-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και αν πιασει τσιμπουρι πως το βγαζουμε;Ειδικα αν ο σκυλος δεν κάθετε να το βγαλεις;Αν δεν κάθεται , θα τον υποχρεώσουμε ή θα τον δελεάσουμε.
Πρώτα το σκοτώνουμε το τσιμπούρι ρίχνοντάς του λίγο πετρέλαιο ή εντομοκτόνο ή αν εχουμε σταθερό χέρι , τρυπώντας το με μια βελόνα.
Μεγάλη προσοχή οταν θα προσπαθήσουμε να το αποσπάσουμε απο το δέρμα του σκύλου , να μην παραμείνει το κεφάλι του τσιμπουριού πάνω στο δέρμα. Υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Και αν πιασει τσιμπουρι πως το βγαζουμε;Ειδικα αν ο σκυλος δεν κάθετε να το βγαλεις;
Αν δεν κάθεται , θα τον υποχρεώσουμε ή θα τον δελεάσουμε.
Πρώτα το σκοτώνουμε το τσιμπούρι ρίχνοντάς του λίγο πετρέλαιο ή εντομοκτόνο ή αν εχουμε σταθερό χέρι , τρυπώντας το με μια βελόνα.
Μεγάλη προσοχή οταν θα προσπαθήσουμε να το αποσπάσουμε απο το δέρμα του σκύλου , να μην παραμείνει το κεφάλι του τσιμπουριού πάνω στο δέρμα. Υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.Το πετρελαιο τα σκοτωνει;Ωραια!
Το κομματι με το κεφαλι φοβαμαι μην και δεν πετυχει .Για αυτο μολις ειδα ενα τσιμπουρι του εριξα σπραιη σε ολο το σωμα του και μετα απο 5 μερες του εβαλα και λουρακι .Εκει που ηταν το τσιμπουρι εμεινε ενα σαν σημαδι.
Στο κτηνιατρο που ειχα αγορασει περυσι το σπραιη,δεν θυμαμαι μαρκα,επεμενε να μην τα αφαιρω παρα μονο να ψεκαζω με το υγρο και θα πεφτουν μονα τους. -
BILL33 , έλεγξε το σημείο , μην και έχει μείνει το κεφάλι ή μερος του πάνω , για καλό και για κακό.
-
BILL33 , έλεγξε το σημείο , μην και έχει μείνει το κεφάλι ή μερος του πάνω , για καλό και για κακό.Το εχω ελενξει,δεν φαινεται κατι.
-
ok τότε.
-
εγω του βαζω λιγο λαδι και μετα απο λιγο πεφτει μονο του το τσιμπουρι
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εγω του βαζω λιγο λαδι και μετα απο λιγο πεφτει μονο του το τσιμπουρι10W-40 ;
-
Η Δευτέρα του Πάσχα πρέπει να είναι η καλύτερη ημέρα των σκύλων.

'ω ρε , νόστιμο ήταν...'

'νομίζω ότι εδω πρέπει να έχει πέσει κάτι...'

-
'ω ρε , νόστιμο ήταν...'

-

νευριάζει η λιγο η ετυχε στη φωτο να φαινεται ετσι!
-
-
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Εικόνανευριάζει η λιγο η ετυχε στη φωτο να φαινεται ετσι!
Ναι , τα παίρνει λίγο στο κρανίο αν της πειράζεις το φαγητό την ωρα που τρώει.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
:lipsealed:ναι, είναι πολύ γλυκούλα
λόγω χώρου όμως δεν μπορούμε να την κρατησουμε -
Μακαρι να μπορουσα να το κραταγα εγω...
-
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εγω του βαζω λιγο λαδι και μετα απο λιγο πεφτει μονο του το τσιμπουριΠώς φαίνεται ο οικολόγος!!!
Το τσιμπούρι, όσο κι αν σας φανεί παράξενο, χώνει όλο το κεφάλι στο δέρμα του ζώου, οπότε πως αναπνέει; Έχει μια οπή στο πίσω μέρος του σώματός του και αναπνέει από κει, ενώ από το στόμα ρουφάει το αίμα. Οπότε, με το λάδι (ή το πετρέλαιο, κοκ) του βουλώνεις τη τρυπούλα και για να πάρει ανάσα βγαίνει μόνο του. Και τότε ΜΠΑΜ, το πατάς
Για να αποφύγεις όλη τη μανούρα, το ψεκάζεις με φάρμακο. Οπότε αποδημεί εις Κύριον χωρίς παντόφλες και περαιτέρω ψαξίματα. Αν (λέω αν) μείνει το κεφάλι μέσα, αφού κάποιος μερακλής πάει να το βγάλει με το χέρι, τότε θέλει καλό καθάρισμα (ίσως με ένα νυστεράκι απαλά) και betadin στη πληγή. Η τελευταία τακτική δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αν δεν έχεις φάρμακα κτλ εκείνη τη στιγμή, κάνεις το καλύτερο και με προσοχή.
Πρόληψη παιδιά, πρόληψη.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πώς φαίνεται ο οικολόγος!!!
Το τσιμπούρι, όσο κι αν σας φανεί παράξενο, χώνει όλο το κεφάλι στο δέρμα του ζώου, οπότε πως αναπνέει; Έχει μια οπή στο πίσω μέρος του σώματός του και αναπνέει από κει, ενώ από το στόμα ρουφάει το αίμα. Οπότε, με το λάδι (ή το πετρέλαιο, κοκ) του βουλώνεις τη τρυπούλα και για να πάρει ανάσα βγαίνει μόνο του. Και τότε ΜΠΑΜ, το πατάς
ακριβώς επειδη συμβαίνει αυτο, πρέπει να μη γίνεται ΠΟΤΕ.
προσοχή στο τι συμβουλεύουμε
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
βρέθηκε κουταβάκι ημίαιμο χρώματος λευκού με λίγα χιλιόμετρα και ζητάει σπιτάκι

τηλ.6947727046
Θεσσαλονικη(μήπως ξέρετε κάποια άλλη σελίδα για να ανεβάσω την φωτογραφία του; )
Μπορείς να βάλεις μια αγγελία και εδώ.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Πώς φαίνεται ο οικολόγος!!!
ακριβώς επειδη συμβαίνει αυτο, πρέπει να μη γίνεται ΠΟΤΕ.
προσοχή στο τι συμβουλεύουμε
Τι ακριβώς συμβούλεψα και μου έβαλες και size200 το ποτέ;
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]