-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
χαχα τωρα ολοι ψαχνουμε να φυγουμε και συ γυρνας...κατι θα ξερεις ομως, αφου δεν την παλευες καλα κανεις...
Πολλοί το λένε, ελάχιστοι το κάνουν. Μη χαλάμε όμως το θέμα...
**Ένα παραδοσιακό ποντιακό τραγούδι λέει 'Σα ξένα είμαι Έλληνας και σην Ελλάδαν ξένος' **
Μολις ειδα αυτο το τοπικ.
θα συμφωνησω με το ποντιακο τραγουδι!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μύρισε καλοκαίρι!Eye candy παντού, ξεσκέπαστα cabrio, ξεσκέπαστα κορίτσα...!
Άρχισαν και οι μυρωδάτες μασχάλες στο tube , αλλά εντάξει, δεν μπορείς να τα έχεις όλα...
Η φωτο μου θυμισε Μαϊο 98 Λονδινο με 33-35 βαθμους,χυμα ολοι στα παρκα,οι Αγγλαρες τρελαμενοι λες και ηταν στο Φαληρακι,ζεστη ανυποφορη ομως λογω υγρασιας,και μολις μπαινει ο Ιουνιος ηρθε ο χειμωνας με βροχες και κρυο...
Δεν παλευοταν με τπτ... -
Εκατσα και διαβασα ολο το τοπικ απο την αρχη και πεθανα στο γελιο ειδικα με τις περιγραφες σου zorz για το κρυο στο σπιτι!
Τι κανετε Αγγλια, σπουδαζετε η δουλευετε?
Ζουσα 10 χρονια Αγγλια και μου λειπει!
-
Moυ είπαν πως για Οξφόρδη υπάρχουν 2 διαδρομές, μια βαρετή και μια ενδιαφέρουσα. Ξέρει κανείς ποιά είναι η δεύτερη;
-
Εγω παντως που πηγαινα Οξφορδη απο το Ρεντιγκ μια χαρα ενδιαφερουσα ηταν η διαδρομη....
Οπως και λιγο πριν το Μπαθ ειχε ωραιες στροφουλες.....
-
Εκτός από τα μπούτια θέλω να προσθέσω ότι και στα στήθη υπάρχει σαφής διαφορά υπέρ των αγγλικών. Τα οποία φαίνεται, για αντίστοιχο βέβαια μέγεθος, να αψηφούν βασικούς νόμους όπως του Νεύτωνα για τη βαρύτητα κλπ.
Τέλος πάντων χάλασε ο καιρός... το ολιγοήμερο καλοκαίρι τελείωσε!
Γενικά στο Λονδίνο το καλύτερο είναι ο Μάιος-Ιούνιος άμα σου τύχει καλός καιρός, Δηλαδή λιακάδα και μέγιστη 22-25. Παραπάνω από 27-28 η κατάσταση είναι πολύ ενοχλητική και όταν ξεπερνάει τους 30 είναι άστα να πάν. -
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Εγω παντως που πηγαινα Οξφορδη απο το Ρεντιγκ μια χαρα ενδιαφερουσα ηταν η διαδρομη....Οπως και λιγο πριν το Μπαθ ειχε ωραιες στροφουλες.....
Roger that, τα ίδια περί Bath μου είπε και ο αρχικαπετάνιος Ντρίφτερ, αύριο θα το επιχειρήσω. Το κακό είναι πως τα κωλοGPS με πάνε συνέχεια από A-roads
Έκλεισα 10ωρο βόλτας σήμερα, επιστροφή στη βάση για να ξεκουραστεί ο αρχιμούτσος και η τράτα του. Και αύριο μέρα είναι.
Αν κάποιος ψήνεται για βόλτα/συνάντηση, ας πει τπτ μπας και καταφέρουμε να βρεθούμε.
-
Τι αυτοκίνητο νοικιασες;
Δοκίμασε σε κανένα ρανταμπαουτ να το πας λίγο πατημενο να δεις πρόσφυση...
Και αν έχει και σωστή κλίση που λογικά θα έχει ακόμα καλύτερα..
Ούτε στην πίστα των Σερρών δεν έχει στην Ελλάδα τέτοια άσφαλτο...
-
Να σου πω ρε συ, στη διαδρομή που είπες, ποιόν δρόμο ακολουθείς; Φαντάζομαι όχι τον Μ4.
