-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Ρε παιδιά, σε ορισμένα topics, μόλις πάω 'μπω' μου βγάζει παράθυρο για να εισάγω όνομα και κωδικό χρήστη για το myphone.gr. Κάτι λέει για smilies εκεί. Μήπως μερικοί χρησιμοποιούν κάποια από εκεί και για να τα 'δούν' οι υπόλοιποι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι?
Μου έσπασε τα νεύρα το παράθυρο αυτό ρε γμτ...To ιδιο και σε μενα
-
ένοχος ο κατηγορούμενος!
Παίδες μη βαράτε, εγώ φταίω, πάω ν'αρχίσω τα edit, συγχωρέστε με αν μου ξεφύγουν μερικά
-
'καθάρισα' αρκετά παίδες, το πρόβλημα είναι τα quotes που έχουν κάνει άλλοι στα μηνύματά μου πλέον. Και πάλι συγνώμη
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'καθάρισα' αρκετά παίδες, το πρόβλημα είναι τα quotes που έχουν κάνει άλλοι στα μηνύματά μου πλέον. Και πάλι συγνώμηΔεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη! Αφού το 'πρόβλημα' εντοπίστηκε, όλα ΟΚ! Ευχαριστούμε.
-
'καθάρισα' αρκετά παίδες, το πρόβλημα είναι τα quotes που έχουν κάνει άλλοι στα μηνύματά μου πλέον. Και πάλι συγνώμηΕγω φοβηθηκα μηπως ηταν καποιος ιος .Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη Σπυρο.
-
'καθάρισα' αρκετά παίδες, το πρόβλημα είναι τα quotes που έχουν κάνει άλλοι στα μηνύματά μου πλέον. Και πάλι συγνώμηΑπορώ πως δεν σε έχουν διαγράψει ακόμα από το forum
-
Αν θυμάμαι καλά, υπήρχε αντίστοιχο θέμα, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω...
Νέο ρεκόρ του φόρουμ, ζεστό και σημερινό (της ΩΡΑΣ!!! )
πριν μισή ώρα άλλαξε το παρακάτω ρεκόρ:
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 62, στις Παρασκευή 21/Ιανουάριος/2005 15:06:57Άντε, να τους κατοστήσουμε!!
Παρατήρηση: Είναι η πρώτη φορά εδώ και ενάμιση χρόνο, τη ρημάδα μέρα του ΕΛΠΑ 2003 που το ρεκόρ δεν γίνεται κατά την διεξαγωγή του ΕΛΠΑ.
Ερώτηση: Πώς και έτυχε σήμερα; Έγινε κάτι σημαντικό στην Ελλάδα, ή το Μόντε Κάρλο έκανε τη διαφορά; (ανεβαίνει το WRC στην Ελλάδα!) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, υπήρχε αντίστοιχο θέμα, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω...Νέο ρεκόρ του φόρουμ, ζεστό και σημερινό (της ΩΡΑΣ!!! )
πριν μισή ώρα άλλαξε το παρακάτω ρεκόρ:
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 62, στις Παρασκευή 21/Ιανουάριος/2005 15:06:57Άντε, να τους κατοστήσουμε!!
Παρατήρηση: Είναι η πρώτη φορά εδώ και ενάμιση χρόνο, τη ρημάδα μέρα του ΕΛΠΑ 2003 που το ρεκόρ δεν γίνεται κατά την διεξαγωγή του ΕΛΠΑ.
Ερώτηση: Πώς και έτυχε σήμερα; Έγινε κάτι σημαντικό στην Ελλάδα, ή το Μόντε Κάρλο έκανε τη διαφορά; (ανεβαίνει το WRC στην Ελλάδα!)Μπααα ... Γιώργο μάλλον οι θηλυκές παρουσίες ανέβασαν τα ποσοστά
-
Απο τη μια οι νεες θηλυκες παρουσιες,απο την αλλη το πολυ κρυο,αναγκαστικα μας εχουν κρατησει μεσα...
Συν το οτι αρχισε και το WRC σημερα...αντε και μετα το τελος του Ακροπολις,παμε για το νεο ρεκορ,γιατι πιο νωρις δεν το κοβω... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Απο τη μια οι νεες θηλυκες παρουσιες,απο την αλλη το πολυ κρυο,αναγκαστικα μας εχουν κρατησει μεσα...
