-
Τα αποτελεσματα του WSK Euro series στην Γαλλικη πιστα Val D Argenton !!!
Πρωτοι οι ομαδα του http://www.kartinfo.gr τα παρουσιαζει, οπως επισης και πολλες φωτογραφιες απο την χθεσινη προπονηση ολων των μεγαλων ομαδων για το ROK CUP-IAME X30 και SUPERLEAGUE την επομενη Κυριακη 13 Μαιου στην πιστα των Μεγαρων. -
Μια φοβερη φωτογραφια του sir Stirling Moss με ενα οχημα τυπου καρτ εποχης.
-
Aυτος ο μικρος Καλεσης ειναι απλα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Χθες στα Μεγαρα καποιοι με πολυ δυνατα ΚΖ δεν μπορουσαν να το πλησιασουν, θα μαθω συντομα ποσο γυριζε
-
Μετά από κοινή συνάντηση, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, των δύο Ομοσπονδιών οι οποίες έχουν καταθέσει αίτηση Αναγνώρισης προς τη Γ.Γ.Α., αποφασίσθηκε η από κοινού συζήτηση για την ενοποίησή τους και κατάθεση πρότασης μέχρι τέλους Μαΐου.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Aυτος ο μικρος Καλεσης ειναι απλα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Χθες στα Μεγαρα καποιοι με πολυ δυνατα ΚΖ δεν μπορουσαν να το πλησιασουν, θα μαθω συντομα ποσο γυριζε
Ο μικρος Καλεσης γυρισε το Σαββατο 41,10 το καλυτερο του(αργα για τον ιδιο) το ρεκορ του στα Μεγαρα ειναι 40,40 με KF2
Ισως ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο που εχει βγει τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα. -
Πραγματικα το λεω οποιος θελει να μαθει καρτ, δηλ, να μαθει πατηματα, φρενα, γραμμες, δεν εχει παρα να δει μια προπονηση του μικρου.
Εγω δεν εχω να κερδισω τιποτα απο αυτο που γραφω , αλλα πραγματικα εχω μεινει αφωνος παρακολουθωντας καποιες προπονησεις και αγωνες του μικρου Καλεση, το παιδι ειναι πολυ μεγαλο ταλεντο και αν ηταν σε μια πολιτισμενη χωρα καρτ ισως σε λιγα χρονια να τον καμαρωναμε και F1, και τελος τελος ο Nick D Vries δεν εχει κατι καλυτερο που τoν εκλεισε ο Ron Dennis στην Mc Laren. -
Επειδη το φορουμ εχει πολυ μαυρο και πρασινο χρωμα λεω να του βαλω και λιγο κοκκινο !!!
Ο φιλος μου ο Αλεξης με ενα ισως απο τα κορυφαια πακετα 2010 BIREL S1-TM K9C preparato , o Αλεξης μου το εμπιστευτηκε και εκανα μερικους γυρους, σιγουρα δεν το πιεσα γιατι το καρτ ηταν ξενο (και ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια) αλλα στους λιγους γυρους που το πηρα παρολο που δεν ηταν στα μετρα μου, επαθα πλακα απο την φιλικοτητα του σασι, τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φρενα που νομιζες οτι εριχνες αγκυρες και αλεξιπτωτα μαζι, και το τιμονι του.
Τωρα απο το μοτερ τα ειδα ολα απο την γραμμικοτητα του και απο την σωστη δυναμη, απο την αρχη μεχρι το τελος ανεβαζε τοσο γραμμικα και δυνατα που με εκανε να κοβω, να επιταχυνω, και να ανεβοκατεβαζω σχεσεις.
Πραγματικα αρχιζω να λεω οτι 6ταχυτο μοτερ για μενα ειναι ΤΜ Racing και μονο ΤΜ Racing.
Ανυπομονω την επομενη φορα που θα ξαναπαμε με τον Αλεξη μαζι και τα αλλα παιδια, να κανω λιγο τρακα καρτ BIREL-TM Κ9C -
Ολα τα νεα απο τον τελευταιο αγωνα της TONY KART και CRG απο τον αγωνα WSK EURO SERIES στην πιστα της Val D Argenton ΕΔΩ
-
Πανέτοιμοι για αύριο, 7 CRG θα κάνουν προπόνηση στα Μέγαρα
Όποιος είναι κοντά, ας περάσει για ένα καφέ
Ώρα για ύπνο, γιατί αύριο -->
-
1o Kartnews Time Attack 2012 στον Άγιο Κοσμά στις 20/5/2012
H πρώτη επίσημη προπόνηση της ελληνικής κοινότητας του καρτ θα γίνει στην πίστα του Αγίου Κοσμά στις 20/05/2012, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης σε θέματα ασφάλειας της πίστας.
