-
Πολύ ωραία τα βιντεάκια! Η πίστα των Μεγάρων φαίνεται πολύ καλή από μέσα επίσης.
Με GoPro τα τραβήξατε Νίκο; Ήθελα να ανεβάσω κι εγώ απ' την πίστα στα Χανιά (με το παλιό καρτάκι του Τόλη και πιο παλιό του Tuners), αλλά η GoPro HD2 που χρησιμοποίησα έχει γράψει ένα ενοχλητικό τσικ-τσικ-τσικ στον ήχο...
-
Ο χρήστης b18c έγραψε:
Πολύ ωραία τα βιντεάκια! Η πίστα των Μεγάρων φαίνεται πολύ καλή από μέσα επίσης.Με GoPro τα τραβήξατε Νίκο; Ήθελα να ανεβάσω κι εγώ απ' την πίστα στα Χανιά (με το παλιό καρτάκι του Τόλη και πιο παλιό του Tuners), αλλά η GoPro HD2 που χρησιμοποίησα έχει γράψει ένα ενοχλητικό τσικ-τσικ-τσικ στον ήχο...
Ναι, με τη GoPro HD.
Θύμισέ μου, ποιό καρτ έχεις?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
CRG Heron Plus με IAME Leopard μοτεράκι που το πήρα απ' τον Τόλη πριν 1,5 χρόνο περίπου. Δεν θυμάμαι να έχω ποστάρει και φωτογραφίες, οπότε άντε να θυμηθούν τα νιάτα τους τα παιδιά...
Στην αυλή του Τόλη, τη μέρα που το κατέβασα 'σε τεύχη' στην Κρήτη...
Ναι, με τη GoPro HD.
Αυτό το φαινόμενο, το έχεις αντιμετωπίσει ποτέ;
Youtube Video -
Ο χρήστης b18c έγραψε:
CRG Heron Plus με IAME Leopard μοτεράκι που το πήρα απ' τον Τόλη πριν 1,5 χρόνο περίπου. Δεν θυμάμαι να έχω ποστάρει και φωτογραφίες, οπότε άντε να θυμηθούν τα νιάτα τους τα παιδιά...
Στην αυλή του Τόλη, τη μέρα που το κατέβασα 'σε τεύχη' στην Κρήτη...
Ναι, με τη GoPro HD.
Youtube VideoΜας φτιαχνεις ΤΡΕΛΑ
Το πρωτο μας CRG το αγορασα σασι μονο το 2006 απο τον Ηλιοπουλο στην πιστα(Καρτοδρομο) του εβαλα στην αρχη ενα Ital-System 125 Tag, μετα ενα Rotax max 125, και τελος το 2007 του εβαλα τη Rok...αρα, οπου και το πουλησα στον Τολη, το σασι σκετο.
Ωραιες αναμνησεις -
Ο χρήστης b18c έγραψε:
Youtube VideoΌχι γιατί δεν έχω GoPro. H GoPro είναι του Τόλη.
Εγώ έχω τη DriftHD.
Στα σχόλια λένε να βάλεις το λαστιχένιο insulator. Το έχεις?
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Μας φτιαχνεις ΤΡΕΛΑ
Το ήξερα.
Πλέον έχει καινούρια μεγαλύτερα φρένα από νεότερο μοντέλο, μοτεράκι IAME όπως είπα και πιο πάνω, διαφορετικό όργανο και κάθισμα Tillet small, γιατί με τον Τόλη έχουμε διαφορά 'όγκου'.
Στα σχόλια λένε να βάλεις το λαστιχένιο insulator. Το έχεις?
Ναι, έχω βάλει το αντικραδασμικό. Ο ήχος δεν είναι τόσο μεγάλος, όσο του βίντεο, αλλά υπάρχει. Είναι ακριβώς η περίπτωση που αναφέρει το άλλο σχόλιο κάτω απ' το βίντεο...
-
Το τρειλερ μου εχει καταντησει σαν το ''Γεφυρι της Αρτας'' απο το πολυ ΡΑΒΕ-ΞΥΛΩΝΕ αλλα τωρα φθανουμε στο τελος, στο να το βγαλω για να παω για καρτ την Κυριακη. Λεπτομεριες και λεπτοδουλειες για μετα, εχω παρα πολλες αλλα δεν βιαζομαι, ολα θα γινουν σιγα-σιγα !!!
