-
Για +1800 ευρώ που κόστιζε εκείνη την εποχή, πράγματι είναι αδικαιολόγητο.
-
Πόσα; Α καλά... Σε τέτοιες τιμές χαρτί για ανάκληση θα έπρεπε να σε στέλνουν...
-
Eτυχε σφάλμα σε έναν yamaha άρα οι yamaha ειναι gtpk!
Η κριτική του μέσου Ελληνα...... -
Όχι ρε Μάκη, απλά δεν δικαιολογούνται λάθη. Ή τουλάχιστον ας του το έφτιαχναν στο τζάμπα!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Eτυχε σφάλμα σε έναν yamaha άρα οι yamaha ειναι gtpk!
Η κριτική του μέσου Ελληνα......Δεν είπα πουθενά ότι οι yamaha είναι ΓΤΠΚ. Απλά ανέφερα ότι οι πρώτες παρτίδες του a-s2000 είχαν ελαττωματικό volume knob.
Έχω και τα soavo-1 και το cd-s2000 και δεν είχαν πρόβλημα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μεγάλο πλεονέκτημα να αγοράζει κάποιος ενισχυτές από Ευρωπαική ένωση!!Τώρα αυτό πάει για μένα;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Όχι ρε Μάκη, απλά δεν δικαιολογούνται λάθη.Σώπα ρε?
Δηλ ο Ελληνας εκτός απ το να καταναλώνει και να κρίνει απ τον καναπέ βγάζει πράγματα με 1000% ευστοχία στη γραμμή παραγωγής?
Για να σοβαρευτούμε όμως η πορεία μιας εταιρίας κρίνεται επί συνόλου,αλλά ο ελλην είπαμε την ευθυξία την έχει στο τσεπάκι.Ή τουλάχιστον ας του το έφτιαχναν στο τζάμπα!
Γι αυτό να κάνει τα παράπονά του στον συνΕΛΛΗΝΑ αντιπρόσωπο τοις ιδίοις νοοτροπίας και ιδιοσυγκρασίας (που δεν ένει και δημόσιος υπάλληλος ) κι όχι στον Ιάπωνα κατασκευαστή
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ή τουλάχιστον ας του το έφτιαχναν στο τζάμπα!
Γι αυτό να κάνει τα παράπονά του στον συνΕΛΛΗΝΑ αντιπρόσωπο τοις ιδίοις νοοτροπίας και ιδιοσυγκρασίας (που δεν ένει και δημόσιος υπάλληλος ) κι όχι στον Ιάπωνα κατασκευαστή
Έστω αυτό.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Όχι ρε Μάκη, απλά δεν δικαιολογούνται λάθη.
Σώπα ρε?
Δηλ ο Ελληνας εκτός απ το να καταναλώνει και να κρίνει απ τον καναπέ βγάζει πράγματα με 1000% ευστοχία στη γραμμή παραγωγής?
Για να σοβαρευτούμε όμως η πορεία μιας εταιρίας κρίνεται επί συνόλου,αλλά ο ελλην είπαμε την ευθυξία την έχει στο τσεπάκι.Το ότι ο ενισχυτής είναι 'λαμπρός' επιτρέπεται να το πω ή και γι' αυτό ακόμα υπάρχει απαγόρευση;
Ή τουλάχιστον ας του το έφτιαχναν στο τζάμπα!
Και πού ξέρεις τί έκανα και τί μου απάντησαν;
-
Ε καλά τώρα δεν νομίζω να προσπάθησε να κρίνει κανείς την πορεία της μητρικής εταιρείας τα σχόλια για την αστοχία ενός κουμπιού σε ένα μοντέλο από μία σειρά προιόντων, της υποκατηγορίας ηχητικών, της κατηγορίας οικιακών συσκευών μιας θυγατρικής υποεταιρείας κλπ κλπ της Yamaha.