Συν το οτι αρχισε και το WRC σημερα...αντε και μετα το τελος του Ακροπολις,παμε για το νεο ρεκορ,γιατι πιο νωρις δεν το κοβω...Βάλε και τα περί ΣΟΑΑ μέσα. Ίσως και λίγο ALFA
-
Και να σκεφτείς ότι δεν ήμουν εγώ μέσα
λοιπόν, τα πρωινα 10-12 έχει πάντα το φόρουμ 40-45 χρήστες και το μεσημέρι σχεδόν πάντα πάνω από 45. Το απόγευμα ξεπερασε πολλές φορές το 50 μέσα σε 4 ώρες! Προβλέπω μέσα στον επόμενο μήνα νέο ρεκόρ! Είναι όλα μαζί τα παραπάνω (νέες παρουσίες , ΣΟΑΑ, WRC, Alfa) -
Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει (για την ακριβεια δεν ηξερα οτι υπαρχει καν τετοιο τοπικ), αλλα μερικες φορες στην ημερα, κυριως βραδινες ωρες, το φορουμ αργει απελπιστικα πολυ. Προβλημα με την συνδεση δεν εχω (γιατι οτι αλλο ανοιξω κατεβαινει στιγμιαια), αλλα με το φορουμ εδω αρχισω τα μπινελικια. Μιλαμε για μεχρι και 1.5 λεπτο για να ανοιξει μια σελιδα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Και να σκεφτείς ότι δεν ήμουν εγώ μέσα
λοιπόν, τα πρωινα 10-12 έχει πάντα το φόρουμ 40-45 χρήστες και το μεσημέρι σχεδόν πάντα πάνω από 45. Το απόγευμα ξεπερασε πολλές φορές το 50 μέσα σε 4 ώρες! Προβλέπω μέσα στον επόμενο μήνα νέο ρεκόρ! Είναι όλα μαζί τα παραπάνω (νέες παρουσίες , ΣΟΑΑ, WRC, Alfa)κι έλεγα ότι είμαι ο μόνος number-freak που έχει καταγράψει αυτά τα νούμερα
btw, αυτό το 666 της formula 1 που βλέπω εδώ και κάνα μήνα στην αρχική σελίδα, κακό κάρμα ρε παιδιά, ας ανοίξει κανείς κανένα τόπικ ακόμα
(πριν μου την πέσει κανείς, να πω ότι δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκος και καθόλου θρησκόληπτος)
-
....κι έλεγα ότι είμαι ο μόνος number-freak που έχει καταγράψει αυτά τα νούμερα ]No.
Μαρινάκης is the name!!! -
btw, αυτό το 666 της formula 1 που βλέπω εδώ και κάνα μήνα στην αρχική σελίδα, κακό κάρμα ρε παιδιά, ας ανοίξει κανείς κανένα τόπικ ακόμα
(πριν μου την πέσει κανείς, να πω ότι δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκος και καθόλου θρησκόληπτος)
Πρεπει κατι να κανουμε αμεσως,ωστε να φυγει αυτος ο αριθμος...
Δεν υπαρχουν και πολλα σημαντικα νεα αυτο τον καιρο,ωστε να ανοιξεις ενα νεο θεμα... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Πρεπει κατι να κανουμε αμεσως,ωστε να φυγει αυτος ο αριθμος...
Δεν υπαρχουν και πολλα σημαντικα νεα αυτο τον καιρο,ωστε να ανοιξεις ενα νεο θεμα...Άνοιξε topic σχετικό με φαγητό. Θα πιάσει!
Π.χ. Formula 1: 'πόσα hotdog καταναλώνει το προσωπικό στα διαλείμματα'
-
Μπα,δε θα πολυπισαει αυτο το θεμα.....
Περιμενουμε τις νεες παραλαβες να ερθουν στις 6 Μαρτιου στην Αυστραλια...!!!
Τοτε ισως να ειναι επικαιρο το θεμα... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
....κι έλεγα ότι είμαι ο μόνος number-freak που έχει καταγράψει αυτά τα νούμερα ]
No.
Μαρινάκης is the name!!!Λοιπόν σύμφωνα με τις προβλέψεις μου το 10.000 μέλος θα κάνει εγγραφή στις 16 Σεπτεμβρίου και τα 300.000 ποστς θα συμπληρωθούν στις 18 Ιουνίου . Επίσης τα νούμερα του τζόκερ θα είναι 5 15 25 36 37 - 17.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επίσης τα νούμερα του τζόκερ θα είναι 5 15 25 36 37 - 17.Αν πεις και ποια βδομάδα, θα έχουμε τα περισσότερα τζόκερ στην Ιστορία!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Επίσης τα νούμερα του τζόκερ θα είναι 5 15 25 36 37 - 17.
Αν πεις και ποια βδομάδα, θα έχουμε τα περισσότερα τζόκερ στην Ιστορία!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM