-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έψαχνα για Λεοπαρντάκι που (ας πούμε ότι) το ξέρω και με ξέρει, αλλά δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.
Μάλλον για ρόταξ 09 με κόβω...
Τι τιμές παίζουν εκεί πάνω τα rotax? Τα 9άρια ας πούμε.
Εξαρτάται την 'ιστορία' του κάθε μοτέρ.
Τσέκαρε τιμές για μοτέρ και όχι μόνο στο www.karting.co.uk.
Έχει αρκετά φθηνά πράγματα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έψαχνα για Λεοπαρντάκι που (ας πούμε ότι) το ξέρω και με ξέρει, αλλά δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.
Μάλλον για ρόταξ 09 με κόβω...
Τι τιμές παίζουν εκεί πάνω τα rotax? Τα 9άρια ας πούμε.
Εξαρτάται την 'ιστορία' του κάθε μοτέρ.
Τσέκαρε τιμές για μοτέρ και όχι μόνο στο http://www.karting.co.uk.
Έχει αρκετά φθηνά πράγματα...
http://www.karting.co.uk/MP/#138715
1900 λίρες?
Ελπίζω να είναι η εξαίρεση γιατί είναι πανάκριβος.
-
-
Τώρα που το παρατηρώ, τα μοτέρ δεν είναι ΤΟΣΟ φθηνότερα από Ελλάδα, αλλά τα σασσί τα σκοτώνουν.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
http://www.karting.co.uk/MP/#138711Πχ:
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2344528/
Βασικά δεν είναι δίκαια η σύγκριση γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα τα καλά καρτ τα σκοτώνουν και δεν βγαίνουν σε κανένα site.
Πιστεύω ότι με 2Κ ευρώ παίρνεις γαμάτο καρτ στην Ελλάδα αν ψάξεις λίγο στους dealer.
Αλλά δε ξέρω τι κόστος έχει να το στείλεις πάνω, σε σένα.
-
Καλησπέρα και από μενα ειμαι ο Χρηστος ειμαι απο Δραμα και ειμαι και εγω κατοχος ενος καρτ...
-
Ο χρήστης christos86 έγραψε:
Καλησπέρα και από μενα ειμαι ο Χρηστος ειμαι απο Δραμα και ειμαι και εγω κατοχος ενος καρτ...Καλως ηρθες στην παρεα μας !!!
Δωσε λεπτομεριες . -
Oποιος θελει την Κυριακη στο συνεργειο μου(συγνωμη γκαραζ μου) κερναω καφε και δινω φωτος ΜΟΝΟ σε οσους φερουν στικακια.
Εχουμε γενικο τσεκ-απ στα καρτ και προετοιμασια για την Τριτη, εισοδος ελευθερη !!! -
Θα προσπαθησω σε ενα απο τα ερχομενα ΣΚ να ερθω απλα για να σας δω (να δω και τον Νικο που εχω να τον δω κανα χρονο )
-
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
-
το χειμωνα του '11 μια βδομαδα πριν παρουσιαστω στρατο εκανα ενα δωρο στον ευατο μου!
πηρα ενα HAASE MONZA..υποδειξη ενος φιλου μου που αργοτερα επιμελήθηκε ολο το προτζεκτ...
αν ηξερα να ανεβαζω φωτο θα σας το εδειχνα -
Δεν ειναι βοας, δεν ειναι κροταλιας ειναι ο Chemic με την ROK...αρα
Τις συμπαθειες μου ποτε δεν τις εκρυψα οπως και τις αντιπαθειες μου -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θα προσπαθησω σε ενα απο τα ερχομενα ΣΚ να ερθω απλα για να σας δω (να δω και τον Νικο που εχω να τον δω κανα χρονο )Έλα Σάββατο στα Μέγαρα.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Oποιος θελει την Κυριακη στο συνεργειο μου(συγνωμη γκαραζ μου) κερναω καφε και δινω φωτος ΜΟΝΟ σε οσους φερουν στικακια.
Εχουμε γενικο τσεκ-απ στα καρτ και προετοιμασια για την Τριτη, εισοδος ελευθερη !!!καρτάκια χωρίς ταχύτητες δέχεστε ή το event θα είναι μόνο για εξατάχυτους?
άντε να βάλω επιτέλους καινουργια λάστιχα, να κάνουμε κ ένα check up στο καρτάκι (βασικά damage control μετά το έβγα που είχα) -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Κωστας LH - TM K9 Kαρτοδρομο.Κυριακη στο Καρτοδρομο-Παγοδρομιο και πολλα προβληματα με το κρανος.
Τέλειο βιντεάκι... εικόνα, ήχος, οπτική γωνία...
Παγοδρόμιο ή όχι, μετά τη Βάρη (λίγο χωράφι, αλλά νοικιάζουν πουθενά αλλού στην Αττική αγωνιστικά?) εμένα το Kartodromo μου φαίνεται σα Monza!...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
νοικιάζουν πουθενά αλλού στην Αττική αγωνιστικά?Soon
Ετοιμαζεται ενα project, μεινεται συντονισμενοι.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κωστας LH - TM K9 Kαρτοδρομο.
Κυριακη στο Καρτοδρομο-Παγοδρομιο και πολλα προβληματα με το κρανος.
Τέλειο βιντεάκι... εικόνα, ήχος, οπτική γωνία...
Παγοδρόμιο ή όχι, μετά τη Βάρη (λίγο χωράφι, αλλά νοικιάζουν πουθενά αλλού στην Αττική αγωνιστικά?) εμένα το Kartodromo μου φαίνεται σα Monza!...
Εχεις απολυτο δικιο φιλε nidosan, αν το Καρτοδρομο ειχε καμια 200αρια μετρα συν και ασφαλτο καλη, θα λεγαμε για την ΠΙΣΤΑΡΑ!!!
Η χαραξη της ειναι αλλα κολπα -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
με περνάει σα σταματημένο μέσα σε ούτε ένα γύρο
άλλο άθλημα κάνει αυτός, άλλο εγώ κ ας λέμε κ οι δυο ότι κάνουμε καρττί πιστάρα οι αφίδνες κ του έχουν φαει τον κόσμο τα βαρετά μέγαρα κ το μικυ μαους στον ασπροπυργο. Τί να πεις
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
με περνάει σα σταματημένο μέσα σε ούτε ένα γύρο
άλλο άθλημα κάνει αυτός, άλλο εγώ κ ας λέμε κ οι δυο ότι κάνουμε καρττί πιστάρα οι αφίδνες κ του έχουν φαει τον κόσμο τα βαρετά μέγαρα κ το μικυ μαους στον ασπροπυργο. Τί να πεις
Πες τα Χρυσοστομε !!!
-
πάμε για quick sfifer τωρα τα εξαταχυτα...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