-
Ο χρήστης APR έγραψε:
3 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, γιατί είμαι στο πόντιουμ. Αλλά είμαι απογοητευμένος ακόμα, γιατί θα μπορούσα να είχα νικήσει.(στον υπνο του ) Στην Power Stage νόμιζα ότι οδήγησα καλά, αλλά ο Loeb ήταν ταχύτερος. Δεν είναι η ταχύτητα το πρόβλημα απέναντι στον Loeb, αλλά, όταν πλησιάζουμε, φαίνεται ικανός να αναλύει την κατάσταση και να πιέζει πολύ, χωρίς λάθη. Είναι πολύ έξυπνος. Σ' αυτό το σημείο πρέπει να βελτιωθώ.»Για να τελειωνουν και τις μπουρδολογιες οι ειδημονες του φορουμ , και να μαθουν και τι βλεπουν
+++++ 10000000 !!!!
YΓ . Το + είναι και για τον Latvala και για τον APR .
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
3 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, γιατί είμαι στο πόντιουμ. Αλλά είμαι απογοητευμένος ακόμα, γιατί θα μπορούσα να είχα νικήσει.(στον υπνο του ) Στην Power Stage νόμιζα ότι οδήγησα καλά, αλλά ο Loeb ήταν ταχύτερος. Δεν είναι η ταχύτητα το πρόβλημα απέναντι στον Loeb, αλλά, όταν πλησιάζουμε, φαίνεται ικανός να αναλύει την κατάσταση και να πιέζει πολύ, χωρίς λάθη. Είναι πολύ έξυπνος. Σ' αυτό το σημείο πρέπει να βελτιωθώ.»Για να τελειωνουν και τις μπουρδολογιες οι ειδημονες του φορουμ , και να μαθουν και τι βλεπουν
+++++ 10000000 !!!!
YΓ . Το + είναι και για τον Latvala και για τον APR .
Μα για εμένα θα ήταν πολλά τα +, εάν με ενημερώσεις με ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Με το ‘κρος’ είδα αρκετά μα θέλω πολλά….
Α. -
@yougo
@billopoulos
Σε απόλυτη ταχύτητα είναι πιο κάτω από τον λέμπ(κατ'εμέ πάντοτε).Απόδειξη αυτού που λέω είναι ότι αυτή την ταχύτητα ΔΕΝ μπορεί να την κρατήσει.Σόρρυ παιδιά αλλά με αυτή τη λογική και καποιος οδηγός μπορεί να ξεκινάει την ειδική μαλιοκοκούβαρα και στο πρώτο σπλίτ να είναι μπροστά αλλά μετά να βγαίνει.Αυτός δλδ σε απόλυτη ταχύτητα που βρίσκεται??Κοντά στον Λέμπ??? Νομίζω ότι η καραμέλα της απόλυτης ταχύτητας πρέπει να σταματήσει.Το λέμπ δεν τον γουστάρω καθόλου αλλά δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι κορυφαίος όχι μόνο οδηγικά αλλά και σε θέμα διαχείρισης της πίεσης.Οταν κάποιος τα έχει αυτά στο βαθμό που τα έχει γάλλος τότε είναι ανίκητος.Φανταστείτε τόσα χρόνια να μην ήταν ο λέμπ πόσα πρωταθλήματα θα είχε πάρει ο μίκο.Ευτυχώς που υπάρχει ο γάλλος και πάνε τα πρωταθλήματα σε κάποιον που πραγματικά τα αξίζει.Υ.Γ Δεν είμαι υποστηρικτής του απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.Οταν πήγα να του ζητήσω αυτόγραφο το 2009 πρίν την εκκίνηση και ενώ βρισκόταν χαλαρός στην καντίνα έκανε σαν να μην ήθελε να δώσει, σα να μου έκανε την τεράστια χάρη.Μιλάμε για μεγάλο μ@λ@κ@ σα χαρακτήρα,αλλά όταν μιλάμε για οδήγηση τα πράγματα αλλάζουν.
