- 

Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε: 
 Μπορεί κάποιος να γράψει το όνομα του group στο facebook;
- 

Ευχαριστώ! 
- 

Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο μπορεί να διαγραφεί ένα προφίλ ή να γίνει μόνιμο ban; 
- 

δεν διαγράφονται προφίλ. για ban ζήτα το. 
- 

Ο χρήστης Storm έγραψε: 
 Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο μπορεί να διαγραφεί ένα προφίλ ή να γίνει μόνιμο ban;Μπορείς να ξεκινήσεις να βρίζεις (κατά προτίμηση mods). 
- 

Ο χρήστης Storm έγραψε: 
 Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο μπορεί να διαγραφεί ένα προφίλ ή να γίνει μόνιμο ban;Αν θέλεις να αλλάξεις username, φτιάχνεις το καινούριο και ενημερώνεις τους mods να αποκλείσουν το παλιό. 
- 

Ο χρήστης Ernani έγραψε: Ένα backup της βάσης να μας δώσουν αν κλείσει ρε πστ μου +00. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, εδώ είμαστε. Θα συγκεντρώσω εγώ αν θέλετε τους οβολούς. Μετά θα γράφω μόνο στο Ενότητα Εκδρομών. 
- 

Ο χρήστης dmitspan έγραψε: 
 δεν διαγράφονται προφίλ. για ban ζήτα το.Ευχαριστώ. 
- 

Ή απλά σταματάς να γράφεις. 
 Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι από τα άλλα δύο.
- 

Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε: 
 Ή απλά σταματάς να γράφεις.
 Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι από τα άλλα δύο.Ναι, αυτό είναι ποιο λογικό... 
- 

ευτυχώς δεν γίνονται εντιτ πλέον τα ποστ, άλλη μια τέτοια απώλεια δε θα την άντεχε το φόρουμ Δε χρειάζονται ούτε ειρωνείες ούτε προσωπικές κόντρες. Παρακαλώ να σταματήσει εδώ [Mod] 
- 

Ο χρήστης Storm έγραψε: 
 Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο μπορεί να διαγραφεί ένα προφίλ ή να γίνει μόνιμο ban;Νομιζω πως αν απλα εντελως τυχαια στολίσεις ας πουμε τον Καββαθα με οτι γνωστο και trendy υβρεολόγιο υπαρχει... θα πετύχεις τον στόχο σου 
- 

- 

Ο χρήστης mirage έγραψε: 

- 

Η ώρα αλλάζεται μόνη της ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι; 
- 

Ο χρήστης the_sigman έγραψε: 
 Η ώρα αλλάζεται μόνη της ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι;ucp.php?i=165 
 Ωρολογιακή ζώνη:+2
 Θερινή ώρα/DST σε λειτουργία: Οχι
- 

Ο χρήστης BILL33 έγραψε: Η ώρα αλλάζεται μόνη της ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι; ucp.php?i=165 
 Ωρολογιακή ζώνη:+2
 Θερινή ώρα/DST σε λειτουργία: ΟχιΕυχαριστώ πολύ!!! 
- 

Εμένα πάντως έλεγε θερινή ώρα ναι οπότε την έκανα όχι. 
- 

Ο kruzblastern που εχει δικαιώματα admin μπορεί να σκαλίσει τίποτα τεχνικά στο forum. Το Theme, τα video embeds, και το bug στο Spoiler θέλουν ενα μερεμέτι. 
- 

πιστεύω οτι πρέπει να μπει ενα τεράστιο ΣΤΟΠ στα όποιος ειναι σύμφωνος ας το πει εδώ και τώρα. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM  [#2]