-
Για να καταλάβω,οι προτεραιότητες που θέτετε στην αγορά ελαστικών ποιές είναι,το να βγάλουν κάνα μπίλιον κιλομέτερς?
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Η Honda βγάζει το Civic σε Κίνα και Τουρκία.
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.... Γιατι τετοια ξεφτυλα η Χοντα?
Δεν ξερω αν διαφερουν στην ποιτοτητα (που διαφερουν δηλαδη, αλλα δεν μπορω αμεσα να το αποδειξω), αλλα οτι εχουν κατασκευαστικες διαφορες εχουν. Παραδειγμα, το suzuki swift που παραγεται στα Ιαπωνικα εργοστασια εχει την κεραια του ραδιοφωνου στο πισω μερος της οροφης ενω αυτο απο την Ουγγαρια μπροστα στην οροφη.
Τα Civic της ευρωπαϊκής αγοράς κατασκευάζονται στο Swindon της Αγγλίας, εκτός από τα υβριδικά και τα sedan που έρχονται από Ιαπωνία.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γιατί δε βάζεις κατευθείαν απο καουτσούκ να μην ξεραθούν ποτέ και να σου βγάλουν 100.000 χλμ;Ας βάλει bridgestone,200 000km άτρωτο το πέλμα
Τώρα τι κάνει από κει και πέρα είναι άλλο θέμα.... -
διάβασες καλες κριτικές για αυτά τα ελαστικά;
το Α και το Ω ειναι οι κριτικές που διαβάζουμε στο νετ, να το ξέρεις αυτο.
-
διάβασες καλες κριτικές για αυτά τα ελαστικά;το Α και το Ω ειναι οι κριτικές που διαβάζουμε στο νετ, να το ξέρεις αυτο.
Για ποιά ελαστικά?
-
αυτά που μολις πρότεινες.
-
αυτά που μολις πρότεινες.Τα bridgestone?
-
γιατί δε βάζεις κατευθείαν απο καουτσούκ να μην ξεραθούν ποτέ και να σου βγάλουν 100.000 χλμ;Θεωρείς τα 25000 χλμ. πολλά; Τα Michelin Pilot Exalto (σε προηγούμενο όχημα) τα άλλαζα κάθε 3 χρόνια, με 45000 χλμ. και ακόμη είχαν αρκετό βάθος στο πέλμα και δεν εμφάνιζαν ρωγμές στις αυλακώσεις του πέλματος. Το SP Sport 2050M είναι ήδη εμφανώς σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τα Exalto και έχει μόνο τα μισά χιλιόμετρα...
Δεν είμαι δοκιμαστής ελαστικών για να έχω τσεκάρει δεκάδες μάρκες, αλλά από την εμπειρία μου από τα Exalto, δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από τα συγκεκριμένα Dunlop. Δε λέω φυσικά ότι όλα τα Dunlop είναι ίδια. Μάλιστα, το 2050M έχει σταματήσει να κυκλοφορεί αν δεν κάνω λάθος.
-
άρα...........;;;
-
άρα...........;;;Τι άρα; Το έγραψα ήδη. Το συγκεκριμένο Dunlop δεν βγήκε καθόλου καλό. Κανένα Pilot δυστυχώς δε βγαίνει ούτε σε 205/60R16, ούτε σε 225/55R16, οπότε δε φοριέται στο Lancer...
-
άρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
άρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εσύ πες μου. Πού να ξέρω που θες να καταλήξεις;
-
Τι κάθεστε και συζητάτε τώρα κι αναλώνεστε σε θεωρίες,τα πράγματα είναι απλά.....MICΗELIN, όλα τα άλλα είναι νά 'χαμε να λέγαμε.....
-
Τα RE002 βγαίνουν σε 225/55/16. Φαίνεται να είναι πολύ καλό σπορ λάστιχο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα RE002 βγαίνουν σε 225/55/16. Φαίνεται να είναι πολύ καλό σπορ λάστιχο.Για πατινάζ καλά είναι....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Για πατινάζ καλά είναι....
Τα έχεις οδηγήσει; Οι κριτικές λένε τα καλύτερα. Από Bridgestone 720 είχα τις καλύτερες εντυπώσεις. Αντιθέτως από Michelin μέτρια πράγματα. Βέβαια κάθε λάστιχο κρίνεται κατά περίπτωση. Άλλο Michelin το Energy που φοράνε τα κουβαδάκια και άλλο Michelin το Pilot Supersport που φοράνε οι Ferrari (ή P Zero ή Potenza S001, ένα από τα τρία φοράνε οι Ιταλίδες).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για πατινάζ καλά είναι....
Από Bridgestone 720 είχα τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τα 720?
Kι επειδή βέβαια τα bridgestoneτα τα φοράνε οι Ιταλοί εργαστασιακά(οι εμπορικές συμφωνές παραβλέπονται )άρα γαμάνε
Για ρώτα πριν από καμια δεκαετία που έκανε η bridgestose την διαφημιστική εκστρατεία-θα θυμάσαι πιστεύω- ελέω F1 κι έτρεχαν να όλοι να τα βάλουν σαν τυφλοί τα ξαναβάζει πάνω κανείς?
Εγώ προσωπικά ούτε σε datsun τα βάζω...εκτός κι αν θέλει να έχεις κάποιος λάστιχο με πέλμα γαμάω ακόμα και στα 100 000km και να περνάει κτεο άνετα
Τα energy σε πληροφορώ ότι γαμάνε και τα κουβαδάκια που το λέει ψυχή τους πάνε αέρα πατέρα -
Τα 720 μόλις ζεσταίνονταν πήγαιναν αεροπορία. Κρύα γλιστρούσαν. Ήταν για ζόρικη οδήγηση. Τα 300 όντως δεν λένε τίποτα. Τα 050 ή τα 001 όμως είναι λαστιχάρες, αντίστοιχες των P Zero και των Supersport! Τα απλά Michelin (Energy, Primacy) με αφήνουν αδιάφορο. Μαγουλιάζουν και σαπουνιάζουν αμέσως υπό πίεση. Για μπαρμπάδες καλά είναι...
-
Αμα μου λες ότι το 720 γάμαγε μάλλον ανήκεις στην κατηγορία των μπαρμπάδων
Κατά τα άλλα....καλά κρασιά,βάλτε τα τσιμεντολάστιχά σας πάνω και τρεχάτε -
Άσε ρε Μάκη. Αν τα ζέσταινες, τα 720 κρατούσαν τον κώλο τους! Μιλάμε για ρυθμούς ειδικής διαδρομής...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]