-
Αν ειδες παραπανω δεν ειπα οτι οι Solberg και Latvala ειναι ισαξιοι σε απολυτη ταχυτητα με τον Loeb αλλα οτι ειναι πολυ κοντα του... Πες οτι αν πανε στο 95% ο Loeb θα ειναι 0.05-0.1 δευτερα το χιλιομετρο ταχυτερος αρα οι αλλοι πρεπει να πανε πανω απο το 95% για αν τον φτασουν, ομως ακομα και στο ιδιο ποσοστο των δυνατοτητων τους να πανε ο Loeb ειναι εκνευριστικα ψυχραιμος, δηλαδη και στο 100% τους να πηγαιναν ολοι ο Loeb θα εκανε πολυ λιγοτερα λαθη. Ο ανθρωπος ειναι αναλγητος, υπερβολικα αποτελεσματικος και καθολου for the fans (που λεμε και στο manager)... Αυτο λεω παραπανω.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ο Juha Piironen νομίζω είχε πάθει κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο για αυτό και εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Έστω και σαν θεατής είναι ευχάριστο που ήρθε στην Ελλάδα και παρακολούθησε τον αγώνα. Juha Kankkunen (ΚΚΚ) - Juha Piironen το δίδυμο. Τι άποψη να έχουν άραγε αυτοί για τους σημερινούς αγώνες..
Ναι έχει πάθει εγκεφαλικό δυσκολεύεται αρκετά να περπατήσει.
Βασικός συνοδηγός του Kankkunen αλλά έχει κάνει και πολλούς αγώνες με τον Henri Toivonen (νομίζω και Ακρόπολις με 037 δεν είμαι σίγουρος αυτή την στιγμή).
Ο Σάκης ο Μπέλλας στην κουβέντα που είχε δεν μπήκε στο καθαρά αγωνιστικό μέρος• περισσότερο μίλησαν γενικά για τα ραλλυ και το μέλλον τους.
Έχει άποψη και πληροφόρηση για το που πάει η κατάσταση, την είπε, θα τα γράψω κάποια στιγμή.Αναμένουμε με ανυπομονησία!
Εμείς φέτος είχαμε συμπτυγμένο πρόγραμμα, αλλά τη δόση μας την πήραμε και πάλι....
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Τα δυο Ford μαζι, μια εικονα που στεναχωρει... Εχουν την ταχυτητα, εχουν τη δυνατοτητα αλλα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου αλλο ενα πρωταθλημα τελειωσε γι'αυτους... Δεν μπορουν να αποφυγουν το λαθος μπροστα στο αγχος για τη δοξα που θα φερει η νικη επι του αλανθαστου και ταχυτατου γαλλικου ρομποτ. Θεωρω οτι αυτο που βλεπουμε φετος ειναι σαφεστατα και θεμα ψυχολογιας
ΟΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ (ΤΗΣ FORD)
-Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
-Φταίει ο Λεμπ που μας μισεί!
-Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
-Φταίει τo DS3 WRC!Ποιος φταίει; Ποιος φταίει;... κανένα στόμα
δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα.Ετσι, στo σκοτεινό το σέρβις
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί,
σαν τα σκουλήκια κάθε Γάλλος
όπου μας εύρει, μας πατεί:Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα!
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα! -
Μου φάνηκε ή ο Loeb πανηγύρισε λίγο περισσότερο αυτή τη νίκη στο τέλος;
-
Ναι, σήκωσε και τα δυο χέρια αυτή τη φορά.
Ακόμα και στου πανηγυρισμούς, βαρετός ειναι...
-
Tώρα που το θυμήθηκα (και που συζητήθηκε αρκετά το τριήμερο), αν η Ford έδινε τα μισά απ' όσα δίνει όλο το χρόνο για το motorhome που έφτιαξε, και τα υπόλοιπα τα έριχνε στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, θα τους είχαν ξεβρακώσει τους γάλλους.
