-
Η πίστα είναι εύκολη. Γρανάζι μόνο να αλλάξεις χρειάζεται.
-
Ειναι κανεις για Καρτοδρομο αυριο για προπονηση???Η' Κυριακη στα Μεγαρα??
-
Εμείς πάντως αύριο σταθερά...Μέγαρα.
-
Ωραία ήταν χθες...αν και ΛΙΩΣΑΜΕ από τη ζέστη! 32 βαθμούς θερμοκρασία αέρα...μέσα στη φόρμα 45 ΑΝΕΤΑ!
Ανέβασε και ωραίο αρθράκι το πιο πλήρες site αυτή τη στιγμή στο χώρο: http://www.kartinfo.gr/home/megara1.html
Εδώ, ετοιμάζομαι να μπω:
Φώτο, copyright kartinfo.gr
Ανεβάζω και βιντεάκι με practice starts.
-
Βιντεάκι από χθες:
Στο 43 ξερό γυρίζω, δε κατάφερα με ταλαιπωρημένα λάστιχα 3 προπονήσεων να το σπάσω.
Από το 9:15 και μετά κάνω δυο practice starts.
ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ από τα g! Χωρίς πλάκα!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βιντεάκι από χθες:Στο 43 ξερό γυρίζω, δε κατάφερα με ταλαιπωρημένα λάστιχα 3 προπονήσεων να το σπάσω.
Από το 9:15 και μετά κάνω δυο practice starts.
ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ από τα g! Χωρίς πλάκα!!
Δυστυχως φιλε Νικο αργησες κοντα 20 χρονια να ανακαλυψεις το ΧΡΥΣΑΦΙ (καρτ)
-
καλύτερα γιατί τότε θα μπλέκαμε με τα σπρωχτά 100αρια, συνεχής επισκευές κτλ.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
:lol:
καλύτερα γιατί τότε θα μπλέκαμε με τα σπρωχτά 100αρια, συνεχής επισκευές κτλ.Όχι ρε συ...καλά λέει. Αν είχα ξεκινήσει καμιά 10-20 χρόνια πριν, τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...
Το'λεγα στο πατέρα μου...αλλά δε μου'περνε.
ΠΟΛΥ τυχεροί είναι όλοι όσοι κάνουν από μικροί καρτ. ΠΑΡΑ πολύ! Να ευχαριστείτε τους πατεράδες σας κάθε λεπτό που περνάει.
-
Εμενα αν μπορουσε ειναι σιγουρο οτι θα μου επαιρνε καρτακι κλπ... Αλλα δεν...
Ελπιζω τα επομενα χρονια να αποκτησω παντως το δικο μου και εστω και αργα να αρχισω το σωστο καρταρισμα!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εμενα αν μπορουσε ειναι σιγουρο οτι θα μου επαιρνε καρτακι κλπ... Αλλα δεν...Ελπιζω τα επομενα χρονια να αποκτησω παντως το δικο μου και εστω και αργα να αρχισω το σωστο καρταρισμα!
Μακάρι. Στο εύχομαι.
Αν μέχρι τα 25 σου έχεις δικό σου καρτ, είσαι σε καλό δρόμο.
-
Δυστυχως το καρτ θελει νιατα και πολυετη εμπειρια που μονο οσοι εχουν ξεκινησει απο πιτσιρικαδες μπορουν και το καταφερνουν, ενω ο Νικος εχει αυτη τη στιγμη ενα πυροβολο εργαλειο δεν μπορει να σπασει ευκολα στα Μεγαρα το φραγμα των 43,00, sec.
Σε αυτο φταιει μονο οτι ξεκινησε το καρτ μεγαλος και δεν εχει την φοβερη φυσικη κατασταση που θα τον βοηθουσε αρκετα, συν την πολυετη πειρα που θα ειχε αν εκανε καρτ 15-20 χρονια.
Αντιθετα για παραδειγμα οι Tuners που κανουν καρτ σχεδον απο τα 11χρονων, μετα απο 5 χρονια που ειχαν να κανουν προπονηση στα Μεγαρα με την πιστα αντιστροφα και απροπονητοι, με το καλημερα γυρισαν 43,00 με υποδιεστερα μοτερ, καλα δεν μιλαω για εμενα στο Καρτοδρομο με περνανε τουλαχιστον δυο φορες στο σκελος, γυριζω το κεφαλι πισω και τους βλεπω σχεδον μιση πιστα πισω και σε κλασματα δευτερολεπτων με περνανε σαν σταματημενο, αρχιζω βριζω και λεω ποτε με φτασανε τα κ@λ@παιδα.Υ. Γ. Για οσους εχουν ξεκινησει το καρτ μετα τα 30 να το βλεπουν μονο σαν διασκεδαση, ευχαριστηση και αδρεναλινη, ως εκει
τιποτα αλλο. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Υ. Γ. Για οσους εχουν ξεκινησει το καρτ μετα τα 30 να το βλεπουν μονο σαν διασκεδαση, ευχαριστηση και αδρεναλινη, ως εκει
τιποτα αλλο.+ξεκ@υλωμα
+ακόνισμα των αντανακλαστικών κ απόλυτη ψυχραιμία στη δύσκολη στιγμή στο δρόμο
+ξέσκασμα καθάρισμα του μυαλού από τη 'μαυρίλα' της καθημερινοτητας -
Ειδικά το τελευταίο!!!
Πλέον ΧΡΕΙΆΖΟΜΑΙ τη προπόνηση του Σαββάτου για να βγάλω την εβδομάδα.
-
Στη γυναικα σου το πες;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στη γυναικα σου το πες;Το ξέρει...
Και γιαυτό γκρινιάζει κάθε Σάββατο
-
@νικο
μπορεί να λέω κ βλακεία
αλλά μήπως κλείνεσαι λίγο πιο νωρίς στις στροφές? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
@νικο
μπορεί να λέω κ βλακεία
αλλά μήπως κλείνεσαι λίγο πιο νωρίς στις στροφές?Δε νομίζω.
Απλά το λάθος που κάνω είναι διττό.
Πρώτον δε φρενάρω αρκετά να του κόψω λίγο παραπάνω τη φόρα, άρα μπαίνω ντριφταριστός και δεύτερον φρενάρω νωρίς σε κάποια σημεία. Εκεί πρέπει να δουλέψω.
Ντάξει, τώρα δεν είχα και λάστιχα για να βεντουζάρουν...τώρα που θα βάλω τα φρέσκα να δω τι γράψω.
-
στο λεω γιατι σε βλέπω να κινήσε για κάποια μέτρα κολλητά στο εσωτερικό άπεξ ακόμα κ στις μη 'παρατεταμένες' στροφές ενώ κανονικά θα έπρεπε να το 'συναντάς' στη κορυφή της στροφής
για ρώτα κ τον αντώνη, γιατί αν δεν είναι έτσι έχω καταλάβει εγώ λάθος πως προσεγγίζονται οι στροφέςπάντως το 43 είναι μια χαρά ρε συ, ειδικά αφού έχεις καταλάβει 'που' χανεις τα δεκατάκια που σου λειπουν (μεγάλο πράγμα αυτό)!
πόσες ώρες εχεις γράψει με το εξατάχυτο? -
KF η ΚΖ ???
Τι σας συναρπαζει περισοτερο ???
Πειτε την γνωμη σας στο http://www.kartinfo.gr -
Τη περασμενη Κυριακη πηγα Μεγαρα ετοιμος για καρτ μετα απο 1 εβδομαδα.Αλλα η πιστα ηταν κλειστη επειδη ειχε μηχανακια
Τωρα κλεινω 2 εβδομαδες και αρχιζω κ βλεπω τα πρωτα σημαδια ακαρτιασης.... Ειναι κανεις αυριο για καρτοδρομο?Αλλιως με βλεπω Μεγαρα...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