-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σχετικά με τον Lewis.Τι έγινε? Το λάθος ηταν ανθρωπινο. Αυτος που εβαζε τη βενζινη ειχε γυρισει την αντλια κατα λαθος στο drain αντι για fill οποτε ΕΒΓΑΖΕ βενζινη. Οταν το ανακαλυψε το γυρισε παλι, αλλα επειδη επρεπε να τον στείλουν έξω μη χάσει τον τελευταίο γύρο, βιαστηκαν και η ομάδα έβαλε για 5 δευτερόλεπτα λιγότερα καύσιμα στο ρεζερβουάρ. Τελικα πέρασε 20 δευτερόλεπτα πριν πέσει η σημαια. Αν περίμεναν όσο έπρεπε θα προλάβαιναν.
Ο DC λέει ότι ένας γύρος βενζίνης είναι περίπου ένα δέκατο κι ο κάθε γύρος είναι 2,5λτ.
Αυστηρή η ποινή κατα τη γνώμη μου. Θα μπορούσαν να του ακύρωναν αυτο το γύρο και να ξεκινούσε 6ος.
Btw στη Βαρκελώνη πριν κανα 3ωρο έριξε τρελή μπόρα!
οπότε 'ξεπλύθηκε' οσο λάστιχο είχε στρωθεί, οπότε λιγότερη πρόσφυση και μεγαλυτερη φθορά ελαστικών. Πάντως ελπίζω να ξαναβρέξει στον αγώνα γιατί αλλιώς δε βλέπω το Button να κανει κατι ιδιαίτερο, παρολο που έχει ενα σετ soft και 2 hard φρέσκα.
-
Κλασσικό εμετικό section....
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κλασσικό εμετικό section....τι εννοείς;
-
Μαλλον οτι πολλοι δεν γραφουν χρονους στο Q3 ή και προτιμουν να μην μπουν σε αυτο.
-
Αν εγινε αυτο που περιγραφει ο Νικος τοτε αυτη η McLaren φετος ειναι ανεκδοτο...Μια τα μπουλονια, μια τα καυσιμα...
Παντως, αν και δεν τους παω, νομιζω οτι το παρακανανε με την τιμωρια..
Ποσο καιρο ειχαμε να δουμε κοκκινο μονοθεσιο στην πρωτη σειρα?
-
Εκ των συφραζομενων εδω ( και ειδικά του υπογραμμισμενου)
Both Hamilton and his team were subsequently called before the stewards to explain why he had not been able to return his car to the pits under its own power as prescribed in article 6.6.2 of the FIA’s Technical Regulations.
-
ο ουρανός στη Βαρκελώνη πριν περιπου 45 λεπτα: http://twitter.com/#!/Lotus_F1Team/stat ... 52/photo/1
EDIT: Από @NobleF1: Blue skies over Barcelona city centre, but darker clouds as we get near the track. Unpredictable weather for an unpredictable race
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Σχετικά με τον Lewis.
Τι έγινε? Το λάθος ηταν ανθρωπινο. Αυτος που εβαζε τη βενζινη ειχε γυρισει την αντλια κατα λαθος στο drain αντι για fill οποτε ΕΒΓΑΖΕ βενζινη. Οταν το ανακαλυψε το γυρισε παλι, αλλα επειδη επρεπε να τον στείλουν έξω μη χάσει τον τελευταίο γύρο, βιαστηκαν και η ομάδα έβαλε για 5 δευτερόλεπτα λιγότερα καύσιμα στο ρεζερβουάρ. Τελικα πέρασε 20 δευτερόλεπτα πριν πέσει η σημαια. Αν περίμεναν όσο έπρεπε θα προλάβαιναν.
Ο DC λέει ότι ένας γύρος βενζίνης είναι περίπου ένα δέκατο κι ο κάθε γύρος είναι 2,5λτ.
Αυστηρή η ποινή κατα τη γνώμη μου. Θα μπορούσαν να του ακύρωναν αυτο το γύρο και να ξεκινούσε 6ος.
οπότε 'ξεπλύθηκε' οσο λάστιχο είχε στρωθεί, οπότε λιγότερη πρόσφυση και μεγαλυτερη φθορά ελαστικών. Πάντως ελπίζω να ξαναβρέξει στον αγώνα γιατί αλλιώς δε βλέπω το Button να κανει κατι ιδιαίτερο, παρολο που έχει ενα σετ soft και 2 hard φρέσκα.
Στρώνεται γόμα και από τα supporting events.
To θέμα είναι αν η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη κι άρα πως θα δουλέψουν τα λάστιχα.
Αν εγινε αυτο που περιγραφει ο Νικος τοτε αυτη η McLaren φετος ειναι ανεκδοτο...Μια τα μπουλονια, μια τα καυσιμα...
Αυτό έγινε.
Το διάβασα στο James Allen F1 που το είπε ο Gary Anderson:
How did it happen? My BBC colleague Gary Anderson saw the refuelling and said this, “The fuel rig guy put the rig on, but he had the handle set to drain fuel. He discovered his mistake and switched it to put fuel in the car. But as a result he didn’t put as much fuel in it as he should have. He (Hamilton) went across the start-finish line 20 seconds before the chequered flag but if they had sat in the garage for three or four more seconds to get more fuel in, they still would have had time to cross the line and complete another flying lap. Sometimes I don’t think McLaren think on their feet.
http://www.jamesallenonf1.com/2012/05/h ... ualifying/
-
http://t.co/Aq4IUqmV
γέμισε συννεφα ο ουρανός -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σχετικά με τον Lewis.