-
Ήμουν στους Αγ. Θεοδώρους στο ίδιο σημείο με πέρυσι. Μια αριστερή 5ης όπου στην έξοδο έβαζαν 6η. Μέχρι εκείνο το σημείο, σύμφωνα με τον Petter, οι δύο πρώτοι είχαν ακριβώς ίδιο χρόνο. Ο Seb πέρασε πιο αργά στο μάτι, τόσο από τον Petter όσο και από τον εαυτό του πέρυσι, με φρένα 3-4 μ. πιο νωρίς από τον Petter αλλά ίδιας απειροελάχιστης διάρκειας με τον Petter, ενώ πέρυσι, παρόλο που ξεκινούσε πρώτος στο δρόμο δεν είχε σηκώσει καν πόδι από το γκάζι (μόνο αυτός και ο Ogier).
Τόσο από αυτό το πέρασμα όσο και από όλα τα άλλα που είδα, νομίζω ότι πουθενά δεν ακολούθησε το ρυθμό που είχε όταν σφαζόταν με τον Ogier ή τον Gronholm παλιότερα, ελέγχοντας πλήρως την κατάσταση.
Θεωρώ ότι ο APR τα λέει όλα πιο πάνω και για μένα το ερώτημα είναι ένα: Θα πάρει το 10ο ή θα του το στερήσει ο πατριώτης του σε συνδυασμό με την κάπως μεγάλη ηλικία του; -
το είπε ο daniel αλλά ποιός τον πιστεύει? 80% πήγαιναν....
και ο κοντός πήγε να καλύψει την παπαριά που είπε λέγοντας οτι πήγαιναν 98%....
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
και για μένα το ερώτημα είναι ένα: Θα πάρει το 10ο ή θα του το στερήσει ο πατριώτης του σε συνδυασμό με την κάπως μεγάλη ηλικία του;Aγαπητε μου scn , η μου λεει ..... οτι εταιριες σαν την vw δεν εχουν στο wrc , για χιλιους δυο λογους , ακομα κι αν εχουν πλαι τους την αγωνιστικα ιστορικη skoda και εναν πολυ γρηγορο Γαλλο εγωιστη οδηγο αγωνων . Ακομα και νικες θα μπορουν να εχουν .... πρωταθλημα οσο ο Seb χαιρει ακρας υγιας και το μπατζετ της σιτροεν παιζει .....δεν το βλεπω .
υ.γ. Βεβαια ...αν παιξει και κανενας Hanninen του μπαμπου Οζιε με το δευτερο .....ισως εχουμε την εκπληξη !
-
συμφωνω μαζι σου apr
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aγαπητε μου scn , η μου λεει ..... οτι εταιριες σαν την vw δεν εχουν στο wrc , για χιλιους δυο λογους , ακομα κι αν εχουν πλαι τους την αγωνιστικα ιστορικη skoda και εναν πολυ γρηγορο Γαλλο εγωιστη οδηγο αγωνων . Ακομα και νικες θα μπορουν να εχουν .... πρωταθλημα οσο ο Seb χαιρει ακρας υγιας και το μπατζετ της σιτροεν παιζει .....δεν το βλεπω .υ.γ. Βεβαια ...αν παιξει και κανενας Hanninen του μπαμπου Οζιε με το δευτερο .....ισως εχουμε την εκπληξη !
Μάστορα, θα μου επιτρέψεις μια διαφωνία μόνο σε ένα σημείο: Ο Hanninen πουθενά δεν έχει αποδειχθεί ταχύτερος των Mikkelsen, Neuville. Στα ίσα πάντα έχανε.
Όσον αφορά αυτά που λες περί VW γενικά έχεις δίκιο. Ίσως το ζήτημα 'Skoda' και ο νέος πύραυλος που λέγεται Ogier να δυσκολέψουν το 10ο περισσότερο απ' ό,τι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ίσως.Κάτι τελευταίο, το οποίο παρακαλώ να σκεφτούν διπλά όσοι προσβληθούν και θελήσουν να απαντήσουν:
Μόνο στην Ελλάδα αντιπαθούμε τον καλύτερο τόσο πολύ. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Seb τον οποίο μόνο που δεν τον γιουχάισαν κάποιοι στη συνέντευξή του στο service park, αλλά και σε πολλά άλλα παραδείγματα, ακόμα και εντός τειχών, τα οποία δε θέλω να αναφέρω. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιος φθόνος και τέτοια τάση να μειώσουμε τον καλύτερο. Αυτό είναι αστείο φαινόμενο που ανθεί μόνο εδώ.
