-
Αν μπορεσω και σηκωθω απο την κραιπαλη του Σαββατοβραδου ναι.
Αν δεν..... οοοοη(κρητικο ειναι αυτο το οχι.Μην ξεχναμε οτι ειμαι απο το χωριο της γυναικας μου!! ) -
Είμαστε μέσα εγώ και ο sp0+ !
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκει θα είμαι Βαγγέλη!Βαγγέλη, όταν έρθεις στο Μουρούζη θα δεις στη γωνία μια μικρή προέκταση που έχουν κάνει στο μαγαζί. Εκεί είναι που κοιμάται τα βράδια ο Κούκος.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εκει θα είμαι Βαγγέλη!
Βαγγέλη, όταν έρθεις στο Μουρούζη θα δεις στη γωνία μια μικρή προέκταση που έχουν κάνει στο μαγαζί. Εκεί είναι που κοιμάται τα βράδια ο Κούκος.
Παλιά...τώρα μου κρατάνε τραπέζι μόνιμα!!! Λύσσαξες πάλι!!!
Αντε...φέρε 2 ταψιά ραβανί...εεε...καρυδόπιτα!!! -
Εκει θα είμαι Βαγγέλη!
Βαγγέλη, όταν έρθεις στο Μουρούζη θα δεις στη γωνία μια μικρή προέκταση που έχουν κάνει στο μαγαζί. Εκεί είναι που κοιμάται τα βράδια ο Κούκος.
-
Θα σας προτεινα να πηγαιναμε Χασια να τρωγαμε μετα τα κρεατικα και τους καλυτερους λουκουμαδες που εχετε φαει ποτε,αλλα μπορουμε να το κανουμε σε καποια επομενη αμνοεριφιο-εκδηλωση
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Θα σας προτεινα να πηγαιναμε Χασια να τρωγαμε μετα τα κρεατικα και τους καλυτερους λουκουμαδες που εχετε φαει ποτε,αλλα μπορουμε να το κανουμε σε καποια επομενη αμνοεριφιο-εκδηλωσηΒαγγέλη , τους το λέω εγώ , Χασια-Βίλλια ... που θα πάει θα τα τιμήσουμε κι αυτά
- .. με 2 λ γράφονται τα Βίλλια ;;
-
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Καλύβια θα πάμε!
Ο λόγος? Επιστρέφοντας από Μέγαρα θα πάρω και το γλυκό από το σπίτι για να είναι φρέσκο.
-
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Καλύβια θα πάμε!Ο λόγος? Επιστρέφοντας από Μέγαρα θα πάρω και το γλυκό από το σπίτι για να είναι φρέσκο.
Καλά , δεν το συζητάμε !!!
-
Το κακο με τη Χασια ειναι οτι εχει κωλοδρομο σε ενα σημειο απο τα μεχρι και τις τελευταιες ταβερνες.......Aσε που πρεπει να πιανει και χιονι αρκετα συχνα.
Βασιλη εισαι ανορθογραφος... Ετσι γραφονται: ΒΒιλια... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Βασιλη εισαι ανορθογραφος... Ετσι γραφονται: ΒΒιλια...Αν είσαι τττραυλός.
-
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Καλύβια θα πάμε!Ο λόγος? Επιστρέφοντας από Μέγαρα θα πάρω και το γλυκό από το σπίτι για να είναι φρέσκο.
Μαζι σου Νικο....Απανω στον κακο Βασιλη που τολμισε να ξεστομισει τα περι Χασιας...
-
Καλά ντε ...... πππππαραδίνομαι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκει θα είμαι Βαγγέλη!
Παλιά...τώρα μου κρατάνε τραπέζι μόνιμα!!! Λύσσαξες πάλι!!!
Αντε...φέρε 2 ταψιά ραβανί...εεε...καρυδόπιτα!!!Το 'πιασα κε Κούκο.
-
Και για να μην μπερδευόμαστε:
Το Σάββατο, ο Χρήστος θα φέρει πίτα με καρύδι
Εγώ θα φέρω πίτα με καρύδα.Οποιος τα κάνει λάθος δε δικαιούται κομμάτι.
-
O Χρήστος θα φέρει πίτα με καρύδι.
O Nικόλας θα φέρει πίτα με καρύδα.
...
O Nικόλας θα φέρει πίτα με καρύδα
...
...
...
O Nικόλας θα φέρει πίτα με καρύδα -
Να είστε καλά με κάνετε να ανυπομονώ ακόμα περισσότερο. Άντε να περάσουν οι μέρες!!! Την Άννα (η σύζυγος) την έχω τρελάνει. Άντε να δοκιμάσω και τα εδέσματα τα περιβόητα!!!! Είμαι σε περίοδο δίαιτας αλλά χαλάλι.
-
Σαν να βλέπω μπροστά μου τους τίτλους των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων...
'Greece - Car mag forum members meet in traditional tavern, local economy fails to recover from decline due to massive lambchops consumption'
-
Φαντάσου να μαζευτούμε και πολλοί τι έχει να γίνει.
-
Σαν να βλέπω μπροστά μου τους τίτλους των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων...'Greece - Car mag forum members meet in traditional tavern, local economy fails to recover from decline due to massive lambchops consumption'
Λέω να έρθω να δω και τον Μανώλη. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή...
ΥΓ: Νίκο ξέχασες το κλείσιμο. Breeders protest!
Καλύβια ΧV-Η μάχη τση Κρήητης!!!