-
Μια και δεν το ανέφερε κάποιος άλλος...
55 συμμετοχές (+12 από πέρισι )
17 WRC, 14 'εργοστασιακά': Citroen-Ford 1-Ford 2-Mini Portugal-Al Attiyah-Ostberg-Neuville-H.Solberg-Prokop
2 S2000 (Ogier + Mikkelsen ) + 1 o Αραβας που είχε αρρωστήσει πέρισι
10 Production
11 Νηπιαγωγείο
7 ΕλληνεςNot bad!
-
17 WRC, 14 'εργοστασιακά': Citroen-Ford 1-Ford 2-Mini Portugal-Al Attiyah-Ostberg-Neuville-H.Solberg-Prokop
10 Production
11 Νηπιαγωγείο
7 ΕλληνεςNot bad!
-
10 Production
11 Νηπιαγωγείο
7 ΕλληνεςNot bad!
-
Φτασαμε να λεμε 55 συμμετοχες οτι ειναι not bad!
Αντε να δουμε, θα εχει ενδιαφερον αν δεν βγουν τα Ford εξω απο την πρωτη μερα παλι. -
για να δουμε τι θα κανει φετος ο petter (solberg)
-
Ο χρήστης georgelam έγραψε:
για να δουμε τι θα κανει φετος ο petter (solberg)Αν εγκαταλειψουν οι Σιτροενακιδες και δεν στουκαρει πανω σε καμια πετρα η κανα αλλο αυτοκινητο θα'ρθει ........δευτερος.
Χωρις πλακα τωρα μακαρι να εχουμε 1-2 Φορντ μπας κλεισουν την ψαλιδα και ΙΣΩΣ μπορεσουν να παρουν των κατασκευαστων ετσι και η εταιρεια να συνεχισει και του χρονου.
-
Entry List Guide: http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=2116
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Entry List Guide: http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=2116 -
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Entry List Guide: http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=2116Τόλη φαντάζομαι πιο πολύ θα χαρεί ο Πουρναράκης,αν είναι αυτός εκφωνητής στην εκκίνηση!!
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Entry List Guide: http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=2116
Τόλη φαντάζομαι πιο πολύ θα χαρεί ο Πουρναράκης,αν είναι αυτός εκφωνητής στην εκκίνηση!!
Οι περσινοί εκφωνητές αποδείχθηκε πως δεν γνωριζαν οτι αυτο που τους εδωσαν να διαβάσουν ηταν copy-paste δικο μας. Ανακαλεσαν στην επομενη εκπομπη και ενημέρωσαν πως ηταν απο το χωματινος.γρ. Δεν θέλω να πιστεύω πως θα επαναληφθεί και φέτος. Αλλα αυτά δεν αφορουν τους φιλους του φορουμ, ας μεινουμε στην ουσία.
-
Ημουνα με αυτον... εδω και 3 εβδομαδες
52** ALKUWARI Abdulaziz - ARENA Nicola (QAT/ITA)
MINI John Cooper Works WRC
Ο 31χρονος οδηγός ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 συμμετέχοντας με ένα Lancer έκτης γενιάς στο Ράλλυ Κατάρ, όπου τερμάτισε τέταρτος. Αναδείχθηκε πρωταθλητής στη χώρα του δύο φορές (2010,2011), ενώ φέτος κυνηγάει τον τίτλο του πρωταθλητή Μέσης Ανατολής οδηγώντας ένα Mini John Cooper Works S2000 1.6T. Το ντεμπούτο του στο WRC θα γίνει στον αγώνα της χώρας μας, όπου στόχος του είναι ο τερματισμός και η απόκτηση εμπειριών. **Και μου ελεγε ποσο ενθουσιασμενος ηταν που θα τρεξει στο δικο μας αγωνα... ελπιζω να παει καλα.. θα εχει τουρκικη ομαδα μηχανικων για την υποστηριξη του στον αγωνα.
εχει τρεξει και στην Κυπρο...
-
-
Αρχίσαμεεεεε....
