive αυτοκίνητα αλλά παραμένει η πρωτοπόρος εταιρεία σε όλα τα συτήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας.Απλά οι υπόλοιποι καλύψαν το κενό αντιγράφοντας την
-
Ο χρήστης LEON@MANIA έγραψε:
Δεν είχε ποτε fun to drive αυτοκίνηταΠισωκούνες να φανε και οι κότες έβγαζε,αλλα το marketing της εταιρείας θεώρησε σκόπιμο να μην το βροντοφωνάζει και διωξει τους χλιδατους αγοραστες,και αφησε ολο το πεδίο στην BMW.
-
Κάπως έτσι,Το target group της εξάλλου δεν ήταν ποτέ οι ανήσυχοι οδηγοί.
Παρολ'αυτα σε κύρος είναι πολύ μπροστα απο την BMW ακόμα και στην Γερμανία. -
Ο χρήστης LEON@MANIA έγραψε:
Δεν είχε ποτε fun to drive αυτοκίνητα αλλά παραμένει η πρωτοπόρος εταιρεία σε όλα τα συτήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας.Απλά οι υπόλοιποι καλύψαν το κενό αντιγράφοντας τηνΠαθητικής; μετά τη Renault πάντως
Ενεργητικής; πριν ή μετά την A-Class; ή μήπως τα ηλεκτρονικά της Bosch θεωρούνται πρωτοπορεία;
-
lkar, τα ηλεκτρονικά μπορεί να μην είναι πια ότι πιο δημιουργικό και εμπνευσμένο από μια αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά σίγουρα πουλάνε... Και πιστεύω ότι οι υποψήφιοι αγοραστές δεν ενδιαφέρονται για το πώς δουλεύει η ανάρτηση, αλλά το αν υπάρχει ESP σε περίπτωση που ξεφύγει...
*= Όπου ESP βάλτε ένα από τα χιλιάδες ακρωνύμια, και όπου 'ξεφύγει' βάλτε 'φρενάρει, γκαζώσει, υποστρέψει, τουμπάρει, πεινάσει...'
Κατάρρευση της κερδοφορίας στη Mercedes