Το ότι ο ενισχυτής είναι λαμπρός (ή δεν είναι ή πόσο είναι δεν έχει ακριβώς σημασία) ακόμα κι αν είναι αντικειμενική παρατήρηση σε σχέση με το μέσο όρο της κατηγορίας δεν το βλέπω απαραίτητα σαν μειονέκτημα. Έχει σημασία τι ήχος αρέσει στον καθένα, τι θεωρεί ο καθένας ισορροπημένο ήχο, με τι ηχεία τον ακούει και πάρα πολύ σημαντικό σε τι χώρο τον ακούει. Προφανώς είναι μειονέκτημα για εσένα, απόλυτα δεκτό. Για αυτό βέβαια λέμε σε όλους να 'ακούσουν' καλά ό,τι θέλουν να πάρουν.
-
Ε όχι και θυγατρική υποεταιρεία το consumer audio κομμάτι της Yamaha. Να μου έλεγες για τις μοτοσυκλέτες, να το δεχτώ (ισχύει).
-
n_olympios
Προφανώς θα έχεις δίκιο, ξέρω ότι είσαι γνώστης και σε πιστεύω αλλά κι εσύ καταλαβαίνεις νομίζω τι εννοούσα...Αλήθεια έχει κανένας άποψη για ηχεία τύπου NXT; Ένας φίλος μου έδωσε (οικειοθελές μακροπρόθεσμο δάνειο) ένα σετ, γουφεράκι και 2 κάδρα της Wharfedale σαν τα παρακάτω.
Ήταν να μου έφερνε κι ένα παραπεταμένο μίκρο σύστημα που του περίσσευε αλλά το ξέχασε οπότε αυτή τη στιγμή δεν έχω κάπου να τα συνδέσω. Με ενδιαφέρει απλά να ακούω μουσική από mp3, ραδιόφωνο και κανένα παιδικό CD οπότε δεν έχω απαιτήσεις και ξέρω ότι θα καλυφτώ. Απλά από περιέργεια και μέχρι να τα ακούσω ρωτάω αν ξέρει κανείς πώς είναι, κάποια ιδιαιτερότητα; Στον ήχο, στην τοποθέτηση...
Διάβασα ότι έχουν καλή διασπορά του ήχου, ακούγονται καλούτσικα σε πολλές διαφορετικές θέσεις οπότε τα βάζεις όπου θέλεις και πλεονεκτούν σαν πίσω ηχεία. Υποτίθεται ότι μπορώ να βάλω και κάποια εικόνα στο κάδρο και ο ήχος δεν θα πολυεπηρεαστεί;;
Το μόνο σπαστικό είναι ότι θέλει 2 τρύπες το κάθε κάδρο.... θα δοκιμάσω να του περάσω κορδόνι και θα κρεμαστεί με ένα καρφί όπως τα κανονικά κάδρα. -
Ήρθε η ώρα για καινούρια ακουστικά... Πάνε τα YAHAMA, με τελείως άδικο τρόπο... Φραππές+Ποτηροθήκη Saxo
Οι αντικαταστάτες τους:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.504501Έλεγα να ξαναπάρω τα Yamaha (EPH-30) αλλά τελικά δεν.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ενδιαφέρον setup και θα ήθελα πολύ να το ακούσω. Απ' ό,τι θυμάμαι όντως τα χρησιμοποιούσαν ως surround ηχεία. Γενικά, υπήρχαν κάποια θέματα όσον αφορά τη στερεοφωνική τους εικόνα (ξένιζε κάποιους το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει sweet spot - μου θυμίζει την περίπτωση των duevel planets, όπου υπήρχε όμως πολύ καλή διασπορά ). Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες εδώ.
Για την τοποθέτηση τους υπάρχουν οδηγίες εδώ. Απ' ό,τι φαίνεται από το άρθρο, η τοποθέτηση είναι εύκολη υπόθεση και ναι μπορείς να βάλεις και εικόνα αρκεί να μην το παρακάνεις.
