-
Ρέ εσείς,πότε θά μεταφέρουν οι 4Τ τήν έδρα τους στή Θεσσαλονίκη,νά σταματήσουμε νά ζηλεύουμε ρεεεε;
-
ε μη βαριέστε να γράψετε! για πείτε κι άλλα!!
-
Τι άλλο θέτε να μάθετε?
Το κλίμα ήταν πολύ καλό, φιλικό αλλά και κρύο (φύσαγε πολύ).
Βέβαια ζεσταθήκαμε όταν γύρισαν τα κλειδιά στα αυτοκίνητα που υπήρχαν εκεί και άρχισαν οι βόλτες στην πίστα...
Το θέμα της κλήρωσης ήταν, στο μεγαλύτερο μέρος, προσχεδιασμένο. Αφού να φανταστείς ότι είχα χρηματίσει για το πρώτο βραβείο (ένα σεμινάριο Safetrack) και αντ'αυτού μου έλαχε μια συνοδήγηση με το Δημήτρη Ψύλλο στην πίστα.
Μην ακούτε αυτά που λέει ο Μαρινάκης, οι παράγκες ζουν, ζουν και βασιλεύουν.Κρίμα που στο μετέπειτα γλέντι δε μας ακολούθησαν οι υπεύθυνοι της πίστας και του περιοδικού, πάντως πριν φύγω απέσπασα από το Στρατισίνο την υπόσχεσή του να μας τιμήσει σε κάποια επόμενη συνάντηση.
-
Πάντως ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση Φορουμάδων μέχρι στιγμής!Συμπεριλαμβανομένων και των συγκεντρώσεων για φαγητό!
Εκπληξη η παρουσία τόσων κορυφαίων!
Χάρηκα που ηταν εκει ο Χατζητσοπάνης (δεν το περίμενα),ο Ζήβας, ο Ζάχος,ο Ψύλος,ο el-em,φυσικά ο boss-sx....όλοι!Και βέβαια την παρουσία του Βωβού με την F430!
Δεν τους βλέπεις κάθε μέρα!Και χαίρεσαι όταν τους βλέπεις!!!
Η προετοιμασία από τους ανθρώπους του περιοδικού και ειδικά από την Μαρία εκπληκτική!
Ευχαριστούμε πολύ Μαρία,Κώστα (και βέβαια Μαθιέ)!!
Και του χρόνου να είσαστε καλά!!! -
πάντως πριν φύγω απέσπασα από το Στρατισίνο την υπόσχεσή του να μας τιμήσει σε κάποια επόμενη συνάντηση
εγώ πάλι απέσπασα 5 αυτοκόλλητα...
Ήταν πάρα πολύ ωραία παιδιά... Συγχαρητήρια σε όλους... Άντε και του χρόνου περισσότεροι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χάρηκα που ηταν εκει ο Χατζητσοπάνης (δεν το περίμενα),ο Ζήβας, ο Ζάχος,ο Ψύλος,ο el-em,φυσικά ο boss-sx....όλοι!Και βέβαια την παρουσία του Βωβού με την F430!
Δεν τους βλέπεις κάθε μέρα!Και χαίρεσαι όταν τους βλέπεις!!!
και πού να δεις, νίκο, πόσο χαίρεσαι όταν σε πηγαίνουν βόλτα στο όριο! βασίλη ζάχο, και πάλι σε ευχαριστώ για την απίστευτη 'πτήση' με το micraκι
και βέβαια ευχαριστούμε τον κύριο στράτη, τον κύριο τσάδαρη, τους 4Τ και όλους όσοι οργάνωσαν το event. πάντα τέτοια!
-
Πάντα τέτοια!!!
- Ελπίζω αν έρθει ξανά ο Ηλίας να με καλέσει στο τραπέζι του...
- Ο άνθρωπος που πέρυσι κλήρωσε τον εαυτό του, φέτος πήρε το φλουρί... Πές έξι νούμερα ρε Κώστα...
- Ο καιρός ευτυχώς δε χάλασε, και ο Κούκος έφυγε με το δικό του...
- Οι οικοδεσπότες μας όπως πάντα άψογοι. Ευχαριστούμε.
Και του χρόνου...
-
Κάθε χρόνο και πιο καλά και πιο οργανωμένα με περισσότερα μέλη και εκπλήξεις απο του οργανωτές...
σας ευχαριστούμε γι'αλλη μια φορά που οχι μόνο μας ανέχεστε, αλλα μας κάνετε και τα χατήρια -
Ο Π.Χατζητσοπανης ειναι τρομερος ανθρωπος και αυτο το καταλαβαινεις εστω και αν εχεις συνομιλησει ελαχιστα μαζι του.....