-
Αν θυμαμαι καλα (γιατι εχει 8 χρονια που γυρισα απο Αγγλια) ειχα παρει τον Μ4 και καποια στιγμη εστριψα προς Μπαθ. Και θυμαμαι οτι ειχε ωραιο δρομο με μετριες στροφες σχετικα στενο βεβαια με μεγαλα δεντρα που μισοσκεπαζαν τον δρομο...
Και απο Ρεντινγκ προς Οξφορδη πηγαινα απο Β δρομους και περα απο σχετικο οδηγικο ενδιαφερον ειχε και πολυ ωραια τοπια και πολυ ωραια χωριουδακια....
Μετα, πολυ ωραια εκδρομη ειναι να πας στην πατριδα του Σεξπιρ στο Στρατφορντ Απον Ειβον, στο Κεμπριτζ, στο Μποσκομπ, στο Νορθαμπτον, στο Μπραιτον κλπ κλπ Εναλλακτικα μπορεις να πας στο Μπριστολ και να περασεις απεναντι Ουαλια και εκει θα βρεις απειρους δρομους με στροφες....
Οπως καταλαβαινεις, πριν απο 8 χρονια, τετοια περιοδο αμεσως μετα την εξεταστικη νοικιαζα αυτοκινητο καθε πσκ και εκανα εκδρομες σε ολη τη νοτια Αγγλια....
Ειχα παρει σχεδον ολα τα μικρα και μικρομεσαια νοικιαρικα της Αγγλιας.....
-
Tελικά πήρα A4 μεταξύ Newbury και Chippenham και μετά B και C μέχρι το Bristol. Από κει μάζεψα έναν φίλο μου και πήγαμε Bath. Όντως, πέτυχα δρόμο όπως τον περιγράφεις. Ξεσάλωσα πάλι Εισέπραξα και ένα κωλοδάχτυλο από έναν μπάρμπα καθώς μπήκα αέρα πατέρα (εντός λωρίδας πάντα) με το τούρμπο να λυσσομανάει και τρόμαξε ο καημένος βλέποντας το πλοίο να του γεμίζει τον ορίζοντα. Πρέπει να το έχω και σε βίντεο, θα ανέβει κάποια στιγμή.
-
Nai apo M4 gia Bath exei wraio dromo me strofes kai to Bath aksizei na to episkefteis an den exeis hdh.
Epishs wraia diadromh einai apo Bath pros Yeovil kai epishs pio konta sou apo Newbury-Basingstoke mesw A339.
Ton teleytaio ton ekana ka8e mera phgainoerxomenos douleia me to xiliari AX pou eixa kai an katafernes na krathseis kekthmenh taxhthta (45 aloga eixe to kakomoiro) stis strofes den yphrxe kati pio grhgoro
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εισέπραξα και ένα κωλοδάχτυλοBallocks. The two finger salute θα εισέπραξες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει να το έχω και σε βίντεο, θα ανέβει κάποια στιγμή.να το βαλεις στα ΖΩΑ ΖΩΑ... οχι για σένα, για τον αλλο που τρόμαξε... Δλδ τι τρομάζεις ρε ζώο... αφου βλεπεις... ο drdino πισω απο το τιμονι! NO PROBLEM ΛΕΜΕ...
-
God save the

-
God save the queen! Στολίσατε;
Ζορζ, σήμερα ήμουν στα μέρη σου
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Να την χαιρεστε βρε!
Πέρασαν τα χρόνια και άσπρισε! Την θυμάμαι νεότερη, με καστανά μαλλιά να οδηγάει ένα μαυρο Mini cabrio (πρώτης γενιάς)!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μύρισε καλοκαίρι!Bollocks! Άλλη φορά δεν μιλάω, μέσα σε 5 μέρες έχει ρίξει ήδη **20mm **βροχής...
Γενικά στο Λονδίνο το καλύτερο είναι ο Μάιος-Ιούνιος άμα σου τύχει καλός καιρός, Δηλαδή λιακάδα και μέγιστη 22-25. Παραπάνω από 27-28 η κατάσταση είναι πολύ ενοχλητική και όταν ξεπερνάει τους 30 είναι άστα να πάν.
28 βαθμοί είναι η ιδανική θερμοκρασία, την έχουν άλλωστε υμνήσεικαι οι μεγάλοι ποιητές!
