-
Καλησπερα παιδια,
εχω ενα megane 2005 και χθες αλλαξα το δεξι ακρομπαρο γιατι ετρεμε το τιμονι στον χαλικοδρομο.....ειδα διαφορα ωστοσο τωρα το τιμονι δεν ευθυγραμμιζεται σωστα.....για να παει σε ευθεια γραμμη το αυτοκινητο πρεπει να το στριβω λιγο αριστερα....
η λυση ειναι ζυγοσταθμιση ή αλλαγη ακρομπαρου και απο τον αριστερο τροχο; -
Καλησπερα παιδια,
εχω ενα megane 2005 και χθες αλλαξα το δεξι ακρομπαρο γιατι ετρεμε το τιμονι στον χαλικοδρομο.....ειδα διαφορα ωστοσο τωρα το τιμονι δεν ευθυγραμμιζεται σωστα.....για να παει σε ευθεια γραμμη το αυτοκινητο πρεπει να το στριβω λιγο αριστερα....
Καλησπερα παιδια,
Η λύση είναι ευθυγράμμιση, κατά την οποία θα τονίσεις στον τεχνίτη να προσέξει να είναι ίσιο το τιμόνι σου.
-
σε ευχαριστω πολυ φιλε Harlek, μπορεις να μου πεις και ποσο περιπου κοστιζει μια ευθυγραμμιση σε καποιον ιδιωτη βεβαια και οχι στην αντιπροσωπεια......
-
και κατι ακομα επειδη δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου....θα ζητησω ευθυγραμμιση μονο στους μπροστινους τροχους ή σε ολους;
-
Καλά ποιος σου άλαξε ακρόμπαρο και δεν σου έκανε ευθυγράμμιση;; η αν δεν είχε να σε ενημερώσει ότι πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε. Πήγαινε να την κάνεις το συντομότερο δυνατό, εκτός από ενοχλητικό και επικίνδυνο αν το αφήσεις θα στραβοπατήσεις τα λάστιχα άσε που δεν περνάς ΚΤΕΟ. Τροφή για σκέψη: Το άλλο ακρόμπαρο σε τι κατάσταση είναι , μήπως να το άλλαζες και αυτό να κάνεις μια φορά την ευθυγράμιση. Αν αλλάξεις το άλλο θα χρειαστείς πάλι εννοείτε. Με ένα σμπάρο 2 τριγώνια, αλλά πάλι καταλαβαίνω ότι οι καιροί ίσως επιβάλουν μόνο τα απολύτως αναγκαία.
-
Στα Γιαννενα φιλε σε εναν ιδιώτη αλλα τελος παντων....τον εβαλα να ελεγξει και το αριστερο ακρομπαρο και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα.....κοιτα εφοσον δεν με προειδοποιησε οπως λες δεν αξιζει να ξαναπαω σαυτον....θα βρω καποιον που να κανει μονο ευθυγραμμισεις....σευχαριστω για την ενημερωση....
ακρομπαρα