Η κοπελα μου ξετρελαθηκε με το δωρο που κερδισε(WRC4 Ps2) και εχει παρει φωτια το μηχανημαΤην επομενη χρονια μακαρι να κερδισω εστω και εναν γυρο συνοδηγησης..........
Βασιλη και Νικο(Ολυμπιος) για πειτε περισσοτερες λεπτομερειες........
-
Περάσαμε πολύ όμορφα, αν και είχε λίγο κρύο. Η Παράγκα του Ηλία δούλεψε. Ένα από τα παιδάκια του - νομίζω- τράβηξε τον λαχνό μου με την πρώτη και έτσι κέρδισα το Safetrack . Ολοι οι γνωστοί έμειναν κάγκελο
Ililias, χάρηκα που σε γνώρισα, να μου φιλήσεις τα παιδάκια σου και πάντα τέτοιαΕυχαριστώ, βέβαια, και τις Tεχνικές Εκδόσεις και όλους που προσπάθησαν για να γίνει αυτή η πανέμορφη εκδήλωση. Θα επικοινωνήσω για να κλείσω ραντεβού για το σεμινάριο και θα σας κρατώ ενήμερους.
ΥΓ. Ηθελημένα δεν αναφέρομαι στο τι ακολούθησε στο Καλύβειο Μέγαρο γιατί θα αρχίσουν οι λογοκρισίες και τα κλειδώματα
-
πόσοι μαζευτήκατε τελικά στα Καλύβια? Να υποθέσω οτι ήταν η μεγαλύτερη μάζωξη στα χρονικά των Καλυβίων ε? γι'αυτό τα ξαδέρφια μου παραπονιόντε για έλλειψη κρέατων και πατάτων απο την περιοχή τελευταία!!!
-
Εμένα ήταν η πρώτη μου φορά. Ήταν πολύ ωραία, καλή η οργάνωση, χρήσιμος ο καφές που προσφερόταν παρέα με χαμόγελο, πολύς ο κόσμος, ΠΟΛΛΑ τα δώρα (κέρδισα σκουφάκι ), κούκλα η 430 του κ. Βωβού, όσο για τα όργια στα Καλύβια, το πεπτικό μου ακόμα πληρώνει τις συνέπειες
PS. Γνώρισα αρκετό κόσμο που δεν ήξερα (Cavallino, ClioV6, servmx, n_olympios, TakisB, chrmes χάρηκα πολύ!), ο Ηλίας και τα τσακαλάκια του μου ξέφυγαν όμως , αν και τους έβλεπα από μακριά να σαρώνουν τα δώρα
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πόσοι μαζευτήκατε τελικά στα Καλύβια? Να υποθέσω οτι ήταν η μεγαλύτερη μάζωξη στα χρονικά των Καλυβίων ε? γι'αυτό τα ξαδέρφια μου παραπονιόντε για έλλειψη κρέατων και πατάτων απο την περιοχή τελευταία!!!Νομίζω 24 Ρένα! ζημιά για το οικοσύστημα είμαστε...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ωραία ήταν .... και πίτα και συνοδήγηση * και κοψίδιαΤι άλλο να ζητήσει κανείς ;;
Μια βόλτα με την F430- Με πήγε μερικούς γρήγορους γύρους ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης .... με EVO. Aπλά καταπληκτικός !!!
Μπαίνοντας μέσα είπε ότι δεν είχε ξαναοδηγήσει EVO .... στην δεύτερη στροφή είχε αρχίσει τα φλικ !!
Μπράβο Κωνσταντίνε ... άξιος !!!
Καλα εσυ ησουν ο πιο τυχερος της μερας.......
Το εσκισε το EVO o τυπος , απεξω το εβλεπα και ζοριζομουν φαντασου να ημουν και μεσα!!
- Με πήγε μερικούς γρήγορους γύρους ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης .... με EVO. Aπλά καταπληκτικός !!!
-
Οπως και περσυ η γιορτη ηταν καλη.Και θα ηταν καλυτερη αν κερδιζα και κατι.Και τι δεν εδωσαν και τι εχασα.
Βιβλια ,ρουχα,παιχνιδια,συμμετοχες σε εκδηλωσεις.Ας ειναι καλα ο εξ Αμαλιαδος Ηλιας που σαρωσε (οκτω νουμερα ειχε η οικογενεια,τεσσερα πετυχαν) με καλυτερο κατα τη γνωμη μου τη συνοδηγηση με τον Βωβο και την 430.Ο Αρης πρεπει να κερδισε δυο τουλαχιστον φανατικους οπαδους,την Αλεξια και τη μαμα της.
Παρουσιες αρκετες και γνωστες με αποντα ομως φετος τον Κ.Κ.(Γιατι αληθεια ?)
Οι ταριφες ησαν σχεδον ολοι εκει ,ελειπαν οι αντιπροσωποι της Θεσσαλονικης και της Λαρισσης.O εν τω στρατευματι χειμαζων takinen ηλθε εγκαιρως για να κανει μερικους γυρους με τη Γαλλιδουλα.