Θυμάμαι τα λόγια ενός έλληνα οδηγού που έχει τρέξει και στο εξωτερικό: 'Όταν ήμουν Ελλάδα, όσο δεν έκανα καλούς χρόνους μου μιλούσαν όλοι οι άλλοι οδηγοί. Μόλις άρχισα να κάνω καλούς χρόνους δε μου μιλούσε κανείς τους. Όταν έτρεξα στην μπλα χώρα, όσο δεν έκανα καλούς χρόνους οι άλλοι οδηγοί απλώς με χαιρετούσαν. Μόλις άρχισα να κάνω καλούς χρόνους όλοι ήθελαν να μιλήσουν μαζί μου και με έπαιρναν στην παρέα τους'.
Δε θα πω τίποτα παραπάνω επ' αυτού, ούτε σκοπεύω να ανταπαντήσω. Μόνο θα μας παρακαλούσα, ως απογόνους των συμπλεγματικών που καταδίκασαν τον Σωκράτη, να κάνουμε την αυτοκριτική μας. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Κάτι τελευταίο, το οποίο παρακαλώ να σκεφτούν διπλά όσοι προσβληθούν και θελήσουν να απαντήσουν:
Μόνο στην Ελλάδα αντιπαθούμε τον καλύτερο τόσο πολύ. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Seb τον οποίο μόνο που δεν τον γιουχάισαν κάποιοι στη συνέντευξή του στο service park, αλλά και σε πολλά άλλα παραδείγματα, ακόμα και εντός τειχών, τα οποία δε θέλω να αναφέρω. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιος φθόνος και τέτοια τάση να μειώσουμε τον καλύτερο. Αυτό είναι αστείο φαινόμενο που ανθεί μόνο εδώ.
Θυμάμαι τα λόγια ενός έλληνα οδηγού που έχει τρέξει και στο εξωτερικό: 'Όταν ήμουν Ελλάδα, όσο δεν έκανα καλούς χρόνους μου μιλούσαν όλοι οι άλλοι οδηγοί. Μόλις άρχισα να κάνω καλούς χρόνους δε μου μιλούσε κανείς τους. Όταν έτρεξα στην μπλα χώρα, όσο δεν έκανα καλούς χρόνους οι άλλοι οδηγοί απλώς με χαιρετούσαν. Μόλις άρχισα να κάνω καλούς χρόνους όλοι ήθελαν να μιλήσουν μαζί μου και με έπαιρναν στην παρέα τους'.
Δε θα πω τίποτα παραπάνω επ' αυτού, ούτε σκοπεύω να ανταπαντήσω. Μόνο θα μας παρακαλούσα, ως απογόνους των συμπλεγματικών που καταδίκασαν τον Σωκράτη, να κάνουμε την αυτοκριτική μας.πολυ σωστος!!!! Μου εχει κανει και εμενα εντυπωση αυτη η αντιπαθεια προς τον Λεμπ.
Φαντασου στο ποδοσφαιρο να βγαζουν τον Μεσσι μετριο
Οσοι ειδαν και φετος Ακροπολις, και μπορουν να καταλαβουν τι βλεπουν,δεν χρειαζεται καν να αναρωτηθουν γιατι θα τα κανει 10 ευκολα. -
Λωρη πρωτη μουρη εισουν στο ελικοπτερο αλλα μας σκονισες καλα τη Κυριακη στην ειδικη .Φυσικα και εχεις δικιο πλακα σου κανω με τα μαλακισμενα που μαζευονται καθε φορα ξερες αυτους τους Κυριακατικους τους ασχετους με το θεμα
-
-
Και σίγουρα μετά από δεκάδες χρόνια που έχω κάνει αναγνωρίσεις, όπου μπορείς και να πεις δυο λόγια χωρίς πίεση, διαπίστωσα την αλητεία των τέως αλητήριων. Σήμερα ‘μουράτοι’, και λόγο ασχετοσύνης της γλώσσας τους και της αμορφωσιάς τους, το παίζουν ‘δήθεν’. Μα είναι επιλεγμένοι από πρωτοκλασάτα εργοστάσια για αυτό τον λόγο, ότι εκτός το τιμόνι, δεν θα έκαναν ούτε για κλητήρες.
