-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μεγαλο λαθος του ΛΑΟΣ το μνημονιο,επρεπε να καταλαβει οτι οι μειωσεις στις συνταξεις και η παραδοση εθνικης κυριαρχιας δεν θα αρεσαν στο κοινο του.
Το πιο τραγικο λαθος ηταν οτι σταματησε να στηριζει το μνημονιο. Η τελευταια πανικοβλητη κωλοτουμπα ηταν που τον τελειωσε.
το πιο τραγικο ηταν οτι στηριξαν το μνημονιο για να παρουν καμια καρεκλα υπουργου απο το πασοκ και οχι επειδη το πιστευαν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το πιο τραγικο ηταν οτι στηριξαν το μνημονιο για να παρουν καμια καρεκλα υπουργου απο το πασοκ και οχι επειδη το πιστευαν.
Σε βαθος χρονου μπορει να εβγαιναν και ελαφρως κερδισμενοι απο πιθανες ψηφους παραδοσιακων δεξιων, απογοητευμενων απο τη ΝΔ αλλα υπερ των δεξιων μεταρρυθμισεων και υπερ μιας πατριωτικης ατζεντας κλπ. Εξαλλου δημοσκοπικα πατωσαν μετα την τελευταια κωλοτουμπα που αναφερω. Μετα το πρωτο μνημονιο ειχαν ελαφρως ανοδικες τασεις, αλλα και οταν βρεθηκαν στη μνημονιακη συγκυβερνηση βρισκονταν σαφως εντος βουλης.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σε βαθος χρονου μπορει να εβγαιναν και ελαφρως κερδισμενοι απο πιθανες ψηφους παραδοσιακων δεξιων, απογοητευμενων απο τη ΝΔ αλλα υπερ των δεξιων μεταρρυθμισεων και υπερ μιας πατριωτικης ατζεντας κλπ. Εξαλλου δημοσκοπικα πατωσαν μετα την τελευταια κωλοτουμπα που αναφερω. Μετα το πρωτο μνημονιο ειχαν ελαφρως ανοδικες τασεις, αλλα και οταν βρεθηκαν στη μνημονιακη συγκυβερνηση βρισκονταν σαφως εντος βουλης.
μα, αυτο δεν σημαινει οτι πιστευαν στο Μνημονιο!
στηριξαν το πασοκ στο 1ο μνημονιο, το οποιο μη ξεχναμε οτι ειχε σχεδον οριακη πλειοψηφια, με σκοπο μελλοντικα να τσιμπησουν καρεκλες. Οταν η εφαρμογη του μνημονιου πατωσε και τα πραγματα αρχισαν να ζοριζουν, αρχισαν να 'ναι μεν ψηφισαμε, αλλα εμεις...'.μετα βρηκαν μοναδικη ευκαιρια να πιασουν 2 καρεκλες, τρυπωσαν, αλλα οι ψηφοι πηγαν στον πατο. Στη συνεχεια αρχισε τις ζεμπεκιες ο Καρα/ρης μπας και περισωσει το μαγαζι, του την φορεσαν αριστοτεχνικα τα 2 βασικα του στελεχη, και τωρα εχουν ελαχιστες πιθανοτητες να βρεθουν ξανα στη βουλη.
-
**30.03.12, Η δημιουργία ξανά! στο ΚΡΗΤΗ TV (αποσπάσματα)
**
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sn5q6dH-k#! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα, αυτο δεν σημαινει οτι πιστευαν στο Μνημονιο!
στηριξαν το πασοκ στο 1ο μνημονιο, το οποιο μη ξεχναμε οτι ειχε σχεδον οριακη πλειοψηφια, με σκοπο μελλοντικα να τσιμπησουν καρεκλες. Οταν η εφαρμογη του μνημονιου πατωσε και τα πραγματα αρχισαν να ζοριζουν, αρχισαν να 'ναι μεν ψηφισαμε, αλλα εμεις...'.μετα βρηκαν μοναδικη ευκαιρια να πιασουν 2 καρεκλες, τρυπωσαν, αλλα οι ψηφοι πηγαν στον πατο. Στη συνεχεια αρχισε τις ζεμπεκιες ο Καρα/ρης μπας και περισωσει το μαγαζι, του την φορεσαν αριστοτεχνικα τα 2 βασικα του στελεχη, και τωρα εχουν ελαχιστες πιθανοτητες να βρεθουν ξανα στη βουλη.
δεν ειναι μονο καρεκλες απο το πασοκ,αλλα και λεφτα απο τους γερμανους.
-
Σημερα διαβαζα στο FB ενα ποστ φιλης μου (τρελο γκομενακι, αλλα απ'οτι φαινεται στο μυαλο ειναι οργιο μεγαλο) που μεσες ακρες ελεγε:
(καποιος αλλος εγραφε) Ας αποφασισουν επιτελους ποτε θα γινουν οι εκλογες, να κανουμε το προγραμμα μας
(απαντηση φιλης μου): Μαιο ειπαν, ας τις κανουν οσο πιο αργα γινεται γιατι αφου ειναι ολοι αχρηστοι εμεις θα τους κουναμε το μαντηλι απο τον Αστερα (Βουλιαγμενης).
