-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα γίνεται 2 φορές, τη 2η φορά με τη 'σωστή' διεύθυνσηΤην κανουν και γυρνωντας προς Αττικη ε; Σωστα
Ειχα μεινει στο οτι ειναι αναποδα στο πηγαινε και στο οτι θα ειναι λουπαρισμενο το σκελος της Παρασκευης ενω δεν ειναι. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μα γίνεται 2 φορές, τη 2η φορά με τη 'σωστή' διεύθυνση
Την κανουν και γυρνωντας προς Αττικη ε; Σωστα
Ειχα μεινει στο οτι ειναι αναποδα στο πηγαινε και στο οτι θα ειναι λουπαρισμενο το σκελος της Παρασκευης ενω δεν ειναι.Μην ανησυχεις Βασιλη εμεις θα δουμε τις ανηφορικες φουρκετες παντως...
-
To πρώτο μέρος (start >>>>> 8,6km) του Video Road Book για την Ε.Δ. Ελικώνας!!!
Υ.Γ.το 2ο μέρος (8,6km>>>>>finish) το πολύ μέχρι αύριο θα είναι on air.Ελπίζω να βρείτε ένα καλό σημείο....
'Ψ'ηνονται' και τα video Ε.Δ. Ελικώνας Part 2 και Ε.Δ. Θήβα
-
Γνωριζει καποιος αν και ποτε θα κυκλοφορησει το προγραμμα του αγωνα?
-
Ο χρήστης trifon έγραψε:
Γνωριζει καποιος αν και ποτε θα κυκλοφορησει το προγραμμα του αγωνα?Λογικα την τρεχουσα εβδομαδα.
Δεν κρατιεσαι απο την κ@υλ@ εεεεεεε ?????? -
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Υ.Γ.το 2ο μέρος (8,6km>>>>>finish) το πολύ μέχρι αύριο θα είναι on air.Ελπίζω να βρείτε ένα καλό σημείο....
Φιλε, δεν αναβες τα φωτα? Δεν φαινεται ο δρομος γιατι ο καιρος ειναι μουντος.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
δεν καταλαβες δεν ειπε οτι τον ψηφισε ειπε οτι σαν πρωτη σκεψη τουρθε ο στεφανης οσο αφορα τον λογο αναγνωρισιμοτητας του δεν διαφωνω και στην τελικη μαζι σου ειμαστε ρε λωρη
Ναι βρε παιδια.
Δεν αρπαχτηκα με κανεναν, απλα μια σκεψη μου εξωτερικευσα.
Δικαιωμα του καθενος να εχει τις συμπαθιες του.
Ποτε δεν θα προσπαθουσα να πεισω κοσμο να με ψηφισει.
Τι θα κερδιζα αλλωστε ?
Φημη ? (δεν μου λειπει)
Χρηματα ? (τετοια υπαρχουν οπως ειπε και ο ΓΑΠ).
Κουβεντα να γινεται.Φιλικα,
'el-em'
Λωρη στην εριξα !!!
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Φιλε, δεν αναβες τα φωτα? Δεν φαινεται ο δρομος γιατι ο καιρος ειναι μουντος.
Δυστυχώς πέσαμε σε βροχερή μέρα και σε συναρτηση με τα δέντρα είχε όντως πιο σκοτεινο αποτέλεσμα από οσο θελαμε. Επίσης το video που τράβηξαμε εχει αρκετη διαφορα σε φωτεινότητα με αυτο που βλεπεις στο youtube. Ισως λογω επεξεργασιας του youtube. Παντως οπως και να εχει, η ειδικη διακρίνεται αν ειναι γρηγορη, θεαματικη ( και που) ή οχι. Οπως επίσης και αν αξιζει να κατσεις σε καποιο σημειο ή γενικα να πας να την παρακολουθησεις. anyway.... ισως ανεβει καποιος άλλος στον Ελικώνα και κανει 20 Km και να πεσει και σε λιακαδα.
-
Ο χρήστης trifon έγραψε:
Γνωριζει καποιος αν και ποτε θα κυκλοφορησει το προγραμμα του αγωνα?Ελα παμεεεεε.......
http://www.acropolisrally.gr/GR/2012/sp ... o-ss-2012/
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
δεν καταλαβες δεν ειπε οτι τον ψηφισε ειπε οτι σαν πρωτη σκεψη τουρθε ο στεφανης οσο αφορα τον λογο αναγνωρισιμοτητας του δεν διαφωνω και στην τελικη μαζι σου ειμαστε ρε λωρη
Ναι βρε παιδια.
Δεν αρπαχτηκα με κανεναν, απλα μια σκεψη μου εξωτερικευσα.
Δικαιωμα του καθενος να εχει τις συμπαθιες του.
Ποτε δεν θα προσπαθουσα να πεισω κοσμο να με ψηφισει.
Τι θα κερδιζα αλλωστε ?
Φημη ? (δεν μου λειπει)
Χρηματα ? (τετοια υπαρχουν οπως ειπε και ο ΓΑΠ).
Κουβεντα να γινεται.Φιλικα,
'el-em'
Λωρη στην εριξα !!!
Να εισαι καλα φιλε.
Φιλικα,
'el-em'
-
Η βραδινή Κινέτα την Πέμπτη θα γίνει τελικά; Είχα διαβάσει ότι θα έβγαινε εκτός αλλά στον οδηγό τη βλέπω.
