-
Το παρόν post δεν έχει χαρακτήρα διαμαρτυρίας, ούτε το υποβάλω με σκοπό τον οίκτο, απλά αποτελεί μια καταγραφή των γεγονότων και ένα τρόπο να τα πω κάπου να ξεσκάσω. Ελπίζω μόνο να μην αποτελέσει αφορμή για...συρράξεις, όπως άλλα παρόμοια...
Ήταν το Σάββατο το μεσημέρι,όταν ταξίδευα για το χωριό (Ζαχάρω Ηλείας) συνοδευόμενος από το έτερο ήμισυ, την μητέρα μου και μια θεία μου. Το ταξίδι πολύ ήρεμο, πήγαινα πολύ χαλαρά, δεν είχα όρεξη για κάτι παραπάνω εξάλλου, είχα μεγάλους ανθρώπους στο πίσω κάθισμα και πολύ φορτίο στο αυτοκίνητο, σχεδόν 350 με 400 κιλά, με αποτέλεσμα σε κάθε περίεργη ανωμαλία να διαμαρτύρονται οι πίσω τροχοί πάνω στους θόλους (είναι λίγο χαμηλωμένο το αμάξι).
Στα 8 km μετά την Αλλαγή (για όσους ξέρουν) και στο τέλος μιας τεράστιας ευθείας 4 περίπου km, χωρίς όριο ταχύτητας (άρα 90 km/h) ήμουν πίσω από μια Mercedes και ένα βυσσινί Hiundai Lantra, οπότε σε διακεκομμένη γραμμή περνάμε το Hiundai και εγώ την Merc και μετά αποφασίζω να περάσω το Hiundai. Η ταχύτητά μας εκείνη τη στιγμή δεν ξεπερνούσε τα 100 km/h, οπότε λογικά ένα Saxo vts, έστω και φορτωμένο, θα μπορούσε να περάσει άνετα. Και εκεί που ήμουν στο αντίθετο ρεύμα, με τελείως ανοιχτό δρόμο μπροστά μου (ούτε αυτοκίνητο στο χιλιόμετρο), άρχισε το Hiundai να επιταχύνει (!!!) οπότε μοιραία αναγκάστηκα να επιταχύνω και εγώ. Για κακή μου τύχη μπήκα με 145 km σε ζώνη 60 km/h και για ακόμα πιο κακή μου τύχη εκεί (διασταύρωση για Καλλιρρόη, η επόμενη από τον Μελιγαλά, όπου ελάχιστα αυτοκίνητα διασχίζουν το δρόμο) είχε μπλόκο. Αποτέλεσμα μια μήνυση για υπερβολική ταχύτητα και δικαστήριο σε 2-3 χρόνια με άγνωστα αποτελέσματα (ο αστυνομικός δεν μου έλεγε τι προβλέπει ο νόμος, εκ των υστέρων έμαθα ότι μπορούν να μου πάρουν δίπλωμα και πινακίδες μέχρι 6 !!! μήνες ).
Δεν λέω πως δεν έκανα την παράβαση, υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία και κάποιες συνθήκες που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να επιδράσουν ελαφρυντικά. Ήταν προφανές ότι ο άλλος επιτάχυνε (παραδοχή του οργάνου ότι ήμουν για 200 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα), τον οποίον δεν σταμάτησαν (δικαιολογία ότι μόνο έναν μπορούν να σημαδέψουν και ότι εγώ έκανα περισσότερες παραβάσεις), ήμασταν στο τέλος μιας τεράστιας ευθείας, όπου ούτε μονοπάτι από χωράφι δεν έβγαινε στον δρόμο και ουδέποτε πάτησα διπλή διαχωριστική, όπως ουδέποτε κινδύνεψε κάποιος εξαιτίας μου, καθώς το άλλο ρεύμα ήταν άδειο. Μπορώ να πω ότι εγώ κινδύνεψα από τον άλλο ασυνείδητο, τον οποίο άφησαν να φύγει ανενόχλητο... Επιπλέον το όργανο αρνήθηκε να γράψει ότι πήγαινα με κάποια μικρότερη ταχύτητα, ώστε να φύγω με το πρόστιμό μου και τους βαθμούς μου (πράγμα που δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει, αλλά όλοι το κάνουν αν κρίνουν ότι υπάρχει λόγος), αναρωτιέμαι αν θα το έκανε αν ήμουν ένας «καθώς πρέπει» οικογενειάρχης, με ένα σοβαρό σεντάν...
Αυτά τα… πολλά ήθελα να πω, συγνώμη για το τεράστιο post, τωρα ξέσπασα κάπως, τα σχόλια δικά σας…
Α! Και προσοχή στους μ….κες, αυτοί την γλιτώνουν…
-
Το παρόν post δεν έχει χαρακτήρα διαμαρτυρίας, ούτε το υποβάλω με σκοπό τον οίκτο, απλά αποτελεί μια καταγραφή των γεγονότων και ένα τρόπο να τα πω κάπου να ξεσκάσω. Ελπίζω μόνο να μην αποτελέσει αφορμή για...συρράξεις, όπως άλλα παρόμοια...
Ήταν το Σάββατο το μεσημέρι,όταν ταξίδευα για το χωριό (Ζαχάρω Ηλείας) συνοδευόμενος από το έτερο ήμισυ, την μητέρα μου και μια θεία μου. Το ταξίδι πολύ ήρεμο, πήγαινα πολύ χαλαρά, δεν είχα όρεξη για κάτι παραπάνω εξάλλου, είχα μεγάλους ανθρώπους στο πίσω κάθισμα και πολύ φορτίο στο αυτοκίνητο, σχεδόν 350 με 400 κιλά, με αποτέλεσμα σε κάθε περίεργη ανωμαλία να διαμαρτύρονται οι πίσω τροχοί πάνω στους θόλους (είναι λίγο χαμηλωμένο το αμάξι).
Στα 8 km μετά την Αλλαγή (για όσους ξέρουν) και στο τέλος μιας τεράστιας ευθείας 4 περίπου km, χωρίς όριο ταχύτητας (άρα 90 km/h) ήμουν πίσω από μια Mercedes και ένα βυσσινί Hiundai Lantra, οπότε σε διακεκομμένη γραμμή περνάμε το Hiundai και εγώ την Merc και μετά αποφασίζω να περάσω το Hiundai. Η ταχύτητά μας εκείνη τη στιγμή δεν ξεπερνούσε τα 100 km/h, οπότε λογικά ένα Saxo vts, έστω και φορτωμένο, θα μπορούσε να περάσει άνετα. Και εκεί που ήμουν στο αντίθετο ρεύμα, με τελείως ανοιχτό δρόμο μπροστά μου (ούτε αυτοκίνητο στο χιλιόμετρο), άρχισε το Hiundai να επιταχύνει (!!!) οπότε μοιραία αναγκάστηκα να επιταχύνω και εγώ. Για κακή μου τύχη μπήκα με 145 km σε ζώνη 60 km/h και για ακόμα πιο κακή μου τύχη εκεί (διασταύρωση για Καλλιρρόη, η επόμενη από τον Μελιγαλά, όπου ελάχιστα αυτοκίνητα διασχίζουν το δρόμο) είχε μπλόκο. Αποτέλεσμα μια μήνυση για υπερβολική ταχύτητα και δικαστήριο σε 2-3 χρόνια με άγνωστα αποτελέσματα (ο αστυνομικός δεν μου έλεγε τι προβλέπει ο νόμος, εκ των υστέρων έμαθα ότι μπορούν να μου πάρουν δίπλωμα και πινακίδες μέχρι 6 !!! μήνες ).
Δεν λέω πως δεν έκανα την παράβαση, υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία και κάποιες συνθήκες που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να επιδράσουν ελαφρυντικά. Ήταν προφανές ότι ο άλλος επιτάχυνε (παραδοχή του οργάνου ότι ήμουν για 200 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα), τον οποίον δεν σταμάτησαν (δικαιολογία ότι μόνο έναν μπορούν να σημαδέψουν και ότι εγώ έκανα περισσότερες παραβάσεις), ήμασταν στο τέλος μιας τεράστιας ευθείας, όπου ούτε μονοπάτι από χωράφι δεν έβγαινε στον δρόμο και ουδέποτε πάτησα διπλή διαχωριστική, όπως ουδέποτε κινδύνεψε κάποιος εξαιτίας μου, καθώς το άλλο ρεύμα ήταν άδειο. Μπορώ να πω ότι εγώ κινδύνεψα από τον άλλο ασυνείδητο, τον οποίο άφησαν να φύγει ανενόχλητο... Επιπλέον το όργανο αρνήθηκε να γράψει ότι πήγαινα με κάποια μικρότερη ταχύτητα, ώστε να φύγω με το πρόστιμό μου και τους βαθμούς μου (πράγμα που δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει, αλλά όλοι το κάνουν αν κρίνουν ότι υπάρχει λόγος), αναρωτιέμαι αν θα το έκανε αν ήμουν ένας «καθώς πρέπει» οικογενειάρχης, με ένα σοβαρό σεντάν...
