-
Εγώ ένα έχω να πω!
Αύριο θα είναι μία ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΗ μέρα!!
Ανυπομονώ!
Αν και ακόμα δεν έχει έρθει το σασί μου, η CRG έφερε ένα 12άρι ΚΟΥΤΑ σασί με Maxter MXO Racing μοτέρ και αύριο θα κάνω τη πρώτη μου ουσιαστική προπόνηση/μάθημα με αυτό το 6τάχυτο ΤΕΡΑΣ!
Περιττό να πω ότι έχω χάσει τον ύπνο μου από τότε που το έμαθα...
-
γιατι δεν ερχεσαι κυριακη να ειμαστε ολοι μαζι ?
-
Γιατί θα κανω με τον Αντωνη (Μπ) προπονηση.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
...o οποίος (ξέχασα να γράψω) έχει φέρει το συγκεκριμένο 6τάχυτο 12άρι (του 2012 δηλαδή) καρτ
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
την κυριακή για καρτοδρομιο λες ? αν ναι θελω να ερθω .παρε με
Χωρις τρελο απροοπτο στις 10.00 θα ειμαι πανω.
Είδα στο site της πίστας ( http://www.kartodromo.gr/el/race ) ότι έχει μια εκδήλωση το Alfa Romeo Club αύριο εκεί. Θα είναι ανοιχτή η πίστα για αγωνιστικά καρτ;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
την κυριακή για καρτοδρομιο λες ? αν ναι θελω να ερθω .παρε με
Χωρις τρελο απροοπτο στις 10.00 θα ειμαι πανω.
Είδα στο site της πίστας ( http://www.kartodromo.gr/el/race ) ότι έχει μια εκδήλωση το Alfa Romeo Club αύριο εκεί. Θα είναι ανοιχτή η πίστα για αγωνιστικά καρτ;
Απο τις λιγες φορες που εχω ξενερωσει τοσο πολυ
Φορτωνω τα καρτ και εξοπλισμο, βαζω βενζινες(100αρα) γενικως ετοιμαζομαι για αυριο, και με παιρνει ο Jean Paul, και μου λεει ''δεν παιρνεις ενα τηλ, να σιγουρευτουμε για αυριο???''
Παιρνω και ακουω '' εκδηλωση Alfa Romeo''.
H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΕΡΑ.
Μεγαρα το απορριπτω γιατι δεν μου καθεται η πιστα, και ετσι μενουμε σπιτι και φτιαχνουμε το τρειλερ. -
Πριν λίγο γύρισα από τη καλύτερη προπόνηση EVER!!
Πρώτη μου, ουσιαστική προπόνηση με 6τάχυτο...και τι εξατάχυτο! Δε κρατήθηκα να περιμένω 1-2 εβδομάδες ακόμα για το δικό μου και νοίκιασα για σήμερα ένα Road Rebel 2012 με Maxter MXO racing.
Ακόμα δε μπορώ να συνέλθω!
Αυτό δεν είναι καρτ...είναι μονοθέσιο!
Δύναμη, G και ΠΟΛΥ δουλειά. Κάνεις συνεχώς κάτι. Θέλει πολύ αυτοσυγκέντωση και @@ για να το πας. Η αίσθηση με 6η στα χιλιόμετρα που μαζεύει απλά ΔΕΝ περιγράφεται με λόγια!!
Εντυπωσιάστηκα με το τιμόνι το οποίο επειδή είναι μεγαλύτερο σε διάμετρο από πριν έχει γίνει πιο μαλακό και δε κουράζει τόσο. Μπορείς δηλαδή με το ένα να ανεβάζεις και με το άλλο να στρίβεις.
Μερικές φώτο από το καρτ μου για σήμερα:
Ανεβαίνει και βίντεο από την πρώτη μου, ουσιαστική προπόνηση με 6τάχυτο.
-
-
Οταν ερθεις στον δρομο του ΘΕΟΥ(ΚΖ) ολα τα υπολοιπα θα φτιαξουν !!! Σε λιγο καιρο ο Νικολας θα ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ
-
Με αυτο το ποστ που ειναι το χιλιοστο σας ανακοινωνω οτι.
