-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πρωτη φορα τα φωτα led μου φαινονται τοσο παραταιρα στο σημειο που τα εχουν βαλει... Χαθηκε να τα βαλουν οριζοντια κατω απο τα φωτα?+1, εντελώς χάλια
-
edmond με το χαρτί στο χέρι είμαι και η συμφωνία θα είναι 'πινακίδες αρχές του 13'. Αλλιώς πάω σε άλλο μαγαζί. Και όχι απαραίτητα Ρενό... Ήδη είμαι στο 60/40 Ρενό/κάποιο άλλο, λίγες μλκιες ακόμα να κάνουν, έφυγα one way ticket. Είναι για παράδειγμα ότι μου τη σπάει το στυλ του Scirocco, διαφορετικά με όλα τα τεχνικά χαρ/κα που έχει πρέπει να είμαι λίγο κορόιδο που ακόμα επιμένω Ρενό.
-
Πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει αντιπρόσωπος που θα σκάσει αν θα μπει 12 ή 13 παρά μόνο να κάνει τη πώληση. Και συνήθως κεντρικά προτιμούν οι περισσότεροι την αρχή της χρονιάς για το εφέ στο πίνακα πωλήσεων. Πρέπει να υπάρχει ειδικός λόγος για να προσπαθήσουν να βάλουν πωλήσεις στους τελευταίους μήνες.
-
Στο τελευταίο Autobild έχει συγκριτικό (μετάφραση γερμανικού) Megane RS f/l 265 hp vs Astra OPC με ξεκάθαρο νικητή το 1ο. Δεν περίμενα τόσο ξεκάθαρο αποτέλεσμα υπερ του είναι η αλήθεια από το γερμανοτραφές autobild.
-
Παίδες,
Μετά από ένα σύντομο ταξίδι πύργο, διένυσα 530 km και έκαψα 22 λιτρα... Τα συμπεράσματα δικα σας και πήγαινε και πιο οικονομικά
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
δηλαδή, κάπου 4.15lt/100Km. Καθόλου άσχημα...
Update:
Αν δεν κάνω λάθος georpapa έχεις Galaxy SII, έτσι; Από θέμα συνεργασίας με το bluetooth του megane, το δοκίμασες; Πάει καλά;
-
Και ένα GT Line Coupe 1.6 DCi:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2882366/
Και στο βάθος φαίνεται και ένα ανθρακί gt line.
Νομίζω σε αυτή την έκδοση τα σκούρα χρώματα του πάνε περισσότερο. -
-το λευκό είναι μεταλλικό ή το απλό; Για να δώσουν άποψη οι γνώστες.
-πως θα γίνει να δούμε και φωτό του ανθρακί (πρέπει να είναι το eclipse) -
Απλό δυστυχώς. Αλλά με λίγο προσοχή δε θα έχεις θέμα
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Νομίζω δεν είναι το ίδιο λευκό με του απλού στα Gt line. Με επιφύλαξη. Στα configurator του εξωτερικού έχει 2 λευκά. Το ένα απλό και το άλλο opaque.
-
Απ' όσο το έχω ψάξει, υπάρχει πλέον σε όλα τα megane και το Blanc Glacier, το απλό που λέμε, και το Blanc Nacre, το μεταλλικό. Το τελευταίο ήρθε από το RS, μαζί με εκείνο το μαύρο που είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά θέλει πολύ μεράκι να το διατηρήσει κάποιος σε καλή κατάσταση. Το eclipse είναι μια καλή λύση για όσους θέλουν σκούρο χρώμα. Εγώ πάω μάλλον για το άσπρο μεταλλικό, αν και το έχω δει μόνο σε RS και ελπίζω να είναι το ίδιο εντυπωσιακό.
-
παντως πολυ καλη τιμή!
και ειδικά απο τη στιγμή που είναι πετρελαιο. -
Δεν είναι μόνο η καλή τιμή, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα diesel hatch/coupe στα 1.6cc που κυκλοφορούν!
update
Το είδα από κοντά και από μέσα, επίκειται και test drive αύριο. Το εσωτερικό του gt line είναι το καλύτερο της σειράς, ειδικά οι επενδύσεις των καθισμάτων. Για το εξωτερικό θέλω να σχολιάσω κάτι που έχω ξαναπεί: Είναι αμάξι με εξαιρετικά μικρή φωτογένεια. Όσο ωραίο δείχνει από κοντά τόσο περίεργο φαίνεται στις φωτό. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, χάνουν κάπως την αίσθηση του τρισδιάστατου και το μειώνουν. Δεν συμβαίνει σε άλλα αμάξια αυτό, είναι κάτι που το χαρακτηρίζει.
Η πρόσοψη του gt line είναι πολύ χαρακτηριστική ειδικά στο λευκό, και -για μένα- δείχνει ανώτερη από την απλή, πρέπει να τη δεις από κοντά για να κρίνεις. Σε σκούρο χρώμα, και ειδικά σε μαύρο θα προτιμούσα την απλή πάντως.
