-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Προφανώς η τιμή είναι κομπλέ με κρεμαγιέρα,σωστά?Ναι με όλο το σύστημα...
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Προφανώς η τιμή είναι κομπλέ με κρεμαγιέρα,σωστά?Ναι με όλο το σύστημα...
-
Δώσε μου μερικές μερούλες (έτσι και αλλιώς λόγο των ημερών δεν θα κάνουν και τιποτα πανω στο αμάξι σου) μηπως βρω τίποτα για ανταλλακτικό σε καλύτερη τιμή.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δώσε μου μερικές μερούλες (έτσι και αλλιώς λόγο των ημερών δεν θα κάνουν και τιποτα πανω στο αμάξι σου) μηπως βρω τίποτα για ανταλλακτικό σε καλύτερη τιμή.Ευχαριστώ πολυ.
Ερώτηματα τώρα...
Το κρατάω ή το πουλάω?
Και αν το πουλήσω θα κοιμάμαι τα βράδια ή θα σκέφτομαι οτι κάποιον πήρα στο λαιμό μου? -
Απο την στιγμή που το φτιάξεις, ποιος ο λόγος να το πουλήσεις;
-
Για ρωτα καρακιτσο ανταλλακτικα, σε τι τιμη μπορεις να βρεις το μοτερακι καινουριο.
-
Προσωπική μου άποψη στην ξαναείπα,Φτιάξτο και πούλα το.
Θα θές να στρίψεις κάπου γρήγορα και υποσυνείδητα θα παίρνεις το πόδι απο το γκάζι,βάζοντας το μυαλό σου σε κακές σκέψεις.
Αν θέλεις να ζείς με αυτό το άγχος......στρίβω δεν στρίβω,τι να σου πω...... -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Θα θές να στρίψεις κάπου γρήγορα και υποσυνείδητα θα παίρνεις το πόδι απο το γκάζι,βάζοντας το μυαλό σου σε κακές σκέψεις.
Αν θέλεις να ζείς με αυτό το άγχος......στρίβω δεν στρίβω,τι να σου πω......Ευχαριστώ πολύ όλους που ασχοληθήκατε.
Καλό βράδυ και καλή Ανάσταση!!! -
Καλη Ανάσταση!
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Αν θέλεις να ζείς με αυτό το άγχος......στρίβω δεν στρίβω,τι να σου πω......Με αυτην την λογικη, αν μας σκασει ενα ελαστικο ας μην ξαναοδηγησουμε γιατι μπορει να σκασει παλι με περισσοτερα χλμ και να παθουμε τιποτα...
ΥΓ: Για το bold, 2-3 γνωστοι εδω μεσα το εχουν ονομασει (για αλλον λογο) 'στριβω αλλα φοβαμαι'
-
Δεν νομίζω να είναι το ίδιο,αλλά ο.κ,ας κάνει οτι θέλει η κοπελιά.
-
Υπερβολές.
-
Ακριβως το ιδιο προβλημα ετυχε και εμενα σε grande punto του 2009, ξαφνικα κοκκαλο το τιμονι λειτουργουσε χωρις την υποβοηθηση, δηλαδη κουτσουρο, ασχετο το ενα αμαξι με το αλλο αλλα και μενα ετσι ακριβως εμφανιστηκε και με 5000χμ και εντος εγγυησης.Επομενη μερα αντιπρωσοπεια εγκεφαλους ψαξιμο και ολα τα συναφη, μεχρι που μου ειπαν μετα απο 3 και βαλε ωρες ψαξιμο στον εγκεφαλο χωρις να δειχνει βλαβη το μηχανημα, να το αφησω μεσα και να επικοινωνησουν με ιταλια γιατι δεν τους ειχε ξανατυχει κατι τετοιο με τοσα λιγα χιλιομετρα.Τελικα εντελως τυχαια ο ηλεκτρολογος, την ιδια μερα και μετα απο πολυ ψαξιμο εβγαλε την φισα και την ξανατοποθετησε, κατω απο το τιμονι και ολα τα προβληματα λυθηκαν εσβησαν λαμπακια και ολα κομπλε και το τιμονι επισης επανηλθε αμεσως, τελικα ειχε στραβοπατησει η φισα απο το εργοστασιο και με τους κραδασμους το πιο πιθανο κουνηθηκε δεν βγηκε και εκανε ολα αυτα τα κολπα,διαφορετικα αμαξια αλλα και τα δυο συνηθισμενα σε τετοια προβληματακια ηλεκτρολογικου χαρακτηρα.