Έτσι οδηγούν βαστώντας το διαβατήριο τους με τα δόντια, προς αναγνώριση πτωμάτων…..
Μα στο ακρόπολης δεν πάω για να βρω γαμπρούς για της κόρες μου!. πάω για να θαυμάσω αυτό που οι περισσότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε.
Ναι ο κερατάς έχει χέρια, είναι ‘τρέλα’ να περνάει από εμπρός σου!. μα ούτε ένα τσίπουρο δεν θα έπινα μαζί του….. μα ευχαρίστως το πίνω με τον φίλο μου Θανάση Πολύζο!!!!.....
Α. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
1)Μάστορα, θα μου επιτρέψεις μια διαφωνία μόνο σε ένα σημείο: Ο Hanninen πουθενά δεν έχει αποδειχθεί ταχύτερος των Mikkelsen, Neuville. Στα ίσα πάντα έχανε.
Όσον αφορά αυτά που λες περί VW γενικά έχεις δίκιο. Ίσως το ζήτημα 'Skoda' και ο νέος πύραυλος που λέγεται Ogier να δυσκολέψουν το 10ο περισσότερο απ' ό,τι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ίσως.2)Κάτι τελευταίο, το οποίο παρακαλώ............................................................................................................που καταδίκασαν τον Σωκράτη, να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
1)Αγαπητοτατε μου scn , επειδη δεν παρακολουθω μονον χρονους του Χαννινεν (και των αλλων φυσικα που αναφερεις ) αν εχεις προσεξει , εχει νοοτροπια Λοεμπ και επαγγελματικη συμπεριφορα τετοια που μπορει να κανει ,αυτα δηλαδη που χρειαζεται ο ΠΡΩΤΟΣ οδηγος μιας ομαδας , για να μαζευοντε οι βαθμοι , γιαυτο και το εθεσα ετσι για το 10ο του Σεμπ .
Ο μανατζερ μιας ομαδας αυτο δεν θα επεδιωκε ? οταν εχει εναν Σεμπ , ο δευτερος πρεπει να ειναι ενας γρηγορος ( και ειναι ) και πλεον τερματισακιας !- Εχεις απολυτο δικιο για το φαινομενο αυτο , και δεν δικαιολογηται παντα , τουλαχιστον απο οσους ειναι μεσα στα πραγματα και γνωριζουν καταστασεις !
Μια μεγαλη μεριδα μισει τους πρωτους επειδη (ισως και συμτωματικα προερχονταν απο πλουσιους γονεις ) και υποτιθεται αδικουνταν οι φιλοι τους πυραυλοι μεν απενταροι δε ...
Μετα ηταν κι η γνωστη δυναστια που χωρις μεγαλη ταχυτητα , στηβαζε τα πρωταθληματα και τα κυπελα ελλειψη ....αντιπαλων , ουσιαστικα , οποτε εχει καταγραφει μια ασχημη προυποθεση στα που μεταφερεται και στο wrc ακομα .....λεω τωρα
Για την Ελλαδα μιλαμε ετσι ?κι ο φιλος που στα ειπε δεν ειπε καμια υπερβολη , γιατι ακομα καποιοι ,τον εχουν χρεωμενο διαφορες αστειοτητες
Αν ολοι αυτοι παρακολουθουσαν τον Σεμπαστιαν απο τα γαλλικα περιοδικα τουλαχιστον οπως ξεκινησε πιτσιρικακος ντροπαλος , λιγομιλητος ,και απενταρος και πως εξελισωταν αναμεσα απο οδηγαρες ...... ειναι σιγουρο οτι θα τον λατρευαν , εν σχεση με καποιους βουτυροκωλους που τους εχουν ανακαλυψει μανατζαρεοι με τον γνωστο σκοπο !
- Εχεις απολυτο δικιο για το φαινομενο αυτο , και δεν δικαιολογηται παντα , τουλαχιστον απο οσους ειναι μεσα στα πραγματα και γνωριζουν καταστασεις !
-
Rally Acropolis 2012: Η αγωνιστική πλευρά