-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Θα ρωτησω κατι πολυ κουλο,ξερουμε αν το αστυνομικο τμημα της τουμπας εχει κοσμο?Πηγα στο λευκου πυργου να δηλωσω μια απωλεια πορτοφολιου και γινοταν της πουτανας απο κοσμοσυνηθως ειναι χαλαα
αλλα νομιζω δηλωνεις κοντα εκει που το εχασεςαρα αν πας στην τουμπα, μην πεις το εχασα κεντρο
πες καπου κοντα στην τουμπα -
Προφανως και αυτο θα δηλωσω,ουτως ή αλλως στη λαρισα το εχασα και απλα θελω να παρω βεβαιωση για να βγαλω καινουριο ΠΑΣΟ...Ξερουμε διευθυνση του τμηματος τουμπας?
-
Προφανως και αυτο θα δηλωσω,ουτως ή αλλως στη λαρισα το εχασα και απλα θελω να παρω βεβαιωση για να βγαλω καινουριο ΠΑΣΟ...Ξερουμε διευθυνση του τμηματος τουμπας?40°36'43.64'Β
22°58'35.38'Α -
δίπλα σου ειναι ρε, το στενό στο posto κατέβα (Ιπποδρομίου) και σφαίρα εκει θα σε βγάλει !!!
στο μπαλκόνι σου να φωνάξεις κωλο...τσοι θα σε ακούσουν
-
Άλλη μια ερώτηση στο τραπέζι. Μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα που να πουλά πολύ καλά+ισχυρά καθαριστικά για πλύσιμο αυτοκίνητου σε λογικές τιμές και ας έχει και μεγάλες συσκευασίες???
-
Κ εγω μια ερωτηση,καλο μπασκετακι εξω που παιζεται σε τουμπα-κεντρο?Παει κανενας συμφορουμιτης για σουτακια?
-
Εδω σε μας τριγύρω στα νεα γήπεδα δίπλα απο το κέντρο πολιτισμού (στην παλιά αλάνα) κατι γίνεται αλλά τα βαριά χαρτιά απ οτι έχω καταλάβει είναι στα γηπεδα στην νεα παραλία και στο ποσειδώνιο!
-
Πίτσες...
Θυμάμαι πιτσιρικάδες πλακωνόμασταν στο ξύλο, για να πιάσουμε μια μπασκέτα στο ποσειδώνειο. Δεν υπήρχε βραδάκι με άδειο με άδειο γήπεδο ακόμα και καθημερινή.Από τις καλύτερες αναμνήσεις που έχω σαν παιδί
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πίτσες...
Θυμάμαι πιτσιρικάδες πλακωνόμασταν στο ξύλο, για να πιάσουμε μια μπασκέτα στο ποσειδώνειο. Δεν υπήρχε βραδάκι με άδειο με άδειο γήπεδο ακόμα και καθημερινή.Από τις καλύτερες αναμνήσεις που έχω σαν παιδί
Παππου
-
Εκεί που είσαι, ήμουνα
Και εδώ που είμαι, θα'ρθειςΑκούς εκείς παππούς
Εσύ κυκλοφοράς με παππουδέ αμάξι κύριε. Εμείς είμαστε τζόβενα με διθέσιο -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εκεί που είσαι, ήμουνα
Και εδώ που είμαι, θα'ρθειςΑκούς εκείς παππούς
Εσύ κυκλοφοράς με παππουδέ αμάξι κύριε. Εμείς είμαστε τζόβενα με διθέσιοΠερνας κριση ηλικιας
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θα δωσεις το ΜΧ-5 και θα παρεις SLK
-
Δεν γέρασα τόοοοοοοοσο πολύ
-
Θα ρωτησω κατι πολυ κουλο,ξερουμε αν το αστυνομικο τμημα της τουμπας εχει κοσμο?Πηγα στο λευκου πυργου να δηλωσω μια απωλεια πορτοφολιου και γινοταν της πουτανας απο κοσμοΣτο Λευκού Πύργου γίνονται απώλειες πορτοφολιού και μέσα στο Τμήμα.
-
Θα ρωτησω κατι πολυ κουλο,ξερουμε αν το αστυνομικο τμημα της τουμπας εχει κοσμο?Πηγα στο λευκου πυργου να δηλωσω μια απωλεια πορτοφολιου και γινοταν της πουτανας απο κοσμοΣύμφωνα με τα λεγόμενα αστυφύλακα πριν 2 χρόνια που έχασα την δική μου η δήλωση απωλειας έπρεπε να γίνει στο τμήμα ασφαλειας της περιχής που έγινε η απώλεια.
Πιθανότατα βεβαια απλώς να ήθελε να με ξεφορτωθεί που 'θυμήθηκα' βραδιάτικα με ζέστη να τον ενοχλήσω για τετοιο θεμα ...
Πρόσεξε μόνο μη σε ρωτήσουν ... 'Ραντεβού έχετε?' -
Κ εγω μια ερωτηση,καλο μπασκετακι εξω που παιζεται σε τουμπα-κεντρο?Έτσι να προπονούμαστε
Παει κανενας συμφορουμιτης για σουτακια?
Ποιος να πάει μωρέ..
-
για μπασκετ υπαρχουν κανα 2 που παιζουν σε επιπεδο nba αλλα για το 2012 δεν οργανωθηκαν ακομα καθολου γιατι και ο καιρος ηταν τα μαυρα του τα χαλια! αν παιχτει σκηνικο θα υπαρξει νυξη
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για μπασκετ υπαρχουν κανα 2 που παιζουν σε επιπεδο nba αλλα για το 2012 δεν οργανωθηκαν ακομα καθολου γιατι και ο καιρος ηταν τα μαυρα του τα χαλια! αν παιχτει σκηνικο θα υπαρξει νυξηέλα ρε γιατί με κάνεις ρεζίλι?θα νομίζουν οτι δεν βρήκα συμβόλαιο...λόγς του λοκ-αουτ δεν παίζω...σιγά μην ασχοληθώ με 66 ματσακια
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Κ εγω μια ερωτηση,καλο μπασκετακι εξω που παιζεται σε τουμπα-κεντρο?
Έτσι να προπονούμαστε
Παει κανενας συμφορουμιτης για σουτακια?
Ποιος να πάει μωρέ..
Δε σας ξεχασα αγαπητε
Easter is coming
Posts προς Θεσσαλονικείς