Ακουστικά με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Τυπική σχολή denon με έμφαση στα πρίμα και σφιχτό μπάσο. Στα θετικά η υψηλή ευαισθησία τους. Δεν είναι του γούστου μου, αλλά αν σου άρεσαν τα yamaha, λογικά θα σου αρέσουν κι αυτά. Ρίσκο η αγορά από το e-shop (με την έννοια ότι ναι μεν γράφουν για διαθεσιμότητα 1-2 ημερών, αλλά ενδέχεται να έρθουν μετά από 15 ημέρες στην καλύτερη περίπτωση ).
-
Ισχύουν αυτά που έχεις διαβάσει περί NXT και τα λέει πολύ σωστά ο Ernani. Δεν έχουν απόκριση χαμηλά, εξ ου και το αναγκαίο sub. Επίσης δεν παίζουν πολύ δυνατά αλλά επί του προκειμένου μάλλον δε σε πειράζει. Η μικρή κατευθυντικότητά τους (σαν να λέμε μεγάλη διασπορά) τα κάνει όντως ιδανικά για surround ή background playback.*
Χρειάζεται προσοχή στη στήριξή τους όμως, γιατί δεν παύουν να είναι ηχεία με ό,τι κραδασμό αυτό συνεπάγεται. Μήπως θα ήταν σώφρον να βάλεις όντως 2 βίδες στο καθένα?
Όσο για τη Yamaha, δεν είναι διόλου τυχαίο ότι το σήμα της αποτελείται από τρία διασταυρούμενα διαπασόν.
http://www.yamaha.com/about_yamaha/corp ... index.html
http://www.yamaha-motor.eu/gr/experienc ... index.aspx*Προσωπικά σιχαίνομαι τα παντοκατευθυντικά (και τα δίπολα σε λιγότερο βαθμό) σε ρόλο κύριων ηχείων. Μπορεί να ακούγονται εντυπωσιακά και 'αεράτα' στην αρχή, αλλά μετά σε κουράζουν. Πού είναι βρε παιδιά ο τραγουδιστής? Κάπου εκεί. Το πιάνο πού παίζει? Εκεί δα, περίπου. Τα drums? Παντού. Όμως για surround όπου θέλεις μεγάλη διασπορά, κάνουν καλή δουλειά (όχι σαν τα Mirage ή κάτι παλιά Canon βέβαια).
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ακουστικά με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Τυπική σχολή denon με έμφαση στα πρίμα και σφιχτό μπάσο. Στα θετικά η υψηλή ευαισθησία τους. Δεν είναι του γούστου μου, αλλά αν σου άρεσαν τα yamaha, λογικά θα σου αρέσουν κι αυτά. Ρίσκο η αγορά από το e-shop (με την έννοια ότι ναι μεν γράφουν για διαθεσιμότητα 1-2 ημερών, αλλά ενδέχεται να έρθουν μετά από 15 ημέρες στην καλύτερη περίπτωση ).
Ωχ... Θα περιμένω πολύυυ δηλαδή...
-
Ζήση, δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι. Αν δεις ότι αργούν, μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία (αυτό έκανα εγώ για ένα router) και να τα αγοράσεις από αλλού (πχ. amazon.co.uk). Όπως και να 'χει, ελπίζω να πάνε όλα καλά.
-
Πάνο αν βολευόσουν μ' αυτά
θα λύγιζες κι εσύ....
Χθες ειδικά άρχισα να γελάω με το πώς ακουγόταν το σνερ απ' τα ντραμς!
-
...επειδή η αναμονή θα είναι μεγάλη, πήρα αυτές τις μαλακίες με 6μιση ευρώ σε μπλε χρώμα...
Νταξ... Παλεύονται. Τουλάχιστον δεν είναι σαν της Nokia...
-
Ακυρώθηκαν τελικά τα Denon, μετά από 2 βδομάδες αναμονής. Παρείγγειλα απ' τον Κωτσόβολο και παρέλαβα αυτά:
MDR-XB21EX το μοντέλο, έκαναν 32 ευρώ... Αρκετά ευχαριστημένος, αν και θα τα ήθελα λίγο πιο ελαφριά και με ένα κλικ λιγότερα πρίμα, κατά τ' άλλα, τα μπάσα τα σπάνε
Home Hi-Fi