-
Καλημερα!
Υστερα απο πολυ καιρο, μια ενημερωση..
Το μηχανακι εχει πανω απο 4500Κμ και στο τελευταιο γεμισμα μου εβγαλε μια καταναλωση 3,54λτ/100 κμ.
Η μεση καταναλωση μεχρι στιγμης διαμορφωνεται στα 3,67λτ/100 κμ.
Πρωτη φορα βγηκα Α.Ο. και κινηθηκα σε ταχυτητες της ταξης των 140χαω..
Πολυ αβολα και με ενοχλησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η θεση οδηγησης. Ενιωθα οτι κοπηκαν τα ποδια μου και δεν μπορουσα να τα βολεψω πουθενα!!!
Επρεπε να πεσω στα 120χαω για να ηρεμησω λιγακι.Υστερα απο συνεχη χρηση του 125, ο κυβος μου φανηκε οπως και στην αρχη.. Ηρεμη δυναμη...
-
Μια χαρά κατανάλωση έχεις. Ωραίος!...
-
Καλημερα!
Το 'θεριο' εχει συμπληρωσει πανω απο 6000km και μεχρι στιγμης το μονο που μας εχει ζητησει, ειναι η αντικατασταση ενος λαμδα σενσορα (εντος εγγυησης).
Η τελευταια καταναλωση ειναι στα 3,44λτ/100km, δειχνει σταθερα πτωτικες τασεις.. Ειδωμεν! -
Χθες εκανε ενα κουφο... Πηγε το πρωι η στην δουλεια της. Οταν σχολασε, το βαζει μπροστα, κουτσοπαιρνει και αμεσως σβηνει!
Εκτοτε δεν ξαναπηρε μπροστα.. Αφου διανυκτερευσε εκει, πηρε σημερα το πρωι την οδικη να το φορτωσει, να παει στον ιατρο να δουμε τι σκατα παιζει.. Φτανει η οδικη, δινουν μιζια, αρχισε να κελαηδα το μοτορι ...
Αναβληθηκε (κακως, νομιζω) η επισκεψη στον ιατρο, τουλαχιστον να βλεπαμε τι εγραψε ο εγκεφαλος, αλλα η προτιμησε να μην το παει.. Καποια στιγμη θα το παω εγω να το κουμπωσουν και να δουμε
Βενζινη ειχε, ο κιλ σουιτς ηταν στην θεση ον. -
Μπούκωμα, εξάτμιση;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπούκωμα, εξάτμιση;Ιταλικό κατασκεύασμα...; (ψυχή κλπ. )
Η μπαταρία είναι ΟΚ;
-
Η μπαταρια ειναι ΟΚ, ισως να μπουκωσε (;) οπως λεει ο Storm πιο πανω..
Και εξατμιση αποκλειεται..
Παντως, απο χθες δουλευει μια χαρα... -
'Μπούκωμα' είχε πάθει το Kymco μου.
Πρωί απέτυχε να πάρει μπροστά με την μία. Πήγε να πάρει, αλλά έσβησε.
Προσπάθησα ξανά. Τζίφος.
Μετά δεν πήρε με τίποτα. Ούτε με μανιβέλα. Νεκρό.
Το άφησα και πήρα το αυτοκίνητο.Το απόγευμα γύρισα σπίτι, με σκοπό να πάρω οδική βοήθεια... και είπα να ξαναπροσπαθήσω να το βάλω μπροστά.
Και πήρε με την μία... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
'Μπούκωμα' είχε πάθει το Kymco μου.
Πρωί απέτυχε να πάρει μπροστά με την μία. Πήγε να πάρει, αλλά έσβησε.
Προσπάθησα ξανά. Τζίφος.
Μετά δεν πήρε με τίποτα. Ούτε με μανιβέλα. Νεκρό.
Το άφησα και πήρα το αυτοκίνητο.Το απόγευμα γύρισα σπίτι, με σκοπό να πάρω οδική βοήθεια... και είπα να ξαναπροσπαθήσω να το βάλω μπροστά.
Και πήρε με την μία...Προφανως εξατμιστηκε η βενζινη.
Μηπως πρεπει να πατας μιζα με τερμα ανοιχτο γκαζι οταν μπουκωσει; -
Το έκανα αλλά πάλι δεν έπαιρνε μπροστά.
Στο συνεργείο μου είπαν ότι μπούκωσα την εξάτμιση και ότι έπρεπε εξαρχής, επειδή ήταν πρωί και είχε κρύο να το βάλω μπροστά με γκάζι...Σε αυτές τις περιπτώσεις (στο συνεργείο) μου είπαν να το αφήνω δυο-τρεις ώρες ... και 'ξεμπουκώνει'.
Τώρα τι είναι όλα αυτά, ειλικρινά δεν ξέρω...
-
παντως, επειδη τσεκαρα το βιβλιαρακι του Cube, λογω ψεκασμου, αναφερει την διαδικασια του Μπιλ.
ανοιγεις τερμα το γκαζι και μιζαρεις για καποια δευτερολεπτα (μαξιμουμ κανα 7αρι τη φορα)
Δεν το ειχα διαβασει απο πριν, να πω της να το δοκιμασει.. -
Το μηχανακι ξαναμεινε..
Δοκιμαστηκε η θεραπεια για ξεμπουκωμα, αλλα δεν εγινε τιποτα...
Θα παει στον ιατρο!
θα σας κραταω ενημερους! -
... ηλεκτρολογικό; μπαταρία; μίζα; ...
Περιμένουμε ενημέρωση...
-
Τρομπα βενζινης
Αναμενουμε αντικατασταση -
Ενδιαφέρον...
Από ότι φαίνεται τα Ιταλικά έχουν ένα θέμα με την τρόμπα βενζίνης... -
Απ οτι μου ειπε ο μαγαζατορας και συνεργειας, στα παλαιτερα Cube, ειχε βγει οδηγια αντικαταστασης της, γιατι υπηρχε προβλημα, πραγμα το οποιο υποτιθεται ειχε διορθωθει στο δικο μου...
Απ' οτι φαινεται, μαλλον δεν..!
Δεν μπορω να το διασταυρωσω, ετσι μου ειπε, ετσι αναφερω... -
Είσαι στην εγγύηση;
-
γιεπ!
-
Ενημερωθηκα οτι το μηχανακι ειναι ετοιμο και μας περιμενει!
περαστηκε εγγυηση (εννοειται). -
Ενα update για το μηχανακι:
Για 7513χλμ, εχει χρειαστει 452,92Ε βενζινης.
Εχει μεση καταναλωση 3,57lt/100km.
Μεση τιμη βενζινης 1,65ΕΣυμβαντα: Ενας σενσορας λαμδα και τρομπα βενζινης. Και τα 2 εντος εγγυησης.
Sportcity ^3 (Cube)