Τι έγινε? Το λάθος ηταν ανθρωπινο. Αυτος που εβαζε τη βενζινη ειχε γυρισει την αντλια κατα λαθος στο drain αντι για fill οποτε ΕΒΓΑΖΕ βενζινη. Οταν το ανακαλυψε το γυρισε παλι, αλλα επειδη επρεπε να τον στείλουν έξω μη χάσει τον τελευταίο γύρο, βιαστηκαν και η ομάδα έβαλε για 5 δευτερόλεπτα λιγότερα καύσιμα στο ρεζερβουάρ. Τελικα πέρασε 20 δευτερόλεπτα πριν πέσει η σημαια. Αν περίμεναν όσο έπρεπε θα προλάβαιναν.
Στρώνεται γόμα και από τα supporting events.
To θέμα είναι αν η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη κι άρα πως θα δουλέψουν τα λάστιχα.
Αυτό έγινε.
... αυτό αυτοί είπαν ότι έγινε στο δικό τους μονοθέσιο μεσα στα πιτς τους από τον μηχανικό τους
Εγω ιστορίες για 'παρθενιες' απο την Ferrari και την McLaren δεν πιστευω ( και όπως είδατε ανέφερα 1η την ομαδα που υποστηρίζω )
-
Δε ξέρω, πάντως αυτό λένε ότι έγινε. Μπορεί να το έκαναν επίτηδες για να πάρουν τη pole αλλά ό,τι κι αν έγινε λάθος ήταν γιατί έπεσαν έξω στους υπολογισμούς τους καθώς γνωρίζουν τους κανονισμούς.
Ο καιρός στη Βαρκελώνη έχει αλλάξει, συννεφιά πολύ, και χαμηλή θερμοκρασία πίστας.
Πιστεύω ότι θα δούμε εκπληκτικό αγώνα.
-
o Σειτανιδης στο twitter του λεει πως βρέχει 20 μίλια μακριά από την πίστα.
-
Ποιά ήταν η τελευταία χρονιά που είδαμε βρεγμένο αγώνα στη Βαρκελώνη;
1996;
Το 2001 νομίζω είχε λίγη συννεφιά και αν. -
Οι μετεωρολόγοι αναφέρουν για μεγάλη πιθανότητα βροχής προς το τέλος του αγώνα.
Μην πάτε για μπάνιο!
Προβλέπεται μεγάλος αγώνας...
-
Τι μπανιο ρε! Εδω ο Μαλδοναδο ειναι στην πολ. Μιλαμε για επικες πιθανοτητες να γκρεμιστει κανας φουρνος την ωρα που περναμε απο διπλα. Εγω δεν βγαινω απο εδω μεσα σημερα!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Αυτος που εβαζε τη βενζινη ειχε γυρισει την αντλια κατα λαθος στο drain αντι για fill οποτε ΕΒΓΑΖΕ βενζινη. Οταν το ανακαλυψε το γυρισε παλι...
... αυτό αυτοί είπαν ότι έγινε στο δικό τους μονοθέσιο μεσα στα πιτς τους από τον μηχανικό τους
Εγω ιστορίες για 'παρθενιες' απο την Ferrari και την McLaren δεν πιστευω ( και όπως είδατε ανέφερα 1η την ομαδα που υποστηρίζω )
Ακριβώς.
Μα και βάσει λογικής, με τις ταχύτητες που βάζουν-βγάζουν καύσιμο, το 'κάποια στιγμή ανακάλυψε το λάθος και το γύρισε στο fill' μου μοιάζει διαστημικό ανέκδοτο... πρέπει να 'ταν η στιγμή που πλέον άδειαζε αέρα απ' την κοιλιά της McL.
Και πόσο χρόνο δηλ. ήθελε να γιομίσει 7-8 λίτρα δηλαδή;; Άσε ρε ..filler να πούμε! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να πούμε και χρόνια πολλά στον Whitmars...Χρόνια πολλά Martin...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Εγω ιστορίες για 'παρθενιες' απο την Ferrari και την McLaren δεν πιστευω ( και όπως είδατε ανέφερα 1η την ομαδα που υποστηρίζω )Μαζί σου. Αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση τι λόγο είχαν για να κλέψουν; Για μια Pole; Όταν μάλιστα από το Q1 ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Lewis ήταν ¨αλλού¨ σε ρυθμό από όλους τους υπόλοιπους.
Εγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι καθαρή, αγνή, απύθμενη ανθρώπινη βλακεία. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μαζί σου. Αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση τι λόγο είχαν για να κλέψουν; Για μια Pole; Όταν μάλιστα από το Q1 ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Lewis ήταν ¨αλλού¨ σε ρυθμό από όλους τους υπόλοιπους.
Εγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι καθαρή, αγνή, απύθμενη ανθρώπινη βλακεία.Συμφωνώ...και ειδικά φέτος έχουμε δει αρκετές αυτοκτονίες από τη McL.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Θέλω τον Κίμι στο βάθροfixed --->
Θέλω τον Κίμι στον βόθρο
2012 - Gran Premio de España Santander