Αυτά τα… πολλά ήθελα να πω, συγνώμη για το τεράστιο post, τωρα ξέσπασα κάπως, τα σχόλια δικά σας…
-
-
Το να μην επιτρεπεις σε καποιον να σε προσπερασει ειναι παραβαση,ασχετα αν το κανεις καταλαθος ή συνειδητά (τα εχουμε ξαναπει,η αστυνομευση ειναι δουλεια της αστυνομιας) και φυσικα υπαρχει κινδυνος προκλησης σοβαρου ατυχήματος.
Παντως εφοσον οπως λες ησουν φορτωμενος κτλ επρεπε να πας απο πισω του οτι ειδες οτι γκαζωσε,δεν καταλαβαίνω γιατι αναγκαστικα επιταχυνες -
Οι λόγοι πολλοί:
α)Από ένστικτο, όσο και αν δεν ικανοποιεί η εξήγηση
β)Επειδή είχα (απελπιστικά) άδειο δρόμο μπροστά μου
γ)Ακολουθούσαν στροφές μετά από 1 χιλιόμετρο και ήθελα τον δρόμο καθαρό μπροστά μου -
Θα συμφωνήσω με τον Tiger άσε που τα 145 εκεί όντως πολλά και ο δρόμος μέγα παγίδα (Από Ηλεία γαρ)
Εκεί τους αφήνουμε δεν υπάρχει λόγος να τον περάσεις....
Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς με δικαστήρια...
Για φυμέ δεν έιπε τίποτα το όργανο?
ΆΣΕ ΠΟΥ ΛΌΓΩ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ....
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΡΕΧΕΣ....
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΡΤΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΕΣ -
Γνώμη μου είναι ότι εφόσον ειδές τον άλλον να κανείς λαλακίες, έπρεπε να κόψεις εσύ, γιατί δεν ξέρει ο άλλος τι τρελά κουβαλάει. Οπότε φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.
Καλά, και ότι ήταν βλάκας ο άλλος δεν το αμφιβάλει κανείς.
Πολλοί το κάνουν ακόμα και με κατώτερης ιπποδύναμης αυτοκίνητα, εν σύγκριση με αυτά που έχει ο καθένας μας. Και εμένα μου έχει τύχει, απλώς δίνω τόπο στην οργή και λέω, άντε στην ευχή της Παναγίας.
Είναι ο καλύτερος τρόπος νομίζω. -
Είναι να μη σου τύχει, από άλλους ηλίθιους μπορεί να την πατήσεις εσύ και είναι δυσκολοχώνευτο γαμώτο.
Να καλέσεις τον τροχονόμο στο δικαστήριο ή να τον βρεις και να του ζητήσεις ενυπόγραφη δήλωση ότι έκανες προσπέρασμα και ο άλλος σε εμπόδισε. Ίσως γλιτώσεις έτσι τα χειρότερα στο δικαστήριο. Θα μπορούσες πάντως να επιβραδύνεις και να μπεις πάλι πίσω από τον βλάκα. -
Και εγω το ιδιο θα πω, οτι επρεπε να επιβραδυνεις αν και προφανως ο αλλος εφταιγε που αρχισε να επιταχυνει... Τι να πει κανεις...
Τεσπα το θεμα ειναι να μην μπλεξεις, και τα 145 ειναι πολλα! καλα με ποσα πηγαινε το χιουνται και δεν μπορουσες να το περασεις??