Σας καλούμε όλους να εγκαινιάσουμε τις νέες συνθήκες, και να διασκεδάσουμε κάνοντας καρτ.
Το event του Kartnews.gr διατηρεί και φέτος την ίδια φιλοσοφία, που στόχο έχει να καταγράφονται οι ταχύτεροι γύροι των οδηγών, για την εκάστοτε πίστα. Ο χαρακτήρας είναι φιλικός και δεν αποτελεί ούτε εκφράζει οποιαδήποτε μορφή αγώνα.
Δείτε περισσότερα εδώ:
http://www.kartnews.gr/2012/05/1o-kartnews-time-attack-2012-2052012.html -
-
Μεγαρα 12-5-2012 Πολλη ΜΑΥΡΙΛΑ
Η κουκλα μας ΚΑΤΙΑΝΑ
Τολης και τα μυαλα στα καγκελα.
-
Η τρομερη Μιλου
Σταυρος
Νικος
-
Εκπληκτική προπόνηση σήμερα! Πολυ καλη παρέα, πολυ γέλιο, πολυ κάρτ, γαμάτος καιρός, τα περισσότερα CRG μαζι σε προπόνηση ever...ΤΕ ΛΕΙ Α
Πονάω λίγο...το εξατάχυτο δεν είναι αστείο, αλλα θα περάσει.
-
Νίκο είχες θέμα με υψηλές θερμοκρασίες; Ή απλά προληπτικά το έβαλες αυτό στο ψυγείο σου(εκτός αν είναι για κάποιο άλλο λόγο που δεν έχω σκεφτεί);
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Νίκο είχες θέμα με υψηλές θερμοκρασίες; Ή απλά προληπτικά το έβαλες αυτό στο ψυγείο σου(εκτός αν είναι για κάποιο άλλο λόγο που δεν έχω σκεφτεί);
Όχι, είχα.
Δούλευα στους 61-62 και τη κουρτίνα τέρμα κάτω.
Για να βελτιώσουμε τη ροή του αέρα βάλαμε αυτή τη πινακίδα και είχε αποτέλεσμα. Το μοτέρ δούλευε στους 58-59 μετά.
Τα Μέγαρα βλέπεις έχουν θέμα γιατί είναι κλειστή πίστα και δεν έχει ανοιχτά κομμάτια για να υπάρχει ροή του αέρα.
-
Ολη μερα σημερα ειμασταν στα Μεγαρα για τον δευτερο αγωνα Roc Cup, Iame X30 Challenge.
Παρολο τις λιγες σχετικα συμμετοχες το θεαμα ηταν αρκετα καλο, οι πιο ωραια κατηγορια με τις πιο πολλες συμμετοχες ηταν οι μπομπιρες της κατηγοριας ΜΙΝΙ που εκει οι λιλιπουτιοι οδηγοι δινουν τον καλυτερο τους εαυτο.
Πολλες φωτογραφιες απο τον αγωνα στο http://www.kartinfo.gr -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όχι, είχα.
Για να βελτιώσουμε τη ροή του αέρα βάλαμε αυτή τη πινακίδα και είχε αποτέλεσμα. Το μοτέρ δούλευε στους 58-59 μετά.
Τα Μέγαρα βλέπεις έχουν θέμα γιατί είναι κλειστή πίστα και δεν έχει ανοιχτά κομμάτια για να υπάρχει ροή του αέρα.
Που και που να δινουμε κανα Ευρωπουλο να παιρνουμε κανα μεγαλο ΨΥΓΕΙΟ οχι φορμες, παπουτσια, μπιζου και καλυντικα
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Όχι, είχα.
Που και που να δινουμε κανα Ευρωπουλο να παιρνουμε κανα μεγαλο ΨΥΓΕΙΟ οχι φορμες, παπουτσια, μπιζου και καλυντικα
Ο Αντώνης λέει ότι μια χαρά είναι το ψυγείο. Δε χρειάζεται μεγαλύτερο.
-
Παντως εγω, που συνηθως και το καλοκαιρι ηταν μονιμα καλυμενο απο το μικρο πλαστικο που ειναι στην απο κατω φωτο ΠΟΤΕ δεν ειχα δει με το θηριο πανω απο 55 βαθμους ΠΟΤΕ .
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