Roger that, τα ίδια περί Bath μου είπε και ο αρχικαπετάνιος Ντρίφτερ, αύριο θα το επιχειρήσω. Το κακό είναι πως τα κωλοGPS με πάνε συνέχεια από A-roads
Δεν έχει όψιον αποφυγής συγκεκριμένων τύπων δρόμων; BTW, ρίξε μια ματιά σε αυτό, το έχω βάλει ήδη στη κινεζιά μου.
Δοκίμασε σε κανένα ρανταμπαουτ να το πας λίγο πατημενο να δεις πρόσφυση...
Αυτοί είναι δρόμοι μάγκα μου! Μπαίνουν οι ντελιβεράδες μέσα με τα Innova και ξύνουν σαν το Rossi!
God save the queen! Στολίσατε;
Ζορζ, σήμερα ήμουν στα μέρη σου
Για ΠΜ...
Ευτυχώς που τέλειωσε το πανηγύρι γιατί μας τα έκαναν brioche με τη jubilee-mania...

Ωραία φάση τη Κυριακή στο ποτάμι πάντως. Ποιός θα τα πληρώσει όλα αυτά όμως;
Χτες πήγα για δουλειά στο Hythe (κοντά στο Folkestone) και μετά σε ένα μέρος κοντά στο Ashford.

Ωραίο μέρος, μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεση μου για φωτογραφίες, αλλά δεν μπορείς ακριβώς να αφήσεις το γάμο και να πάς για πουρνάρια... Έχω βάλει πινέζα όμως στο χάρτη για να ξαναπάω.
I need a fecking bike, dammit!
Απορία: το κάστρο Leeds γιατί δεν είναι κοντά στο Leeds? Είναι σαν το κάστρο Λάρισα στο Άργος;
Απάντηση: υπάρχει κι άλλο Leeds εκεί κοντά -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
I need a fecking bike, dammit!Father Ted εεε, classic! Πέθανε νωρίς ο καημένος, στα 46 του μάλλον από έμφραγμα...
To τραγούδι μια χαρά τα λέει αλλά αναφέρεται στο Μονακό! 28 βαθμοί στο Λονδίνο δεν είναι ευχάριστα, μέχρι 24-25.
Αλλά όντως ο καιρός τις τελευταίες μέρες.....Το θέαμα και η ατμόσφαιρα μπορεί να ήταν ωραία στο ποτάμι αλλά όποιος πήγε πρέπει να ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τη βροχή... ζήτω η τηλεόραση.
Η συναυλία πάλι πρέπει να ήταν καλή φάση να είσαι εκεί αλλά και πάλι η τηλεόραση το κάλυπτε ικανοποιητικά. Και pause παρακαλώ λόγω ψηφιακής για να αλλάξει κανείς την πάνα της κόρης του με ηρεμία κλπ...
Το καλό με την τηλεόραση είναι ότι ακούς όλα τα σχόλια είτε χιουμοριστικά [πχ η διπλοπαρκαρισμένη ΡολςΡοϋς με πινακίδες HRH1 (=η βασιλική της υψηλότητα 1=της βασίλισσας) να το κουνήσει γιατί κλείνει τον Έλτον (Τζων)] είτε ενημερωτικά. Γενικά οι σχολιασμοί δεν έχουν καμία σχέση με όσα ξέρουμε από Ελλάδα σε αντίστοιχες καταστάσεις, ο παρουσιαστής είναι πραγματικά μελετημένος.
Όχι ότι δεν θα ήθελα να πάω αλλά όσα δε φτάνει η αλεπού (λόγω κόρης) τα κάνει κρεμαστάρια...
Κατάφερα να γλυτώσω τις αηδίες αλλά μου έφεραν ωραίο μεταλλικό κουτάκι κουλουρακίων με σημαίες, σύμβολα κλπ.... Τα βρίσκω χρήσιμα τα μεταλλικά κουτιά από μπισκότα! -
[quote='zorz'
Ωραία φάση τη Κυριακή στο ποτάμι πάντως. Ποιός θα τα πληρώσει;[/quote]
Οι άλλοι
http://www.channel4.com/news/who-pays-for-the-diamond-jubilee
Αγγλία. Συναντήσεις και διάφορα προβλήματα