Μηπως ηταν το 'καλο' ελαντρα απο το αλλο θεμα??? Το κατασχεμενο?:lol: -
Αν πάει με 125-130, δεν πρέπει να έχεις +20-25 χλμ για να περάσεις?
Όσο για το ότι δεν έκοψα, μπορεί να είναι λάθος μου, όπως επίσης λάθος μου τυπικά ήταν που έφτασα αυτή την ταχύτητα. Πιστεύω όμως ότι οι περισσότεροι από εσάς με τον ίδιο τρόπο θα είχατε αντιδράσει, έστω και ενστικτωδώς (γι'αυτό ανέφερα το ένστικτο προηγουμένως)Φίλε cpp τον δρόμο αυτό τον ξέρω πολύ καλά και αυτό το συγκεκριμένο σημείο είναι από τα πιο ασφαλή και με απλετη ορατότητα και χώρο. Να πεις για το κομμάτι από το Κοπανάκι και μετά, το καταλαβαίνω, είναι καρμανιόλα, αλλά όχι και αυτό...
Όσο για το αμάξι, στα λόγια μου έρχεσαι, λέω να το πουλήσω και να πάρω Kia Cerato (το κέρατό μου... ), που είναι πιο politicaly correct... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν πάει με 125-130, δεν πρέπει να έχεις +20-25 χλμ για να περάσεις?
Όσο για το ότι δεν έκοψα, μπορεί να είναι λάθος μου, όπως επίσης λάθος μου τυπικά ήταν που έφτασα αυτή την ταχύτητα. Πιστεύω όμως ότι οι περισσότεροι από εσάς με τον ίδιο τρόπο θα είχατε αντιδράσει, έστω και ενστικτωδώς (γι'αυτό ανέφερα το ένστικτο προηγουμένως)Οντως και εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι ετσι θα αντιδρουσαν , εγω τουλαχιστον μερικες φορες ετσι εχω κανει , και συγκεκριμενα στο δρομο εξω απο το Μεσολογγι πηγα να περασω εναν τυπο με μια merc ο οποιος αρχισε να επιταχυνει , και αναγκαστηκα να φθασω τα 170 για να τον περασω, οποιος ξερει τον δρομο καταλαβαινει οτι αυτα τα χλμ σε εκεινο τον δρομο ειναι εγκληματικά
-
Κρίμα ρε γμτ...
Κώστα έπρεπε να κόψεις αμέσως και να γυρίσεις στο ρεύμα σου, όταν είδες τον ακατανόμαστο να επιταχύνει. Το τράβηξες χωρίς λόγο.
Κουράγιο τώρα... -
Μην το ψάχνεις...την πάτησες . Σε καταλαβαίνω εν μέρη, ωστόσο σημαντικό μέρος της ευθύνης ανήκει σε σένα. Στο δικαστήριο δεν νομίζω οτι θα μπορείς να πείς τίποτα σαν δικαιολογία για τοσο μεγάλη υπέρβαση.
By the way...δεν αποκλείω και εγώ να έκανα τέτοιο λάθος.
-
Καλά μη το ψάχνεις ρε φίλε, ειναι 5-6 αυτοκίνητα που μας σταματάνε...έτσι επειδεί έχουμε το συγκεκριμένο αμάξι!
Έχω φίλο που ήθελε να πουλήση ένα 206cc που είχε και να πάρει ένα 106 rallye και του έλεγα οτι είναι καλή αγορά ΑΛΛΑ εγώ έχω πρόβλημα με τα μπλόκα (το αμάξι μόνο σκουπα έχει) αλλά πολύ σπάνια θα περάσεις μπλόκο χωρίς να σε σταματήσουν, ε την επόμενη μέρα ήταν στη μιχαλακοπούλου με το 206 μιλούσε στο κινητό δεν φορούσε ζώνη περνάει δίπλα απο μπλόκο και δεν το σταματάνε και σταματάνε τον ακριβώς απο πίσω με ένα σαξο...χαχαχαχαχαχαχα! Αν δεν τα δεις να συμβαίνουν δεν τα πιστεύεις ρε γμτ ότι και να ακούς!