-
τα μισα punto που κυκλοφορουν εχουν παρουσιασει αυτη τη βλαβη και μετα την επισκευη κανενα θεμα ασφαλειας.....
φιλη μου το εφερε με το τιμονι μπετο απο τον Πειραια,το αλλαξε με μεταχειρισμενο και τωρα εχουν περασει 3 χρονια χωρις προβλημα
για μενα βαλε μεταχειρισμενο και καλη συνεχεια.... -
Καλησπέρα παιδιά! σήμερα παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα ΑΚΡΙΒΩΣ και το δικό μου peugeot 206 (1400 75hp)
Τελικά πιο ήταν το πρόβλημα? -
Ο χρήστης Marios94 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! σήμερα παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα ΑΚΡΙΒΩΣ και το δικό μου peugeot 206 (1400 75hp)
Τελικά πιο ήταν το πρόβλημα?Το δικό σου έχει αμιγώς ηλεκτρική υποβοήθηση;;;
Στα punto καίγονται τα ηλεκτρικά μοτέρ της υποβοήθησης....... -
Δεν έχω ιδέα από μηχανικά αυτοκίνητου δυστυχώς και φοβάμαι μην με μαδήσουν!
τι κόστος παίζουν τα ηλεκτρικά μοτέρ υποβοήθησης? -
Δεν έχω ιδέα από μηχανικά αυτοκίνητου δυστυχώς και φοβάμαι μην με μαδήσουν!
τι κόστος παίζουν τα ηλεκτρικά μοτέρ υποβοήθησης?Δες αν στο χώρο της μηχανής έχει δοχείο με υδραυλικό λάδι. Συνήθως η τάπα του έχει ένα μεγάλο κίτρινο τιμόνι επάνω. Η Φίατ καινούργιο το είχε 450€!!!!!! Μεταχειρισμένα είχαν γύρω στα 200€.
-
Ναι υπάρχει! το ίδιο πρόβλημα μου το έκανε πριν 2 χρόνια 1 φορά δηλαδή είναι τυχαίο πότε θα γίνει.. το παράξενο είναι ότι αν σβήσεις το αυτοκίνητο και το ξαναβάλεις είναι τέλειο (με την μία) σαν να είναι κάτι στιγμιαίο! αν δεν σβήσεις να το ξαναβάλεις δεν επανέρχεται το τιμόνι! μοιάζει σαν πρόβλημα ρεύματος χωρίς να είμαι ειδικός!
-
Ναι υπάρχει! το ίδιο πρόβλημα μου το έκανε πριν 2 χρόνια 1 φορά δηλαδή είναι τυχαίο πότε θα γίνει.. το παράξενο είναι ότι αν σβήσεις το αυτοκίνητο και το ξαναβάλεις είναι τέλειο (με την μία) σαν να είναι κάτι στιγμιαίο! αν δεν σβήσεις να το ξαναβάλεις δεν επανέρχεται το τιμόνι! μοιάζει σαν πρόβλημα ρεύματος χωρίς να είμαι ειδικός!Μάλλον έχεις ηλεκτρουδραυλικη υποβοήθηση και σου κάνει κόλπα το ηλεκτρικό μοτέρ της υδραυλικής αντλίας. Να το δεί ηλεκτρολόγος. Είναι επικίνδυνο να οδηγείς έτσι.
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PEUGEOT 207