-
την κυριακή για καρτοδρομιο λες ? αν ναι θελω να ερθω .παρε με
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
την κυριακή για καρτοδρομιο λες ? αν ναι θελω να ερθω .παρε μεΧωρις τρελο απροοπτο στις 10.00 θα ειμαι πανω.
-
mini MΑΓΚΕΣ
http://www.twinsracingkart.gr/index.html
(+ ανανεωση στο σαιτ ) -
-
Επιτελους μετα απο σχεδον διμηνη αποχη λογω τρειλερ, σημερα καρταραμε, και στην κυριολεξια ΛΙΩΣΑΜΕ
Σε ενα αδειο Καρτοδρομο δυστυχως απο αγωνιστικα, ειμαστε μονο εμεις με δυο τα δικα μας ΤΜ Κ9, και ο φιλος Jean Paul, Swiss Hutlles TM K8, τα καρτ δεν επαιρναν ανασα ουτε καν γκαζοντενεκεδες(νοικιαρικα) ηταν η καλυτερη μας μετα απο πολυ καιρο που ειχαμε να κανουμε, γιατι ξεκουραζομαστε χωρις να εχουμε το αγχος αν θα μπουνε οι Ταλιμπαν με τους γκαζοντενεκεδες.
Ολα δουλευαν τελεια, τα μοτερ χωρις ιχνος υγρασιας, ΞΥΡΑΦΙΑΖΑΝ και τα σασι το μεν BAD-BOY μετα κοκκινα Vega ηταν αψογο, οπως και ο Τweety(Lewιs Hamilton) με τα Bridgestone Rok ηταν επισης αψογο!!!
Την πιστα παρολο που ειχαμε την επιλογη και για αναποδα, την καναμε ολη την μερα κανονικα, και γιατι ειναι πιο γρηγορη, και γιατι δεν ειχαμε αλλαξει γραναζια, φοραμε 17-27 και θελει για να την κανεις αναποδα ενα δοντι πιο κοντο 17-28.
Eκτος απροοπτου και την αλλη Κυριακη στις 9,30 το πρωι παλι Καρτοδρομο.
Ο Jean-Paul Swiss Hutlles TM-K8
O Κωστας (Tuners) CRG BAD-BOY TM K9.
O Ανδρεας (Tuners) Lewis Hamilton TM K9
Στο τρειλερ απλως τελιωσαμε τις χοντροδουλειες για να κανουμε σημερα καρτ, το ψειρισμα και οι πινελιες ειναι που θα το κανουν μπιμπελο !!! και δυστυχως εχουμε ακομα πολυ δρομο
-
Μπράβο ρε Τέο!
Το τρέιλερ τα ΣΠΑΕΙ!
Απίθανο φαίνεται!
-
Πραγματικα το λεω !!! οταν το τελιωσω, αν καποιος ενδιαφερετε για ενα τρειλερ σαν και αυτο, το πουλαω σε πολυ λογικη τιμη, για να ετοιμασω το evolution VI.
To τρειλερ ειναι αψογο ΠΑΝΤΟΥ, αλλα η διψα για εξελιξη με εχει τρελανει. -
Μπράβο Θοδωρή...... Σούπερ βγήκε. Καλοτάξιδο
-
Καινουργια αρθρα και φωτος στο http://www.twinsracingkart.gr.
-
Πραγματικα πολυ ενδιαφερον, το σκεφτομαι τι λετε ???
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2340169/ -
ε δεν παμε καλα. ηθελα να ξερα τι θα κανει αμα το παρει καποιος και χτυπησει με αυτο το πραγμα. αν ειναι δυνατον. αυτο ειναι σαν να πουλας αυτοκινητο αμαρκο και να βγαινει στην κυκλοφορια στο δρομο. κανονικα να τον μαζεψουν θα επρεπε η αστυνομια. τεσπα...
κυριακη ειναι free η πιστα ??
-
Πάρα πολύ ωραίο!
Είναι και CIK-FIA homologated!
-
Μετα απο σχεδον διμηνη αποχη εχω τρελαθει και θελω να ξανακανω ΚΑΡΤ
Την Κυριακη Βουρρρρρρρρρρρρ για Καρτοδρομο.Υ.Γ Την Κυριακη θα ξαναπαρει μπροστα η Rok.....αρα, οχι πλεον στα χερια μου και με CRG αλλα με ????????
Αυριο φωτος απο τον καινουργιο παρτενερ της Rok.....αρας
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