-
Καλησπερα αλλαξα αμορτισερ σε ενα fiat bravo (εβαλα τα καγιαμπα τα μαυρα) κ μου χτυπαει το μπροστα αριστερο αμορτισερ, το πηγα εκει που τα εβαλα κ μου ειπανε δεν εκατσε καλα, μου το ξαναβαλανε το ιδιο προβλημα, μετα μου ειπαν τοπ μαουντ τα αλλαξανε παλι τα ιδια, μετα μου ειπανε οτι βγαινει το ελλατηριο απο τη θεση του κ χτυπαει, Καθε φορα που μου το φτιαχνουνε το αμαξι ειναι κομπλε για 2-3 μερες κ μετα παλι το ιδιο προβλημα. ξερει κανεις τι να κανω..
-
Καλησπερα αλλαξα αμορτισερ σε ενα fiat bravo (εβαλα τα καγιαμπα τα μαυρα) κ μου χτυπαει το μπροστα αριστερο αμορτισερ, το πηγα εκει που τα εβαλα κ μου ειπανε δεν εκατσε καλα, μου το ξαναβαλανε το ιδιο προβλημα, μετα μου ειπαν τοπ μαουντ τα αλλαξανε παλι τα ιδια, μετα μου ειπανε οτι βγαινει το ελλατηριο απο τη θεση του κ χτυπαει, Καθε φορα που μου το φτιαχνουνε το αμαξι ειναι κομπλε για 2-3 μερες κ μετα παλι το ιδιο προβλημα. ξερει κανεις τι να κανω..
-
-
φιλε να απαιτησεις να σου βαλουν αλλο αμορτισερ.μηπως ειναι για αλλο αυτοκινητο το αμορτισερ?ελεχγξε τους κωδικους που ταιριαζουν για το δικο σου αυτοκινητο απο το site της kayaba.ησουν μπροστα στη τοποθετηση?εμενα μια φορα πηγαν να μου βαλουν μεταχειρισμενο αμορτισερ.ενω ηταν ολα σφραγισμενα στα κουτια τους το ενα το κουτι το ειχαν κλεισει προχειρα.μολις το ανοιξα το αμορτισερ ειχε σκονη-χωμα και φαινοταν οτι ειχε τοποθετηθει για λιγα χιλιομετρα.
-
να ειναι απλώς ελατωματικό το αμορτισερ??
-
Το ιδιο απαιτησα κ εγω αλλα μου ειπανε οτι δεν ειναι αμορτισερ ειναι το ελλατηριο δεν κουμπωνει καλα κ μετα ξεκουμπωνει κ χτυπαει. πως ειναι δυνατων να συμβαινει αυτο μονο στο ενα κ το αλλο να ειναι κανονικα ?? Οντως μολισ το παιρνω ολα ειναι φυσιολογικα μετα απο δυο τρεις μερες εχω ξανα το ιδιο προβλημα.
-
ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΠΗΓΑ ΤΑ ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΡΟΥΛΕΜΑΝ Κ ΤΟ ΝΤΙΖΑΚΙ ΚΑΤΩ Κ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΕΙΝΙΑ ΕΤΟΙΜΟ. ΣΥΝΙΣΤΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ Κ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ .
-
αν ειχες παει για αμορτισερ στην αντιπροσωπεια ποσο θα πληρωνες..?...μαλλον παραπανω, και θα χρεωναν και το ρουλεμαν και το ντιζακι και την εργασια....μηπως παρ ολα αυτα σου βγηκε πιο φτηνα?...δες το ετσι. Βεβαια θα ειχες την ηρεμια σου.
-
Οι βενζινες φιλε μου που ξοδεψα, οι ταλαιπωρια κ η κοροιδια εκ μερους τους καθε φορα απο τον απριλιο μεχρι σημερα δεν αξιζε το κοπο, ξοδεψα πανω απο 750 ευρω.. δεν νομιζω απο την αρχη η αντιπροσωπια να μου επαιρνε τοσο ??? Συνιστω κ παλι μεγαλη προσοχη στο συνεργειο που επιλεγετε γιατι οταν θα γινει η ζημια το αμαξι πρεπει να φτιαχτει κ εισαι αναγκασμενος θες δεν θες να τρεξεις.
-
Καλά μην ορκίζεσαι οτι στην αντιπροσωπεία θα σου κάνουν σώνει και καλά καλύτερη δουλειά από έναν εξειδικευμένο ανεξάρτητο... απλά έπεσες σε άσχετους ή απατεώνες.
-
Αυτο που λες φιλε taurus ειναι σωστο.. εγω απευθηνθηκα στην αντιπροσωπια γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη.. αν ηξερα καποιο αλλο συνεργειο που ητανε καλο κ αξιοπιστο εννοειται οτι θα το πηγαινα εκει. Αρκει παιδια να μη βιαζεστε να επιλεξετε, εκει που πηγα για καλο κ φθηνο μου το συστησανε κ τελικα αποδειχτηκε κακο κ ακριβο. Λαθος μου που δεν πηρα καποια αλλη γνωμη για αυτους ή που δεν ρωτησα κ καπου αλλου. (Για την ιστορια αυτο το συνεργειο βρισκεται στη χαλκιδα).
-
Τα KYB είναι καλύτερα από τη μανήσια ανάρτηση; Είναι πιο σκληρά αυτά που έβαλες;
-
δεν νομιζω οτι ευθυνεται ο μαστορας που εβαλες τα αμορτισερ για το προβλημα σου ,αφου ηταν αλλο περα απο την τοποθετηση...
-
Ο μαστορας ευθυνεται γιατι εβαζε επι τρεις μηνες το ρουλεμαν κατω απ το τοπ μαουντ αναποδα με αποτελεσμα να χαλασει αυτο, να στριβει το ελατηριο μαζι να χτυπαει κ να στραβωσει ελαφρα το ντιζακι. Αν το ειχε βαλει απο την αρχη κανονικα δεν θα ειχε συμβει τιποτα κ θα ηταν ολα μια χαρα. Αν ειχε καποιο προβλημα αλλο το αμαξι θα χτυπουσε κ απο πριν αλλα οταν το πηγα ηταν κανονικα.
-
Τοσο καιρο επειδη ειχε προβλημα το αυτοκινητο κ δεν ειχα τιμονι λογο οτι παταει πανω στη κρεμαριερα δεν μπορουσα να καταλαβω πολλα. Τωρα που εχει γινει το αυτοκινητο βλεπω οτι ειναι λιγο πιο σκληρα κ πιο ενισχυμενα τα KYB.
-
Ο χρήστης nickgous έγραψε:
Τοσο καιρο επειδη ειχε προβλημα το αυτοκινητο κ δεν ειχα τιμονι λογο οτι παταει πανω στη κρεμαριερα δεν μπορουσα να καταλαβω πολλα. Τωρα που εχει γινει το αυτοκινητο βλεπω οτι ειναι λιγο πιο σκληρα κ πιο ενισχυμενα τα KYB.Τον τελευταιο καιρο εχω το bravo του αδερφου μου και μου φανηκε καλη η μανησια αναρτηση για τα δεδομενα μου. Δηλαδη κανονικη προς λιγο σκληρη
Περιεργο προβλημα με αμορτισερ