-
Aγαπητοί φίλοι καλημέρα. Φίλος με saab 9-3 sportwagon 2t (210hp) αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: τα τελευταία πρωϊνά όταν προσπαθεί να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο, ενώ η μιζα δίνει κανονικά, αυτό δυσκολεύεται και κάνει όπως έκαναν τα παλιότερα αυτοκίνητα (δυσκολία ανάφλεξης και ψιλορεταρίσματα ).Αφού πάρει μπροστά και κινηθεί, κατά τη διάρκεια της ημέρας όσες φορές κι αν το σβήσει το ξαναβάζει μπρος χωρίς καμμιά δυσκολία και στο δρόμο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Έχει αλλάξει μπαταρία πέρυσι. Καμμιά ιδέα;
ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Όταν προσπαθεί να το βάλει μπροστά μυρίζει άκαυστη βενζίνη; στον δρόμο μετά άμα το πιέσει ή προσπαθήσει να γεμίσει μια ταχύτητα από χαμηλά ρετάρει; Τα καυσαέριά του, αν τα έχει μετρήσει, είναι σωστά;
-
Όχι, όχι, και τα καυσαέρια αρχές του έτους ήταν σωστα.
-
Εφοσον το κανει μονο την κρυα εκκινηση να κοιταξει την βαλβιδα ψυχρης εκκινησης.
-
Δεν το πήγε ακόμη στο συνεργείο. Μου έγραψε(είναι στο εξωτερικό και πρέπει συνεννοηθεί με τους εκεί...) ότι αν γυρίσει το κλειδί στην τελευταία σκάλα και περιμένει να ακούσει το γέμισμα της αντλίας, τότε το αυτοκίνητο παίρνει κανονικά μπροστά. Αλλά παλιότερα δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό, έπαιρνε αμέσως. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αντλία;
-
Ο χρήστης Lak έγραψε:
Μόλις άλλαξα αισθητήρα στροφάλου, με την ευκαρία καθάρισα και μπεκ αφού έτσι και αλλιως βγήκαν, συνεπώς άλλαξα και φίλτρο βενζίνης, καθάρισμα πεταλούδας και reset. (το ένα μπεκ δεν ξαναδούλεψε και επομένως το άλλαξα κι αυτό). 350€ το μαλλί. Ελπίζω τουλάχιστον να έλυσα το πρόβλημα.....Όταν σου κάνει το πρόβλημα που ανέφερες, είναι συνήθως πρωινές ώρες (ίσως η υγρασία ...) , ή σου έχει συμβεί και μεσημέρι ?
-
Και πρωί και μεσημέρι και βράδυ. Δεν το έχει κάνει ποτέ όμως με ζεστή μηχανή.
-
πρωτα γυριζεις το κλειδι και περιμενεις να σβησουν τα περισοτερα λαμπακια στο καντραν και μετα γυρνας τη μιζα
για να προλαβει ο εγκεφαλος να επεξεργαστει της πληροφοριες και της θερμοκρασιες
το αυτοκινητο ειναι μια χαρα -
Φίλε umaga κάτι μου είπες..... Σου λέω ότι έχω το πρόβλημα 1,5 χρόνο τώρα και έχω περάσει 3 μηχανικούς τουλάχιστον. Λες να μην ξέρω τα βασικά; Η αν δεν τα ξέρω, δεν θα βρισκόταν ένας σε αυτό το διάστημα να μου τα πεί; Τέλος πάντων, μετά τον αισθητήρα στροφάλου που άλλαξα δεν το έχει ξανακάνει (μια εβδομάδα τώρα) συνεχίζω να το παρακολουθώ και ελπίζω να έχει λυθεί το πρόβλημα.
-
Καλημερα.
Είχα ακριβώς το ίδιο προβλημα εδω και 1 χρόνο. Έχω ενα VW GOLF4.
Άλλαξα αισθητήρα στροφάλου πριν 3 μηνες και σταμάτησε να το κάνει. Όμως ξαναξεκίνησε το πρόβλημα πριν 10 μέρες. Τελικά το αυτοκινήτο δεν παίρνει μπρος και είναι στο συνεργείο εδω και 3 μέρες. Διάβασαν τον εγκέφαλο αλλά ακόμη το ψάχνουν..... και αναμένω την λυπητερη... ( Ο μάστορας ειναι πολύ καλός φίλος)
Για να δουμε!Υ.Γ. Πάντως όταν αγόρασα το αυτοκίνητο και εντός εγγύησης έπαθα το ίδιο πρόβλημα. Η αντιπροσωπία μου είπε οτι εφταιγε ένα ρελέ στο τιμόνι. Το άλλαξε. (δεν θυμάμαι αν είχε σχεση και το immobilizer). Τότε βέβαια δεν πλήρωσα και πέρασαν και 10 χρόνια! Δεν θυμάμαι και παρα πολλά...
Ο χρήστης Lak έγραψε:
Φίλε umaga κάτι μου είπες..... Σου λέω ότι έχω το πρόβλημα 1,5 χρόνο τώρα και έχω περάσει 3 μηχανικούς τουλάχιστον. Λες να μην ξέρω τα βασικά; Η αν δεν τα ξέρω, δεν θα βρισκόταν ένας σε αυτό το διάστημα να μου τα πεί; Τέλος πάντων, μετά τον αισθητήρα στροφάλου που άλλαξα δεν το έχει ξανακάνει (μια εβδομάδα τώρα) συνεχίζω να το παρακολουθώ και ελπίζω να έχει λυθεί το πρόβλημα. -
φίλε Vag_h έβγαλες τελικά άκρη; Εμένα έχει περάσει περίπου ενάμιση μήνας και 1000km και δεν το έχει ξαναπαρουσιάσει. Ελπίζω να έλυσα το πρόβλημα. Αν το ξανακάνει όμως, θα ενημερώσω...
-
Lak, τελικά το πρόβλημα σου λύθηκε ?
Vag_h και XENO , εσείς τι κάνατε ? -
Σε Seat Ibiza του 2004 είχα το ίδιο πρόβλημα πριν 1,5 χρόνο, λύθηκε οταν άλλαξα αισθητήρα Λ, καθώς και αισθητήρα θερμοκρασιας.
Δεν παιρνει μπροστα...