Μένει τώρα η συμπεριφορά στο δρόμο. Δεν σας κρύβω οτι δεν έχω πιάσει ποτέ κάποιο από τα diesel της Ρενό και είμαι πολύ περίεργος, όπως και η συμπεριφορά της ανάρτησης στις ανωμαλίες της Ελληνικής ασφάλτου. Περισσότερα για αυτό προσεχώς. -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Δεν είναι μόνο η καλή τιμή, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα diesel hatch/coupe στα 1.6cc που κυκλοφορούν!update
Το είδα από κοντά και από μέσα, επίκειται και test drive αύριο. Το εσωτερικό του gt line είναι το καλύτερο της σειράς, ειδικά οι επενδύσεις των καθισμάτων. Για το εξωτερικό θέλω να σχολιάσω κάτι που έχω ξαναπεί: Είναι αμάξι με εξαιρετικά μικρή φωτογένεια. Όσο ωραίο δείχνει από κοντά τόσο περίεργο φαίνεται στις φωτό. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, χάνουν κάπως την αίσθηση του τρισδιάστατου και το μειώνουν. Δεν συμβαίνει σε άλλα αμάξια αυτό, είναι κάτι που το χαρακτηρίζει.
Η πρόσοψη του gt line είναι πολύ χαρακτηριστική ειδικά στο λευκό, και -για μένα- δείχνει ανώτερη από την απλή, πρέπει να τη δεις από κοντά για να κρίνεις. Σε σκούρο χρώμα, και ειδικά σε μαύρο θα προτιμούσα την απλή πάντως.
Μένει τώρα η συμπεριφορά στο δρόμο. Δεν σας κρύβω οτι δεν έχω πιάσει ποτέ κάποιο από τα diesel της Ρενό και είμαι πολύ περίεργος, όπως και η συμπεριφορά της ανάρτησης στις ανωμαλίες της Ελληνικής ασφάλτου. Περισσότερα για αυτό προσεχώς.Συμφωνώ.
Παρκάρει κοντά στο γραφείο μου ένα λευκό GT Line (προ ανανέωσης) και είναι υπέροχο!!!
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Απ' όσο το έχω ψάξει, υπάρχει πλέον σε όλα τα megane και το Blanc Glacier, το απλό που λέμε, και το Blanc Nacre, το μεταλλικό. Το τελευταίο ήρθε από το RS, μαζί με εκείνο το μαύρο που είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά θέλει πολύ μεράκι να το διατηρήσει κάποιος σε καλή κατάσταση. Το eclipse είναι μια καλή λύση για όσους θέλουν σκούρο χρώμα. Εγώ πάω μάλλον για το άσπρο μεταλλικό, αν και το έχω δει μόνο σε RS και ελπίζω να είναι το ίδιο εντυπωσιακό.Εγώ προσωπικά αν τελικά το πάρω απόφαση και προχωρήσω στη ρημαδοαγορά ( ), πιθανότατα θα είναι στο γκρι eclipse. Δείχνει φανταστικό!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Απ' όσο το έχω ψάξει, υπάρχει πλέον σε όλα τα megane και το Blanc Glacier, το απλό που λέμε, και το Blanc Nacre, το μεταλλικό. Το τελευταίο ήρθε από το RS, μαζί με εκείνο το μαύρο που είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά θέλει πολύ μεράκι να το διατηρήσει κάποιος σε καλή κατάσταση. Το eclipse είναι μια καλή λύση για όσους θέλουν σκούρο χρώμα. Εγώ πάω μάλλον για το άσπρο μεταλλικό, αν και το έχω δει μόνο σε RS και ελπίζω να είναι το ίδιο εντυπωσιακό.
Εγώ προσωπικά αν τελικά το πάρω απόφαση και προχωρήσω στη ρημαδοαγορά ( ), πιθανότατα θα είναι στο γκρι eclipse. Δείχνει φανταστικό!
Σηριαλ την εχεις κανει την αγορα .
-
χαχα άστο παιδί να εκφραστεί! Κι εγώ 1 χρόνο το παλέβω τώρα, αν και ήμουν στην αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα diesel
-
Χαχαχα!!
Το χω σκίσει το θέμα, το ξέρω!
Αλλά πλέον ψάχνω για μτχ κι εκεί θέλει υπομονή!
Το 1.6dci είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση, αλλά μτχ ακόμη δεν υπάρχει τίποτα...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Χαχαχα!!Το χω σκίσει το θέμα, το ξέρω!
Θ' αργήσει κομματάκι να βρεθεί μ' αυτό το μοτέρ... Όταν παίρνεις diesel το '12, εν μέσω οικονομικής κρίσης, έχεις μεγάλες πιθανότητες να το αλλάξεις σε βάθος ...15ετίας, όχι γιατί δεν θέλεις, αλλά γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Χαχαχα!!
Το χω σκίσει το θέμα, το ξέρω!
Θ' αργήσει κομματάκι να βρεθεί μ' αυτό το μοτέρ... Όταν παίρνεις diesel το '12, εν μέσω οικονομικής κρίσης, έχεις μεγάλες πιθανότητες να το αλλάξεις σε βάθος ...15ετίας, όχι γιατί δεν θέλεις, αλλά γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ...
Έτσι είναι! Γι αυτό και πιθανότατα θα πάω για το 1,4Τ. Αν και σε κατανάλωση και ρεπρίζ το ντιζελ είναι....αλλού!
Renault Megane III