Μετα απο την συμφωνια που κλεισαμε με τον εδω αντιπροσωπο της ΤΟΝΥ ΚΑRT κ, Πολυχρονιδη σε λιγες ημερες ολα τα νεα απο Ελλαδα και εξωτερικο θα τα βρισκετε στο http://www.twinsracingkart.gr επισης συντομα θα ερθει και μια πληρη και ολοκληρωτικη ανανεωση στην σελιδα.
Μεινετε συντονισμενοι !!! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βιντεάκι από χθες:Ηρεμια θα ερθει ο χρονος (βρε το καημενο το μοτερακι)κατα τα αλλα ξυριζει το εργαλειο.
-
σωστός ο νίκος, σου λέει κάτσε να μάθω στο νοικιάρικο
αν κ δεν είδα να κάνεις κανά λάθος ρε συ, μάλλον συντηρητικές αλλαγές έκανες, αν κατάλαβα καλά.
τί βαρετή η πίστα των μεγάρων ρε γαμώτη. τοση αλάνα γύρω γύρω, ΑΥΤΟ έκατσαν κ φτιάξαν?εγώ αναβαθμιστηκα σε ότι αφορά τον κινητήρα κ ελπίζω να κανω πια απροβληματιστα καρτ. αλλιώς θα αρχίσω να την κάνω από τον χώρο. ξεκίνησα με μπατζετ 1500 ευρώ all inclusive κ έχω φτάσει στα 3500 ήδη.
λόγια βεβαια, αφου είναι πόρωση το πουστικο, αν κ θέλει @@ για να ασχοληθείς τελικά
δεν είναι για ντεμί 'γληγορους' που θα βαρεθουν να πονάνε πλευρά-χερια-αυχενες, να τρώνε τις ήττες τους στην πιστα κτλ κτλυγ ο φίλος χανιμπαλ που είναι ρε σεις?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
σωστός ο νίκος, σου λέει κάτσε να μάθω στο νοικιάρικο
αν κ δεν είδα να κάνεις κανά λάθος ρε συ, μάλλον συντηρητικές αλλαγές έκανες, αν κατάλαβα καλά.
τί βαρετή η πίστα των μεγάρων ρε γαμώτη. τοση αλάνα γύρω γύρω, ΑΥΤΟ έκατσαν κ φτιάξαν?εγώ αναβαθμιστηκα σε ότι αφορά τον κινητήρα κ ελπίζω να κανω πια απροβληματιστα καρτ. αλλιώς θα αρχίσω να την κάνω από τον χώρο. ξεκίνησα με μπατζετ 1500 ευρώ all inclusive κ έχω φτάσει στα 3500 ήδη.
λόγια βεβαια, αφου είναι πόρωση το πουστικο, αν κ θέλει @@ για να ασχοληθείς τελικά
δεν είναι για ντεμί 'γληγορους' που θα βαρεθουν να πονάνε πλευρά-χερια-αυχενες, να τρώνε τις ήττες τους στην πιστα κτλ κτλυγ ο φίλος χανιμπαλ που είναι ρε σεις?
Λάθος κατεβάσματα έκανα.
Αρχή είναι ακόμα...θα μάθω.
Έτσι είναι το καρτ φίλε...αλλιώς ξεκινάμε κι αλλιώς καταλήγουμε.
-
α ρε ατζαμή
ειχα χαμηλά τον ηχο κ δεν είδα τα λάθη.
πάντως πιστεύω πως η αφίδνες είναι η σωστή πίστα για 6ταχυτο. εκεί θα πάθεις κοκομπλόκο. στα όλο φουρκέτες μέγαρα όλο στο λεβιε είσαι ρε συΈτσι είναι το καρτ φίλε...αλλιώς ξεκινάμε κι αλλιώς καταλήγουμε.
μάλλον γιατί δεν ξέρουμε από την αρχή τη γαμάτο είναι το καρτ
τις πραγματικές ήττες πρέπει να τις τρώγαν καμια 10αρια χρόνια πιο πριν οι χομπίστες με τα 100αρια. εχω γνωρίσει δυο τρεις τέτοιους που φάγαν ήττες με την αξιοπιστια κ τη μπελαλίδικη συντήρηση των 100αριων που την κάναν τρέχοντας από το χωρο, σε λίγους μήνες ενασχόλησης, χωρις να ευχαριστηθουν το άθλημα -
Δεν ξερω μπορω να πω οτι εμενα τα Μεγαρα απο την αρχη δεν μου καθησαν σαν πιστα, και την τελευταια φορα που πηγα ημουνα με το χερι στο λεβιε, ασε που οι Τuners σταματησαν σε καποια στιγμη και δεν εκαναν αλλο γιατι δεν τους αρεσε.
