-
Χαιρετισμούς την παρέα
Είμαι στην αναζήτηση μτχ στέισιον και ενώ εγώ προτιμώ κάτι μεγαλύτερης κατηγοριας στη γυναίκα μου αρέσει πολύ το 307
και μιας και θα το οδηγεί και εκείνη ( προτιμά κατι πιο μαζεμένο σε μήκος, μεταξύ μας και οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου το ίδιο θα ήθελαν να κάνει ) οφείλω να την διευκολύνω λιγάκι μιας και το παρκάρισμα δεν είναι το φόρτε της
Γνώμες σχετικά με την αξιοπιστία του μοντέλου και τη συμπεριφορά του εν γένει απο εμπειρία σε αυτό ευπρόσδεκτες με μεγάλη χαρά καθότι οι εποχές κομμάτι σφιχτές οικονομικά .
Κοιτάω για μοντέλα από 2006 και μετά ,1400 κατα βάση αλλά και 1600 είναι μέσα στις δυνατότητες τεκμηριων κλπ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
Νίκος -
Χαιρετισμούς την παρέα
Είμαι στην αναζήτηση μτχ στέισιον και ενώ εγώ προτιμώ κάτι μεγαλύτερης κατηγοριας στη γυναίκα μου αρέσει πολύ το 307
και μιας και θα το οδηγεί και εκείνη ( προτιμά κατι πιο μαζεμένο σε μήκος, μεταξύ μας και οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου το ίδιο θα ήθελαν να κάνει ) οφείλω να την διευκολύνω λιγάκι μιας και το παρκάρισμα δεν είναι το φόρτε της
Γνώμες σχετικά με την αξιοπιστία του μοντέλου και τη συμπεριφορά του εν γένει απο εμπειρία σε αυτό ευπρόσδεκτες με μεγάλη χαρά καθότι οι εποχές κομμάτι σφιχτές οικονομικά .
Κοιτάω για μοντέλα από 2006 και μετά ,1400 κατα βάση αλλά και 1600 είναι μέσα στις δυνατότητες τεκμηριων κλπ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
Νίκος -
Χαιρετισμούς την παρέα
Νίκος -
Μακριά απο το 1400
-
To 1.4 πρέπει να το ξεχάσεις, είναι τάφος με τα 75 άλογα, δεν ξέρω αν βγήκε ποτέ με 90, αλλά και πάλι είναι λίγα. Το 1.6 με τα 110 το είχα για μια εβδομάδα και είχε και την γαμάτη τεράστια γυάλινη οροφή. Ωραίο αυτοκίνητο και πήγαινε καλά και στο δρόμο, ενώ η ηλιοροφή ήταν όλα τα λεφτά!
Για οικογενειακό, είναι σούπερ. Απλώς μακριά από τα 1.4. -
Απο μια ματιά που έριξα στο καρ.τζιαρ μάλλον θα πάω προς το 1.6 καθώς οι τιμές είναι κοντά σχετικά οπότε αφήνω τα 1.4.
Από συντήρηση και αξιοπιστία σε τι επίπεδα βρίσκονται τα 1.6 ;
Υπάρχει κανένας που να ξερει περίπου να με κατευθύνει ; -
Εφόσον κοιτάς για μκ2, δεν ανησυχείς ιδιαίτερα. Το αντιμετωπίζεις σαν οποιοδήποτε μεταχειρισμένο, έλεγχο σε κάποιον που ξέρει το μοντέλο κλπ. Δώσε βάση στην συντήρηση, αν άλλαξε ποτέ παραφλου κλπ.
Λάδια 28 ευρώ τα 4 λίτρα τοταλ 5-30, φίλτρο λαδιού, αέρα και καμπίνας κάτι λιγότερο από 35 ευρώ, μπουζί 2,5 ευρώ έκαστο.
Sent from my GNex using smoke signals.
μτχ peugeot 307sw