-
Και έτρεχε καλά κανονικά?Δεν πήγαινε καρέ-καρέ?
Μια που το έφερε η κουβέντα για web και real time καταστάσεις τι λέτε να βρούμε μια πλατφόρμα(mirc π.χ) για chat? -
Κανένα πρόβλημα!
Εγώ λέω να καθορίσουμε ένα sim και να κανονίσουμε για on-line αγώνα...
Ωχ, πάω να ξανακολλήσω!!!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κανένα πρόβλημα!Εγώ λέω να καθορίσουμε ένα sim και να κανονίσουμε για on-line αγώνα...
Ωχ, πάω να ξανακολλήσω!!!!!
για δωστε οδηγιες οι ειδικοι, για να συγχρονιστουμε και εμεις....
-
Εγώ θα πρότεινα το netKar.
Είναι δωρεάν και σχετικά ελαφρύ για όλα τα PC που είναι 2 ετών και νεότερα. Θα χρειαστεί όμως κάποιος με μια DSL να κάνει host, κι εδώ το βλέπω λίγο να κολάει το πράγμα
Υ.Γ.
Το netKar παίζει μόνο με τιμονιέρα. -
Σήμερα έπιασα το Netkar μετά από πολλούς μήνες. Έκανα 5 γύρους στο Falkenberg (ή κάπως έτσι... ) και κατέβασα το προσωπικό μου ρεκόρ από 34,6' σε 33,4'...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα το netKar.Είναι δωρεάν και σχετικά ελαφρύ για όλα τα PC που είναι 2 ετών και νεότερα. Θα χρειαστεί όμως κάποιος με μια DSL να κάνει host, κι εδώ το βλέπω λίγο να κολάει το πράγμα
Υ.Γ.
Το netKar παίζει μόνο με τιμονιέρα.Εκτός από τιμονιέρα (που δεν έχουν όλοι)δεν θα πρέπει να έχουν και όλοι dsl?(εκτός από αυτόν που θα κάνει host)!Αλλιώς δεν θα τους τρέχει καρέ-καρέ το παιχνίδι?
Εγώ όταν πρότεινα real time ένωση είχα κυρίως στο μυαλό μου στιλ chat πιο πολύ!Αντί να μιλάμε με ανάρτηση κειμένου στο forum μπορούμε να μιλάμε όλοι μαζί ταυτλοχρονα!(Πως γίνεται με το mirc?Κάτι ανάλογο)!Πολύ καλύτερο βέβαια ένα ομαδικό παιχνιδάκι αλλά χρειάζονται πολλά!(γρήγορη σύνδεση,κοινό παιχνίδι,ενιαίος χώρος διεξαγωγης tournament)
Ενώ μια ταυτόχρονη κουβεντούλα είναι πολύ πιο εύκολο(ένα πρόγραμμα που θα το έχουν όλοι)! -
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Εκτός από τιμονιέρα (που δεν έχουν όλοι)δεν θα πρέπει να έχουν και όλοι dsl?(εκτός από αυτόν που θα κάνει host)!Αλλιώς δεν θα τους τρέχει καρέ-καρέ το παιχνίδι?
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! Θα τρέχει με όσα καρέ αντέχει η κάρτα γραφικών του υπολογιστή σου, ακόμα κι αν έχεις 56k σύνδεση!
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Εκτός από τιμονιέρα (που δεν έχουν όλοι)δεν θα πρέπει να έχουν και όλοι dsl?(εκτός από αυτόν που θα κάνει host)!Αλλιώς δεν θα τους τρέχει καρέ-καρέ το παιχνίδι?Όχι βέβαια!! Αλίμονο αν ήταν έτσι!!
Αν χρειαζόταν να έχει ο καθένας ένα υπερσύστημα και μια υπεργραμμή σπίτι του, τότε δε θα το πρότεινα.
Όσο για το chat...τι να το κάνουμε; Να μιλάμε;
-
και που θα βρουμε την πληρη εκδοση του netcar???
Εγω ειμαι μεσα φυσικα!
-
-
Εδώ!το συγκεκριμενο θελει ομως οπωσδηποτε τιμονι πεταλ...
υπαρχει καποιο αλλο καλο που να μπορουμε να το παιξουμε χωρις τιμονιερα?
-
Σπύρο υπάρχουν πολλά (καταπληκτικά!) παιχνίδια που παίζονται με πληκτρολόγιο, αλλά στη συγκεκριμένη φάση επειδή μιλάμε για εξομειωτές (simulators) το τιμόνι είναι απαραίτητο, ευτυχώς ή δυστυχώς. Πληκτρολόγιο μόνο σε παιχνίδια στυλ Need For Speed και Colin McRae Rally.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σπύρο υπάρχουν πολλά (καταπληκτικά!) παιχνίδια που παίζονται με πληκτρολόγιο, αλλά στη συγκεκριμένη φάση επειδή μιλάμε για εξομειωτές (simulators) το τιμόνι είναι απαραίτητο, ευτυχώς ή δυστυχώς. Πληκτρολόγιο μόνο σε παιχνίδια στυλ Need For Speed και Colin McRae Rally.σωστο αυτο, αλλα επειδη πολλοι απο εμας δεν εχουμε (ακομη ) τιμονιερα, ελεγα μηπως βρισκαμε κατι που να ειναι πιο 'προσιτο' για τους περισσοτερους (μαλαω για την δυνατοτητα να παιζει και με πληκτρολογιο και οχι απαραιτητα κατι ευκολο σε gameplay)
-
Το GPL. Αν το έχει κανένας γνωστός σου το αντιγράφεις στο σκληρό σου (δεν χρειάζεται CD για να παίξεις) αλλιώς το αγοράζεις αντεγραμμένο.
-
Το GPL. Αν το έχει κανένας γνωστός σου το αντιγράφεις στο σκληρό σου (δεν χρειάζεται CD για να παίξεις) αλλιώς το αγοράζεις αντεγραμμένο.Mπορουμε να κανουμε το 'τουρνουα' με αυτο?
-
Άνετα από τεχνικής απόψεως (παίζει με keys και έχει φανταστικό multiplayer μέσω internet ακόμα κι αν έχεις αργή σύνδεση), αλλά όποιος επιλέξει πλήκτρα θα έχει μειονέκτημα. Από τη στιγμή όμως που σε καμμία περίπτωση δε θα 'βγάλουμε τα μάτια μας' στο racing (τουλάχιστον τις πρώτες φορές ) τότε λίγη σημασία έχει.
-
κατεβασα το demo του GPL 2004 και οντως δειχνει πολυ καλο.
απο οτι ειδα ομως δεν εχει επιλογη για να το παιξεις με πληκτρα!
αντε να οργανωθουμε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κατεβασα το demo του GPL 2004 και οντως δειχνει πολυ καλο.απο οτι ειδα ομως δεν εχει επιλογη για να το παιξεις με πληκτρα!
αντε να οργανωθουμε
Άντε Σπύρο βρες το παιχνίδι...
Για ευνόητους λόγους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή στον opterios...
-
θα ψαξω να το κατεβασω, αλλα ειναι σιγουρο οτι παιζει και με πληκτρα? Γιατι στο demo που κατεβασα, ΔΕΝ ειχε επιλογη για πληκτρα. Εκτος αν ειμαι τοσο απροσεχτος που δε το ειδα.
-
Δεν κανονίζουμε και κανένα Nascar μόνο για πλάκα παράλληλα με το GPL;
«Εικονική» και πραγματική οδήγηση.