1 LOEB Sébastien – ELENA Daniel CITROEN DS3 WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές είναι σχετικά σκληρές, με πολλές πέτρες. Το έδαφος είναι στεγνό, ενώ οι πολλές πέτρες μπορούν να εμφανιστούν στο δρόμο. Θα είναι δύσκολος αγώνας για τα ελαστικά, από ότι έχω δει μέχρι στιγμής.
2 HIRVONEN Mikko – LEHTINEN Jarmo CITROEN DS3 WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές δείχνουν ΟΚ. Είναι σχετικά σκληρές σε κάποια σημεία, αλλά αυτό δεν αποτελεί κάτι νέο για την Ελλάδα. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να αναφέρω.
3 LATVALA Jari-Matti – ANTTILA Miikka FORD Fiesta RS WRC
Το χέρι μου είναι σε καλή κατάσταση. Το πρόγραμμα αποκατάστασής μου πριν από τον αγώνα ήταν πολύ σφικτό. Θα πονάει αρκετά, ειδικά αν υπάρχουν πολλοί κραδασμοί. Οι Ειδικές Διαδρομές είναι καλές.
4 SOLBERG Petter – PATTERSON Chris FORD Fiesta RS WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές είναι ωραίες. Η δεύτερη (Νέα Πίσια) είναι πολύ βραχώδης μέχρι τον τερματισμό. Αλλά γενικά οι διαδρομές είναι καλές. Ο αγώνας αναμένεται φανταστικός.
5 TANAK Ott – SIKK Kuldar FORD Fiesta RS WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές είναι ΟΚ. Το έδαφος είναι αρκετά μαλακό και όχι ιδιαίτερα σκληρό ως τώρα.
6 NOVIKOV Evgeny – GIRAUDET Denis FORD Fiesta RS WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές είναι καλές, ως συνήθως. Η κατάστασή τους είναι σχεδόν ίδια με την περσινή.
7 AL ATTIYAH Nasser – BERNACCHINI Giovanni CITROEN DS3 WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές είναι καλές. Είναι ένας σκληρός αγώνας και διόλου εύκολος. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ.
8 NEUVILLE Thierry – GILSOUL Nicolas CITROEN DS3 WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές δεν είναι τόσο κακές. Ορισμένες φαίνονται πάντως πολύ σκληρές. Αν έχουμε καλές σημειώσεις, τότε θα το διασκεδάσουμε.
9 OLIVEIRA Daniel Rolim – MAGALHAES Carlos FORD Fiesta RS WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές είναι καλές, ενώ το έδαφος είναι αντίστοιχο με πέρυσι. Είναι βέβαια πολύ στεγνό, αφού δεν έβρεξε πολύ φέτος.
10 OSTBERG Mads – ANDERSSON Jonas FORD Fiesta RS WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές φαίνονται σκληρές, κάτι φυσιολογικό. Υπάρχουν αρκετές πέτρες στο δρόμο. Αλλά αυτή είναι η Ελλάδα, έτσι πρέπει να είναι οι διαδρομές.
12 ARAUJO Armindo – RAMALHO Miguel MINI John Cooper Works WRC
Οι Ειδικές Διαδρομές είναι πολύ σκληρές. Ο αγώνας θα είναι σκληρός για ελαστικά και αναρτήσεις. Αλλά αυτός είναι ο αγώνας της Ελλάδας.
14 NOBRE Paulo – PAULA Edu MINI John Cooper Works WRC
Ήμουν εδώ και πέρυσι, οπότε δεν εκπλήσσομαι από τις Ειδικές Διαδρομές. Νομίζω ότι είναι ο σκληρότερος αγώνας της χρονιάς. Θα μπορούσα να τον συγκρίνω μόνο με αυτόν της Αργεντινής. Οι Ειδικές Διαδρομές έχουν πολλές πέτρες, οπότε κάποιες φορές πρέπει να πατάς το γκάζι και με το μυαλό σου.