Φίλε μου περαστικά σου, όντως εκ τον υστέρων όλοι λέμε ότι έπρεπε να κάνεις πίσω, εκείνη τη στιγμή και εγώ γκάζι θα πατούσα...εγώ βέβαια δεν βάζω ποτέ 4 άτομα μέσα στο αμάξι, οπότε θα είχα περάσει πιο γρήγορα!
-
.. αρκετα παλια - οταν κυκλοφορουσα με την αλφα - μου ειχαν συμβει 2 - 3 τετοια περιστατικα (επιταχυνει ο αλλος οταν πας να προσπερασεις..) στην εθνικη κορινθου - πατρων ... Φρενα και παλι πισω στη θεση μου
Οταν πηρα το πεζω - και επειδη ταξιδευω ως επι το πλειστον μονος - τετοια κρουσματα και να εμφανιστηκαν, δε με απασχολησαν πολυ
Τωρα που εχουν τρελλαθει ολοι και ειναι με μπλοκ στο χερι, 110 ΜΑΞΙΜΟΥΜ! Οικονομια για δικη μας ευχαριστηση, χωρια που ανακαλυπτω τραγουδια που εχω σε mp3 και δεν τα ηξερα καν!
Η λυση ειναι οι πιστες (οχι της νυχτερινης αθηνας! )
-
Προσπαθείς να τον περάσεις ακόμα κι αν επιταχύνει, δείχνοντας αποφασιστικότητα αλλά μέχρι κάποιο σημείο.... 145 σε περιοχή για 90 σε προσπέρασμα (άρα μόνο το μισό πλάτος του δρόμου για σένα) και πολύ φορτωμένος ήταν κακή εκτίμηση....
Ίσως μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν ήταν δυνατόν να σε σημαδέψουν για να βγάλουν σωστό συμπέρασμα για την ταχύτητα εφόσον υπήρχε άλλος τόσο κοντά σου (αυτός που προσπερνούσες) κλπ. Κανονικά για να ισχύει η μέτρηση (με πιστόλια χειρός) πρέπει να μην υπάρχει κανένας γύρω σου για σημαντική απόσταση, ούτε άλλα σκληρά αντικείμενα, ούτε και στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου γιατί μπορεί να επηρεάσουν την ένδειξη! Αν αυτό ισχύει και στην Ελλάδα τότε εφόσον ο αστυνόμος παραδεχτεί ότι προσπερνούσες έχασε! Επίσης (σε άλλες χώρες φυσικά, δεν ξέρω για Ελλάδα) πρέπει να υπάρχει τακτικό και πολύ πρόσφατο πιστοποιητικό δοκιμασίας της συσκευής ότι λειτουργεί καλά και με ακρίβεια καθώς και απόδειξη ότι ο χειριστής έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα και ξέρει να το χρησιμοποιεί.... Όχι μια μέρα μας έπεσαν κάτι λεφτά στο τμήμα και αγοράζουμε ένα πιστόλι, στέλνουμε τον πιο νέο σε ενέδρα, σημαδεύουμε όποιον και όπου λάχει και χώνουμε κλήσεις.... -
Αυτό που γράφει ο onyx μου φαίνεται λογικό. Ο τροχονόμος πρέπει ν'αποδείξει ότι στόχευε εσένα 100% κι όχι τον άλλο που ήταν δίπλα σου, αλλά σε μια παραδοχή ότι ο άλλος ήταν κοντά σου δεν μπορεί να αποδείξει με πλήρη βεβαιότητα (σε λογικά πλαίσια) ότι δεν έκανε λάθος στην σκόπευση. Άρα θα πρέπει να πάρεις με κάποιο τρόπο τη βεβαίωση του οργάνου (ακόμα και τη βοήθεια δικηγόρου που θα τον χρειαστείς αργότερα στη δίκη) ότι εκείνη την ώρα έκανες προσπέρασμα, ίσως σου φανεί πολύτιμη.
Τώρα θυμήθηκα κάτι στο περιστατικό που μου πήραν τις πινακίδες παράνομα (και θα πω στο τέλος γιατί το αναφέρω):
Ο αυτόπτης περιπτεράς μου είπε ότι όπως και να έχει το πράγμα, εγώ κακώς είχα παρκάρει σ'εκείνο το σημείο (επαναλαμβάνω: πάνω από 5 μέτρα από στροφή) γιατί 'είναι παράνομο και έχουν γράψει κι άλλους'.