Οταν με το καλο ερθει και του Νικου το καρτ πρεπει να μαθει στο Καρτοδρομο.
Οσο για το φιλο Chemic πιστευω να ξεκινησει και να κανει καρτ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
α ρε ατζαμήειχα χαμηλά τον ηχο κ δεν είδα τα λάθη.
πάντως πιστεύω πως η αφίδνες είναι η σωστή πίστα για 6ταχυτο. εκεί θα πάθεις κοκομπλόκο. στα όλο φουρκέτες μέγαρα όλο στο λεβιε είσαι ρε συΕντάξει ρε...αρχή είναι ακόμα. Αν δε κάνω λάθη τώρα, πότε θα κάνω?
Για να σε δω με λεβιέ
Οι Αφίδνες έχουν τη σωστή χάραξη για 6τάχυτο αλλά από τα G που τρως είναι πιο κουραστική από τα Μέγαρα. Σκέψου ότι χθες έβγαζα όλο το 15λεπτο σκέλος, κάθε φορά. Πάρα το συνεχές πάνω/κάτω δεν κουράζει τόσο. Τα Μέγαρα είναι εύκολη πίστα και λίγο βαρετή.
Το Καρτόδρομο έχει ίσως τη καλύτερη χάραξη για εξατάχυτο, βασικά είναι πίστα για εξατάχυτο, αλλά δεν έχει την άσφαλτο των Μεγάρων. Κοινώς, είναι παγοδρόμιο
Πήγαμε Μέγαρα επειδή είχε κόσμο, την επόμενη φορά θα πάμε Καρτόδρομο όμως
μάλλον γιατί δεν ξέρουμε από την αρχή τη γαμάτο είναι το καρτ
τις πραγματικές ήττες πρέπει να τις τρώγαν καμια 10αρια χρόνια πιο πριν οι χομπίστες με τα 100αρια. εχω γνωρίσει δυο τρεις τέτοιους που φάγαν ήττες με την αξιοπιστια κ τη μπελαλίδικη συντήρηση των 100αριων που την κάναν τρέχοντας από το χωρο, σε λίγους μήνες ενασχόλησης, χωρις να ευχαριστηθουν το άθλημαΑπό εκεί απέκτησε άσχημο όνομα το καρτ σαν χόμπι και το έβγαζαν πανάκριβο
-
Ως γνωστον οτι ειμαι μεγαλος καρτο-παπαρατσι ολοι το ξερουν
Δυο φωτογραφιες απο την τελευταια προπονηση στο Καρτοδρομο, σε στιλ κουιζ.
Ερωτηση ???
Που πιστευετε οτι παταει ο μπροστα τροχος του Tuners στην κορυφη της στροφης???
Α)Μεσα στα κερμπ ???
Β)Μεσα στην πιστα ???
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ειναι στην κατω φωτο που ειναι η επομενη .
http://img812.imageshack.us/img812/8949/img0104e.jpg -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εντάξει ρε...αρχή είναι ακόμα. Αν δε κάνω λάθη τώρα, πότε θα κάνω?
Για να σε δω με λεβιέ
καλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τον Ιούνιο θα το πηγαίνεις (τουλάχιστον) αξιοπρεπώς. αρκεί βέβαια να έρθει το σασί μέχρι τότε. όχι τίποτα άλλο, αλλά αν έρθει αφού λήξει η ομολογκασιον, ζήτα μείωση τιμής.
εγώ πάντως θα μείνω με το αυτοματο για δυο σαιζον, κ μετά θα πάω για 6ταχυτο. ήδη έχω αρχίσει το ψηστήρι στον tuners να μην πουλησει μέχρι τότε τίποτα
Οι Αφίδνες έχουν τη σωστή χάραξη για 6τάχυτο αλλά από τα G που τρως είναι πιο κουραστική από τα Μέγαρα. Σκέψου ότι χθες έβγαζα όλο το 15λεπτο σκέλος, κάθε φορά. Πάρα το συνεχές πάνω/κάτω δεν κουράζει τόσο. Τα Μέγαρα είναι εύκολη πίστα και λίγο βαρετή.