Δηλαδη εγραφε - κ μαλιστα με επαναστατικο/υποτιμητικο υφακι - οτι 'εμεις' για να τους δειξουμε ποσο αχρηστοι ειναι αντι να παμε να ψηφισουμε θα παμε για μπανιο. Ετσι για να μαθουν...Κ τονιζε κ το 'Αστερας', να το δουμε οι υπολοιποι (κ να ζηλεψουμε?). Ε ρε κατι γιδια...
Κατι αλλο: ειμαι περιεργος να δω αν θα γινουν μεγαλες προεκλογικες συγκεντρωσεις/ομιλιες, κ ποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ θα πανε να κουνανε σημαιακια πασοκ/νδ...
EDIT: Η φιλη μου ειναι δικηγορος.
-
δωσε διευθυνση να στειλω ανθρακα.
ps.
καλυτερα που τετοια ζωα πανε παραλια οταν εχει εκλογες,ετσι κι αλλιως κανα ζωαδι θα ψηφιζανε. -
Μορφωμένος άνθρωπος για τον Σωκράτη, δεν είναι αυτός που εχει συσσωρευμένες γνώσεις όπως η δικηγόρος , αλλά αυτός που αντιμετωπίζει όλα τα γεγονότα με γενναιότητα και λογική ,αυτός που ελέγχει δυσάρεστες καταστάσεις αντι να ελέγχεται απο αυτές κ.τ.λ
-
Καλά λέει η φίλη του kacey
Όχι να παμε να ψηφίσουμε για να γίνουμε ακόμα μια φορά συμμέτοχοι στο μπουρδέλο ,ή να ψηφίσουμε και καλά από αντίδραση τον κάθε πικραμένο που αποφάσισε να στήσει το μικρο του κόμμα μπας και του κάτσει καμιά αρπαχτήΟπότε ας αποφασίσουν επιτέλους , να ρυθμίσω κι εγώ καμιά άδεια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Όχι να παμε να ψηφίσουμε για να γίνουμε ακόμα μια φορά συμμέτοχοι στο μπουρδέλο ,ή να ψηφίσουμε και καλά από αντίδραση τον κάθε πικραμένο που αποφάσισε να στήσει το μικρο του κόμμα μπας και του κάτσει καμιά αρπαχτήΟπότε ας αποφασίσουν επιτέλους , να ρυθμίσω κι εγώ καμιά άδεια
...πολύ αισιόδοξο σε βλέπω... δεν μας λές και τη... συννταγή?..
(εδώ κι ένα μήνα, έκλεισα εισιτήρια Μεγάλη Τετάρτη για Κρήτη, αλλά η ΠΝΟ έχει άλλη άποψη... ) -
ΠΝΟ: Η οποια ελεγχεται απο ποιο κομμα ειπαμε??.... ακουσα οτι περασε με πολυ οριακη πλειοψηφια η αποφασις αυτη...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
δωσε διευθυνση να στειλω ανθρακα.ps.
καλυτερα που τετοια ζωα πανε παραλια οταν εχει εκλογες,ετσι κι αλλιως κανα ζωαδι θα ψηφιζανε.Καλά, αυτό είναι βέβαιο.
Δεν ψηφίζει γιατί 'είναι όοοοολοι άχρηστοι'. Κι ΕΜΕΙΣ, οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ, θα απέχουμε, ως υπεύθυνοι πολίτες.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
ΠΝΟ: Η οποια ελεγχεται απο ποιο κομμα ειπαμε??.... ακουσα οτι περασε με πολυ οριακη πλειοψηφια η αποφασις αυτη......προφανώς θά 'πεσε στ' αφτιά του 'κόμματος', ότι Μεγάλη Τρίτη και Τετάρτη, θα ταξιδέψει η... πλουτοκρατία(!)..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
δωσε διευθυνση να στειλω ανθρακα.
ps.
καλυτερα που τετοια ζωα πανε παραλια οταν εχει εκλογες,ετσι κι αλλιως κανα ζωαδι θα ψηφιζανε.Καλά, αυτό είναι βέβαιο.
Δεν ψηφίζει γιατί 'είναι όοοοολοι άχρηστοι'. Κι ΕΜΕΙΣ, οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ, θα απέχουμε, ως υπεύθυνοι πολίτες.
Εγω είμαι αδιάφορος πολίτης
-
και εγω θα ημουν αν μου πληρωνε αλλος τα εξοδα
-
-
καλυτερα που δε θα ψηφισεις ουτε εσυ,θα βγαλω μονος μου τον επομενο γαμια του εθνους κι εσυ θα κλαις σε μια γωνια τρωγοντας παγωτο γευση μπιφτεκι.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
καλυτερα που δε θα ψηφισεις ουτε εσυ,θα βγαλω μονος μου τον επομενο γαμια του εθνους κι εσυ θα κλαις σε μια γωνια τρωγοντας παγωτο γευση μπιφτεκι.
Να είσαι βέβαιος κακομοίρη ότι θα κλαίω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και εγω θα ημουν αν μου πληρωνε αλλος τα εξοδαΕίδες όμως που δεν είσαι ? Αυτό κάτι σημαίνει
-
Να είσαι βέβαιος κακομοίρη ότι θα κλαίω
θα ειμαι
Εκλογές 2012 [#2]