-
Με περίπου 800 εγγεγραμμένους χρήστες του Forum μήπως θα έπρεπε να οργανωθούμε και τυπικά.
Ψηφίστε , σχολιάστε , καταθέστε τις απόψεις σας και βλέπουμε.
Στο κάτω κάτω της γραφής που απευθύνονται οι αγώνες..... -
Με περίπου 800 εγγεγραμμένους χρήστες του Forum μήπως θα έπρεπε να οργανωθούμε και τυπικά.
Συγνώμη για τα δύο ναι , παρακαλώ ψηφίστε στό πρώτο απο αυτά (αυτά παθαίνεις αμα δεν έχεις ξανακάνει ψηφοφορία)
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Με περίπου 800 εγγεγραμμένους χρήστες του Forum μήπως θα έπρεπε να οργανωθούμε και τυπικά.Ψηφίστε , σχολιάστε , καταθέστε τις απόψεις σας και βλέπουμε.
Στο κάτω κάτω της γραφής που απευθύνονται οι αγώνες.....ΕΛΑ ΡΕ CASTOR ΠΟΙΟΙ 800?
ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑΧΙ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στο κάτω κάτω της γραφής που απευθύνονται οι αγώνες.....ΕΛΑ ΡΕ CASTOR ΠΟΙΟΙ 800?
ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑΧΙΑπό την αρχική σελίδα :
Οι χρήστες μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 10118 άρθρα
Εχουμε 806 εγγεγραμμένους χρήστες
Ο πιο πρόσφατα εγγεγραμμένος χρήστης είναι ο george_v
Συνολικά 14 χρήστες είναι online :: 6 Εγγεγραμένοι, 0 κρυμμένοι και 8 Επισκέπτες [ Administrator ] [ Moderator ]
Πιο πολλοί χρήστες που ήταν ποτέ οnline 27 στις 12/06/02 10:20
Εγγεγραμένοι χρήστες: asfakas, Castor, HUNTER, makinen, og2002gr, virus.exe -
Από τους 800, οι 300 δεν έχουν κάνει ποτέ δημοσίευση, οι επόμενοι 300 από 1-5 δημοσιευσεις, οι 150 έχουν κάνει μέχρι 30 και οι υπόλοιποι 50 από 30 και πάνω. Άρα να υπολογίζεις περίπου 100-150 ενεργά μέλη.
Τώρα, τι εννοεις με το τυπικό και το άτυπο, τι σκοπό θα έχει, τι οργάνωτικό επίπεδο...κλπ...κλπ.
Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες τι έχεις στο μυαλό σου και το συζητάμε.
Έχουν γραφτεί μέσα στο φόρουμ κατά καιρούς διάφορες δραστηριότητες οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν. Πάντα με οργάνωση των 4Τ και των εμπλεκομένων σ'αυτούς.
Για δώσε μας περισσότερες εξηγήσεις! Περιμένεις με την ψηφοφορία να σου πει κανένας όχι? -
Οτι γίνεται,ειναι καλό!!!!Αν μπορει να υλοποιηθεί ????γιατι οχι????
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από τους 800, οι 300 δεν έχουν κάνει ποτέ δημοσίευση, οι επόμενοι 300 από 1-5 δημοσιευσεις, οι 150 έχουν κάνει μέχρι 30 και οι υπόλοιποι 50 από 30 και πάνω. Άρα να υπολογίζεις περίπου 100-150 ενεργά μέλη.
Τώρα, τι εννοεις με το τυπικό και το άτυπο, τι σκοπό θα έχει, τι οργάνωτικό επίπεδο...κλπ...κλπ.
Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες τι έχεις στο μυαλό σου και το συζητάμε.
Έχουν γραφτεί μέσα στο φόρουμ κατά καιρούς διάφορες δραστηριότητες οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν. Πάντα με οργάνωση των 4Τ και των εμπλεκομένων σ'αυτούς.
Για δώσε μας περισσότερες εξηγήσεις! Περιμένεις με την ψηφοφορία να σου πει κανένας όχι?Η βασική ιδέα έχει να κάνει περισσότερο με την αντιπροσώπευση του κυρίως ενεργού σώματος των αγώνων στην Ελλάδα που **μερικοί **από αυτούς είναι οι 800. Και αν συμμετέχουν ενεργά οι 50 ή 100 ή 500 δεν σημαίνει και πολλά πράγματα.
Υπάρχουν πολλά θέματα που εμείς που παρακολουθούμε και ακολουθούμε τους αγώνες στην Ελλάδα αλλά και εκτός μπορούμε να επωφεληθούμε να διεκδικήσουμε ακόμη και να επιβάλουμε.
Στην ουσία ο σύνδεσμος είναι και το forum λίγο πολύ , αλλά με μία πιό 'τυπική' μορφή , (καταστατικό,προεδρείο,συνέλευση) αποκτά μία οντότητα με κάποιο 'βάρος' απέναντι στους οργανωτές και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Άμα εκπροσωπείς 500 - 1000 άτομα σε προσέχουν!
Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορούν να επιτευχθούν πιστεύω μέσα από μια τέτοια κίνηση. Αναφέρω μερικά απο αυτά.
- Επιρροή στις λέσχες για αγώνες.
- Οργανωμένες παρακολουθήσεις αγώνων εντός και εκτός Ελλάδος.
- Συναντήσεις μελών και διάφορα happenings.
- Παραστάσεις προτάσεων σε , ΜΜΕ , Λέσχες , ΣΟΟΑ, ΕΛΠΑ,κλπ για τους αγώνες .
Εικοσι κάτι χρόνια που ασχολούμαι με τους αγώνες αυτοκινήτου βλέπω την σημερινή ευκαιρία που μας δίνει το ιντερνετ σαν την ιδανική ευκαιρία να δείξουμε αυτό που είμαστε:
Η βάση για κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στην Ελλάδα
Σίγουρα έχουν γραφτεί πολλές καλές ιδέες στο forum αλλά σχεδόν καμμία δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη. Από τους 4Τ όσο και να θέλουν τα πρόσωπα δεν μπορούμε παρά να τους ευχαριστούμε για τα όσα καλά μας έχουν προσφέρει μέχρι τώρα μαζί με το forum που είμαστε τώρα. Ότι και να κάνουμε εμείς πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας.
Αν δεν το θέλετε τυπικό αλλά άτυπο το σχήμα , αν δεν θέλετε προεδρείο αλλά οργανωτική επιτροπή no problem.
Εγώ καταθέτω μία ιδέα και η συνέχεια θα δείξει.
-
Αν καταφέρουμε να φτιάξουμε κάτι ισχυρό που να έχει μια ορισμένη δύναμη και να μπορεί να επηρεάζει καταστάσεις ναι γιατί όχι;
Υποθέτω όμως, πως πρέπει να θεσμοθετηθεί μέσω ΕΛΠΑ κάτι τέτοιο.
Μην έχει μόνο διακοσμητική αξία.Ξέρει κανείς εαν έξω υπάρχει κάτι παρόμοιο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΛΑ ΡΕ CASTOR ΠΟΙΟΙ 800?
ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑΧΙΓεμίσαμε Πουλμανάκι
Τι κάνουμε τώρα?
-
Kαλημέρα!
Συμφωνώ να οργανωθούμε!
Ομως μην ξεχνάμε, το-τα περιοδικά μας. Χωρίς κέρδος ιστορία και μάλιστα με κόστος είναι το φόρουμ, ας κάνουμε ότι κάνουμε μέσα από εδώ...
Θυμάστε τη λέσχη αναγνωστών των 4Τροχών; Να την δραστηροποιήσουμε; Δεν έχω ιδέα που βρίσκεται τυπικά αυτή η ιστορία.
Ε, ρε σφαλιάρες που θα φάμε μόλις γίνουμε σώμα.... Δεν πειράζει. Πρώτη φορά θάναι; ΠΑΜΕ!
Μπορούμε να βρεθούμε στο περιθώριο του Ράλι Στερεάς ή στην εκδήλωση του περιοδικού μας Φόρμουλα 1 στου Λάμπη για λεπτομέρειες και ανταλλαγή απόψεων με συγκεκριμένο πλαίσιο, ώστε να μην χαθούμε...
Είπαμε... ΜΕΣΑ!ΣΧ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ Δ.Σ... (κάτι άλλο Καστοράκο...)
-
Ο χρήστης CooperS έγραψε:
Kαλημέρα!
Συμφωνώ να οργανωθούμε!
Ομως μην ξεχνάμε, το-τα περιοδικά μας. Χωρίς κέρδος ιστορία και μάλιστα με κόστος είναι το φόρουμ, ας κάνουμε ότι κάνουμε μέσα από εδώ...
Θυμάστε τη λέσχη αναγνωστών των 4Τροχών; Να την δραστηροποιήσουμε; Δεν έχω ιδέα που βρίσκεται τυπικά αυτή η ιστορία.
Ε, ρε σφαλιάρες που θα φάμε μόλις γίνουμε σώμα.... Δεν πειράζει. Πρώτη φορά θάναι; ΠΑΜΕ!
Μπορούμε να βρεθούμε στο περιθώριο του Ράλι Στερεάς ή στην εκδήλωση του περιοδικού μας Φόρμουλα 1 στου Λάμπη για λεπτομέρειες και ανταλλαγή απόψεων με συγκεκριμένο πλαίσιο, ώστε να μην χαθούμε...
Είπαμε... ΜΕΣΑ!ΣΧ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ Δ.Σ... (κάτι άλλο Καστοράκο...)
Στράτη καλημέρα,
Ξεκινώ από το τελευταίο. Συμφωνώ , το ιντερνετ μας διευκολύνει αφάνταστα σ'αυτό. Κάποιος πρέπει αναγκαστικά να είναι 'μπροστάρης' , δεν μου πάει ο ρόλος , εγώ μόνο να τσιγκλάω που και πού.