πραγματικά τα μέγαρα έχουν σχεδιαστεί λάθος, δεδομένου ότι χώρο είχαν αρκετό να φτιαξουν ότι θέλαν εκεί ή οι αφιδνες είναι τόσο καλές?
Το Καρτόδρομο έχει ίσως τη καλύτερη χάραξη για εξατάχυτο, βασικά είναι πίστα για εξατάχυτο, αλλά δεν έχει την άσφαλτο των Μεγάρων. Κοινώς, είναι παγοδρόμιο
εγώ πάντως έχω αναρωτηθεί τί θα γινόταν αν οι αφίδνες είχαν καλό κράτημα, ανεβαίνοντας το σπασιμο μετά την 'βαλβολαιν' κολημένος στο κάθισμα κ με τη κεφάλα μου να παει να φύγει. 5 γύρους θα έβγαζα
Πήγαμε Μέγαρα επειδή είχε κόσμο, την επόμενη φορά θα πάμε Καρτόδρομο όμωςμάλλον γιατί δεν ξέρουμε από την αρχή τη γαμάτο είναι το καρτ
τις πραγματικές ήττες πρέπει να τις τρώγαν καμια 10αρια χρόνια πιο πριν οι χομπίστες με τα 100αρια. εχω γνωρίσει δυο τρεις τέτοιους που φάγαν ήττες με την αξιοπιστια κ τη μπελαλίδικη συντήρηση των 100αριων που την κάναν τρέχοντας από το χωρο, σε λίγους μήνες ενασχόλησης, χωρις να ευχαριστηθουν το άθλημαΑπό εκεί απέκτησε άσχημο όνομα το καρτ σαν χόμπι και το έβγαζαν πανάκριβο
ακριβώς. θυμάμαι κ ρεπορταζ της εποχής που λέγαν πόσο μπελαλίλιδικο είναι το καρτ κ πως αν δεν γίνουν τετραχρονα δεν υπάρχει μέλλον. γιαυτό κ είχα μπει εδώ κ ρώταγα τί παίζει όταν ήθελα να αγοράσω -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
υγ ο φίλος χανιμπαλ που είναι ρε σεις?
Εδω ειμαι φιλε μου.... Σας παρακολουθω και χαιρομαι για εσας.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τον Ιούνιο θα το πηγαίνεις (τουλάχιστον) αξιοπρεπώς. αρκεί βέβαια να έρθει το σασί μέχρι τότε. όχι τίποτα άλλο, αλλά αν έρθει αφού λήξει η ομολογκασιον, ζήτα μείωση τιμής.
εγώ πάντως θα μείνω με το αυτοματο για δυο σαιζον, κ μετά θα πάω για 6ταχυτο. ήδη έχω αρχίσει το ψηστήρι στον tuners να μην πουλησει μέχρι τότε τίποταΦάγαμε το γάιδαρο...η ουρά έμεινε.
Τι να κάνω που η ζήτηση στα εξατάχυτα έχει αυξηθεί κατακόρυφα παγκοσμίως.
πραγματικά τα μέγαρα έχουν σχεδιαστεί λάθος, δεδομένου ότι χώρο είχαν αρκετό να φτιαξουν ότι θέλαν εκεί ή οι αφιδνες είναι τόσο καλές?
Δεν είναι τόσο μεγάλο το οικόπεδο των Μεγάρων. Μεγαλύτερο είναι το καρτόδρομο νομίζω...αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.
εγώ πάντως έχω αναρωτηθεί τί θα γινόταν αν οι αφίδνες είχαν καλό κράτημα, ανεβαίνοντας το σπασιμο μετά την 'βαλβολαιν' κολημένος στο κάθισμα κ με τη κεφάλα μου να παει να φύγει. 5 γύρους θα έβγαζα
Αν είχε καινούρια άσφαλτο δεν θα ξεκόλλαγε ο κόσμος από εκεί!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