Να'μαστε καλα και να γιορτασουμε πολλα πολλα ακομη γενεθλεια.Ως συνηθως τα μεθεορτια γιορταστηκαν στο γνωστο ευαγες ιδρυμα των Καλυβιων με τον γνωστο μας λιτοδιαιτο τροπο αλλα και με αρκετους νεους στη παρεα.Ευχομαι να τους ξαναδουμε οπως και αλλους φορουμαδες στις φυσιολατρικες μας αυτες δραστηριοτητες.
-
Ηλία .... συγνώμη
φταίω που δεν ήρθα να γνωριστούμε και να μιλήσουμε ... παρασύρθηκα με το κλίμαΡένα ... σε τσάκωσα την ώρα της διαπλοκής
Ιαβέρης Jr
Απλά άπαιχτος !!! και βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία η πορεία του στους αγώνες.
Πρώτη φορά οδηγούσε EVO και χρειάστηκε 2 στροφές για να συντονιστεί !!! ..... μετά ... άρχισε τα φλικ με μια άνεση , σιγουριά και ψυχραιμία .... πιστεύω ότι κι απ'έξω πρέπει να ήταν χάρμαΓιατί από μέσα .... ήταν απόλαυση !!! ... ευχαρίστως καθόμουν μέσα μέχρι να λυώσουν τελείως τα λάστιχα
Το τραπέζι της πίτας που καθόμουν ήταν ιδιαίτερα τυχερό αφού αυτός ο απίστευτος ο piko .... τα πήρε όλα κι έφυγε .. ενώ κι άλλοι 3 κερδίσαμε και κάτι. Ατυχος ο Γιάννης JTGANG που είπε .. 'αν κληρωνόντουσαν χρέη εγώ θα τα κέρδιζα'
Ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες μας ... και του χρόνου ακόμα περισσότεροι
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ωραία ήταν .... και πίτα και συνοδήγηση * και κοψίδιαΤι άλλο να ζητήσει κανείς ;;
Μια βόλτα με την F430- Με πήγε μερικούς γρήγορους γύρους ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης .... με EVO. Aπλά καταπληκτικός !!!
Μπαίνοντας μέσα είπε ότι δεν είχε ξαναοδηγήσει EVO .... στην δεύτερη στροφή είχε αρχίσει τα φλικ !!
Μπράβο Κωνσταντίνε ... άξιος !!!
Οντως ηταν πολυ ωραια. Θερμες ευχαριστιες στους οικοδεσποτες!
Βασιλη σε νιωθω αφου μετα απο σενα μπηκα στο EVO με οδηγο τον κ.Βαζακα! Ο οποιος μου ειπε ακριβως το ιδιο, οτι δεν ειχε ξαναοδηγησει το EVO. Ξεκινησε τα γλυστριματα απο την K1 ! Καταπληκτικη βολτα! Οδηγος κ οχημα εδωσαν ρεστα! Απιθανες τροχιες με χλμ χωρις ομως να σε τρομαζει! Τελικα κ τα EVO γυρνανε στην ασφαλτο!
Κ του χρονου να μαστε καλα με υγεια!
- Με πήγε μερικούς γρήγορους γύρους ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης .... με EVO. Aπλά καταπληκτικός !!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ FORUM ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΙΧΑ ΤΟ 1242 ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟΥ ΛΑΧΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ 1240-1241-1243
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΛΑΧΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 60 ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ (SPO+)
ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ (Ο KOUK ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΟ ΒΙΒΛΙΟ - Ο EL-EM ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣ!!!!!) ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΤΑ ΖΗΛΕΨΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ,ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
-
Και εγώ βρέθηκα για πρώτη φορά σε κοπή πίτας του forum. Όλα ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένα. Μπράβο σε όλους όσους διοργάνωσαν και συμμετείχαν.
Απίστευτες τροχιές τα evo, κούκλα η 430, αέρα τα yaris και το micra.
Τουλάχιστον υπάρχουν και άλλοι με την δική μου 'τύχη'. Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που δεν κέρδισε τίποτα!!! -
Εγω που πηρα εναν φιλο, ασχετο με το forum, για παρεα και κερδισε αυτός βολτα με το yaris, και εγώ τιποτα!!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Εγω που πηρα εναν φιλο, ασχετο με το forum, για παρεα και κερδισε αυτός βολτα με το yaris, και εγώ τιποτα!!Α ρε Γιώργο!!! ... Επρεπε να του πεις ότι και που κέρδισε δεν δικαιούται να κάνει βόλτα ως μη-Φορουμάς! (μάλλον ξύλο θα έτρωγες αλλά δεν έχανες τίποτα να δοκιμάσεις!)
Κοπή της πίτας του Forum