-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕς οταν παει το αμαξι κανονικα γυρο στα 120 η + η - ξαφνικα το κοντερ πεφτει στο 0 και μετα ανεβαινει , αλλα φορες το ιδια κανει και το στροφομετρο. μηπως δεν κανει καλη επαφη με τις φυσες ? σας εχει τοιχει τιποτα αναλογο , παντως οποτε εχει καφια το κανει π.χ μια φορα στις 2 βδομαδες (υποψιν το αμαξι ειναι του πατερα μου ,εγω το εχω δει 2-3 φορες να συμβαινει)
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕς οταν παει το αμαξι κανονικα γυρο στα 120 η + η - ξαφνικα το κοντερ πεφτει στο 0 και μετα ανεβαινει , αλλα φορες το ιδια κανει και το στροφομετρο. μηπως δεν κανει καλη επαφη με τις φυσες ? σας εχει τοιχει τιποτα αναλογο , παντως οποτε εχει καφια το κανει π.χ μια φορα στις 2 βδομαδες (υποψιν το αμαξι ειναι του πατερα μου ,εγω το εχω δει 2-3 φορες να συμβαινει)
-
-
Το έχω πάθει κι εγώ, με κάπως πιο αραιά συχνότητα από τη δική σου. Αλλωστε διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα το 'outage'.
Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα.
Δε φαίνεται σοβαρό, το μόνο ενοχλητικό είναι ότι 'χαλάει' και το AVC (Automatic Volume Control) του ραδιο-CD.
Ισως τα παιδιά του clubfocus.gr να έχουν απαντήσεις.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το έχω πάθει κι εγώ, με κάπως πιο αραιά συχνότητα από τη δική σου. Αλλωστε διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα το 'outage'.Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα.
Δε φαίνεται σοβαρό, το μόνο ενοχλητικό είναι ότι 'χαλάει' και το AVC (Automatic Volume Control) του ραδιο-CD.
Ισως τα παιδιά του clubfocus.gr να έχουν απαντήσεις.
εμενα δεν χαλαει τιποτα ,
-
Παντως αν δε δουλέυουν σωστα εχω ακουσει οτι ισως φταινε οι ασφαλειες! Δεν ξερω σιγουρα ομως.
-
Ρε παιδιά 5 χρόνια εγγύηση έχετε γιατί δεν το πάτε στην αντιπροσωπεία να το ψάξουν και να σας το λύσουν το πρόβλημα?
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΝΤΕΡ FOCUS I