-
Ο χρήστης MOTOSOTO έγραψε:
ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΡΥΔΗΣΠρώην Καλτσούνη είναι το αμάξι ε? Ε αντέ πεισε τον να σου δώσει και το super1600 Πολύ καλή η προσπάθεια που κάνεις μέχρι τώρα, συνέχισε δυνατά!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΡΥΔΗΣ
Πρώην Καλτσούνη είναι το αμάξι ε? Ε αντέ πεισε τον να σου δώσει και το super1600 Πολύ καλή η προσπάθεια που κάνεις μέχρι τώρα, συνέχισε δυνατά!!
ναι του καλτσουνη ειναι
-
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ SEBASTIEN ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ .... ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΟΥΝΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΤΡΕΧΩ. ΘΕΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΛΜ.. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
MSAMARO ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ....Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ!!
-
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ SEBASTIEN ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ .... ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΟΥΝΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΤΡΕΧΩ. ΘΕΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΛΜ.. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
MSAMARO ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ....Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ!!
αμα παω στον αγωνα και παω sta servise θα ερθω να σου μιλησω!
-
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕ
-
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
-
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Ωράρια, χάρτες και προσβάσεις, είναι on line......
-
Κωστα πιστευω οτι θα εισαι και εσυ εκει ε? παιζει να παω και εγω
δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα με ενα service για 9 ειδηκες
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕεχεις δικιο , εγω χθες που μπηκα στο rally.gr ειχε μονο ενα
-
***'ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΘΕΑ
Η ΕΘΕΑ στην συνεδρίαση της 12ης Ιανουαρίου αποφάσισε τα εξής:
- ...
- ...
-
Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στους αγώνες ράλλυ είναι η Τετάρτη της προηγούμενης του αγώνα εβδομάδας. Δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να δηλώσει κάποιος συμμετοχή έως την Παρασκευή πληρώνοντας πρόστιμο.'***
Συμμετοχές γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί ?
-
Οι συμμετοχές είναι 56.Λίγες πιστεύω γιά τον πρώτο χωμάτινο αγώνα και μάλιστα διπλα στην Αθήνα
-
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
Οι συμμετοχές είναι 56.Λίγες πιστεύω γιά τον πρώτο χωμάτινο αγώνα και μάλιστα διπλα στην ΑθήναΠού τις είδες;
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Οι συμμετοχές είναι 56.Λίγες πιστεύω γιά τον πρώτο χωμάτινο αγώνα και μάλιστα διπλα στην Αθήνα
Πού τις είδες;
Τσ τσ τσ... περίεργοι...ούτε μία έκπληξη δεν δέχεστε.....στην αφετηρία θα μοιραστούν...
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Πού τις είδες;
-
και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι λιγες , για να δουμε , περιμενα περισσοτερα n4
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Πού τις είδες;
Τσ τσ τσ... περίεργοι...ούτε μία έκπληξη δεν δέχεστε.....στην αφετηρία θα μοιραστούν...
Γιώργο δεν σας βλέπω στις συμμετοχές. Κι εσείς από τις κερκίδες; Τις 8 έφτασαν οι συμμετοχές των 4Χ4.
-
απο τις κερκίδες κι εμεις για τουλάχιστο τους δύο τρείς πρώτους αγώνες...
τελικά αυτες τις συμμετοχές δεν κατάφερα να τις δω ακόμα....
-
ΔΕΝ τις έχω δει.Απλά επειδή δήλωσα συμμετοχή την Τετάρτη το μεσημέρι πήρα τηλ. χθές και ρώτησα πόσοι δηλώσανε.
-
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
ΔΕΝ τις έχω δει.Απλά επειδή δήλωσα συμμετοχή την Τετάρτη το μεσημέρι πήρα τηλ. χθές και ρώτησα πόσοι δηλώσανε.ρε παιδια εχει ανοιξει το λινκ στο http://www.xwmatinos.gr
ΡΑΛΛΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