-
Έχει καεί το λαμπάκι της κεντρικής κονσόλας, αυτό που βρισκεται πίσω από τα χειριστήρια του air-condition-εξαερισμού και τους δίνει κόκκινο χρώμα(νομίζω οι κάτοχοι golf με πιάνουν... ). Μιλάω για το αιρ κοντίσιον όχι αυτόματο κλιματισμό. Νομίζω είχε αναφερθεί παλιότερα από καποιον κάτοχο Golf IV, ότι το έιχε αλλάξει και αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι είναι φασαρία μεγάλη . Επειδή το αμάξι δεν πολυπηγαίνει σε επίσημα σερβις πια, θα πρέπει να το παλέψω μόνος μου . Όποιος είχε ανάλογια εμπειρία ή ξέρει τι πρέπει να βγεί για να αλλαχθεί ας βοηθήσει. Ότιδήποτε....
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Έχει καεί το λαμπάκι της κεντρικής κονσόλας, αυτό που βρισκεται πίσω από τα χειριστήρια του air-condition-εξαερισμού και τους δίνει κόκκινο χρώμα(νομίζω οι κάτοχοι golf με πιάνουν... ). Μιλάω για το αιρ κοντίσιον όχι αυτόματο κλιματισμό. Νομίζω είχε αναφερθεί παλιότερα από καποιον κάτοχο Golf IV, ότι το έιχε αλλάξει και αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι είναι φασαρία μεγάλη . Επειδή το αμάξι δεν πολυπηγαίνει σε επίσημα σερβις πια, θα πρέπει να το παλέψω μόνος μου . Όποιος είχε ανάλογια εμπειρία ή ξέρει τι πρέπει να βγεί για να αλλαχθεί ας βοηθήσει. Ότιδήποτε....
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Καλά, τελικά ότι παθαίνει ένα Golf το παθαίνουν όλα...
Κι εμάς κάηκε αυτό το λαμπάκι, αλλά αφενός λόγω πολύ καλής εργονομίας δεν πείραζε κανέναν (έβρισκες ότι ήθελες στα τυφλά πολύ εύκολα) και αφετέρου πρέπει μία μέρα να το πήγε η μάνα μου στην αντιπροσωπεία και να το άλλαξαν (υποθέτω κάπως τα κατάφερε και το άλλαξαν χωρίς χρέωση).
Προσωπικά πάντως δεν με ενόχλησε... Μόνο που χάθηκε ο όμορφος φωτισμός... Αλλιώς, τα χειριστήρια τα βρίσκω με κλειστά μάτια, τόσο καλή και απλή εργονομία, ακόμα και τώρα που έχω συνηθήσει στο 206...
-
Είναι πολύ απλό: Βγάζεις με μια λαβίδα τον περιστροφικό διακόπτη του ανεμιστήρα και πίσω τιου υπάρχει ένα λαμπάκι.
Προκειμένου να μη γίνει ζημιά όμως καλύτερα να το πας σε ένα ηλεκτρολόγο, το κόστος είναι ελάχιστο...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Καλά, τελικά ότι παθαίνει ένα Golf το παθαίνουν όλα...Κι εμάς κάηκε αυτό το λαμπάκι, αλλά αφενός λόγω πολύ καλής εργονομίας δεν πείραζε κανέναν (έβρισκες ότι ήθελες στα τυφλά πολύ εύκολα) και αφετέρου πρέπει μία μέρα να το πήγε η μάνα μου στην αντιπροσωπεία και να το άλλαξαν (υποθέτω κάπως τα κατάφερε και το άλλαξαν χωρίς χρέωση).
Προσωπικά πάντως δεν με ενόχλησε... Μόνο που χάθηκε ο όμορφος φωτισμός... Αλλιώς, τα χειριστήρια τα βρίσκω με κλειστά μάτια, τόσο καλή και απλή εργονομία, ακόμα και τώρα που έχω συνηθήσει στο 206...
Φίλε markvag, μάλλον από σένα θα το είχα διαβάσει για την αλλαγή λαμπακίου σε Golf. Όσο για τα λαμπάκια....λαμπάκια είναι και καίγονται...δεν είναι σοβαρό. Απλά άμα είναι κρυμένο....θέλει αλχημείες....
Όσο για την εργονομία, το διαπίστωσα και εγώ χθες το βράδυ που το χειριζόμουν στα τυφλά. Το χέρι πήγαινε απο μόνο του και τα πάντα ήταν εκεί που τα περίμενες (α ρε αθάνατε Deutscher.....!!!!).
Όσο για το χωρίς χρέωση αντικατάσταση...μην είσαι και τόσο σίγουρος (:evil: ). Για VW μιλάμε, και η συνομιλία μαζί τους χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο.... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Είναι πολύ απλό: Βγάζεις με μια λαβίδα τον περιστροφικό διακόπτη του ανεμιστήρα και πίσω τιου υπάρχει ένα λαμπάκι.Προκειμένου να μη γίνει ζημιά όμως καλύτερα να το πας σε ένα ηλεκτρολόγο, το κόστος είναι ελάχιστο...
Το δοκίμασα να το τραβήξω με το χέρι (το περιστροφικό της ταχύτητας του ανεμιστήρα) αλλά δύσκολο. Θα το ξαναπαλέψω με τίποτα άλλο. Υπάρχει συγκεκριμένη σκάλα του ανεμιστήρα που διευκολύνει την έξοδο ή σε οποιαδήποτε; Το δοκίμασα πάντως στην δευτερη που έρχεται κάθετος ο διακόπτης.
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Φ Όσο για τα λαμπάκια....λαμπάκια είναι και καίγονται...δεν είναι σοβαρό.
Καλά... εννοείται ότι δεν είναι σοβαρό... Αστειυόμουν...
Όσο για το χωρίς χρέωση αντικατάσταση...μην είσαι και τόσο σίγουρος (:evil: ). Για VW μιλάμε, και η συνομιλία μαζί τους χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο....
Επειδή ήταν συνεργάτες του πατέρα μου μας έκαναν κάτι τέτοια (και πάλι η εξυπηρέτηση ήταν κάτω του μετρίου... Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα ήταν αν ήμασταν εντελώς άγνωστοι... )
-
Στο ibiza που έχω εγώ,με 5€ μου το αλλάξανε.
Αλλαγή λαμπάκι σε Golf IV