Δεν είμαστε αγνώμονες (να μου καεί ο προσέσορας ), οι 4τροχοί και παρέα έχουν προσφέρει όσα δεν έχουν προσφέρει όλοι οι άλλοι μαζί , και αυτό το forum πιστεύω οτι είναι η κορωνίδα του συγκροτήματος. Και τα περιοδικά αγοράζουμε και το ραλλυ.τζιαρ 'κτυπάμε' (hits) με ρυθμό πολυβόλου.
Και τώρα στην ουσία μετά το 'ΓΙΝΕ' νέο σύνθημα 'ΠΑΜΕ'
ΠΑΜΕ ΣΤΕΡΕΑΣ
ΠΑΜΕ ΛΑΜΠΗΌσοι είναι μέσα δηλώστε !
-
ΜΕΣΑ!
Για το Στερεάς ορίστε μέρος και ωρα!!
Για τον Λάμπη εγω εστειλα ηδη το κουπόνι!!!!ΥΓ Στην ψηφοφορία δεν μπορώ να λαβω μέρος!Μολις μπαίνω μου δείχνει τα αποτελέσματα μονο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΜΕΣΑ!
Για τον Λάμπη εγω εστειλα ηδη το κουπόνι!!!!ΥΓ Στην ψηφοφορία δεν μπορώ να λαβω μέρος!Μολις μπαίνω μου δείχνει τα αποτελέσματα μονο!
Μήπως είχες ψηφίσει? ή ο δαίμων του forum ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΜΕΣΑ!
ΠΑΜΕ, ΠΑΜΕ.
για το Στερεάς δεν ξέρω, αλλά για του Λάμπη σίγουρα. Έστειλα κι εγώ κουπόνι.
Kouk, αυτό σημαίνει ότι έχεις ήδη ψηφίσει!!! -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ΜΕΣΑ!
Μήπως είχες ψηφίσει? ή ο δαίμων του forum ?
Αμαν λές??...Αν εχω ψηφίσει τοτε ναι,δικαιολογείται!!Ωχ Castor,η ηλικία που λέγαμε!!!
-
Στου Λάμπη πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε Τάκη Σκαλτσά με Εσκορτ... Ολα τα λεφτά... Ε, να έχουμε το παιχνίδι μας και εμείς οι γεροντήδες
(Πουρτέιτζερς, ότι πείτε... Μόνο μη το δει η τσαδαρίνα αυτό με τις ηλικίες γιατί θα πάει στην αρχισεπισκοπή να αλλάξει την κουμπαριά...) -
ΓΥΡΙΣΕ Ο Ν.Τ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ;ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ;
ΣΤΡΑΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ. -
Ο χρήστης CooperS έγραψε:
Στου Λάμπη πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε Τάκη Σκαλτσά με Εσκορτ... Ολα τα λεφτά... Ε, να έχουμε το παιχνίδι μας και εμείς οι γεροντήδες
(Πουρτέιτζερς, ότι πείτε... Μόνο μη το δει η τσαδαρίνα αυτό με τις ηλικίες γιατί θα πάει στην αρχισεπισκοπή να αλλάξει την κουμπαριά...)ΣΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΦΑΝΤΗΔΕΣ!ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ !!!!!!ΛΙΡΑ 100!!!!!HELLO AGAIN!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΓΥΡΙΣΕ Ο Ν.Τ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ;ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ;
ΣΤΡΑΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ.ΝΤ, επέστρεψε!
Χθες γκρίνιαζε. Σήμερα σχολίασε φοβερός αγώνας...
Συναντησή μας συντροφιά με το ραντάρ-ρουφιάνο, στο 1/3ο της 1ης ε.δ....
Θα σας δώσω λεπτομέρειες μόλις η Τώνια φτιάξει την ενδιάμεση κοπάνα ώστε να πάμε και να έρθουμε άνεμο...
Πάντως από ότι λένε οι συμμετέχοντες ο αγώνας θα κριθεί στις ε.δ. 3 και 4, οπότε και 7, 8...
Πόλεμος!
Βσικό ερώτημα F2-3 η Ν;;;;!!!
4Χ4 ή όλα μπροστά;
τούρμπο ή ατμοσφαιρικός...;
Σίγουρα αλλού θα είναι έτσι, αλλού αλλοιώς. Μένει να δούμε τι θα βγεί στο τέλος, οπότε κάπου εκεί θα κριθεί και ο τίτλος.
ΣΧΥΓ. Με λίγη βροχή Πάνος και Κωσταντίνος δεν θα χάσουν χρόνο. Αν όμως το βρεγμένο εξελιχθεί σε λάσπη τότε θα αλλάξουν τα αποτελέσματα
Και θεού βοηθού λοιπόν!
Σύνδεσμος Φιλάθλων Άγωνων Αυτοκινήτου