21 PROKOP Martin – HRUZA Zdenek FORD Fiesta RS WRC
Δύσκολες Ειδικές Διαδρομές, αλλά γνωστές. Μόνο η δεύτερη Ειδική Διαδρομή που κάναμε είναι σε αντίθετη κατεύθυνση. Μου αρέσει ο αγώνας.
22 OGIER Sébastien – INGRASSIA Julien SKODA Fabia S2000
Οι Ειδικές Διαδρομές είναι ΟΚ. Ο τερματισμός της ΕΔ2 (Αγία Μαρίνα) είναι παράξενη, αφού ο τερματισμός της είναι πολύ απότομος, αλλά την έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν, οπότε όλα καλά.
23 MIKKELSEN Andreas – FLOENE Ola SKODA Fabia S2000
Οι Ειδικές Διαδρομές δείχνουν πολύ καλές. Ο αγώνας μου θυμίζει αυτόν της Κύπρου. Οι διαδρομές είναι πολύ καλές, ενώ υπάρχουν πολλά τυφλά σημεία, όπου απαιτούνται καλές σημειώσεις.
200 ABBRING Kevin – MICLOTTE Frederic SKODA Fabia S2000
Οι Ειδικές Διαδρομές είναι καλές. Είναι αρκετά γρήγορες, ενώ κάποιες φορές είναι πολύ στενές. Ο επόμενος αγώνας που θα συμμετάσχω θα είναι το Ράλλυ Φινλανδίας, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να συμμετείχα στον αγώνα εδώ.
Αναγνωρίσεις και η VW με τα Golfάκια....ετοιμάζονται για του χρόνου
http://www.autoblog.gr/2012/05/21/rally ... s-1-imera/
-
Με το Golf o Ogier δεν είναι;
edit: O Ogier είναι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αναγνωρίσεις και η VW με τα Golfάκια....ετοιμάζονται για του χρόνου
http://www.autoblog.gr/2012/05/21/rally ... s-1-imera/
Ο Χριστος και η Παναγια.........
-
Στην qualifying stage εχουμε αποτελεσμα:
Solberg, Latvala, Loeb, Novikov, Hirvonen, Ostberg, Prokop, Al-Attiyah
Δειχνουν δυνατα τα Ford -
η σειρα εκκινησης των ρ1 οδηγων:
- P. Nobre
- A. Araujo
- M. Oliveira
- N. Al-Attiyah
- M. Prokop
- O. Tanak
- M. Ostberg
- T. Neuville
- M. Hirvonen
- E. Novikov
- S. Loeb
- J. Latvala
- P. Solberg
-
Γιατι δεν τα γραφεις στο Ραλλυ Ακροπολις;
-
Μια δυο παρατηρήσεις από QF για όσους δεν κατάφεραν να πάνε
Καιρός, όπως τα 'πρόβλεψα' χτες
Βροχή από πάνω (στο μεγαλύτερο κομμάτι) σκόνη από κάτω και το μείγμα αυτών λάσπη στα ρούχαΘεατές, εμφανώς λιγότεροι από άλλες χρονιές...
Θέαμα, ευτυχώς που υπάρχει και ο Solberg και κάποιοι πολύ λίγοι ακόμα και θυμόμαστε ότι τα αυτοκίνητα ραλλυ στρίβουν από πρίν την στροφή.
Εν κατακλείδει
Δεν υπάρχουν σολίστες ανάλογοι του παρελθόντος και σε ποιότητα και σε ποσότητα
καιΥποκλίνομαι στο ταλέντο του μελλοντικού παγκόσμιου πρωταθλητή που λέγεται:
Sebastien Ogier!
Κάνανε μεγάλο λάθος όσοι δεν έκατσαν να τον δουν (πέρασε πολύ αργά σε σχέση με τους παγκόσμιους)Καλό αγώνα σε όλους!
Edit
Τα αυτοκίνητα κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο φέτος από πέρυσι, πολύ θετικό αυτό! -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Γιατι δεν τα γραφεις στο Ραλλυ Ακροπολις;που να τα βαλω στην αγωνιστικη πλευρα?
Rally Acropolis 2012: Η αγωνιστική πλευρά