-
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος ποιά είναι η πιο κοντινή κοπάνα για το πηδημα στη Θήβα ??
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος ποιά είναι η πιο κοντινή κοπάνα για το πηδημα στη Θήβα ??Μιας και το πηδημα ηταν (ειναι;) στο 1.47 η πιο κοντινη προσβαση ειναι η 1.Μπες στο σαιτ του αγωνα και βρες στις οδηγιες για τους θεατες τις προσβασεις .
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Η βραδινή Κινέτα την Πέμπτη θα γίνει τελικά; Είχα διαβάσει ότι θα έβγαινε εκτός αλλά στον οδηγό τη βλέπω.Ματαιωθηκε η βραδυνη και εγινε απογευμα Πεμπτης στις 18.28........
-
Φετος σκεφτομαι να παω τερματισμο βωξιτες για το κατηφορικο κομματι.
Απο οτι καταλαβα θα παω απο την απλη αντιθετα στη ροη του αγωνα.
Δεν εχω ξαναπαει, πιστευετε ειναι ευκολη η προσβαση? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Φετος σκεφτομαι να παω τερματισμο βωξιτες για το κατηφορικο κομματι.
Απο οτι καταλαβα θα παω απο την απλη αντιθετα στη ροη του αγωνα.
Δεν εχω ξαναπαει, πιστευετε ειναι ευκολη η προσβαση?Δεν μπορεις να πας απο την απλη αναποδα γιατι θα ειναι κλεισμενη απο την αστυνομια.
Προκειται για εναν πολυ στενο δρομο και δεν χωρανε δυο αυτοκινητα.
Κανε καποια αλλη επιλογη.Φιλικα,
'el-em'
Eχεις P.M.
-
Σαν καινούριος θεατής του Rally Acropolis (πέρυσι πήγα σε μία μόνο ειδική στα Πίσια) σκέφτομαι φέτος να πάω την Παρασκευή το Πρωί στη Θήβα στο πεδίο βολής. 8:30 ξεκινάει οπότε δεν πιστεύω να έχει πολύ κόσμο. Το μετά δεν ξέρω. Που αξίζει να πάω; Έχετε να προτείνεται κάτι οι παλαιότεροι και με περισσότερη εμπειρία;
-
Ο χρήστης TeoNOKIA έγραψε:
Σαν καινούριος θεατής του Rally Acropolis (πέρυσι πήγα σε μία μόνο ειδική στα Πίσια) σκέφτομαι φέτος να πάω την Παρασκευή το Πρωί στη Θήβα στο πεδίο βολής. 8:30 ξεκινάει οπότε δεν πιστεύω να έχει πολύ κόσμο. Το μετά δεν ξέρω. Που αξίζει να πάω; Έχετε να προτείνεται κάτι οι παλαιότεροι και με περισσότερη εμπειρία;Συνηθως το πεδιο βολης ειναι το πιο ευκολα προσβασιμο σημειο του αγωνα οποτε ενας ψιλοχαμος παιζει ( ιδιως στο παρκινγκ) αλλα λογω της μεγαλης απλας που υπαρχει ολοι βολευονται......
Για μετα,αν κατσεις να τους δεις ολους στη Θηβα , ανετα μπορεις να πας Δροσοχωρι ( υπαρχει κοπανα ΜΕΣΑ απο το χωριο οπως και δεντρα για σκια μιας και θα'ναι μεσημερι),η Ελικωνας η το πιο ευκολο Θηβα...
Αν αντεχεις το περπατημα στον ηλιο η η ΕΜΥ εχει πει για συνεφια τοτε Βωξιτες αρχη .Εκει που ολοι οι παλαιοι θεατες του Ακροπολις εστω και μια φορα εχουν δωσει το παρον.... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σαν καινούριος θεατής του Rally Acropolis (πέρυσι πήγα σε μία μόνο ειδική στα Πίσια) σκέφτομαι φέτος να πάω την Παρασκευή το Πρωί στη Θήβα στο πεδίο βολής. 8:30 ξεκινάει οπότε δεν πιστεύω να έχει πολύ κόσμο. Το μετά δεν ξέρω. Που αξίζει να πάω; Έχετε να προτείνεται κάτι οι παλαιότεροι και με περισσότερη εμπειρία;
Συνηθως το πεδιο βολης ειναι το πιο ευκολα προσβασιμο σημειο του αγωνα οποτε ενας ψιλοχαμος παιζει ( ιδιως στο παρκινγκ) αλλα λογω της μεγαλης απλας που υπαρχει ολοι βολευονται......
....
Υπάρχει μια σχετική σημείωση στην συγκεκριμένη πρόσβαση οτι τα αυτοκίνητα των θεατών ΔΕΝ μπορούν να απλωθούν στον χώρο, αλλά θα παραμείνουν σε συγκεκριμένη περιοχή.
Ισως λόγοι ασφαλείας το επιβάλουν, αλλά να μην μπορείς να πλησιάσεις σε σκιά κατά την αναμονή (την δεύτερη φορά κυρίως ) θα πρέπει να ληφτεί υπ'οψιν με τις θερμοκρασίες που συνήθως επικρατούν. -
Γιωργη ειχα στο μυαλο μου την προσβαση 5Β που παρκαρεις 'δυτικα' του πεδιου βολης οπου και δεν υπαρχει απαγορευση.....αλλα και κει μακαριοι οι πρωτοι.....
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.