Του λέω εγώ: 'Μα δεν υπάρχει καμία σήμανση, δεν είναι βαμμένο το πεζοδρόμιο ή ο δρόμος, δεν είμαι πάνω στη στροφή'
Και μου απαντάει: 'Τι το ψάχνεις τώρα; Το κωλοκράτος κάποτε είχε βάψει κίτρινο το πεζοδρόμιο, αλλά αυτό πριν χρόνια. Τώρα έχει φύγει τελείως η μπογιά, όμως εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση. Κι εμένα με είχαν γράψει, τι να τους πεις;'Δηλαδή ο κόσμος έχει μάθει να υποκύπτει στις υποδείξεις οποιουδήποτε άχρηστου έχει στα χέρια του εξουσία χωρίς να το ψάξει, χωρίς να διαμαρτυρηθεί, ακόμα κι αν τον βάλουν να πληρώσει κερατιάτικα. Είπε κάποιος τροχονόμος στον περιπτερά ότι απαγορεύεται γιατί...έτσι κι αυτός το έφαγε και το χώνεψε. Δηλαδή αν δεν είσαι λίγο στα πράγματα και δεν είσαι λίγο επίμονος (κι εγώ που ήμουν τι κατάλαβα; Τέλος πάντων, θα δούμε) σου λένε ό,τι θέλουν και σου κάνουν ό,τι τους κατέβει. Ο Έλληνας έχει καταντήσει ραγιάς στην ίδια του τη χώρα, έχει οδηγηθεί σε αποχαύνωση. Φτου!
-
Το πρόβλημα είναι οτι το 'όργανο' γίνεται σχεδόν πάντα πιστευτό από τον δικαστή, και αν μιλήσεις σε δικαστή για καλιμπράρισμα ( βαθμονόμηση σε απλά ελληνικά ) οργάνου και πότε έγινε και αν τηρεί τις προδιαγραφές θα σε κοιτά κάπως έτσι :ο εκτός και αν βάλεις πραγματογνώμονα να αναλύσει και να υπογράψει οτι το όργανο δεν μπορεί να μετρά αμα δίπλα υπάρχει άλλο αμάξι ( αυτό δεν το ήξερα ομολογώ ) οπότε το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν ( ουσιαστικά δεν υπάρχει μέτρηση ). Αλλά αυτά τα πράγματα κοστίζουν...
Φίλε καλό ξέμπλεγμα αν και το πρόστιμο δεν το γλυτώνεις. Πές πάντως την ιστορία σου μπορεί ο δικαστής να καταλάβει ( ή να είχε και ο ίδιος μια παρόμοια ιστορία ) και να την γλυτώσεις όσο πιο ελαφρά γίνεται. Πάντως ο αστυνομικός έπρεπε να σταματήσει και τον άλλο και να του κόψει μια κλησούλα για επίκινδυνους ελιγμούς. Αλλά τώρα τι ψάχνω έ? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. αρκετα παλια - οταν κυκλοφορουσα με την αλφα - μου ειχαν συμβει 2 - 3 τετοια περιστατικα (επιταχυνει ο αλλος οταν πας να προσπερασεις..) στην εθνικη κορινθου - πατρων ... Φρενα και παλι πισω στη θεση μουKi εγω , μια από τα ίδια.Η ζωή μας αξίζει περισσότερο απο το ...στιγμιαίο άχτι μας
Πάντως δε ρίχνω άδικο στον 'taurus'...κάτι τέτοιοι χρειάζονται ένα (ίσως στα επόμενα διόδια... ) βρωμόξυλο μπας κι έρθουν στα ίσα τους! -
Εγω κατανοω τον Κωστα απολυτα.....
Τις περισσοτερες φορες που μου εχει τυχει κατι τετοιο την ιδια αντιδραση εχω,ασχετως αν ειναι λαθος....
Για τα του δικαστηριου τωρα,μην αγχωνεσαι...Ουτε αδειες ουτε πινακιδες ουτε τιποτα δεν θα σου παρουν...Πληρωνεις ενα προστιμο που με τις προσαυξησεις παει πανω κατω στα 300€ και εισαι οκ.
Πώς μπορεί κάποιος να την πατήσει έτσι ξαφνικά...